Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullandığınız kredi kartı hangisi...
cemal arslan
23/03/2011, 12:11
arkadaşlar , taksitli satış için pos cihazı alacağım ancak biliyorsunuz birçok farklı bankanın kartları var...bende içlerinden en çok tercih edilen pos cihazınız almak istiyorum...gönül isterdik hepsini alayım ancak hepsinin ayrı bir maliyeti var
bu yüzden en çok hangi kart kullanılıyor bunu araştırmak istiyorum...
4 isim belirlledim çünkü en fazla bu kartlar kullanıyor...
inşallah en kısa zamanda...
banka komisyon oranları ile en fazla ...12 ay taksit...imkanı sunacağız...
abi ben Bonus (garnti bankası) world (yapı kredi) diyorum
cemal arslan
23/03/2011, 12:18
zamanında bende de nerdeyse bütün kartlardan vardı.....sonra hepsini kapattım...bir tek cardfinans bıraktım...
bence genel olarak herkeste...birden fazla kart var...ancak hangisi daha çok isteniliyor yada tercih ediliyor...onu bilmek istiyorum...
aklımdaki maximum veya bonus...
yada her ikisi...
sonuca bakalım ona göre haret ederiz...
Bence oraya card fınans ı da eklemelısın
cemal arslan
23/03/2011, 12:21
cardfinans
hsbc
vakıfbank
ing
vs.vs. ancak..sanırım genel olarak en çok bu 4 isim ön planda...
inşallah ileride pos sayısını artıracağız...
ibrahim06
23/03/2011, 12:28
Türkiyede en fazla Bonuscard kullanılıyor diye biliyorum.
sadece world kullanıyorum...
Kriminal
23/03/2011, 12:51
Maximiles kullanıyorum..Hep mil puan hem maxi puan kazanıyorum uçuşlar bedavaya gelıyor
Maximiles kullanıyorum..Hep mil puan hem maxi puan kazanıyorum uçuşlar bedavaya gelıyor
kaç kere bedava uçtun...
maximum diyorum kesinlikle..birde maximum aktif kart olunca kgs falan süper oluyor :)
Kriminal
23/03/2011, 13:04
kaç kere bedava uçtun...
2 kez ve suanda 1 ucuş daha hakkım var...Ayrıca
“Maximiles Lounge”, Antalya Havalimanı iç hat yolcuları için, uçuş öncesinde geçirilen zamanı daha rahat ve verimli bir hale getirecek her türlü ayrıntı düşünülerek hazırlanmıştır “Maximiles Lounge”da çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarından ücretsiz yararlanabilecek, rahat koltuklarda TV seyredebilecek, gazete, dergi ve İş Bankası Kültür Yayınlarını okuyarak yorgunluklarını giderebilecek, ayrıca internet erişimli bilgisayarlardan da faydalanabilmektedirler...
krakercocuk
23/03/2011, 13:18
ayaklı broşür gıbısın abi ya:)
Kriminal
23/03/2011, 13:25
Ayrıca;
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda %50 İndirimli Otopark Uygulaması vardır
fortis(teb)
cardfinans
halkbank
world kullanıyorum sadece yani vakıfbank=world
bonus kullanıyorum. Türkiye'de en çok tercih edilen kart olarak da bonus (garanti,teb,denizbank,ingbank) ve world(yapıkredi, vakıfbank) kullanılıyor olsa gerek.
smartmavi
23/03/2011, 16:46
Pegasus kullanıyorum, birçok kez bedava uçtum ve uçurdum.
Bir de Ziraat maksimum kullanıcısını hiç üzmez haberiniz olsun.
Cemal, TEB ile bir anlaşma yapar isen birçok banka kartını kullandırmış olursun.
TEB, Bonus üyesi bir banka ve bu sayede 8 banka (Garanti, TEB, Denizbank, Şekerbank, ING, Asya Finans ve Türkiye finans) kullanıcısına hizmet veriyorsun.
Ayrıca Teb'in Fortis'i devir alması ile birlikte World özellikli kartların kullanıcısına da hizmet veriyorsun. (Yapı Kredi, Vakıfbank, Anadolubank ve FOrtis) MAyıs ayından itibaren bu işlem uygulamaya giriyor.
Yani tek POS cihazı ile 12 banka kullanıcısına hizmet veriyorsun. Bu da sana extra üye işyeri bedeli ödemeni ve her tarafta POS cihazı kirliliği oluşmasını engelliyor.
Ayrıca Axess ve citibank'ta birleşen ayrı bir grup.
