PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsan olmayan biriyle kaza yaptım

matushella
22/03/2011, 09:37
Günaydınlar,

Dün beylikdüzü içerisinde çok sıkışık bir trafikte "hayvan" olarak adlandırabileceğimiz bir insana benzeyen yaratık arkadan tamponuma dokundu. Birşey varmı diye aşağı indiğimde de üstüme saldırdı ve suratıma yumruk attı. Hiçbirşey olmadı şanstan ufak bir acı hissettim okadar. Hiç karşılık vermedim olay çok büyüyecekti çünkü anlamaz aptal herif daha türkçe konuşmayı bilmiyordu altındada yeni model bmw 5 kasa. Nişanlımda yanımdaydı hiç olay büyümesin diye yediğim yumrukla çektim gittim. Arabada da birşey yok. Tatsız bir akşam yaşadım. Nekadar iğrenç saçma sapan bir ülkede yaşadığımı tekrar anladım. Plakasını alsaydım keşke dedim ama çok geç kaldım adam bastı gitti o sinirlede pek akıl edememiştim. Sağlık olsun umarım onunda canı bir gün çok fena yanar.

USTA
22/03/2011, 09:40
Çok fazla sakin ve ılımlısın,geçmiş olsun...

Scottie
22/03/2011, 09:52
valla sakin olmakta fayda en iyisini yapmışsın.. delikli demir çıkalı delikanlılık öldü.... ben hiç tartışmaya girmiyorum.. bu yüzden ölen insanlar var.. geçmiş olsun...

sedini
22/03/2011, 09:58
sakinliğin için seni canı gönülden tebrik ediyorum.. ben olsam ya hastane ya karakolda biterdi..

serkankucuk
22/03/2011, 10:01
abicim helal olsun sana iyi sabır varmış... ve ayrıca geçmiş olsun, böle bişiye denk geldiğin için...

akbiyik
22/03/2011, 10:02
Günaydınlar,

Dün beylikdüzü içerisinde çok sıkışık bir trafikte "hayvan" olarak adlandırabileceğimiz bir insana benzeyen yaratık arkadan tamponuma dokundu. Birşey varmı diye aşağı indiğimde de üstüme saldırdı ve suratıma yumruk attı. Hiçbirşey olmadı şanstan ufak bir acı hissettim okadar. Hiç karşılık vermedim olay çok büyüyecekti çünkü anlamaz aptal herif daha türkçe konuşmayı bilmiyordu altındada yeni model bmw 5 kasa. Nişanlımda yanımdaydı hiç olay büyümesin diye yediğim yumrukla çektim gittim. Arabada da birşey yok. Tatsız bir akşam yaşadım. Nekadar iğrenç saçma sapan bir ülkede yaşadığımı tekrar anladım. Plakasını alsaydım keşke dedim ama çok geç kaldım adam bastı gitti o sinirlede pek akıl edememiştim. Sağlık olsun umarım onunda canı bir gün çok fena yanar.
mustafa abinnin dediği gibi çok sakin çok ılımlısın aynı zamanda çok medeni davranmışsın tam tersini yapsaydın nişanlına çok ayıp olurdu bir bayanın yanında asla kavga edilmemesi gerektiğini düşünüyorum hiç canının sıkma çok guzel bir davranış çok medeni davrandın

matushella
22/03/2011, 10:03
Nasıl okadar sakin oldum ve karşılık vermedim kendime inanamıyorum. Bütün akşam içim içimi yedi bir tanede ben yapıştırsaydım ona diye ama işte bu adamları bilemezsin arabasında silahta olur bunların. Çeker vurur saçma sapan gidersin sonra hiç deymez. En sevdiğim arabalardan biriydi yeni kasa bmw 5, şimdi gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor.

Çok saolun.

USTA
22/03/2011, 10:09
Kimse kusura bakmasın,Mercedes ve BMW tarzı araçlar uzun senelerdir kıro arabası olarak görülüyor,bu yüzden param olsa bile gidip almam...
Not:KIRO dan kastım etnik ayrımcılık veya memleket ayrımcılığı yapmak değildir.Benim gözümde bütün magandalar ve 2 ayaklı AYI'lar KIROdur...:)

sakinkaradas
22/03/2011, 10:09
o zaten hayvan.onun seviyesine düşmemişsin tebrik ediyorum.

zafermutlu
22/03/2011, 10:13
sizin yanınızda nişanlınız varmış. bir adamın yanında bir bayan karısı çolugu çocugu varsa haklı bile olsam alttan alırım, diger tarafı erkek adama yakışmaz... demişsin ya içten bir şekilde onunda umarım bir gün canı çok fena yanar diye... o adam bu kafayla giderse merak etme bir gün canı umdugundan bile fazla yanar...sizede geçmiş olsun diyorum kafana takma salla gitsin...

Kriminal
22/03/2011, 10:20
Sabrına hayran kaldım..O sanırım suçunu bastırmak ıstemıs...

ya karaca ahmette yada karakolda bıterdı

sedini
22/03/2011, 10:23
ee normal istanbulda gecekonduda yaşayanların arazisine tapu verilince o arazilerede binalar siteler yapılınca bütün dingiller mal mülk sahibi oldu.. e şimdi kahveden çıkmayan tesbih sallayıp okey oynamaktan başka birşey bilmeyen amelenin böyle davranmasını yadırgamamak lazım.. daha çok sayardımda yazıp yazıp sildim.. bu kadar yumuşatabildim.. Allah ından bulsun.. Yanında hanım olan biriyle tartışmak delikanlı adama yakışmaz..

style07
22/03/2011, 10:31
Çok geçmiş olsun sabrınız gerçekten tekdire değer ben sizin gibi yapamazdım kavgayı sevmiyorum ama haksızlığa hiç gelemiyorum Antalyada o magandalardan çok var ve hepte beni bulurlar allah sonumuzu hayırlı etsin tekrar geçmiş olsun.

Kemairon
22/03/2011, 10:31
Adama bak hem suçlu hem de yumruk atıyor.... Sabrınızdan dolayı ben de sizi tebrik ediyorum. Bu ülkede cinnete 5 kala yaşıyoruz. Her an katil olabilir ya da öldürülebiliriz. Hiç kavga etmeye değmez.

matushella
22/03/2011, 10:34
Çok saolun. Bu ülkedeki eşitsizliğin sonuçları bunlar. Benim canım çıkıyor para kazanmak için, senelerce okuyoruz çalışıyoruz zar zor alıyoruz arabalarımızı, bu adamlar ne yaptıda aldı o bmw'yi, birde sokaklarda eşkiyalık yapıyor. İşte Türkiye böyle bir yer, mağara adamları sefasını çekiyor.

SUADOW
22/03/2011, 10:42
Sabrınıza hayran kaldım. Tebrikler. En zorunu ve en doğrusunu yapmışsınız. Bir çok arkadaşında dediği gibi; yumrukla başladıysa, sizde karşılık verseydiniz sonunda istenmeyen şeyler olabilirdi. Ne yazıkki trafikte bu tür sığırlara çok fazla rastlıyoruz, ne dövmeyle ne de sövmeyle bitecek gibi değil... Tekrar söylemek istiyorum Sabrınızdan dolayı sizi kutluyorum... O sığır ise Allahından bulur inşallah...

erbil
22/03/2011, 10:54
Çok büyük geçmiş olsun. Malesef böyle hayvanlar her yerde var o sebeple ben iş yerinde ve arabamda tekzenden 10TL ye aldığım biber gazını taşıyorum. Allah'ından bulması dileğiyle

mobidik64
22/03/2011, 10:58
Geçmiş olsun kardeşim...

