Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 bin bakım

opexturk
23/03/2011, 06:54
arkadaşlar p.tesi günü aracımı ilk bakımına soktum sabah aracı servise teslim ettim öğlen saatlerinde arkadaşım almaya gitti herhangi bir kağıt vermemişler yani ne yapıldı ne takıldı ne değişti gibi bir bilgi yazan kağıt falan yok sadece aracı teslim ederken bana verdikleri kağıt mevcut bende araca serviste yapılan işlemlerin bulunduğu bir belge verilmesi gerekmez mi ?

iyi forumlar

gurcan45
23/03/2011, 08:58
fatura verılmesı lazım mesela 3 lt yag lıtre fıyatı XX.xx toplam bu işçilik yok balata temızleyıcı toplam ücret vs hepsı yazan bı fatura verılmesı lazım

Scottie
23/03/2011, 09:48
evet fatura verilmesi gerekirdi.. yapılan tüm işlemlerin yazıldığı.. bence arayıp isteyin yada uğrayın.. bir de ne kadar ödediniz..

Misafir
23/03/2011, 10:19
Aracın müşteriye teslimatından hemen önce danışmanınızın size yapılanlar hakkında bilgi, ödeme aşamasında da fatura verilmesi gerekiyor.

krakercocuk
23/03/2011, 10:55
arkadaşlar p.tesi günü aracımı ilk bakımına soktum sabah aracı servise teslim ettim öğlen saatlerinde arkadaşım almaya gitti herhangi bir kağıt vermemişler yani ne yapıldı ne takıldı ne değişti gibi bir bilgi yazan kağıt falan yok sadece aracı teslim ederken bana verdikleri kağıt mevcut bende araca serviste yapılan işlemlerin bulunduğu bir belge verilmesi gerekmez mi ?

iyi forumlar
hangi servisde soktun aracı bakıma

asil
23/03/2011, 18:16
kesinlikle vermesi lazım yapılan işlemler artı işçilik faturada belirtilir...

opexturk
23/03/2011, 21:58
ben ücret ödemedim ama önceki evomda çok başımı ağrıttıkları için yeni evomun ilk 10 bin bakımını ücretsiz yaptılar sabah ben aracı servise teslim ederken bi kağıt verdiler sadece onun dışında herhangi bir kağıt vs. vermediler