Birçok bankanın hemen hemen hepsinin kredi kartını kullanıyorum. :) Ancak en çok tercih ettiğim World ve Bonus.
cemal bonus alacaksan asla garantiden alma git deniz banktan al aynı özelliklere sahip oluyorsun tüm bankaların bonusları geçerli oluyor , fakat komisyon oranı az kesintisi yok ödemesi çabuk ben 20 senedir çalıştığım garantimi deniz ile değiştirdim çok mutluyum sanada tavsiye ederim ..
Hatta bonusta maliyetin olmayacağı için diğer herhangi maliyeti olan bir pos makinasınıda alabilirsin :) 2 adet olmuş olur..
2 kez ve suanda 1 ucuş daha hakkım var...Ayrıca
“Maximiles Lounge”, Antalya Havalimanı iç hat yolcuları için, uçuş öncesinde geçirilen zamanı daha rahat ve verimli bir hale getirecek her türlü ayrıntı düşünülerek hazırlanmıştır “Maximiles Lounge”da çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarından ücretsiz yararlanabilecek, rahat koltuklarda TV seyredebilecek, gazete, dergi ve İş Bankası Kültür Yayınlarını okuyarak yorgunluklarını giderebilecek, ayrıca internet erişimli bilgisayarlardan da faydalanabilmektedirler...
Ayrıca;
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda %50 İndirimli Otopark Uygulaması vardır
:X:X:X Vapurlarda eskiden amcalar olurdu su elimde görmüş olduğunuz diye başlarlardı.. bitti mi bitmedi yanında birde o var ayrıca onu alana bu da var.. aynı ona benzemis.. :X:X:X
cemal arslan
23/03/2011, 20:15
teb yada deniz den bonus...ve world sanırım öne çıkanlar...
peki...şunu merak ediyorum...teb yada deniz..diğer bankalara tek çekim yapıyorlar ve masrafları daha az...
ancak benim için esas olan taksit...bildiğim kadarı ile...bir pos ile diğer bankaların kartlarına taksit olmuyor....
yoksa oluyormu ???
bilgisi olan var mı ????
Bonusu ıptal ettırdım 45 tl uyelık ucretınden dolayı
Kriminal
23/03/2011, 20:37
:X:X:X Vapurlarda eskiden amcalar olurdu su elimde görmüş olduğunuz diye başlarlardı.. bitti mi bitmedi yanında birde o var ayrıca onu alana bu da var.. aynı ona benzemis.. :X:X:X
Benzetmen enteresan tabi bakış açısı olsa gerek senınkısı...
Eskiden kımlık fotokopısıne kart dagıtırlardı bılırmısın bılmem yaşını bılmefdıgım için ha işte o standları kurmayan tek bankadır belkıde İş Bankası...
cemal arslan
23/03/2011, 20:41
iş bankası bizim komşuda var 30 lira veriyormuş...üstelik taksiti de açık...ama söylediğine göre biraz da ciro ile alakalıymış...
vay be bundan 10 sene önce pos alabilmek için tanıdık arardık herkese vermezlerdi...birde ayda 200-300 lira alırlardı...
Benzetmen enteresan tabi bakış açısı olsa gerek senınkısı...
Eskiden kımlık fotokopısıne kart dagıtırlardı bılırmısın bılmem yaşını bılmefdıgım için ha işte o standları kurmayan tek bankadır belkıde İş Bankası...
yaş 25.. deniz abi hoşuma gitti anlatım şeklin kızıcak bişi yok.. yanlış anlamana gerek yok.. yanlış anlama diye o kadar alkış koydum yaw..
bende maximum ve bonus kullanıyorum.. ayrıca çocukluğumdan beride iş bankasında hesabım var..
Kriminal
23/03/2011, 21:15
yaş 25.. deniz abi hoşuma gitti anlatım şeklin kızıcak bişi yok.. yanlış anlamana gerek yok.. yanlış anlama diye o kadar alkış koydum yaw..
bende maximum ve bonus kullanıyorum.. ayrıca çocukluğumdan beride iş bankasında hesabım var..
:muz:Kızmadım abım
edelsang
23/03/2011, 21:23
maximum kullanıyorum
maxipuanlarla bişiler alıyoruk arada :)
rockSEWER
23/03/2011, 22:35
world ( vakıfbank ), maximum kullanıyorum.
teb yada deniz den bonus...ve world sanırım öne çıkanlar...
peki...şunu merak ediyorum...teb yada deniz..diğer bankalara tek çekim yapıyorlar ve masrafları daha az...
ancak benim için esas olan taksit...bildiğim kadarı ile...bir pos ile diğer bankaların kartlarına taksit olmuyor....
yoksa oluyormu ???
bilgisi olan var mı ????