O tür danaların ben ****************************************

TORnADO
22/03/2011, 10:59
Bir köyde bir kabadayı varmış zamanın birinde,adamdan herkes korkarmış.Birgün birisi-kabadayıya düşman olan birisi- bir delikanlıya vermiş gazı,adamın üstüne salmış.Kabadayı kahvede oturyormuş,delikanlı gelmiş,adama küfürler,dayılanmalar,artistlikler...yapmış.En son da eşine küfür etmiş,kabadayı da çıkarıp delikanlıya 5 Lira vermiş.Delikanlı gitmiş,millet şaşırmış tabi ki.Kabadayı dedikleri adama bir delikanlı neler yaptı diye konuşur olmuş köylüler.Kabadayının da hanımı adama çatıp duruyormuş,bu muydu senin kabadayılığın? Adam demiş ki hanımına:" Ben en iyisini yaptım göreceksin." Delikanlı tabi kabadayıya yaptıkları ile daha da havalanmış,aynı şeyi başkalarına da yapmaya başlamış ve bir gün birisi çekip delikanlıyı vurup öldürmüş. Kabadayı da eşine demiş ki" Bak gördün mü hanım,belayı 5 Liraya savdık,yoksa ömrüm hapiste geçecekti."demiş.Umarım biraz rahatlamışsındır kardeş,iysini yapmışsın,belki sen onun ağzını burnunu dağıtırdın ama boş ver.Ben olsam da ya hapiste ya da hastanede biterdi bu işin sonu.:) Saygılarımla...

GRANDE_TURKO
22/03/2011, 11:15
Geçmiş olsun arkadaşım.için içini yer biliyorum benımde başımdan geçti.mal kamyon solu kapatmıs gidemiyorum.2 selektör yaptım.geçmedi saga ben geçtim saga solladım ileridede ışıklarda durdum.ramazan vaktı nıyetlıyız.adam arkamda durdu ındı arabasından geldi yanıma.dedı ne selektör yapıyon.kapatma yolu dedım.sanane sen polismisin dedi.yuru git dedi ama argo konusuyo ayı.yeşıl yansın gideriz dedim imalı.gayet relaxsım ama, yeşil yandı.sındıremedım olayı başladım yakın takıbe kamyonu. Baktım bizim semte gidiyor takıp ettim epey sonra fark ettıler benı çektıler saga.onlarda tırstı bıraz gel gel dedıler derdın ne falan.dedım tamam mekanları bellı aklımdan binturlu şeygeçiyor keşke dedım sılahım yanımda olsa falan dıyorum 2 kısı olmasaydılar kesın olay çıkardı ben garibim tektım o yuzden yemedı:).sonra eve gittim sabaha kadar hırsımdan kudurdum ama unuttum.ben plakasını almıştım peşini bırakmıycaktım ama degmez dedım hiç bir şey için degmez.allah sabır verdı.ramazan vaktı ınsanlar asabı oluyor biraz.gayet sakın bir ınsanım yanlış anlamayın lütfen kaba kuvveten yana kesinlikle degilim.herkesın bır erkeklık damarı vardır zaman zaman o atar işte.

matushella
22/03/2011, 11:44
Dün akşam daha çok taktım kafama ama bugün takmıyorum artık. Yine söylüyorum ama umarım canı yanar bir gün hemde çok fena ozaman eşkiyalık neymiş görür.

trakya_
22/03/2011, 11:57
çok çok geçmiş olsunn

peter_tagtgren
22/03/2011, 12:00
"La havle ve laa..." herkes eşitlik sağlamaya çalışıyor ama böyle adaletsizlikler oluyor. Bu magandaları her orta dikiz aynama baktığımda görüyorum -gelişlerinden belli- müsaade ediyorum geçsinler yanımdan havalarını atsınlar aslında içimden de geçirmiyor değilim bir kazaya sebebiyet veriim ama Allah korkusu işte ...

Buna benzer bir olaya ben de şahit oldum hem de e-5 in ortasında hızla akan trafikte. İşyerine gitmek için servis bekliyordum. İki araba yolun ortasında hızla akan trafikte önce yavaşladılar baktım el kol çıkıyo camlardan - olay belli - sonra da tamamen durdular. O esnada da yanlarında polis arabası(tabi müdahale yok) çektiler kenara giriştiler birbirlerine ...

Tali yoldan önüme fırlamaya çalışan adama korna çaldım geldi sağımdan bana artistlik yapıyor. Kendi kendime çok kızdım kimlerle muhattap oluyorsun diye. Oluyor böyle şeyler Allah bizleri korusun !

hakan26
22/03/2011, 12:11
Geçmiş olsun...Bahsettiğiniz HAYVANIN aşıları tamdır inşallah...

takres
22/03/2011, 12:15
öncelikle geçmiş olsun...
okuduğumda o hayvana da çok küfür ettim tutamadım kendimi..

blk_hakan
22/03/2011, 12:19
Hocam çok büyük geçmiş olsun en iyisini yapmışsınız benim bir arkadasım buyuzden hayatını kaybetti kendini bilmeyen cahilin biri yüzünden olayda hemen hemen aynı gibiymiş en iyisini yapmışsınız gerçekten aklı başında birisi olsaymış size çarpan hatasını dile getirip özür dilermiş ama bu kişi direk yumruk atmış umarım cezasını fazlasıyla bulur...

Kriminal
22/03/2011, 12:25
Bunlara aslında papuç bıraka bıraka bu hale gelıyorlar...Mutlaka belınde sılah vardır onun ya sen polis olsaydın ya jandarma bunu o ayı ayırt edemez dırek dalmış bellıkı öldürecek adam arıyo

Moosty
22/03/2011, 12:28
Geçmiş olsun, maalesef çok üzücü.

Güzel ülkemiz bu hayvan nesli yüzünden ne hale geldi.

En iyisini yapmışsınız, Allah daha kötü sonuçlardan korusun.

Su testisi su yolunda kırılır derler ya, bu tür adamlar uzun süre yaşamıyorlar, eninde sonunda kendi gibi başka bir hayvan tarafından temizleniyorlar.

İnşallah bu temizlik kısa sürede olurda başka insanların da canını yakmaz.

reddragon
22/03/2011, 12:35
Arkadaşım en iyisini yapmışsın. Benim de başıma geldi. Terbiyesiz bir taksiciye çıkıştım biraz kendimi tutamadım. Adam fizik olarak benimle başedecek yapıda değildi. Gitti direk torpidodan sustalı kapıp üzerime saldırdı. Allahtan çevredekiler vardı ve ben üstüne gitmedim de ciddi bir sonuç doğurmadı...
O torpidodan bıçak yerine tabanca çıksa bu satırları yazamazdım.
Trafik magandalarının çoğu silahlı o yüzden mümkün olduğunca serin kanlılıkla üstesinden gelmeye çalışın. Seni de tebrik ediyorum akıllı ve sabırlı tavrından ötürü..

akbiyik
22/03/2011, 12:41
Kimse kusura bakmasın,Mercedes ve BMW tarzı araçlar uzun senelerdir kıro arabası olarak görülüyor,bu yüzden param olsa bile gidip almam...
Not:KIRO dan kastım etnik ayrımcılık veya memleket ayrımcılığı yapmak değildir.Benim gözümde bütün magandalar ve 2 ayaklı AYI'lar KIROdur...:)

Mustafa abi vallahi ağızımdan aldın aynen kesinlikle ınanın param olsa mercedes bmw almam hele hele şahin doğan beleş verseler bile almam (sanki şahin değilde traktör kullanıyorlar)

