Orijinalini görmek için tıklayınız : 24.03.2011 benzine zam
Yarın benzine zam gelecek arkadaşlar...deposu boş olan veya yarım olanlar doldursunlar..
Solitude
23/03/2011, 15:52
Valla diyecek birşey bulamıyorum, hakikaten bulamıyorum.
haberi nerden aldiniz? Kac kurus zam gelecekmis bellimi bunlar...yaziklar olsun...bu ulke adam olmaz...Atam goruyormu acaba...
Kriminal
23/03/2011, 16:01
Bncede yapsınlar seçimler yaklasıyor bır suru masraf olacak buzdolabı ç.makınası vs
GRANDE_TURKO
23/03/2011, 16:04
dozunu kaçırdılar.bunun aslında hukuksal mucadelesını vermek lazım.türk insanı sineye çeker.çekmemek lazım.koyun gibi herşeye eyvallah diye diye kanımızı içtiler...
daha bunlar ii gunlerimiz, bu secimden sonra gorun siz bide arkadaslar...daha ne ki bunlar,bizim beyincikle yasayan halkimiz oldugu surece bu boyle gider,beyin meselesi...
kara kız
23/03/2011, 16:37
bana full petten msj geldi. bu gece 24 ten sonra benzine zam gelicek diye deponuzu full akaryakıt ıstasyonundan ucuza doldurabılırsınız dıye..
Bize heryerden geçiriyorlar... Peki bu ülkede 15-20 milyon civarı araç varsa hala neden kimsenin sesi çıkmıyor... Ve hala bu durumdan memnun olanlar var... Hastanede sıra beklemiyorlarmış çünkü... çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorlar...
Hakkımızda hayırlısı olsun,çok can sıkmaya başladı bu zam işi...
PeterPAN
23/03/2011, 16:52
yine mi ZAM.... bu gidişle arabamıza da binemeyecez...
Kriminal
23/03/2011, 17:05
5 koy 1 gerı al ,gerı 10 koy...böyle böyleeee koy'un olduk
PeterPAN
23/03/2011, 17:14
5 koy 1 gerı al ,gerı 10 koy...böyle böyleeee koy'un olduk
kesinlikle yapılan 3-5 kurusluk indirim ile insanları kandırıyorlar, 1 ay gecmeden 10 kurus arttırıyorlar.. Böyle böyle hepimiz alıştık artık sanırım :( sesimizde çıkmıyor çekiyoruz sineye ?? Ama nereye kadar bilmiyorum...
zaferdurukan
23/03/2011, 18:07
bakacaz görecez arkadaşlar! dün 20 tl almıştım şimdik kapının önünde pazar günü bitirene kadar kullanacam kısmetse:)
mecbur olmadıkça binmeyin, bakkala bile arabayla gitmenin alemi yok. yavaş yada hızlı benzin tüketimi %20 azaldığı vakit o zaman bu ranttan pay alanlar ve bunu bize reva gören yöneticiler günlerini görecektir.
Fullden mazot aldığımda numaramı almışlardı bilgilendirmeler için ama daha hiç mesaj atan olmadı...
bu arada hiç şaşırmadım lpg ye de sağlam bişeyler bekliyorum...
cemal arslan
23/03/2011, 18:56
d,i,
mecbur olmadıkça binmeyin, bakkala bile arabayla gitmenin alemi yok. yavaş yada hızlı benzin tüketimi %20 azaldığı vakit o zaman bu ranttan pay alanlar ve bunu bize reva gören yöneticiler günlerini görecektir.
ya şöyle ses getirecek bir eylem olmadı...
en güzeli araçlara binmeyin...1 hafta binmeyin...bak nasıl geri adım atacaklar...2 hafta binmeyin... çok zor değil...biraz sabır..sadece
600 metre mesafeye bile adam evinden iş yerine gidiyor...var mı ötesi ??????
diğer taraftan...benzine bu kadar zam geliyor...yollarda araçlar eksilmiyor...tam tersi trafige her ay 200-300 yeni araç giriyor...
araç satışları krediler yüzünden patladı...2-3 ay sonrasına gün atıyorlar...
bu da ayrı bir paradoks.... :)
dünyanın en pahalı akaryakıtını sattıkları için protesto ediyorum esefle kınıyorum teessüflerimi sunuyorum... elimden bu geliyor...olsa dükkan sizin...
bu sene ki hedef 900.000 bin araç satmakmış....
Fullden mazot aldığımda numaramı almışlardı bilgilendirmeler için ama daha hiç mesaj atan olmadı...
bu arada hiç şaşırmadım lpg ye de sağlam bişeyler bekliyorum...
Serhat cuma gununkı full zıyaretını sımdı yapalımmı yakıt alacakmısın sen
toplu eylemler yapmadığımız sürece bu bize müstahak bence
Artık bende diyecek birşey bulamıyorum. Aslında söylenecek çok şey var ama söyleyemiyoruz. 12 Haziran' da diyecem birşeyler.
katılım çok olursa istanbul buluşmasında bu konuda açılacak dava için görüş almayı düşünüyorum.. planım bu konuda karşı dava açmak..