Cemal, geçtiğimiz günlerde şirketteki POS sistemleri ile ilgili yenileme çalışmasına girdiğim için iyice araştırdım. Bonus'ta ilk 3 taksitte komisyon oranı yüksek ancak 4.taksitten sonra düşüyor. World de ise tam tersi. Ayrıca dediğim gibi TEB bonus aldığında 8 bankanın bonus kartı ile 4 bankanın world kartına taksit yapabiliyorsun. Tek pos'ta 12 banka gayet kolay :)
cemal arslan
24/03/2011, 00:02
Cemal, geçtiğimiz günlerde şirketteki POS sistemleri ile ilgili yenileme çalışmasına girdiğim için iyice araştırdım. Bonus'ta ilk 3 taksitte komisyon oranı yüksek ancak 4.taksitten sonra düşüyor. World de ise tam tersi. Ayrıca dediğim gibi TEB bonus aldığında 8 bankanın bonus kartı ile 4 bankanın world kartına taksit yapabiliyorsun. Tek pos'ta 12 banka gayet kolay :)
teb bonus...sanırım bunu alacağız....
8 çeşit bonus
4 çeşit world...
sanırım iyi bir seçim olacak....
bende bonus yok ama diger 3 var. fakat tercih sıran bonus world maksimum axess olsun . son ikisini aynı derecede goruyorum axess ile maksiyi
biraz ağır olacak ama axess in Allah belasını versin.
1364 liralık borç vardı. 2 ay önce 400 TL ödeme yaptım.
asgarisi 272 lira gibi birşeydi. ödeme yapınca 964 lira kaldı. geçen ay tekrar borç geldi 1164 TL. hiç harcama yapmadım. 200 TL faiz koymuş.
nasıl oluyor Allah aşkına birisi anlatsın bana?
internetten baya bir araştırdım kredi kartı faiz hesaplama olayını araştırdım benim hesaplarıma göre 60 lira gibi bir tutar faiz olarak gelmesi gerekiyor?
cemal arslan
12/04/2011, 18:32
bugün itibariyle teb den gprs pos cihazına başvurdum...sanırım en geç 1 hafta içinde kullanıma açılacak...
herkese yardımları bilgiler ve yönlendirmeleri için teşekkür ederim...
allah bol kazanc hayırlı musteri versin ciron kat kat artsın taksitin az pesinin cok olsun musterilen bizden de olsun hepsine kampanya dolsun cebin bol bol bonus gorsun:)) bize de bize de versin:))
cemal arslan
13/04/2011, 00:47
mustafa kardeş bu ne güzel bir duadır....
aminnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhh
cemal arslan
28/07/2011, 11:35
Cemal, TEB ile bir anlaşma yapar isen birçok banka kartını kullandırmış olursun.
TEB, Bonus üyesi bir banka ve bu sayede 8 banka (Garanti, TEB, Denizbank, Şekerbank, ING, Asya Finans ve Türkiye finans) kullanıcısına hizmet veriyorsun.
Ayrıca Teb'in Fortis'i devir alması ile birlikte World özellikli kartların kullanıcısına da hizmet veriyorsun. (Yapı Kredi, Vakıfbank, Anadolubank ve FOrtis) MAyıs ayından itibaren bu işlem uygulamaya giriyor.
Yani tek POS cihazı ile 12 banka kullanıcısına hizmet veriyorsun. Bu da sana extra üye işyeri bedeli ödemeni ve her tarafta POS cihazı kirliliği oluşmasını engelliyor.
Ayrıca Axess ve citibank'ta birleşen ayrı bir grup.
Birçok bankanın hemen hemen hepsinin kredi kartını kullanıyorum. :) Ancak en çok tercih ettiğim World ve Bonus.
maalesef bu şekilde olmadığını öğrenmiş bulunuyorum
teb-fortis ve garanti bonus kartlara
teb-fortis ve yapı kredi world kartlara
tek pos ile kullanabiliyoruz...
diğer bonus ve world kartlar maalesef takside sahip değil...
ERDEM1907
30/07/2011, 16:59
burdaki anket belli bir derecede fikir verebilir ama Worldcard şu an piyasada birinci durumda sanırım pazar payı %20-25 civarındaydı.
Ben AMEX Gold ve FinansCard Platinium müşterisiyim.
Ama AMEX çok iyi bir kart, diğerini kullanmaya gerek kalmıyor..