Kriminal
22/03/2011, 12:46
İstanbul = Texas

matushella
22/03/2011, 12:46
Bu genellemeyle parası olanların çöğu kırodur diyebiliriz ülkemiz için. Kıroyum emme para bende tarzında hepsi. :D

PeterPAN
22/03/2011, 12:49
Okuyunca hem sinirlendim, hemde üzüldüm :( çookkk geçmiş olsun... Sabrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.. Eğer benimde yanımda nişanlım olsa, sizin yapmış olduğunuzu yapardım, yine de bir şekilde hesap sormak için plakasını alırdım... Şayet yanımda, nişanlım olmaz ise kesin ya hastane ya karakoldu o işin sonu, ben bu gibi durumlarda tek başımaysam kendime hakim olamıyorum malesef... İnsan sıfatı ile hayvanların bana zarar verme gibi bir teşebbüsünü kaldıramıyorum... yanınızda karşı tarafa zarar verici bir alet yada malzeme bulundurmayın sakın, insanınla sinir hali ile ne yapacağı belli olmaz... Ben kapı içi gozumde göz yaşartıcı spray saklıyorum, her sıkıntılı bir hayvanla karşılaştığım anda elime alır o şekilde inerim arabadan... Yasak olmasına rağmen kendi ve yakınlarımın güvenliği için malesef güzelim Türkiye'mde bu ürünlerden bulunduruyorum..

femoli
22/03/2011, 12:51
sen en iyisini yapmışsın keşke plakasınıda alsaydın buraya yazsaydın o A.Y.I olan sahsı teşhir etseydik .. İçin içni yemiştir eminim ama en iyisini yapmışsın boşver her şey olabilirdi o dağdan inme elbette ettiğini bir yerden bulur ...

GRDEDE
22/03/2011, 13:05
Çok geçmiş olsun.Akıllıca davranmışsın. İt'e dalaşma çalıyı dolaş diye bir söz vardır,çok kötü sonuçlar çıkabilirdi.Bununla geçmiş olsun diyelim.

ZAK1980
22/03/2011, 13:19
Allahın ökuzu hem arkadan carp hemde saldır takıp mesafesı dıye bısey var demekkı okuzler bılmıor bunu bıber gazı olacaktı sıkacaktın yuzune,gozune okuz gozlerınıde acamazdı oyle bırakıp gıdecektın yolda debelensın dursun.
Nısanlınızın yanında ses cıkartmamanız gayet ıyı olmus okuzun ne yapacagı bellı olmazdı yanınızdakı bayanada zarar verebılırdı en ıyısını yapmıssınız

bozo114
22/03/2011, 13:26
sizin yanınızda nişanlınız varmış. bir adamın yanında bir bayan karısı çolugu çocugu varsa haklı bile olsam alttan alırım, diger tarafı erkek adama yakışmaz... demişsin ya içten bir şekilde onunda umarım bir gün canı çok fena yanar diye... o adam bu kafayla giderse merak etme bir gün canı umdugundan bile fazla yanar...sizede geçmiş olsun diyorum kafana takma salla gitsin...

geçmiş olsun, maalesef medeniyetin m'sini bile görmemiş büyük bir yığının içinde yaşıyoruz, toplum bile diyemiyorum çünkü toplum olabilmek için kuralların çoğuna uyulması gerekir fakat bizde kuralara uymak istisna olmuş.

Zafer'in de dediği gibi, eskiden yanında hanımı olana birşey denmezdi haksız bile olsa, mesele kapatılırdı. delikanlılıktı bu. ben kaç defa yanımda kız arkadaşım varken böyle olaylara denk geldim, bu gidişle trafikte katil olacağım, özellikle taksici katili.

hilmiusta
22/03/2011, 13:28
gercekten cok gecmıs olsun sızı tebrık edıyorum o okuze uymadıgınız ıcın en ıysını yapmıssınız sonradan soyle yapsaydım faan demeyın sakın ıcınız den kesınlıkle en ıysını yapmıssınız keske plakasını alsaydınız sıkayetcı olsaydınız cok uzuldum

Kriminal
22/03/2011, 15:17
Ewet plaka işi çözerdi

operatormurat
22/03/2011, 15:29
sıkma canını ozan en doğrusunu yapmışsın, yanında nişanlın varmış iş çığrından çıkabilirdi, allahından bulasın de unut gitsin,ama bidahakine plakayı al ,biçaresine bakılır...

matushella
O sinirle plaka falan almayı unuttum o yüzden kızıyorum kendime işte. Ama beylikdüzünde o arabayı ben bir daha görürüm umarım ozaman alırım plakayı ve anında polisi çağırırım. Hangi sokaktan çıktığını biliyorum çünkü. Hatta forumda beylikdüzünde oturan arkadaşlar olabilir. Acıbadem hastanesinin bulunduğu bölgeden çıktı araç. Beyaz yeni kasa bmw5. İhtimal düşük belki 1 kere geldi oraya hayvan.

Kronokrator
oracıkta hemen polisi arasaydınız keşke. çok geçmiş olsun. var malesef böyle yaratıklar dünyada.

fiko
22/03/2011, 15:32
ee normal istanbulda gecekonduda yaşayanların arazisine tapu verilince o arazilerede binalar siteler yapılınca bütün dingiller mal mülk sahibi oldu.. e şimdi kahveden çıkmayan tesbih sallayıp okey oynamaktan başka birşey bilmeyen amelenin böyle davranmasını yadırgamamak lazım.. daha çok sayardımda yazıp yazıp sildim.. bu kadar yumuşatabildim.. Allah ından bulsun.. Yanında hanım olan biriyle tartışmak delikanlı adama yakışmaz..

iilk önce arkadaşıma geçmiş olsun BEN İSTANBULDA GECEKONDUDA DOĞMUŞ,SOKAKTA BÜYÜMÜŞ BİRİ OLARAK YAZDIKLARINI ESEFLE KARŞILADIM. SİTE SAHİBİ OLAMADIK GECEKONDUMUZ YIKILDI EŞİM 970 METRE KARELİK TAPULU YERİ 2. Cİ KÖPRÜYE GİTTİ.MESELE BU DEĞİL İNSANIN NEREDEN ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ BEN 2 ÇOCUK YETİŞTİRDİM ÜNİVERSİTE OKUTTUM HALENDE O GECEKONDULARA GİDİYORUM GECE KONDUDAN RANT OLMA MESELESİ UZUN ONUDA AÇIKLAYABİLİRİM.

xcruelx
22/03/2011, 15:34
Geçmiş olsun.

Kronokrator
22/03/2011, 15:35
fikret abi yanlış anlamışsın arkadaşın yazdığını. "sedini" sanırım kroluktan dem vurmak istemiş. tabi ki kimsenin gecekonduda yaşamış insanları kötülediği yok. ben öyle anladım en azından.

fawori
22/03/2011, 15:42

+1000000 aynen sen kafaya takma ben öylelerini çok gördüm bir gün kafasını ezerler merak etme her zaman senin gibi iyi insana çatcak değil ya kendi gibi birini bulur ikiside birbrini temizler defolup giderler yeryüzünden.

matushella
22/03/2011, 15:48
Çok saolun. En azından doğru davranmış olduğum konusunda sizde destek çıkınca rahatladım.

