Orijinalini görmek için tıklayınız : Servis?
kornman887
24/03/2011, 10:25
Neden Fiat servisleri bölümüne açmadım mı? Çünkü Fiat servisleri ile ilgili değil sorum...
Arkadaşlar Fiat linea'sı olan bir arkadaşım aracını VW servisine götürdüğünü, bakımlarını orda yaptırdığını söylüyor. Herhangi bir Fiat servisinin yaptığı "BÜTÜN" işlemleri eksiksiz olarak yapabilir mi bir VW servisi? Konu hakkında bilgim olmadığı için, yapma etme demedim ama aklıma yatmadı pekte. Bizim araçlarda herşey artık dijital, VW servisinde bizim araçları dijital olarak analiz edebilirler mi?
bakımda yapılan tüm işlemler mekanik ve sanayide yapılan herşey markası ne olursa olsun her teknik serviste yapılır..
kornman887
24/03/2011, 10:46
bakımda yapılan tüm işlemler mekanik ve sanayide yapılan herşey markası ne olursa olsun her teknik serviste yapılır..
Yani bizim araçlarıda bilgisayara bağlayıp herşeyini görebilirler?
Yetkili servisin garntinin devamlılığı dışında bir artısı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Nerede güzel hizmet alıyorsa orayı tercih etmiştir arkadaşınız. her yerde arıza tespit cihazları vb. elektronik donanım artık rahatıkla bulunabiliyor. Hatta bendce özel servisler yetkili servislerde dahda etkili. marka farkı var ama basit bir örnek; Honda cem'in (ki en müşteri memnuniyetinde çok üst sıralardaymış) 1176 tl dediği işlem honda ikiler tarafından 50 tl'ye giderildi.
Yani bizim araçlarıda bilgisayara bağlayıp herşeyini görebilirler?
orasını tam olarak bilemeyeceğim.. ama bakımları yapabiliyorlar.. yetkileri yok ama... ben fiat bayisinde passat ve megane bakımı yapılırken görmüştüm..
SRDR KRKC
24/03/2011, 15:35
FIATın Sistemi Varsa Görürler Öyle Şey Olmaz. Bakım Yapabilirler Fakat Arıza Tespiti Yapacaklarını Sanmıorum.
kornman887
24/03/2011, 19:51
FIATın Sistemi Varsa Görürler Öyle Şey Olmaz. Bakım Yapabilirler Fakat Arıza Tespiti Yapacaklarını Sanmıorum.
Bakım dediğimiz olay yağını suyunu değiştirmek zaten, onda sıkıntı yok. Ama elektronik olarak arıza tespiti yapıp yapamayacaklarını merak ediyordum. Aslında bunu bizim servislerden birinede sorabiliriz, VW araçlara yapabiliyormusunuz diye =)
Bakım dediğimiz olay yağını suyunu değiştirmek zaten, onda sıkıntı yok. Ama elektronik olarak arıza tespiti yapıp yapamayacaklarını merak ediyordum. Aslında bunu bizim servislerden birinede sorabiliriz, VW araçlara yapabiliyormusunuz diye =)
Fiat servısındekı cıhaz varsa neden bakmasınkı.Adam fıat servısıdır onceden donmustur VW servısıne alet edavatıda varsa bakar