Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande mi Evo mu?
Evet, acaba forumumuzda grande kullanıcıları mı fazla yoksa evo kullanıcıları mı ? :) Test edelim, öğrenelim :)
skyline28
21/03/2011, 15:54
anket yaparsanız daha kolay olur bravoyuda eklerseniz daha iyi olur
kornman887
21/03/2011, 15:54
Daha uzun süredir piyasada olduğu için Grande olduğunu tahmin ediyorum. Bende Grande punto kullanıyorum =)
Anket kutusunu işaretleyip seçenekleri de belirledim ama neden olmadı acaba? Ee nasıl düzelticem şimdi :) admiiiiiiinnnnn yardım lütfen :)
Grande ciler daha fazladır,Evo çıkalı fazla olmadı...:)
anketi düzenledim oy verebilirsiniz:)
Ben, Grande Punto'yu tercih ettim...
34ozkankurtuldu34
21/03/2011, 16:58
Bence açık ara fark olur Grande Punto Derim ama bir dalevere çevirilmezse :)
Grande Punto fark atar.
Evonun iç süslemsi hoş ama kasa bence aynı olmalıydı kasayı begenmiyorum açıkçası kimse alınmasın tercih meselesi...
febahadir
21/03/2011, 17:06
Grande Punto fark atar.
Evonun iç süslemsi hoş ama kasa bence aynı olmalıydı kasayı begenmiyorum açıkçası kimse alınmasın tercih meselesi...
katılıyorum. iç dizayn çok hoş ama dışarıda değişen birşey yok maalesef...
Grande Punto fark atar.
Valla ben de grande kullanıcısı olarak aynı şeyi düşünüyorum Özkan ama ankette açık ara evo önde :)
yine ne varsa BMW de var :D
evvoooo her yönden evo içten zaten evo dıştanda trafikte grande evo kadar dikkat çekmiyor o yüzden yine evo tercih meselesi :D
gurcan45
21/03/2011, 18:01
grande kullanıyorum alırken evoda vardı dıs goruntusunu sevmıyorum ama evonun ıcını grandeye uygulasalardı yok satardı bence fıat
ERDEM1907
21/03/2011, 18:04
bence evonun içi grande puntodan daha iyi ama tip olarak grande punto daha güzel aslında bu tartışma çok yapıldı sonuçta herkes kendi arabasını beğeniyor bütün puntolar güzel diyelim en iyisi:)
puntolar 10 numara bencede :) evoda süper, grande de...herkes severek biniyor hangisi olursa olsun...i love my car :)
Grande puntoda ,evoda artıları olan güzel olan arabalar.
Sitede herkesin kaydı var. kaç tane Evo kaç tane Grande olduğu bellimidir? Adminler bu sorunun yanıtını versin. Anketle doğru sonuç çıkmaz . G.Punto bencede fazladır ama sayıları bende merak ettim .
krakercocuk
21/03/2011, 22:28
forumun 2006 dan beri açık olduğunu ve yanlış bılmıyorsam 10,000 üyelik bır listeye sahip olduğumuzu varsayarsak tabiki grande punto:)
Grande Punto fark atar.
bencede iç çok hoş olmus ama dışı grande punto gibi olsaymıs keske
evoların tıpını begenmıyorum ama ön konsol gayet guzel,starstop gıbı dıger ozellıkler gp de yok sadece tıpı (ön taraf kayık ) ondan sevemedım bır turlu
evvoooo her yönden evo içten zaten evo dıştanda trafikte grande evo kadar dikkat çekmiyor o yüzden yine evo tercih meselesi :D
Engin sana katılamıyorum maalesef. Eğer trafikte Grande Punto bu kadar çok dikkat çekmeseydi ve satılmasaydı Evo diye bir şey olamazdı :D :D
Evo gerçekten güzel bir araba hele iç dizayn harika ancak kasa olarak grande daha farklı tercih meselesi tabisi :D :D
engincantan33
22/03/2011, 01:30
bızım aılede 2 gp var babamda ve bende...ıkısıde grande punto...bende grande kullandıgım ıcın degıl ama grande punto daha gusel bı araba...ama evo nun dedıgınız gıbı içi mukemmel..fakat sanırım kımse solemedı daha oncekı msjlarda yada ben gozden kacırdı...evet evonun onu bencede cok cırkın AMA ARKA STOPLAR COK IYI...HANI YAPSALAR GRANDELERIMIZE ARKA STOPLARDAN MUTHIS OLUR!!! ACIK ARA GRANDE KAZANIR BU ANKETI...