Kriminal
22/03/2011, 15:58

Arkadaşım genelleme yapmışsın sankı orda oturan ınsanların sitede,dairede oturma hakkı yokmuş gıbı konuşmuşsun..Fakat bunu bilinçli yaptıgını dusunmuyorum bende gecekondu tabır edılen yerde buyudum ortaokula kadar Ankara Abidinpaşa'da fakat bız bu sekılde maganda olamadık demekkı söyledıgın seylerde bı yanlıslık var...
Biz garıboglunun oğlu gıbı zengın olamadık bılmem anlatabıldımmı...!!!
Demekki hüner parada değil yürekteymiş...

yunus kahraman
22/03/2011, 16:05
Senin yaptığını herkes yapamaz arkadaşım, tebrik ederim. Olması gereken şeyi yapmışsın. O hayvan oğlu hayvan (çok afedersiniz) gereken cezasını Allah yanına koymaz, verir.

ErdmG
22/03/2011, 16:09
Benzer bir olay geçen hafta benımde başıma geldi. Tunalıdan aşşağıya iniyordum karum'un oralarda bi taksici ana yola çıkmak için zorluyordu,önümdeki iki araçta yol vermedi bende zaten taksicilere kıl olurum bende yol vermedim atladı önüme yapıştım bende kornaya camdan el kol yapmaya başladı. Bende uzunları yakıp dibine kadar girdim,kuğulaya kadar arkasından hiç ayrılmadım sonra trafikte mecburen yanına geçmek zorunda kaldım camı actı ne var arkamdasın sabahtan beri dedi,yaptığın dogru mu pat diye atlıyosun önüme ınsan gıbı elını kaldırsaydın yol verirdim dedim. Müşterisi vardı zaten tamam birader dedi bastı gitti. Böyle adamlarla muhattap bile olmayacaksın ama insan kendine yediremiyor bazen.

Budweiser
22/03/2011, 16:10
Hocam geçmiş olsun. Olması gerekeni yapmışsınız. Keşke plakasını alabilseydiniz polisle biraz uğraştırırdınız en azından. Aracınızda cop yada haydar diye tabir ettiğimiz sopalardan bulundurmanız iyi olur. Kullanmamaya çalışın ama kendinizi korumanız gerekirse diye bulundurun. Bulunduğum ilçede yanlışlıkla sellektör attı diye inip adamın gırtlagını kesip öldürdüler. İnsanlar artık insanlıktan çıkmış dikkatli olmak lazım.
Buda haberi https://www.gazete5.com/haber/ankara-elmadag-da-habip-o.-kenan-solmaz-i-oldurdu-11-kasim-201-57539.htm

fiko
22/03/2011, 16:22
Benzer bir olay geçen hafta benımde başıma geldi. Tunalıdan aşşağıya iniyordum karum'un oralarda bi taksici ana yola çıkmak için zorluyordu,önümdeki iki araçta yol vermedi bende zaten taksicilere kıl olurum bende yol vermedim atladı önüme yapıştım bende kornaya camdan el kol yapmaya başladı. Bende uzunları yakıp dibine kadar girdim,kuğulaya kadar arkasından hiç ayrılmadım sonra trafikte mecburen yanına geçmek zorunda kaldım camı actı ne var arkamdasın sabahtan beri dedi,yaptığın dogru mu pat diye atlıyosun önüme ınsan gıbı elını kaldırsaydın yol verirdim dedim. Müşterisi vardı zaten tamam birader dedi bastı gitti. Böyle adamlarla muhattap bile olmayacaksın ama insan kendine yediremiyor bazen.

MARİFETMİŞ GİBİ İKİ ARACIN YOL VERMEDİĞİNİ TAKSİ YE SEN DE vermediğini söylüyorsun yapılan hatayı sürdürüyorsun taksinin yerinde başka bir araç olsa aynısını yapabilecekmiydin trafik yol alıp vermekle açılır ,hareket eder .

matushella
22/03/2011, 16:22
Hocam geçmiş olsun. Olması gerekeni yapmışsınız. Keşke plakasını alabilseydiniz polisle biraz uğraştırırdınız en azından. Aracınızda cop yada haydar diye tabir ettiğimiz sopalardan bulundurmanız iyi olur. Kullanmamaya çalışın ama kendinizi korumanız gerekirse diye bulundurun. Bulunduğum ilçede yanlışlıkla sellektör attı diye inip adamın gırtlagını kesip öldürdüler. İnsanlar artık insanlıktan çıkmış dikkatli olmak lazım.
Buda haberi Ankara Elmadağ da Habip Ö. Kenan Solmaz ı öldürdü 11 kasım 2010 11 Kasım 2010 Perşembe 13:31 (https://www.gazete5.com/haber/ankara-elmadag-da-habip-o.-kenan-solmaz-i-oldurdu-11-kasim-201-57539.htm)

Ne cop ne haydar bu işi çözer. Bu hayvanların arabasında silah olur, elinde ne olursa olsun vurur öldürür seni. Benim daha yaşayacak çok yıllarım var böyle saçma sapan bir durum için canımdan olma riskini göze alamam. Yedik yumruğu çektik gittik yapacak bir şey yok. Ya vursaydı, şimdi toprağın altında olurdum.

takres
22/03/2011, 16:23
Allahın ökuzu hem arkadan carp hemde saldır takıp mesafesı dıye bısey var demekkı okuzler bılmıor bunu bıber gazı olacaktı sıkacaktın yuzune,gozune okuz gozlerınıde acamazdı oyle bırakıp gıdecektın yolda debelensın dursun.
Nısanlınızın yanında ses cıkartmamanız gayet ıyı olmus okuzun ne yapacagı bellı olmazdı yanınızdakı bayanada zarar verebılırdı en ıyısını yapmıssınız

biber gazı çoktandır benim de aklımda ankarada elden alabileceğimiz bir yer var mı?

Budweiser
22/03/2011, 16:25
Dediğim gibi doğru olanı yapmışsınız. Bazıları öyle olmuyor ama üstünüze gelip tek yumruk atıp gidiyorsa iyi, bide gitmeyenler var orda öyle kurbanlık koyun gibi beklemeninde luzumu yok kaçabiliosan kaçıcan kaçamıyorsan sende vurucan elden birşey gelmiyorsa. Ben son ihtimali söyledim bulundurun bana kalırsa.

Budweiser
22/03/2011, 16:26
biber gazı çoktandır benim de aklımda ankarada elden alabileceğimiz bir yer var mı?

Tandoğan asker pasajına bakıverin orada olması lazım. Bu ankara garınında içinden gidilebiliyor bi ucu ulusta bir ucu maltepede tandoğan çıkışında :)

ErdmG
22/03/2011, 16:35
MARİFETMİŞ GİBİ İKİ ARACIN YOL VERMEDİĞİNİ TAKSİ YE SEN DE vermediğini söylüyorsun yapılan hatayı sürdürüyorsun taksinin yerinde başka bir araç olsa aynısını yapabilecekmiydin trafik yol alıp vermekle açılır ,hareket eder .

Ben marifet olduğunu zaten söylemedim. İnsan gibi elini kaldırıp yol isteyen herkese yol veririm, ki doğrusuda budur nezaketdir.

