Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyonda son nokta...!

ulas35
20/03/2011, 14:16
Merhaba arkadaşlar piranha fuga 5" navigasyonumu sonunda orjinal yerine monta ettim. Aux Kablosunu ve sarj kablosunu araçın iç kısmana monta ettim sarj girişini çakmaklığın arkasına bağladım böylelikle kablo kirliliğinden kurtuldum çok güzel bir iş yaptığıma inanıyorum ve güzel güzel oldu... bugün resimlerini çektim siz sevgili arkadaşlarımla paylaşmak istedim
&

Montaj hakkındaki ayrıntıları paylaşacaktım sizinle arkadaşlar fotoları çektim bugün navigasyonu tutturmak için paslanmaz 2 mm saçtan kıvırarak uçuna kendi orjinalı gibi top yaptım.. ve aparatı boşluktaki çıvatayı sokup apartın ortasından delik delip sabitledim.. kablolara gelirsek ufak bir delik delik teyibe Aux Kablosunu ordanda sarj kablosunu vitesin ordan çakmalığın arkasına lehim yaptım ama sarj kablusunun çakmaklığa bağlanan kısmı kesmedim çünkü orada düşürücü var yoksa navigasyonu yakarız bende oraya bir kablo lehim yapıp diğer uçunuda çakmaklığın arkasına lehimledim..

tayfux
20/03/2011, 14:33
süper olmş ellerine sağlık hocam aleti ne kadara aldınız acaba?

ulas35
20/03/2011, 14:35
süper olmş ellerine sağlık hocam aleti ne kadara aldınız acaba?

saol hocam.. 9 ay gibi bir süre oldu alalı 280 tl almıştım simdi ama daha uçuzladı hepsi..

izoci
20/03/2011, 14:47
iyi fiyat mp4 gibi özellikleri var mı ?

ulas35
20/03/2011, 14:51
iyi fiyat mp4 gibi özellikleri var mı ?

evt var mp3 dinleye video izlemeye (dvdrip formatında attım film seyrettim) biliyorsun, bluetooth özelliği cep tel aktif edebiliyorsun cihazla çok güzel bir cihaz bence ben çok memnunum..

tayfux
20/03/2011, 14:54
piranha ların en güzel özelliği ömür boyu güncelleme bedava olması..gerçekten alırken en çok buna dikkat edin bence..

gunaykarakas
20/03/2011, 15:10
Çok Başarılı bir çalışma olmuş navigasyon ayağı montajında extra parça yada işlem olmuş sanırım biraz bunun hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur ayrıca şarz ve aux kablosununda dışarıdan değilde konsol altından götürülmesi çok iyi.Primo yazılımlı cihaz alternatiflerinin çoğalmasıyla bende böyle bir uygulama düşünüyorum.Uygun fiyata çok güzel bir çözüm.

yunus kahraman
20/03/2011, 15:20
Eline sağlık, güzel olmuş gerçekten. Ben orjinali çok yukarıda kalıyor diye taktırmak istememiştim. Lakin bunun yüksekliği çok ideal.

1ocak2011
20/03/2011, 15:48
Montaj esansındaki ayrıntılı resimleride eklerseniz çok sevinirim.

samprik
20/03/2011, 15:56
çok hoş duruyo iyi günlerde kullanın. size bikaç şey sorucam bende arıcam navigasyon alıcam fakat pek fazla bilgim yok

montaj işlemlerinden bahsedermisiniz? şarj ve aux bağlantıları
film veya klip vs. izlemek istediğinizde onun sesini araç hoparlörüne veriyo değilmi ??

TORnADO
20/03/2011, 16:02
Hayırlı olsun...

Ersal
20/03/2011, 16:57
Eline sağlık çok güzel olmuş

nerhal61
20/03/2011, 17:04
Bir süredir evolarda aux var ama çalışmıyor gibisinden şeyler yazıyordu. Siz aux u da kullanabildiğinize göre var sonuçta, ancak çakmak girişini oraya nasıl aldınız, auxu nereden aldığınızı biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ayrıca aparatı oraya sıkıştırma gibi bir yöntemle mi tutturdunuz?

