Orijinalini görmek için tıklayınız : Evliler Kulübü
Kronokrator
28/03/2011, 22:54
Kulübümüze hoş geldiniz :)
Kulüp katılım koşulları:
1- Evli olmak.
Başka da koşul aranmamaktadır :)
arkadaşlar evli olmak çok zor gerçekten. şimdi hanım bütün gün temizlik yaptı yoruldu etti. akşamın bu saatinde karnım acıktı. acıktım demeye korkuyorum şuan hehe :)
gerçekten zor bahadır kardeşim biz hanımla öğretmeniz okuldan bir geliyoruz bitmiş bir şekilde şimdi hadi yemek yap demek bırakın onun zoruna gitmeyi benim vijdanım el vermiyor..
Kronokrator
29/03/2011, 01:34
aynen hocam
kifanhom
29/03/2011, 01:47
evli erkekler klubü gibi birşey oldu yani burası :)
arkadaşlar evli olmak çok zor gerçekten. şimdi hanım bütün gün temizlik yaptı yoruldu etti. akşamın bu saatinde karnım acıktı. acıktım demeye korkuyorum şuan hehe :)
yok mu yakında kokoreççi dürümcü vs bir yer :)
Kronokrator
29/03/2011, 05:01
vardı :) hallettim o işi öyle dışardan :)
shellcininabisi
29/03/2011, 08:00
Evin beyi, akşam vakti işinden dönünce, evi perişan halde bulmuştu: Kirli tabaklar, çanaklar sofradan kaldırılmamıştı, yerlerde çamur izleri vardı, yataklar darmadağındı, pijamalar, çoraplar oraya buraya atılmış haldeydi. Üstelik, akşam yemeği de hazır değildi.
Vaziyete bakıp öfkeden deliye dönen adam, epeyce arandıktan sonra, karısını balkonda bir sandalyeye oturmuş, kitap okur halde buldu. Öfke ve endişe karışımı bir sesle:
“Bugün sana ne oldu böyle?” diye sordu.
Kadın, umursamaz bir edayla başını çevirip:
“Hiç, kocacığım!” dedi. “Her akşam bana, ‘Bütün gün evde ne yaptın sanki?’ diye sorardın ya. Bugün birşey yapmadım işte. Evde neler yaptığımı görmeni istedim.”
Evlilik hayatında hanımların işi daha zor,erkeklerin işi daha kolay...:)
Kriminal
29/03/2011, 09:58
Walla masayı eşim hazırlıyosa kaldırmasınıda ben yapıyorum
hayat müşterek sonucta oda calısıyor,oda yoruluyor..Ütü çamaşır işlerine karışmam ama ev temizlerim :D
Evime gelirim corbam yemeğim önümde yemek biter cayım kahvem abur cuburum gelir sabah kahvaltım :) İmkan varsa en güzeli hanımın çalışmaması , tabi bununda negatif etkileri var akşama kadar yorulmadığı için sıkılıp sen yorgunken dışarı çıkmak isterler , yine yorulmadığı için dırdırları hiç bitmez :D
06kaymak
29/03/2011, 11:05
eşim çalısıyor...o kızıma baksın yeter ben kuru ekmek de yerim :)
valla arkadaşlar ben yoruldum evlilikten:) eşim işten saat 10 da çıkıuyor bense 4-5 gibi çıkıyorum ütü-yemek-ev temizliği-çöp toplama hepsini yapıyorum eşime hiç kıyamıyorum ama bazen çok sıkılıyorum valla her çeşit yemeğide yapıyorum:D enginar-fasulye-pilav-kek-dolma-ıspanak-kereviz-bakla hepsini yaparım ayıptır soylemesi çok iyi yaparım:D:D
06kaymak
29/03/2011, 11:26
valla tebrikler :) imrendim size...
sadece_erhan
29/03/2011, 11:26
Walla masayı eşim hazırlıyosa kaldırmasınıda ben yapıyorum
hayat müşterek sonucta oda calısıyor,oda yoruluyor..Ütü çamaşır işlerine karışmam ama ev temizlerim :D
aynen abi bende öyle hatta ve hatta dün akşam halı sildim, önceki gün bulalık makinesini boşalttım falan :) oluyo yani. o da çalışıyor sonuçda
Kriminal
29/03/2011, 11:40
aynen abi bende öyle hatta ve hatta dün akşam halı sildim, önceki gün bulalık makinesini boşalttım falan :) oluyo yani. o da çalışıyor sonuçda
Biz eve hizmetçi almadıkkı abicim.Krallıklada yonetılmedıgımıze göre...
Elk supurgesını ve utuyu sevmıyorum ama halı siler toz alır kahvaltı hazırlar bulaşık yıkarım :D
Biz eve hizmetçi almadıkkı abicim.Krallıklada yonetılmedıgımıze göre...
