Orijinalini görmek için tıklayınız : Perde
evoma arka cam perdesini nerden bulabilirim...
Hepsiburada.com : Bod Fıat-tofaş Grande Punto Perde | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/bod-fiat-tofas-grande-punto-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2654&categoryId=264131)
hilmiusta
21/03/2011, 14:50
guzel bı seye benzıyorda kardesım bu kadar para verılmez buna bence
penimde en çok önemsediğim ve aradığım bu tipte perde fakat çok pahalı. hiçbiyerde görmedm yokmnu bu tarz bişey alan eden ?
Mrb gençler,Arka iki kapı ve bagaj için üç parça perdeye 15 tl harcadım çok ta güzel oldu. Üç adet vantuzla yapışan arka cam tipi perde aldım.Uygulama yapacağım camların kartondan şablonunu çıkardım ve bu şablona göre perdeleri kestim.Daha sonra kenarındaki fitili söküp kestiğim perdeye diktirdim(terzi ablamdı para vermedim:D:D) son olarak fitilin içinden çıkan teli dikilen fitilin içinden geçirdim hepsi bu.
operatormurat
23/03/2011, 01:46
Mrb gençler,Arka iki kapı ve bagaj için üç parça perdeye 15 tl harcadım çok ta güzel oldu. Üç adet vantuzla yapışan arka cam tipi perde aldım.Uygulama yapacağım camların kartondan şablonunu çıkardım ve bu şablona göre perdeleri kestim.Daha sonra kenarındaki fitili söküp kestiğim perdeye diktirdim(terzi ablamdı para vermedim:D:D) son olarak fitilin içinden çıkan teli dikilen fitilin içinden geçirdim hepsi bu.
abi bukadar bilgi seni korkutmuyor mu?
Gurur hocam valla süper elin çok güzel iş görüyor demekki ben cesaret edemiyorum arabanın biyerleri ile oynamaya..çünkü biliyorum soluğu serviste alacağımı :)
abi bukadar bilgi seni korkutmuyor mu?
Hem nasıl ... geceleri kâbuslarla uyanıyorum.:D:D:D
Hepsiburada.com : Bod Fıat-tofaş Grande Punto Perde | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/bod-fiat-tofas-grande-punto-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2654&categoryId=264131)
99 TL ye düşmüş. Gurur Bey gibi becerikli olamayanlar için :)
Ben 1 numara cam filmi ile bu ürün arasında kararsızım..
Kullanan var mı?
powerdeep
29/03/2011, 14:03
Ben aldım çok güzel....harika oluyor. Istediğin zaman çıkar.. Tavsiye ederim...
powerdeep
29/03/2011, 14:39
Resim..
operatormurat
29/03/2011, 15:20
gurur abi aklıma soktun bikere şuan terzideyim, 4 kapıyada kendim yapıyorum, kafaya koydum 125 tl vermiyeceğim ,....
Kriminal
29/03/2011, 15:48
Dede bizi diskoya götür...Harikasın:dj:
Dedeniz kurban olsun size...:D:D