ZAK1980
22/03/2011, 16:41
Arkadaslar gecekondu olayında bıraz yanlsı anlasılma olmus galıba,olay gecekonuda veya apartmanda yasama olayı degıl öküz heryerde öküz cocukken ,gencken yasadıgı yer bır nevı etken oluyor ama önemli olan yasadıgın yerde bıle insanlığnı kaybetmemek.
Belki istanbulda gecekonuda yasayanların bazıları öküz olabılır ama bazılarınında insan oldugunu bılıyoruz.
Bızım apartmanda petrolcü bi öküz var adamın karısında landrover jepp kendısındede escalada jip var benzın ıstasyonu varmıs öküzün karısı arabayı garaja ıkı araclık yere park etmıs komsularda apartman gorevlısıne soylemıs aracı o sekılde park etmesın dıye bızım apartman gorevlısıde aksam adamın esıne soylemıs adam yonetıcıyı,apt.gorevlısını garaja cagırmıs orada yumruklayıp sılah cekmıs sız benım kım oldugumu bılıyormusunnuz dıye karakolluk oldular ve apartmandan atılması soz konusu öküz işte 2000 tl kıra veren bı öküz bu adamı gecekonduyada ,villayada ,sarayada soksan iki ayaklı öküz değişirmi degişmez,bazı insanlar cok fakır fukara veya zor sartlar altında hayatını surudurur ıken bır anda gecekondusuna imar geçiyor eli para goruyor bır daıre alıp,bırde araba alıyor kendını insan sanıp ortalıkta sankı dunya onunmus gıbı davranıyor,bende 0nsekız yasına kadar gecekondudaydım sonra yıkıldı daire oldu ,bu gece konduda yasayan arkadaslarım bır cogu muhendıs,asker,ögretmen oldu kendılerını yetıstırdı ama bır ıkı tanesıde öküz oldu hapıse gırıp gırıp cıktılar,halende akıllanmıyorlar

byspayn
22/03/2011, 16:45
önce geçmiş olsun sonra tebrik ederim bende o kadar sakin olamazdım sanırım..

scarrow
22/03/2011, 16:51
tebrik edilecek bir tutum sergilemişsiniz. sabrınız ve soğukkanlılığınız takdire şayan...

Kriminal
22/03/2011, 16:56
Aslında bazı ınsanları işsizlik bu hale getırıyor.Hayat mucadelesi diyelım erken pes edıyorlar..
Çoguda ozentıdır emınım ..Gider kahvede anlatır bugun bırıne vurdum sonra gıttım yumrugu caktım dıye kendını kabadayıvari anlatır mal degnegı...

Hatta malın önde gıdenı ..Böyle ınsanların mutlaka cezalandırmak gerekır bunuda kanun onunde yaptırıcaksınız..

adrenallin83
22/03/2011, 16:57
İnsan olanlara cevap verilir ve konuşulur diyorum. Başka bir şey demiyorum. Öylelerine hayva diyeceksin ama hayvanları aşağılamış olursun. O yüzden onlara logar çukuru insan demek en doğrusu :)

Mjet
22/03/2011, 16:58
çok geçmiş olsun. bu aralar b.düzünde Çok .ayvan var iyiki kendinizi zaptedebilmişsiniz.

edelsang
22/03/2011, 17:05
çok sakin davranmışsınız.hem suçlu olucak hem inip yumruk atıcak öyle birşey söz konusu bile olamaz isterse babam yaşında olsun kafa göz dalarım artık kim linç olursa
Tebrik ediyorum sizi

sezerism
22/03/2011, 17:22
Kardeşim geçmiş olsun .Boşver takma kafana Allah belasını verir. Yeterki sana bela olmasın önemli olan bu

_FeRDi_
22/03/2011, 17:25
Dağlar,ovalar site olunca,müteahitler coşunca eskinin beyaz çoraplı ayıları beyefendi olup şehre indi ne yaparsın.Burası Türkiye. Çok geçmiş olsun arkadaşım.

ibrahim06
22/03/2011, 17:35
İnşallah Allah ilerde o hayvanı eli kırık bir şekilde karşına bir daha çıkarır.

turbulans
22/03/2011, 18:06
geçmiş olsun başınıza gelen bu olayı ucuz atlatmışsınız diyorum çünkü onda mutlaka silah vardır yada başı belaya girerse onu kurtaracağından emin olduğu biri.yoksa öyle kabadayılık istanbulda kalmadı.1 şişe biraya adam kesen insanlar var bu memlekette.onu da keser biri.yumruk yediğin için moralin bozuktur ama karşılık verseydin daha da kötüsü olabilirdi.polis molis çağırsaydın gelmezdi bile kafanı yorma.bazen yapacak birşey kalmıyor işte.allahından bulur o tekrar geçmiş olsun

magic
22/03/2011, 18:28
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Sabrından dolayı seni kutluyorum. O an için mantıklı olanı yapmışsın ancak her durumda insan mantıklı olamıyor ne yazıkki. Umarım hayatın boyunca öyle bir duruma düşmek zorunda kalmazsın. O iti de Allah'a havale et, bir gün mutlaka bir şekilde acısı çıkar kendisinden.

whitegold
22/03/2011, 18:29
vallahı arkadasım konuda herkım ne yazdıysa hepsı sonuna kadar haklılar vede dogruları yazmıslar,çok gecmış olsun Allah beterınden esırgesın.

izoci
22/03/2011, 18:36
hayret bişey ya geçmiş olsun sana imrendim vallaha :)

asil
22/03/2011, 18:39
emanet yokmuydu arabada 2 tanede sen asılsaydın dostum hayvana hayvan gibi yaklaşmak lazım....

demon
22/03/2011, 18:45
Çok geçmiş olsun. Böyle hayvanlar çok fazla. O yüzden benim arabada her zaman sopa elimin altındadır. Bundan böylede zaten alttan almamaya kararlıyım. Eşimle sözlü olduğumuz zamanlarda bu tip bir hayvan sürüsü trafikte bana saldırdı. 10 kişiden E-5 ortasında dayak yedim. Fırsat bulduğum anda birkaç tanesine çok sağlam vurdum. Yoksa beni komaya kadar götürebilirlerdi. Yaşadığım o olaydan sonra affetmem. Sopayı kafasının ortasına indiririm. Kim olursa olsun. Böyle durumlarda alttan almayın. Polis çağırın. Zaten size arkadan vurmakla kendisi suçlu. Karakoldada şikayetçi olsaydınız Darp yüzünden uğraşırdı.

sundown
22/03/2011, 19:33
Bizler artık birarada yaşamayan , hoşgörüsüz, agresif, maganda bir millet olduk. bunun sebebi feodalite ve şehirin harmanlanmasıdır, toplumun ayrıştırılması herkesin birşeyci, taraf olmak durumunda bırakılması, herkesin birbirini yadırgamasıdır.

Toplumun bu hale gelmesi siyasi iradelerin, medyanın, ekonomik sıkıntıların, emperyalizmin başarısıdır.

Çığrından çıkmış bu gibi insanlara verilecek en güzel cevap arkadaşımızın yaptığıdır. Kendisini taktir ettim en sinir bozucu bir anda bile bu kadar sakin olabilmek her insan evladının harcı değil.

SRDR KRKC
22/03/2011, 19:36
Ozan Geçmiş Olsun Arkadaşım Anladığım Kadarıyla Kavgayı Gürültüyü Sevmeyen Birisin, Sabırlısın Yani.

ykaya1983
22/03/2011, 19:40
Hakikaten çok talihsiz bir olay.Ben de olsam herhalde sizin gibi davranırdım.Sırf kavga olsa neyse.Ne kadar güçlü olursa olsun sen de bir iki tane vurusun ağzına gözüne ama ya silahı varsa o zaman Allah korusun çok kötü şeyler olabilirdi.Kesin olaydan sonra keşke şöyle veya böyle yapsaydım diye kafanda 100 tane senaryo kurmuşsundur ama arkadaşların büyük çoğunluğu yaptığın tercihin doğru olduğunu söylemişler zaten.

emresahin83
22/03/2011, 19:46
büyük geçmiş olsun, iyi ki arabada birşey yokmuş mazallah bu tarz magandalar boş gezmezler. gezselerde arabadan dışarı çıkamazlar..

tayfux
22/03/2011, 21:17
yanınızda nişanlınız varken en iyisini yapmışsınız boşverin bu şeresizler Türkiyenin heryerinde..