Elk supurgesını ve utuyu sevmıyorum ama halı siler toz alır kahvaltı hazırlar bulaşık yıkarım :D
asıl yemek yapmak zor temizlik ne ki:)
Kriminal
29/03/2011, 11:54
asıl yemek yapmak zor temizlik ne ki:)
Denedin galiba yemek yapmayı :D
Maşallah evlilerimizde ne hünerler varmış böyle...:D
Denedin galiba yemek yapmayı :D
ooo sen okumuyormusun yukarda yazdıklarımı her yemeği yapıyorum çok zor valla:)
aynen ya bende bulaşık yıkama falan herşeyin yapılması taraftarıyım eskiden kadınlarımız çalışmıyordu da yapıyorlardı şimdi heleki istanbul gibi yerlerde çalışmayınca olmuyor maalesef..
Kriminal
29/03/2011, 12:08
ooo sen okumuyormusun yukarda yazdıklarımı her yemeği yapıyorum çok zor valla:)
Wayy kanka mantı açalım bigün..Enginara bayılırım
aynen ya bende bulaşık yıkama falan herşeyin yapılması taraftarıyım eskiden kadınlarımız çalışmıyordu da yapıyorlardı şimdi heleki istanbul gibi yerlerde çalışmayınca olmuyor maalesef..
Aynen öyle
Mantımı düşman başına :D ben hamuru hazırlıyım gerisini sen yaparsın:D
Kriminal
29/03/2011, 12:24
Mantımı düşman başına :D ben hamuru hazırlıyım gerisini sen yaparsın:D
Şafak benımde yumurta adına herseyı yapabıldıgım kanıtlanmıstır...harıka salata yaparım balık kızarıtırım parmaklarını yersın
PeterPAN
29/03/2011, 12:29
eylül de aranızdayım :) çok bekletmicem sizi... benim nişanlımda sanırım 9 da anca evde olur, hastane saatleri değişmiş :( hafta da 3 gün çalışcak ama 3 gün de 9 da anca evde olur... sanırım o gelene kadar bende yemek ti, temizlkti ugrarısım artık :D
Şafak benımde yumurta adına herseyı yapabıldıgım kanıtlanmıstır...harıka salata yaparım balık kızarıtırım parmaklarını yersın
ooo maşallah 10 parmağında 10 marifet var mış be:D
eylül de aranızdayım :) çok bekletmicem sizi... benim nişanlımda sanırım 9 da anca evde olur, hastane saatleri değişmiş :( hafta da 3 gün çalışcak ama 3 gün de 9 da anca evde olur... sanırım o gelene kadar bende yemek ti, temizlkti ugrarısım artık :D
kolay gelsin kardeşim :)
Kriminal
29/03/2011, 12:38
Hadi bakalım şimdiden yemek yapmayı ögren ...
ooo maşallah 10 parmağında 10 marifet var mış be:D
Uzun süre bekar ve özgür yaşadıktan sonra birşeyler kalmış bende...
PeterPAN
29/03/2011, 12:48
Yumurtanın 10 değişik versiyonunu yaparım :) birde patates kızarttık mı tamam :)
ya aklıma öğrencilik yıllarım geldi biz yumurtayala patates kızartmasını pişirip yerdik malum 5 kişi bide paramız olmayınca :D
işten yorgun argın dökülmüş halde gelince evde enerji patlaması yaşayan minik yavru evin içinde adamı önüne katıp koş baba koş deyip kovalamaca oynamıyor mu işte o beni tamamen bitiriyor , enerjimin son kırıntılarını da emiyor . bebenin neşeyle attığı kahkalar da olmasa koşmak yerine sürünürüm sanırım .
çocuk olmasa evlilik kolayda çocuk insanı çok yoruyor.
işten yorgun argın dökülmüş halde gelince evde enerji patlaması yaşayan minik yavru evin içinde adamı önüne katıp koş baba koş deyip kovalamaca oynamıyor mu işte o beni tamamen bitiriyor , enerjimin son kırıntılarını da emiyor . bebenin neşeyle attığı kahkalar da olmasa koşmak yerine sürünürüm sanırım .
çocuk olmasa evlilik kolayda çocuk insanı çok yoruyor.
Yapma hüseyin abi benimde tüm yorgunluğumu alan onlar 2 kızım var eve geldiğimde bir dakika yanlız bırakmazlar biri üzerime atlar biri sırtıma biner gece yatana kadar boğuşuruz inan olsunki evliliğin en güzel kısmı cocuk .. yemekteki ekmek gibi su gibi iyiki varlar allah yokluklarını göstermesin inşallah ..
Kriminal
29/03/2011, 14:23
Yapma hüseyin abi benimde tüm yorgunluğumu alan onlar 2 kızım var eve geldiğimde bir dakika yanlız bırakmazlar biri üzerime atlar biri sırtıma biner gece yatana kadar boğuşuruz inan olsunki evliliğin en güzel kısmı cocuk .. yemekteki ekmek gibi su gibi iyiki varlar allah yokluklarını göstermesin inşallah ..