Bu konuda çığır açmışsınız, mümkünse bağlantı yerleri ile ilgili resimler paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler

gunaykarakas
20/03/2011, 17:36
Bağlantı ayağı navigasyonu sarsmicak şekilde sağlam duruyorsa bence orjinali dışında en hoş duran uygulamayı yapmışınız.Hatta orjinal ayağın görüntüsü daha kaba duruyor sanırım.Montaj hakkında detaylı bilgi bekliyoruz iyi günler..

hilmiusta
20/03/2011, 17:57
slm ulas elıne saglık cok harıka bı sey olmus barı bana da yardımcı ol yaratıcı bırıne benzıyorsun bende aux kablosu baglı sıstem aynı yanı yanlız benımkı grande punto oldugu ıcın resımdede gordugun gıbı oraya yapıstıramıyorum senın trpıdo cok uyumlu bende ılk gordugum de show room da aklıma aynı bu tasarım gelmıstı ama torpıdoyu degısemzdım :D fotolara bı bak sana zahmet te aklıma oraya nasıl tuttururum dıne bı sey gelmıyor belkı sneın gelır

https://forum.grandepuntotr.com/ses-goruntu-sistemleri/24716-navigasyon-vantuzu-torpidoya-yapismiyor.html

ulas35
20/03/2011, 18:07
çok hoş duruyo iyi günlerde kullanın. size bikaç şey sorucam bende arıcam navigasyon alıcam fakat pek fazla bilgim yok

montaj işlemlerinden bahsedermisiniz? şarj ve aux bağlantıları
film veya klip vs. izlemek istediğinizde onun sesini araç hoparlörüne veriyo değilmi ??

tabiki hocam aux kablosu o işe yarıyo arabanın kabinlerine ses veriyo ve anfi bağlanmasına yarıyo..

alpimmm
20/03/2011, 18:07
çok çok güzel olmuş,
eline sağlık ve güle güle kullan.

ulas35
20/03/2011, 18:13
beğendiğinize çok sevindim :X.. en kısa zamanda ayrıntılarını sizinle paylaşmaya çalışacağım arkadaşlar

Budweiser
20/03/2011, 18:21
İLginç bizim teyplerin aux çıkışı varda aux yok diye biliyordum cihazı takmadan önce teypte aux seçeneği görünüyormuydu yoksa aux kablosu takıldıktan sonramı görünmeye başladı?!

takres
20/03/2011, 18:27
güzel olmuş...

ulas35
20/03/2011, 18:28
İLginç bizim teyplerin aux çıkışı varda aux yok diye biliyordum cihazı takmadan önce teypte aux seçeneği görünüyormuydu yoksa aux kablosu takıldıktan sonramı görünmeye başladı?!

Ben kabloyu takmadanda görüyordum ama ne işe yaradığını sonradan öğrendim burda.. kabloyu taktım çalıştı!

gunaykarakas
20/03/2011, 18:36
Ben kabloyu takmadanda görüyordum ama ne işe yaradığını sonradan öğrendim burda.. kabloyu taktım çalıştı!

Nasıl kablo kullandığını öğrenebilirmiyim ve nerden temin ettin ?

shellcininabisi
20/03/2011, 20:46
ulaş hocam ben de verdim siparişi ve oraya monte etmeyi düşünüyorum hatta şimdi tam konu açacaktım tam o monte ettiğin yerde kaplamanın altında bir vida var ona tuttursam ne olur diye. ama senin konuyu görünce gerek kalmadı. ayrıntılarını bekliyoruz :)

Ardevo
20/03/2011, 21:21
Benim araçta kit var, orjinal Tom tom yerine uyacak şekilde başka bir navigasyon takılabilir mi acaba, kablo vs. görünmeden? Orjinali Fiat servislerinde çok pahalı:no000000:
Uygulayan var mı aranızda?

blk_hakan
20/03/2011, 21:38
Hocam ellerine saglık gerçekten harika bir uygulama olmuş herkesin merak ettiği bi konuydu bu daha ayrıntılı yapım aşamasına yönelik bilgiler bekliyoruz montaş noktaları falan güle güle kullanman temennisiyle...

USTA
20/03/2011, 22:53
Güzel çalışma olmuş...

ulas35
20/03/2011, 23:24
Nasıl kablo kullandığını öğrenebilirmiyim ve nerden temin ettin ?

Blaupunkt Teyp Aux Kablosu Aux Çıkışı kablosu kullandım.. Kemal oto dan temin ettim
Link ten bakabilirsin..