Showroomda araç bakarken Evo ve Grande ikiside beyaz ve skydomlu yanyana duruyodu ama grande nin içi evoya göre çok görsel ve malzeme olarak daha kötü duruyodu Ama dış görüntüsü daha şık duruyodu. Ben şıklığına bayılmış bakarken arkadan bi ses napıcan o roket başlığını gel bu araba daha güzel dedi bende evo aldım bu olaya mütakiben :D
Ama dış görünüş olarak iki araç içimde kaldı
1-Fiesta
2-Grande Punto
anketi düzenledim oy verebilirsiniz:)
+ 1 oy EVO...
igeroglu
22/03/2011, 13:53
Grande Punto Foreverrr :D
Grande Punto daha yakışıklı olduğu için Evo'nun şansı yok diyorum :p
krakercocuk
22/03/2011, 20:05
ben yenı gp aldım bı oy daha kullanmak ıstıyorum:D
VALLA BEN İKİ ARACIDA KULLANDIM 2009 GRANDE PUNTOM VARDI KM YÜKSELDİ ONUN İÇİN SATTIM,GEÇEN YILDA EVO ALDIM HER İKİ ARAÇTA SÜPER HOŞ VE YETENEKLİYDİ,ŞİMDİDE 2011 YENİ BRAVO ALDIM HEPSİNDEN DAHA KRAL ARABA,ama HEPSİNİN YERİ BAŞKA.
ben yenı gp aldım bı oy daha kullanmak ıstıyorum:D
puhahaaha :D
demokratik kraker seni :D
sonucu foto finish belirliycek sanırım :D
kornman887
22/03/2011, 20:56
Bu kadar yakın olacağını tahmin etmemiştim =)
aynen yahu bende gp baya üstünlük kurar diyordum şu anda başabaş :)
Daha oy kullanmayan ve konuyu görmeyen bir çok arkadaş var.
Evo kullanıcıları üzülmesin diye oy kullanmıyorlar :D :D :D
Daha oy kullanmayan ve konuyu görmeyen bir çok arkadaş var.
Evo kullanıcıları üzülmesin diye oy kullanmıyorlar :D :D :D
Azınlık olduğumuzu yüzümüze vurmasanız olmazmıydı...:)
Elbette GP fazla çıkacaktır..
Peki Evo çıktığından bu yana satışlar hangisinin lehinedir?:rolleyes2:
PeterPAN
23/03/2011, 11:41
Dün ilk kez bir evoyu inceleme şansım oldu, GP ye göre çok daha şık bir araç, fakat GP nin ön kısmı da daha agresif bir görünüme sahip... EVO nun arka kısmı da tampon alt bölgesi özellikle çok güzel olmuş... Ayrıca EVO nun kokpitide GP ye oranla çok daha güzel... yanlız 2 model de ayna tipini beğenmiyorum....
black8555
23/03/2011, 11:45
mhb arkadaşlar yeni üye oldum 2008 punto aldım ılk arabam ve yeni şöförün size bır sey danısacam 18 bınde 19 .000 tl aldım fiyat nası sizce
mhb arkadaşlar yeni üye oldum 2008 punto aldım ılk arabam ve yeni şöförün size bır sey danısacam 18 bınde 19 .000 tl aldım fiyat nası sizce
bence bedava almıssın tebrık ederım ıı bır alısverıs bnm arkaadasım aldı 1 ay once 2007 100 bınde 20 bınde aldı ona kıyaslayarak yapıorum yorumumu
bende 2 aylık bir evo kullanıcısı olarak oyumu evodan yana kullanıyorum.
Gp tabi ki ama şu 1.6 mjet motoru getirirlerse evoya o dakika satarım aracı :)