Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba alıyorum???
arkadaşlar 2006 starjet 1.4 gp emotion alıyorum.18500 tl
uygunmu acaba?dizel 20000dan aşağı temiz yok.Araç fiyatı nasıl?yakışı nasıl?
Yardım ederseniz sevinirim..:melek2:
emredniz
20/03/2011, 17:49
bende aynısından 2006 36binde aldım. aynı fiyata.bence uygun. sahibinden de fiyatlar 22 civarı.arac güzel. benzin pahalı oldugundan 6 ileri olmasına ragmen cebe zararı oluyor. ben tüp taktırdım.simdi rahatım. bu arada benimki cam tavan ve sanrooflu falan. ona göre degerlendir. alttan ufak bir kazası mevcut. ama temiz bir araç benimki. seninkinin durumuna göre kıyasla.
bende cam tavan falan yok 77000 araba temiz kazası arka kapıdan var ne zaman aldınki arabayı
emredniz
20/03/2011, 17:55
ocakta aldım ben. bayandan. suan 40binde. sen o arabayı 18e al derim.
baya pazarlık yaptık ama vermiyor..araba guzel adamada hak veriyorum ama uzaktab gidip alacağım bana pahalıya gelecek..emotion birde seninkide aynımı 6hava yastığı sis farı falan
emredniz
20/03/2011, 18:11
evet sis farı falan var. bende ekstra olarak cam tavan+sanroof+bluetooth kiti+spor pedallar var sanırım. diger herşey orjinal olabilir. belki birde jantlar degisik olabilir. benimkiler orjinal jantları. kapak falan degil. sormak istedigin varsa sor.
baya pazarlık yaptık ama vermiyor..araba guzel adamada hak veriyorum ama uzaktab gidip alacağım bana pahalıya gelecek..emotion birde seninkide aynımı 6hava yastığı sis farı falan
araç nerde hocam?
araç nerde hocam?
adanada araç
evet sis farı falan var. bende ekstra olarak cam tavan+sanroof+bluetooth kiti+spor pedallar var sanırım. diger herşey orjinal olabilir. belki birde jantlar degisik olabilir. benimkiler orjinal jantları. kapak falan degil. sormak istedigin varsa sor.
ya birde fiyatlara ocaga göre arttı yoksa 18000in altına bile alırdım diye dusunuyorum araba içi konforu nasıl 2kişilik aileyim
emredniz
20/03/2011, 18:20
araç içi konforu güzel. cocuk olursa bebek arabası sorun yaratıyor. onun dısında sıkıntı yok.
hemen al derim..km çok iyi..
araç içi konforu güzel. cocuk olursa bebek arabası sorun yaratıyor. onun dısında sıkıntı yok.
tup hangi marka taktırdın?problem var mı starjetin tupu biraz problemli oluyormus diyorlar?
emredniz
20/03/2011, 18:24
araba hosuna gittiyse, fiyata takılma.sonucta iyi fiyat. iyice baktır. ama izmirden adanaya gidecegine biraz daha bekleyedebilirsin.
emredniz
20/03/2011, 18:25
eskidenmiş o. artık yazılım atıyorlar bitiyor iş. bizimkilerin motoru diger gplerin motorlarından farklı oldugu icin ilk gün biraz bocaladılar ama yazılımla cözüldü iş. ki benimki atiker. atiker problemli derler ama gayet güzel. sıkıntı yok.
araba hosuna gittiyse, fiyata takılma.sonucta iyi fiyat. iyice baktır. ama izmirden adanaya gidecegine biraz daha bekleyedebilirsin.
bekledikçe araç fiyatlar artıyor
ayrıca arkadaş var ziayret etmiş oluruz
emredniz
20/03/2011, 18:35
o zaman hiç durma.araç güzel ama fiyatına göre güzel. bunuda unutma.
emredniz
20/03/2011, 18:38
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Emotion 2006 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-temiz-servis-bakimli-43630142/detay)
araç bu sanırm.
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Emotion 2006 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-temiz-servis-bakimli-43630142/detay)
araç bu sanırm.
evet ne oldu ki?
Ziyaretci046
20/03/2011, 21:48
bu aracın tramer kaydına muhakkak baktırın boya ölçümü motor testi klima arıza tespit cihazına bakın içinize sinmezse almayın kesinlikle
bu aracın tramer kaydına muhakkak baktırın boya ölçümü motor testi klima arıza tespit cihazına bakın içinize sinmezse almayın kesinlikle
tramer kaydında 1200 tl lik çarpma var problem olur mu?
tramer kaydında 1200 tl lik çarpma var problem olur mu?
1200 tl lik çarpmada değişen kesin vardır diye düşünüyorum..
Tampon degisse zaten okadar tutar 1200 lira cok birsey degil.
Tampon degisse zaten okadar tutar 1200 lira cok birsey degil.
yapmayın hocam o paraya komple body kit yapıyorlar :)
Ziyaretci046
21/03/2011, 12:42
kasasına çok iyi baktırın bence değişen boya durumu şaseleri sıkıntı olmasın 1200 tl o zaman araba düzgünse çok sıkıntı yaratmaz
Bu araba zaten dynamıc
emotion değil ona göre
emredniz
21/03/2011, 23:10
servis kayıtlarına bi baktır. bence direk bi fiat servisinde 101 nokta ekspertiz yaptır. 50-100 tl bişey.için rahat olur
Eğer tek kapı sizin için sorun yaratmazsa, ilk sahibi olduğum aracımı satıyorum. Kazası, değişeni yok. Siyah renkte 90 bin km orjinal. Fiyat olarak forumdaki arkadaşlara 17 bine vereceğim. İlgilenirseniz özelden mail atabilirsiniz. Fotoğraflarını ve plakasını da gönderebilirim. Yeni bir araç buldum, onu kaçırmamak için acil satıyorum kendi arabamı. Forumun ilanlar kısmında da var 2006 Grande Punto diye. Dediğim gibi tek dezavantajı tek kapı olması. bunun dışında hiçbir sıkıntısı yok.