Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo beyazi ruhsatta nasil yazar?
trakianboy
28/03/2011, 20:36
arkadaslar bugun alacagim arabayi gordum faturasinda renk hanesinde beyaz yaziyor. bayii ile ilk gorusmemde evo beyazi demisti. metalik beyaz mi dedim evet dediler.
metalik beyaz sahiplerin sizin ruhsatta ne yaziyor. yoksa bu arac pastel beyaz midir?nasil anlarim?
emresahin83
28/03/2011, 21:16
beyazı bilmem ama siyah için evo siyahı yazıyor:wink:
bende kırmızı(egzotik) şeklinde yazıyor :D :D
benim aracım evo beyazı yani pastel beyaz metalik değil ruhsatta beyaz diye yazıyor
Grilerde de Evo grisi yazıyor. Birde yanlış bilmiyorsam metalik gri var grinin bi ton daha koyusu.
Bizimki metalik beyaz,ruhsatta sadece beyaz yazıyor...
erkansass
28/03/2011, 23:03
benimkinde Beyaz (evo metalik) yazıyor.
Kronokrator
28/03/2011, 23:06
bende kahverengi (bej) yazıyor. (araç arizona beji)
skyline28
29/03/2011, 00:02
benim araçta metalik beyaz ruhsatta sadece beyaz yazıyor
trakianboy
29/03/2011, 00:03
aslında hanım ve ben aracın rengini sevdik.sonradan aklıma gelince pastel beyaz olabileceğini düşünerek kıllandım.neticede metalik olması avantajdır.lakin evo metalik beyaz renkte biraz griye çalıyor gibi netten gördüğüm kadarıyla(malesef orjinalini görmedim) biraz tuhaf bir renk olarak düşündüm sonradan.
bir de allıanz sigorta full kasko için 870 tl çekti nasıl?
metalik beyazı enyakın forum toplantısında gördüm.usta VE gökayın olması lazım gercekten güzel renk.kasko için balıkesir nasıl fiyat bilemiyorum....
balıksir dümdüz yer be ne 870i :D beyazı bilmiorum ama bnn m ruhsatta evo siyahı yazıyor
punto evo RUHSATTA BEYAZ PARANTEZ İÇİNDE EVO METALİK YAZIYOR!!............BEYAZ(EVO METALİK)
cakalsari
30/03/2011, 13:21
benım ruhsatta dırek evo yazıodu yanlıs yazmıslar duzeltırdım sıyah parantez ıcınde evo yazdırdım. bu arada bende kaskomu 1.360 yaptırdım valla en uygunu buydu
benım ruhsatta dırek evo yazıodu yanlıs yazmıslar duzeltırdım sıyah parantez ıcınde evo yazdırdım. bu arada bende kaskomu 1.360 yaptırdım valla en uygunu buydu
kasko hangisiydi.....şu an hazırlanıyor!!!! hayırlı olsun.
Aracını evo beyazı olark aldıysan eğer opak beyaz gelıcektır ama metalık beyaz dıye aldıysan grı ıle beyaz arasında renk değistiren araç gelıcektır punto da dırekt olarak metalık beyaz yok metalık beyazları metal tozuyla karısık olduğu ıcın farklı noktalrından bakınca araca grı gıbı gozukuyor bnm kı evo beyazı yanı bıldığın opak beyaz bu arada kaskoyu da 1100 tl koc allıanz tan yaptırdım full kasko orjınal parca garantılı ( yanı cam bıle kırılsa orjınal cam takıyorlar demıolar anlasmalı camcılarımız var oralardan taktırabılırısınız bırebır orjınal cam takıyolar ) ekstra olarak ılk servıste % 10 ındırım ve 10.000 tl ye kadar EV sıgortası ( deprem ve su baskını v.s )
Bizimki metalik beyaz,ruhsatta sadece beyaz yazıyor...
aynı şekilde bizimde böyle.. :)
Aracını evo beyazı olark aldıysan eğer opak beyaz gelıcektır ama metalık beyaz dıye aldıysan grı ıle beyaz arasında renk değistiren araç gelıcektır punto da dırekt olarak metalık beyaz yok metalık beyazları metal tozuyla karısık olduğu ıcın farklı noktalrından bakınca araca grı gıbı gozukuyor bnm kı evo beyazı yanı bıldığın opak beyaz bu arada kaskoyu da 1100 tl koc allıanz tan yaptırdım full kasko orjınal parca garantılı ( yanı cam bıle kırılsa orjınal cam takıyorlar demıolar anlasmalı camcılarımız var oralardan taktırabılırısınız bırebır orjınal cam takıyolar ) ekstra olarak ılk servıste % 10 ındırım ve 10.000 tl ye kadar EV sıgortası ( deprem ve su baskını v.s )
Aynı kaskoyu ben de 1160 TL ye yaptırdım geçen ay.
aynı kaskoyu ben de 1160 tl ye yaptırdım geçen ay.
20 gun once yaptırdım bende
Kaskolarınız ilk defa yapılıyor sanırım,fiyatlar çok yüksekmiş...
Evet ılk sefer abı ama seneye ortalama 700 tl cıvarı olacak tahmınıme gore
sakinkaradas
30/03/2011, 17:17
arbanın rengi gündüz griye çalıyor.geçe loş ışıkta beyaz oluyorsa araba metalik beyazdır.ruhsatta beyaz(metalik) yazıyor benimkinde
Evet ılk sefer abı ama seneye ortalama 700 tl cıvarı olacak tahmınıme gore
İlk sene kazanız olmaz ise 2.sene %20 indirimle 900 lira gibi bir rakam çıkar karşınıza,tabi bu arada primlere zam gelmeyeceğini düşünüyoruz.
Ondan sonra her sene %10 indirim eklenir %60 a geldiğinde durur indirim miktarı.
Bizim aracı 33.250 lira değerle 612 liraya sigortalattık,cam onarımlarıda yetkili serviste yapılıyor 7 yıldızlı kasko yazıyor poliçede...
ılk yıl ındırımı % 30 abi yaptırıken ılk onu sordum zaten :)
%30 veriyorlarsa çok iyi...:)
trakianboy
31/03/2011, 01:39
aynı özellikler + 200tl lik yılda bir seferlik boya koruma varmış.Bize 868 tl fiyat çektiler.
cakalsari
31/03/2011, 15:12
evet daha ılk kaskom 1.360 yapıkredı sıgortadan yaptırdım cam tavanı falanda ekledı ole tutttu fıyatı
Bnmde cam tavan eklı ıstanbul farkı olsa gerek aradakı +260 tl lık fark
Geçen ağustos ayında Anadoludan yaptırmıştım 800 tl ye full kasko, bakalım bu sene ne çıkacak?
Bnmde cam tavan eklı ıstanbul farkı olsa gerek aradakı +260 tl lık fark
Fırat arkadaşım senin kaskoyla benimki aynıydı , kasko bedeli ne görünüyor poliçede ve cam tavanı nasıl ekliyorlar?
20 gun once yaptırdım bende
koç allians dan 950 tl ye yaptırdım aracım yeni...
ruhsatımda siyah (evo) yazılı ve metalik renk
comanchee
02/04/2011, 00:59
bende metalik evo beyazı diye yazıyor