ERDEM1907
22/03/2011, 21:22
geçmiş olsun. sen en doğru olanı yapmışsın daha ileri gitse kesinlikle kendini savunurdun. ama plakayı alman lazım şikayetçi olurdun. eline birşey geçmezdi ama sende o ayıyı rahatsız etmiş olurdun. Ben eşime arabayı vermek istemiyorum o hayvanlardan istanbul da çok var birkaç kez sıkıştırdılar ve tehlike atlattı.

Budweiser
22/03/2011, 21:25
Dayak yersin bir allahın kuluda gelip ayırmaz. Birlik beraberlik kalmamış insanlarda. Kimse kimsenin umrunda değil. Niye milli duygularımızı sömürdüler beraberlik denen birşey kalmadı. Kısacası dış kuvvetlerin istedikleri oldu. Kim ne derse desin bu ülke Milli Duygularını yitirdi. Milli derken kimse yanlış yerlere çekmeye çalışmasın. Bu ülke Türküyle Kürdüyle Ermenisiyle Yahudisiyle Rumuyla Hristiyanıyla Süryanisiyle Arabıyla Çerkeziyle Tatarıyla Aphazıyla Lazıyla bir bütündür Türk milletide budur. Bölünemez bir bütündür. Her ırkında mutlaka içlerinde iti ayısı vardır.

BSK
22/03/2011, 21:44
Bu adamı kimse şikayet etmediği, edemediği için böyle yapıyor, cesaret buluyor, siz de polise şikayet etmeliydiniz, belki o an sinirle insanın aklına gelmemiş olabilir. Polis bunun için var. Geçmiş olsun.

kaptan*67
22/03/2011, 22:14
Abi geçmiş olsun, Peygamber sabrı diye buna deniliyo heralde bravo herkez başaramaz :)

HasanAliz
22/03/2011, 22:17
geçmiş olsun.

SKELETER
22/03/2011, 22:29

Çok güzel özetlemişsin üstadım kesinlikle katılıyorum.

askin
22/03/2011, 22:32
böyle hayvanlar memlekette o kadar çok ki, her gün böyle tiplerle uğraştım zamanında. tek anladıkları bi temiz sopa aslında. öyle yapıncada faşist polis oluyorsun, insan haklarını hiçe sayan polis oluyorsu.(sanki karşındaki insan da...) :)
şaka bi yana çok çok geçmiş olsun. insanın yanında nisanlısının olması dezavantaj tabi. bu durumda yapılabilecek en mantıklı şeyi yapmışsın. canınızı sıkarak insan olmayan bi hayvanı insan yerine koymayın bence..

ozdem
22/03/2011, 22:47
o hayvanlar bırakın yanında bayan varken delikanlı olmayı
bayana bile zaten aynı ay ılığı yapıyorlar...

yaklaşık 3-4 ay önce transporter kullanan ve yanında 2-3
daha ay ı bulunan yaratıklar neredeyse beni parçalayacaklardı.
arkadan kovaladılar yetmedi, camdan sarkıp dünyanın küfürünü saydılar
sellektörler, şıkıştırmalar, korna çalmalar vs. niye solluyormuşum diye
yapmadıkları kalmadı, uzun kovalamaca sonucu yan yoldan saptım ve kaçtım...
O panikle kaza bile yapabilirdim. Nasıl kullandım arabayı farkında bile değildim.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyorum...

Çok çok geçmiş olsun, Allah öyle insanlarla bir daha karşılaştırmasın...

playertr
23/03/2011, 00:30
sabrından dolayı tebrik ediyorum.
ben heralde bu kadar sabırlı olamazdım, en azından kaportasının tadına baktırırdım :D:D:D

ZAK1980
23/03/2011, 00:31
emanet yokmuydu arabada 2 tanede sen asılsaydın dostum hayvana hayvan gibi yaklaşmak lazım....
Emanet falan fılan olsa dalardım belkı ıyı bır dayak yerdım belkıde karsıdakı tırsardı ama en az bır yerını kırmadan bırakmazdım yada yasal olarak herseyı yapardım yapmadıgımızda bu ökuzler dahada azıp kendılrını bısey sanıyorlar ,zaman zaman polıse kufrederdım mılletı dovduklerınde ama adamlar ne yapsın boyle okuzlere ancak dayaktan anlıyorlar sonra abım abım kulun olayım kopegın olayımdıye yalakalık yapıyorlar insanlıktan nasıbını almamıs olana ınsan gıbı davranmak yanlıs
Emanet derken sopa ,demır kastettım sılah degıl

Riddle
23/03/2011, 00:39
Geçmiş Olsun .
En üzücü olan durum da şikayet etsenizde bi sonuca ulaşmanız için kıvranacak olmanız. bu yüzden yanımda kesinlikle silah taşımıyorum .

SKELETER
23/03/2011, 02:18
o hayvanlar bırakın yanında bayan varken delikanlı olmayı
bayana bile zaten aynı ay ılığı yapıyorlar...

yaklaşık 3-4 ay önce transporter kullanan ve yanında 2-3
daha ay ı bulunan yaratıklar neredeyse beni parçalayacaklardı.
arkadan kovaladılar yetmedi, camdan sarkıp dünyanın küfürünü saydılar
sellektörler, şıkıştırmalar, korna çalmalar vs. niye solluyormuşum diye
yapmadıkları kalmadı, uzun kovalamaca sonucu yan yoldan saptım ve kaçtım...
O panikle kaza bile yapabilirdim. Nasıl kullandım arabayı farkında bile değildim.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyorum...

Çok çok geçmiş olsun, Allah öyle insanlarla bir daha karşılaştırmasın...

WV Transporter bir sabıkalı araç daha. Bu aracı kullanıp, insan olan sayısı da ciddi oranda azdır. Özellikle siyah olanlardan uzak durun. Hayvanla hayvan olmamak lazım.

Bu arada size de çok geçmiş olsun.

görkem koçsan
23/03/2011, 03:47
vallahi helal olsun sabrın için ben kadın erkek ayırt etmiyorum adam haksız olduğu halde karısının yanında küfür etti bana adama ağzını topla dedim ana avrat gitmeye başladı onun arkasına bi de karısı başladımı vallahi baktım susmuyolar adamada dayak kadınada dayak yermisin yemezmisin.

opexturk
23/03/2011, 06:22
yanında bir bayan olan adama yumruk atıp da nasıl delikanlı diye geçinicek anlamıyorum ben ölümüne dayak yesem yanında bayan olan adama el kaldırmam ancak sizin konumunuzda olsam o adamı o bmw'nin üstüne oturturdum o işi kolay kolay kapatmazdım ama siz en iyisini yapmışsınız iyi ki adama karşılık vermemişsin sen de benim gibi nişanlıymışsın başını belaya sokmaman senin adına sevindirici olay

çok geçmiş olsun için içini yiyo eminim buna ama şuna inandır kendini sen iyi olanı yaptın

matushella
23/03/2011, 09:31
Çok teşekkürler herkese. Suratımdaki yerin acısı biraz daha arttı, görüntüde hiçbirşey yok ama içten içe acıyor. Geçmeden acı ben unutmayacam o olayı ama tahminen onun kim olduğunu buldum. Şüphelendiğim bir yer var oraya gidip bakıcam, eğer yanılmıyorsam hemen polisi çağıracam. Ayrıca şirketin hukuk departmanında çalışıyorum ve çevremde çok fazla avukat arkadaşım var. İllaki onu yerin dibine sokacak bir yol vardır. Şanslıysam yanılmıyorumdur. Bu arada beylikdüzünde oturan arkadaşlar var ise belki bilirler. Acıbadem hastanesinin yanında bir berber dükkanı var. Sahibinde bmw vardı. Eğer 5 kasa beyaz bir bmw var ise belki bilirler diye diyorum bu akşam hemen gidip bakıcam.