Blaupunkt Teyp Aux Kablosu Aux k Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/main/blaupunkt_teyp_aux_kablosu_aux_cikisi-160-0-12.html)

shellcininabisi
21/03/2011, 00:43
sabırsızlıkla montaj resimlerini bekliyoruz evocular olarak

gunaykarakas
21/03/2011, 01:38
Navigasyon Cihazı ALmayı Düşünen arkdaşlar için Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Nesil Navigasyon Cihazı (https://www.hizlial.com/outdoor/gps-navigasyon-cihazlari/navitech-qx-b513-primo-5-fm-tranmitter-ve-bluetooth-ozellikli-yeni-nesil-navigasyon-cihazi_22.011.4310.0026.htm#tabs) bu cihazı önerebilirim bu konudaki arkdaşın yaptığı gibi bir montaj ile çok güzel bir sonuç alınabilir cihaz en güncel yazılım olan Primo yu kullanmakta ve tasarım olarakta gayet şık bir yapıda ..

ulas35
21/03/2011, 01:49
Navigasyon Cihazı ALmayı Düşünen arkdaşlar için Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Nesil Navigasyon Cihazı (https://www.hizlial.com/outdoor/gps-navigasyon-cihazlari/navitech-qx-b513-primo-5-fm-tranmitter-ve-bluetooth-ozellikli-yeni-nesil-navigasyon-cihazi_22.011.4310.0026.htm#tabs) bu cihazı önerebilirim bu konudaki arkdaşın yaptığı gibi bir montaj ile çok güzel bir sonuç alınabilir cihaz en güncel yazılım olan Primo yu kullanmakta ve tasarım olarakta gayet şık bir yapıda ..

cihazın bir özelliği çok hoşuma gitti parlamayan ekran olması bu çok önemli bir konu alırken çok dikkat edin güneşli havalarda ekranın görülmesi zor oluyor..

ulas35
25/03/2011, 14:38
Merhaba arkadaşlar piranha fuga 5" navigasyonumu sonunda orjinal yerine monta ettim. Aux Kablosunu ve sarj kablosunu araçın iç kısmana monta ettim sarj girişini çakmaklığın arkasına bağladım böylelikle kablo kirliliğinden kurtuldum çok güzel bir iş yaptığıma inanıyorum ve güzel güzel oldu... bugün resimlerini çektim siz sevgili arkadaşlarımla paylaşmak istedim
&

Montaj hakkındaki ayrıntıları paylaşacaktım sizinle arkadaşlar fotoları çektim bugün navigasyonu tutturmak için paslanmaz 2 mm saçtan kıvırarak uçuna kendi orjinalı gibi top yaptım.. ve aparatı boşluktaki çıvatayı sokup apartın ortasından delik delip sabitledim.. kablolara gelirsek ufak bir delik delik teyibe Aux Kablosunu ordanda sarj kablosunu vitesin ordan çakmalığın arkasına lehim yaptım ama sarj kablusunun çakmaklığa bağlanan kısmı kesmedim çünkü orada düşürücü var yoksa navigasyonu yakarız bende oraya bir kablo lehim yapıp diğer uçunuda çakmaklığın arkasına lehimledim..

fotoları ekledim arkadaşlar takıldığınız konu olursa yardımcı olurum..

Ardevo
25/03/2011, 14:58
Benim araçta kit var, orjinal Tom tom yerine uyacak şekilde başka bir navigasyon takılabilir mi acaba, kablo vs. görünmeden? Orjinali Fiat servislerinde çok pahalı:no000000:
Uygulayan var mı aranızda?

Yardımcı olabilecek kimse yok mu..

1ocak2011
25/03/2011, 15:33
Bayaa bir zormuş biz yapamayız galiba :(

shellcininabisi
25/03/2011, 16:12
fotoları ekledim arkadaşlar takıldığınız konu olursa yardımcı olurum..

anlatım için çok teşekkür ederim.

exixiz
25/03/2011, 17:57
Şimdi neden Evo almadık mı diyeceğim. Grande Punto aldım böyle bir iş yapamam değil mi? Benim Navigasyon cihazı kabak gibi camda duruyor.. :)

cnc
25/03/2011, 19:52
arkadas cok guzel olmus emegine saglik bu ayak tutucuyu uretimine baslasan ne iyi olur

1ocak2011
25/03/2011, 20:07
arkadas cok guzel olmus emegine saglik bu ayak tutucuyu uretimine baslasan ne iyi olur

+1 Bende müşteriyim...:rambo:

gunaykarakas
25/03/2011, 20:10
Olay Aslında Sonradan Yapılan metal ayak ve ucundaki topuzda bitiyor güzel iş çıkarmışın şarzın ucunu dışarı çıkarmadan direk altan lehimlemende iyi olmuş artık navigasyonu değiştirsen bile montaj sorunun olmaz resimler ve açıklama için tekrar teşekkürler.