Budweiser
23/03/2011, 22:16
Bu konuşulanlar lafta kalmasa keşke..
engincantan33
23/03/2011, 23:07
evet ben dahil herkes birşeyler söylüyor ama icraat yok bınmeyın kardesım hıckımse bınmesın turkıyede arabalara 1 hafta hersey aksasın herssseyy!!!
belliydi zaten geç bile kaldı, ben indirimden sonra hemen bindirirler diyodum.
İzmir buluşmasındada bunu dile getircem... artık bişeyler yapmak gerekiyor.. tek başına hiçbirşey olmuyor bunu yapabilirsek çoğunluk olarak yapabiliriz...
emresahin83
23/03/2011, 23:38
bu haber hep araba çeyrek depo boşken çıkıyor.
indirdiklerini şirketteki arkadaşlar söylediğinde merak etmeyin bindirip kapatırlar arayı demiştim, ama bir kaç hafta sürer diye tahmin ediyordum:ranting2:
Birkan61
24/03/2011, 00:51
Seçimlerden sonra 5 lirayı zorlayacak diyorum benzin fiyatı.
Ama yok anlamıyorum insanlarımız nasıl bu kadar tepkisiz kalabiliyor.
Dikkat çekebilmek için artık inanın Avni Aker'e pankart sokacam maraton tribünde kameraların çektiği yere pankart yaptıracam bu benzin konusu ile ilgili.
Başka çözümlerde üretilebilir.
Sıyırmak üzereyim şu zam olaylarından bıktım yemin ederim. Şimdi gördüm gene tepem attı.
keşke lafta kalmasa vs diyen arkadaşlarım buyrun hep beraber hareket edelim.. birileri bişey yapsın diye beklemek yerine buyrun topluca eylem yapalım.. oy vermeye gelince 2 kişiden biri kime oy veriyor belli.. 1 i ben değilim oy verenler bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında zaten.. sorunda bu koyun zihniyetinden kaynaklı.. adamlar nereye güdse orada otluyoruz..
yalnız opet total ve shellin sayfasında bi zam görünmüyo full bu sefer yanlış haber vermiş olabilirmi?
hilmiusta
24/03/2011, 03:15
abı yapalım eylemı ya allah kahretsın yaaa 1.3 arabalara bınıyoruz ne kadar yaktı nekadar yaktı dıye habıre konu acıyourz abı yuh yaaaaaaaaaaaaaaa gaza basmaya korkar olduk beeee
Kriminal
24/03/2011, 09:12
Zam var arkadaşlar 9 kuruş sabah tv de izledim
kornman887
24/03/2011, 09:55
Zam var arkadaşlar 9 kuruş sabah tv de izledim
Bahçedeki küçük süs havuzunu yıkıp arabayı oraya koyacağım yakında... Aylık akbil şart, gerçi metrobüste 2.5 lira oldu... offffff...
taipen71
24/03/2011, 10:28
geçen hafta indir bu hafta bindir yine bir hafta indirimli bindiniz mazotu hiç indirmediler onada bindirirler ozaman
geçen hafta indir bu hafta bindir yine bir hafta indirimli bindiniz mazotu hiç indirmediler onada bindirirler ozaman
Motorine indirim beklerken benzine zam yaptılar,şaka gibi insan bunlar...
Kriminal
24/03/2011, 10:44
Bahçedeki küçük süs havuzunu yıkıp arabayı oraya koyacağım yakında... Aylık akbil şart, gerçi metrobüste 2.5 lira oldu... offffff...
Bunları başımıza getırıp ülkeyi emanet edenlere soruyorum;mutlumusunuz ?
kornman887
24/03/2011, 10:49
Bunları başımıza getırıp ülkeyi emanet edenlere soruyorum;mutlumusunuz ?
Yetmez ama EVET olur cevap tahminimce.
Kriminal
24/03/2011, 10:57
Türk insanı para gibidir; ışığa tut,İçinde ATATÜRK yoksa SAHTEDİR....
Sıkıldım bu ZAM işinden....
Maaşlarımıza bir yılda % 10 zam geliyor, sadece benzine belkide % 15-20 zam gelmiştir... Maaşları enflasyona endeksleyenler akaryakıtı neden endeksleyemiyorlar? iranla, libyayla, arabistanla uğraşacağınıza kendi halkınızla, kendi milletinizle ilgilenin artık. Git gide eriyoruz...
Mayıs sonu, Haziran başı 50 kuruş indirim gelir ama...
beyincikle yasayanlar oldugu surece bu is boyle gider arkadaslar, siz haziranda gorun iyice guclenecekler, komur nohut dagitirlar bide bizim paralarimizla oohhhh...
zafermutlu
24/03/2011, 13:46
ben sabah aldım zam yoktu opette.. artık okadar zam haberlerine alıştım ki.. kesinlikle ayrı bir yerde toplanması gerekiyor.. birbirine karışıyor bu haberler.. geçende sormuştum hangi zam bu diye çünki bazen konu hortlamış oluyor ..
zaferdurukan
24/03/2011, 20:14
sürekli benzin istasyonlarında ki levhalara bakma takıntısı olduğundan,bugün değişik fiyat göremedim!! zam gelmemiş galiba