ozdem
23/03/2011, 11:57
Çok teşekkürler herkese. Suratımdaki yerin acısı biraz daha arttı, görüntüde hiçbirşey yok ama içten içe acıyor. Geçmeden acı ben unutmayacam o olayı ama tahminen onun kim olduğunu buldum. Şüphelendiğim bir yer var oraya gidip bakıcam, eğer yanılmıyorsam hemen polisi çağıracam. Ayrıca şirketin hukuk departmanında çalışıyorum ve çevremde çok fazla avukat arkadaşım var. İllaki onu yerin dibine sokacak bir yol vardır. Şanslıysam yanılmıyorumdur. Bu arada beylikdüzünde oturan arkadaşlar var ise belki bilirler. Acıbadem hastanesinin yanında bir berber dükkanı var. Sahibinde bmw vardı. Eğer 5 kasa beyaz bir bmw var ise belki bilirler diye diyorum bu akşam hemen gidip bakıcam.

Ozan, elmacık kemiğine vs geldiyse belki küçük bir çatlak vs. olabilir.
İhmal etmeden, hastaneye göstermen de fayda var...

matushella
23/03/2011, 12:06
Çatlak olacak bir acı yok, sadece ezilme diyebiliriz. Çatlak olsa morarma olurdu, kızarmadı bile.

hilmiusta
23/03/2011, 13:43
ozan kardesım gecmıs olsun en ıyısını yapmıssın sakın keske soyle yapsaydım deme benım de basıma boyle bı olay geldı gıttım rapor aldım polıse sıkayetcı oldum meger ortak arkadaslarımız varmıs o okuzle ayaklarıma kapandı mıletın ıcın de ben utandım kendıne agza alınmıcak kufurler ettı ınan ben yeırn dıbıne gırdım ve ona dedımkı her zaman boyle sanslı olmazsın bırı cıkar vurur senı dedım bı hıc ugruna olursun aklını basına al kardesım tekrar gecmıs olsun nısanlına da

smartmavi
23/03/2011, 14:30
Geçmiş olsun, bunlardan çok maalesef..

büyük konuşmak istemiyorum ama eşimin yanında bana bu hareket yapılsa bu kadar sakin olamazdım. Bu arada kadınlarımıza (eş, nişanlı, anne, kız arkadaş gibi) bu durumlarda ne yapmaları gerektiğini iyice tembihleyelim arkadaşlar.

Örneğin eşim kesinlikle arabadan inmemesi gerektiğini, kapıları kitleyip beklemesi gerektiğni, gerekirse de polisi araması gerektiğini bilir. Mazallah adam eşime vurmaya kalkar, bir küfür eder, o zaman işte onu feriştahı gelse elimden alamaz.

fiko
23/03/2011, 15:40
ozan tekrar geçmiş olsun yazarken konu başka yere kaymıştı .sürekli trafikte olan biri olarak yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bu konuda yapılacak olan en iyisini yapmışsın zor bir durum daha kötüsü olabilirdi çevredeki insanlar karışmıyor,korkuyor karakola gidiyorsun hangi bölğe nerede oldu biz bakmıyoruz falan karakolun bölgesinde öyle olunca korku hakim. durmuş bir trafikte bunlar başına geliyor kimseden ses yok bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali (o yılan bir gün gelecek onu sokacak bilmiyor) bu tür konularda karşılaştıgın zaman en pratigi gaz diğeri elektirik şok bizim için iyi bayagı etkili .....En etkilisi şu eyvallah dedinmi kavğa çıkmazmış! çünkü bunlar bitmiyorlar burada bunu söyliyebilmen bile senin farklı oldugunu gösterir.

ykaya1983
23/03/2011, 15:51
vallahi helal olsun sabrın için ben kadın erkek ayırt etmiyorum adam haksız olduğu halde karısının yanında küfür etti bana adama ağzını topla dedim ana avrat gitmeye başladı onun arkasına bi de karısı başladımı vallahi baktım susmuyolar adamada dayak kadınada dayak yermisin yemezmisin.
:bash:

:siritma::siritma::siritma:

fiko
23/03/2011, 15:55
ozan tekrar geçmiş olsun yazarken konu başka yere kaymıştı .sürekli trafikte olan biri olarak yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bu konuda yapılacak olan en iyisini yapmışsın zor bir durum daha kötüsü olabilirdi çevredeki insanlar karışmıyor,korkuyor karakola gidiyorsun hangi bölğe nerede oldu biz bakmıyoruz falan karakolun bölgesinde öyle olunca korku hakim. durmuş bir trafikte bunlar başına geliyor kimseden ses yok bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali (o yılan bir gün gelecek onu sokacak bilmiyor) bu tür konularda karşılaştıgın zaman en pratigi gaz diğeri elektirik şok bizim için iyi bayagı etkili .....En etkilisi şu eyvallah dedinmi kavğa çıkmazmış! çünkü bunlar bitmiyorlar burada bunu söyliyebilmen bile senin farklı oldugunu gösterir.

kime sordumsa seni, doğru cevap vermediler;
kimi hırsız, kimi alçak, kimi ! dediler..
künyei almak için, partiye ettim telefon,
‘bizdeki kayda göre, şimdi o mebus’ dediler!.”

—bunlar böyle olurlar bitmiyorlar her yerdeler.....

fatihhhh
24/03/2011, 14:10
sabrınız ve sakinliğiniz bence çok güzel.
keşke hepimiz sizler gibi davranabilsek.
benzer durumda gene aynı sabır ve sükuneti göstermenizi temenni ederim.
geçmiş olsun.

kralcarsi
24/03/2011, 14:27
çok geçmiş olsun .. bu magandalar cirit atıyorlar her yerdeler .. ben de bir kaç ay evvel boğaziçi köprüsünde denk geldim, trafik hızlı akarken tam köprü girişinde durma noktasına geldi, ben de yavaşladım, sonra yavaş yavaş köprüye girdik .. arkamdaki maganda zor durdu muhtemelen ve gelmiş yan tarafıma bana el kol hareketleri yapıyor, birşeyler söylüyor .. durup ben de ona sarsam başıma bela almaktan başka bir işe yaramıyacak diye fazla sallamadım, ama bence de bulaşmamakla en iyisini yapmışsın, pisi pisine bir magandanın yüzünden hayatını tehlikeye atmaya değmezdi, boşver tekrar geçmiş olsun

CesSpOoL
24/03/2011, 14:28
Ozan müthiş sabırlıymışsın.. Ama bu kadarı da iyi değil..
Birkaç ufak tefek olay geldi başıma böyle hiç sabredemedim.. İyi ki silahım yok diyorum :) Katil olurum haberim olmaz yoksa böyle bir anda.. Ne içiyorsan bana da ver : )

Millet vekilinin terör örgütünün kıyafetini giyip polise atmak için eline taş aldığı bir ülke olduk, memura tokat atan o... kadını meclise sokuyorlar.. Bize sinirli adamlarda lazım..