Cocuk evet haklısın kardesss
uzuncocuk
29/03/2011, 15:03
arkadaslar koptum yorumları okurken....:))))))iki tarafı da denemiş ve çalısmayan eşte karar kılmış biri olarak,maas yeterlıyse kesınlıkle calısmayan es dıyorum ben ne bılım.. belkıde su ankı mutlulugumdandır.... hanım yemeklerı hazırlayıp dolaba koyuyor cıkarıp ısıtmayı bıle beceremıyorum, yumurta bıle kırmıyorum:) hıcbır ev ısıne karısmama karsılıgında tum maası hanıma ayın 15 ınde teslım edıyorum...:) nasıl anlasma ama:)
Kriminal
29/03/2011, 15:23
Ümit walla harıkasın ..mantıklısıda o ama çocuk olduktan sonra eşin çalışmaması guzel...çocuk olana kadar bıseyler yapabılmek belkıde uc beş birikim ileride daha rahat olma ımkanı saglar...
arkadaslar koptum yorumları okurken....:))))))iki tarafı da denemiş ve çalısmayan eşte karar kılmış biri olarak,maas yeterlıyse kesınlıkle calısmayan es dıyorum ben ne bılım.. belkıde su ankı mutlulugumdandır.... hanım yemeklerı hazırlayıp dolaba koyuyor cıkarıp ısıtmayı bıle beceremıyorum, yumurta bıle kırmıyorum:) hıcbır ev ısıne karısmama karsılıgında tum maası hanıma ayın 15 ınde teslım edıyorum...:) nasıl anlasma ama:)
heheheeh buda iyi hafif lightlık sezinledim ben :D maaşımı al işleri sen yap :D bendede dışarı arkdaşlarımla çıkacağım zaman mutlaka sus payı bişiler alırım amma önce amma sonra :D
uzun yıllar şehir dışında çalıştım.mecburen dışar da yemek zorundaydım.şimdi öyle değil takside çalışma saatleri ters gececi olunca.bu yaştan sonra hanım kalk birşeyler yemek zorundayım diyemiyorum! sabah erken gidiyorum sandivice devam kırkından sonra zor iş....
Kriminal
29/03/2011, 15:43
uzun yıllar şehir dışında çalıştım.mecburen dışar da yemek zorundaydım.şimdi öyle değil takside çalışma saatleri ters gececi olunca.bu yaştan sonra hanım kalk birşeyler yemek zorundayım diyemiyorum! sabah erken gidiyorum sandivice devam kırkından sonra zor iş....
Abi senın işinde zor..
Ben kayseride çalıştım 5 sene onların bı lafı var sabah eger kahvaltı yapmadan işe gelirsen ;
''Evde kanaryamı(ganarya)besliyon '' Abi yoksa sendemi :)
...
Abi senın işinde zor..
Ben kayseride çalıştım 5 sene onların bı lafı var sabah eger kahvaltı yapmadan işe gelirsen ;
''Evde kanaryamı(ganarya)besliyon '' Abi yoksa sendemi :)
...
kayseri kırşehir yozgat gibi illerin "K" harfiyle pek arası yok abi :D :D
durak avrupa yakası ev asya kalk sabah 5;30 köprü yüzünden kahvaltı anca çalışmadığım zamanlar.inanın onların yükü bizden agır.şimdi gençler herşeyi paylaşıyor.geçimide yüküde.....
heheheeh buda iyi hafif lightlık sezinledim ben :D maaşımı al işleri sen yap :D bendede dışarı arkdaşlarımla çıkacağım zaman mutlaka sus payı bişiler alırım amma önce amma sonra :D
ya pardon bir dahaki gün ne zaman..
Kriminal
29/03/2011, 16:44
ya pardon bir dahaki gün ne zaman..
Anadoluda bi laf var
Karından(eşinden) korkmayan taş kesilir..(garıdan gorhmayan daş kesilir):frusty00:
Kronokrator
29/03/2011, 23:04
ben de anlamam hiç ev işlerinden. allah razı olsun her bi işi hanım yapar. ama arkadaşın dediği gibi her ay başı maaşı tıkır tıkır sayarım hanımın eline hehe
ahmet_erzurumlu
29/03/2011, 23:28
evime gelirim corbam yemeğim önümde yemek biter cayım kahvem abur cuburum gelir sabah kahvaltım :) imkan varsa en güzeli hanımın çalışmaması , tabi bununda negatif etkileri var akşama kadar yorulmadığı için sıkılıp sen yorgunken dışarı çıkmak isterler , yine yorulmadığı için dırdırları hiç bitmez :d
+1000000000000000000000000000000 :)
ahmet_erzurumlu
29/03/2011, 23:30
ya aklıma öğrencilik yıllarım geldi biz yumurtayala patates kızartmasını pişirip yerdik malum 5 kişi bide paramız olmayınca :D
demek ki bu öğrencilerin milli yemeği olmuş :)
uzuncocuk
30/03/2011, 00:51
heheheeh buda iyi hafif lightlık sezinledim ben :D maaşımı al işleri sen yap :D bendede dışarı arkdaşlarımla çıkacağım zaman mutlaka sus payı bişiler alırım amma önce amma sonra :D ben balıkesırde arkadaslarla ıcmeye gıdınce donerken mutlaka yedıgım kokorecten hanımada alırım yoksa gece kıyamet kopuyor::)
Kronokrator
30/03/2011, 14:50
kokoreci nerden alıyosun ümit :)