Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 grande punto
muzikci.77
29/03/2011, 11:24
Arkadaşlar fiatın 2012 modelleri nezaman piyasaya çıkacak?
tahminen eylül gibi gelir...
Evet hazirandan sonra çıkar ama,Temmuz bandrolünü hemen 1 ay sonra ödememek adına tescilinin temmuz-ağustos ta yapılması mantıklı. Bu yüzden trafikte ağustostan sonra görebiliriz :) Ben geçen sene 2011 için ağustos ayını bekledim mesela..
1 ağustos'tan itibaren gelecek yılın modeli çıkar.
Zannedersem artık yılın modelleri kendi yılında satılacak artık hazirandan sonra bir sonraki yılın modeli olmayacak diye duydum bunu doğrulayacak kesin bir bilgiye sahip biri varmı aramızda.. Fiat servisinden duymuştum ama oda emin değildi kuyu meselesimi acaba :D
Zannedersem artık yılın modelleri kendi yılında satılacak artık hazirandan sonra bir sonraki yılın modeli olmayacak diye duydum bunu doğrulayacak kesin bir bilgiye sahip biri varmı aramızda.. Fiat servisinden duymuştum ama oda emin değildi kuyu meselesimi acaba :D
abi öyle olsunda bizimkiler 6ay daha yeni olsun :)
evo varken napcaksın grandeyi
ben geçen ağustos ayında gp aldığımda da evo vardı. Yine araba alıcak olsam evo yerine gp tercih ederim ama active değil :)
krakercocuk
29/03/2011, 19:20
ikinci arabamı aldığımda evo vardı onu sattım 3. arabamıda GP aldım:)
Grande'nin havası yeter:cool:
......gp tercih ederim ama active değil.....
Gülay hanım selamlar...
Tabiki herkezin beğenisi farklı,ama neden böyle bir tercihte bulunuyorsunuz gerçekten merak ettim...
ikinci arabamı aldığımda evo vardı onu sattım 3. arabamıda GP aldım:)
bencede grande punto, evoya göre daha çekici duruyor :D :D
bencede grande punto, evoya göre daha çekici duruyor
:D çekici ne kelime mıknatız:D
bahadir77
29/03/2011, 22:10
evonun içi grande puntoya 5 basar. ama gp nin de onden gorunusu daha guzel. bence evo daha ıyı cunkı hem yenı model hemde farve tampondakı degısımler aracı daha degısık bır havaya sokuyor.
Yine evo g.punto kıyaslaması olmuş:)
İkiside güzel. İkisininde artıları var.
Dış görünüş grande iç görünüm evo butün olay bu , bende punto alsam grandeden yana olurdu :)