Tabi bu yorumu beğenmeyenler çok olacaktır, bu sadece şahsi düşüncem yoksa metanet iyi şey..

matushella
24/03/2011, 14:45
Ben herzaman kavga etmenin birbirini incitmenin nekadar anlamsız bir şey olduğunu savunurum. O adam bana yumruk attı ve ben arkamı dönüp çektim gittim. O adam benimle kavga etmek istiyordu amacı belliydi. İnanıyorum o hayvanında içi içini yemiştir bu bana neden karşılık vermedi diye. Ben bu çeşit yaratıkları akılla, mantıkla ve insanlıkla ezmeyi tercih ederim ve öyle yaptım. (Bu arada birşey kullanmıyorum bu kadar sakin olmak için :D)

peter_tagtgren
24/03/2011, 14:54
Ben herzaman kavga etmenin birbirini incitmenin nekadar anlamsız bir şey olduğunu savunurum. O adam bana yumruk attı ve ben arkamı dönüp çektim gittim. O adam benimle kavga etmek istiyordu amacı belliydi. İnanıyorum o hayvanında içi içini yemiştir bu bana neden karşılık vermedi diye. Ben bu çeşit yaratıkları akılla, mantıkla ve insanlıkla ezmeyi tercih ederim ve öyle yaptım. (Bu arada birşey kullanmıyorum bu kadar sakin olmak için :D)

+10

İnsanlara o kadar iyi davranmak lazım ki senin iyiliğinin altında ezilsinler. Emin olun kötülükle hiçbir yere varılamıyor.

Ama benim bazı tanıdıklar var ; çevrelerine çok müsamahalılar ama hırslarını ailelerinden çıkartıyorlar. Sakın öyle olmayın he :wink:

matushella
24/03/2011, 14:59
+10

İnsanlara o kadar iyi davranmak lazım ki senin iyiliğinin altında ezilsinler. Emin olun kötülükle hiçbir yere varılamıyor.

Ama benim bazı tanıdıklar var ; çevrelerine çok müsamahalılar ama hırslarını ailelerinden çıkartıyorlar. Sakın öyle olmayın he :wink:

Nişanlıma ve aileme herkese davrandığımdan daha iyi davranırım. :D

usermm1
24/03/2011, 16:04
türkiyede herkez aşırı gergin patlamaya hazır bomba gibi. bende hep düşünüyorum neden böyle diye. artık cehalettenmi maddi manevi sıkıntıdanmı, höt desen yumruklar silahlar konuşuyor.

sen olayı büyütmemekle iyi yapmışsın ne olursa olsun. ama benim anlamadığım arkadan vuran mahçup olur bu adam niye sana vurdu. sen buna bişi dedin yada bişi yaptın heralde.

matushella
24/03/2011, 16:43
türkiyede herkez aşırı gergin patlamaya hazır bomba gibi. bende hep düşünüyorum neden böyle diye. artık cehalettenmi maddi manevi sıkıntıdanmı, höt desen yumruklar silahlar konuşuyor.

sen olayı büyütmemekle iyi yapmışsın ne olursa olsun. ama benim anlamadığım arkadan vuran mahçup olur bu adam niye sana vurdu. sen buna bişi dedin yada bişi yaptın heralde.

Trafik çok sıkışıktı, bu hayvanda ara sokaktan ana yola çıkmaya çalışıyordu. Bir ara baktım benim arka tampona çok yakın duruyor rahatsız oldum. Sonra 30-40 cm ilerledik bir anda sonra yine durduk, buda o anda dokundu tampona. BMW nin burnu fazla uzun kestiremedi heralde. İndim ne oldu bakayım diye, biraz arabayı geriye al birşey yoksa gidelim diyecektimki arabadan indi salladı yumruğu. Yani birşey yapsamda bu olay olsa, inan buraya yazmazdım utanırdım.

illisyonist
24/03/2011, 17:01
hem suçlu hem güçlü üstelik yanında bir bayan olmasına ragmen sana yumruk atıyor son zamanlarda bu tarz kendini bilmez dingiller ülkemde çogalmaya başladı ileriye gidecegimize geriye gidiyoruz sakinligin için seni tebrik etmek lazım keşke bende senin gibi olabilsem... geçmiş olsun ...

siromar
24/03/2011, 17:15
En güzelini yapmışşın kardeşim,
eskiden ben de karşı tarafın yaptıgı hatada sabredemezdim ve yaşadığım 3-5 olayda hep karşı taraf özür dileyidi tatlıya bağlandı. birinde hem hatalıydı hem artistlik yaptı fiziki darp olmadan bağrışıp ayrıldık.
şimdi ise hiiiç o taraflı değiilim evlendikten ve kızım olduktan sonra kaybedecek cok seyim var. Trafik oyle biryer ki normalde yanına yaklaşamayacak, Bey diye hitap edecek adam, sana sovup darp etmeye kalkabileceği bir yer.
Seni cok iyi anlıyorum kafan her daldıgında o adamı dovuyorsundur simdi. Yumruk atarken egilip bi tarafına tekme atıyosundur vs. vs.
ama sunu bilki oradan morga da gidebilirdin, şimdi ise bu 1 ay sonra unutacagın tatsız bir anı olarak kalacak.
tekrar geçmiş olsun inşaallah bir daha boyle sacma sapan seyler yasamazsın

matushella
24/03/2011, 17:18
En güzelini yapmışşın kardeşim,
eskiden ben de karşı tarafın yaptıgı hatada sabredemezdim ve yaşadığım 3-5 olayda hep karşı taraf özür dileyidi tatlıya bağlandı. birinde hem hatalıydı hem artistlik yaptı fiziki darp olmadan bağrışıp ayrıldık.
şimdi ise hiiiç o taraflı değiilim evlendikten ve kızım olduktan sonra kaybedecek cok seyim var. Trafik oyle biryer ki normalde yanına yaklaşamayacak, Bey diye hitap edecek adam, sana sovup darp etmeye kalkabileceği bir yer.
Seni cok iyi anlıyorum kafan her daldıgında o adamı dovuyorsundur simdi. Yumruk atarken egilip bi tarafına tekme atıyosundur vs. vs.
ama sunu bilki oradan morga da gidebilirdin, şimdi ise bu 1 ay sonra unutacagın tatsız bir anı olarak kalacak.
tekrar geçmiş olsun inşaallah bir daha boyle sacma sapan seyler yasamazsın

Her gece yatarken 15 dakika dövüyorum o adamı bir tekmede bmw nin kapısına :D Nasıl hissettiğimi çok iyi anlamışsın :D Umarım en kısa zamanda unuturum.

magic
24/03/2011, 18:50
Ozan merak ettim buldun mu adamı, düşündüğün kişimiymiş?

matushella
25/03/2011, 10:36
Ozan merak ettim buldun mu adamı, düşündüğün kişimiymiş?

Gidip bakındım o bahsettiğim berber dükkanının önünde durdum içeri baktım o arabayı aradım etrafta ama göremedim. Akşamlar çok geç geliyorum işten o saate çıkıyordur belki. Artık takmıyorum ya uğraşamayacam boşuma kendimi yormaktan öteye geçmeyecek.

Dün başka bir maganda olayı oldu tam önümde ve yine beylikdüzünde. Artistin biri sürekli sollama yapıyordu benide tehlikeli bir şekilde solladı ve bir kamyonunda önüne atladı. Kamyon son anda durdu ve başladı sellektör yapmaya. Sonda artist çocuk arabasını sağa çekti kapısını açtı ve kamyoncuya saldırdı. Ne olsu sonra bilmiyorum ama içimden inşallah kamyoncu seni anandan doğduğuna pişman etmiştir hastaneden çıkamaz hale gelmişsindir dedim. 1 sene önce yoktu beylikdüzünde böyle şeyler ne trafik vardı ne böyle dangalaklar. Anlamıyorum bu hayvanlar nezaman geldi buralara.

Kriminal
25/03/2011, 11:02
Beylik Düzü Adı üstünde :D