Budweiser
25/03/2011, 22:13
Cidden çok iyi olmuş montaj işi elinize sağlık. Bu arada Fugadan bende pek hoşlandım almayı düşünüyorum varmı eksileri cihazın şuda olsa iyi olurdu diyeceğiniz??

menesi
25/03/2011, 22:19
hocam bende arıyorum.memnunmusun cihazdan.bazılarında ekran çok geliyormuş yolu geçtikten sonra ekran yenileniyor gibi yorumlar aldım.ufak bi yorum yazarmısın arkadaşım...

ulas35
26/03/2011, 01:06
Alıntı:
cnc´isimli üyeden Alıntı https://forum.grandepuntotr.com/designs/cyborg-red/buttons/viewpost.gif (https://forum.grandepuntotr.com/genel/25543-navigasyonda-son-nokta-2.html#post491440)

+1 Bende müşteriyim...:rambo:

Bu forumda belli şeyleri paylaşmak yardımcı olmak için burdayız tabi istiyen arkadaşlara aynısından yapılır ufak bir ücret karşılığında isteyen arkadaşlar benimle irtibat kurabilirler..

ulas35
26/03/2011, 01:09
Yardımcı olabilecek kimse yok mu..

çok zor hocam oraya öyle bir ayak yaptın diyelim kabloları zor olur gecirmesi ben benimkinde baya uğrastım..

ulas35
26/03/2011, 01:16
hocam bende arıyorum.memnunmusun cihazdan.bazılarında ekran çok geliyormuş yolu geçtikten sonra ekran yenileniyor gibi yorumlar aldım.ufak bi yorum yazarmısın arkadaşım...

öyle bir sorunla karşılasmadım ama güneş vurduğu zaman biraz parlama yapıyor o kadar başka bir sorun yaşamadım arkadaşlar navigasyonla ilgili

1ocak2011
26/03/2011, 09:35
Peki hocam mesela ayak işini senden aldık, diğer iç aksamlarıda sence bir elektrikçi yapabilirmi?

evoantalya
26/03/2011, 16:24
valla usta süper olmuş bende isterim :)

Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Ne (https://www.hizlial.com/outdoor/gps-navigasyon-cihazlari/navitech-qx-b513-primo-5-fm-tranmitter-ve-bluetooth-ozellikli-yeni-nesil-navigasyon-cihazi_22.011.4310.0026.htm#tabs)

bu navigasyonuda ben eklesem süper olur özelliklerde iyi ha :)

ulas35
26/03/2011, 20:21
Peki hocam mesela ayak işini senden aldık, diğer iç aksamlarıda sence bir elektrikçi yapabilirmi?

işçiliği iyi bir usta varsa yapar tabi ama zahmetli bir iş yapmak ister mi orası mecul tabi..

ulas35
26/03/2011, 20:25

Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Ne (https://www.hizlial.com/outdoor/gps-navigasyon-cihazlari/navitech-qx-b513-primo-5-fm-tranmitter-ve-bluetooth-ozellikli-yeni-nesil-navigasyon-cihazi_22.011.4310.0026.htm#tabs)

güzel bir cihaz buda güle güle kullan hocam.. bende ilk başta güzel olurmu diye endişe ederek taktım yaptıktan sonra benimde içime sindi ve beğenilmesi dahada bir hoşuma gitti nedemek hocam sizede yaparız!

dexter
27/03/2011, 23:35
Hepsiburada.com : Piranha Avatar Navigosyon Cihazı (Ömür Boyu Güncelleme) | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-avatar-navigosyon-cihazi-omur-boyu-guncelleme-/ProductDetails.aspx?productId=otpiravatar&categoryId=257643) bu aleti tavsiye eder misiniz? tv li bir cihaz arıyordum,başarsoft üstelik,uygun mudur? sadece biraz pahalı geldi diye düşünüyorum

1ocak2011
29/03/2011, 15:24
Alıntı:
cnc´isimli üyeden Alıntı https://forum.grandepuntotr.com/designs/cyborg-red/buttons/viewpost.gif (https://forum.grandepuntotr.com/genel/25543-navigasyonda-son-nokta-2.html#post491440)

Bu forumda belli şeyleri paylaşmak yardımcı olmak için burdayız tabi istiyen arkadaşlara aynısından yapılır ufak bir ücret karşılığında isteyen arkadaşlar benimle irtibat kurabilirler..

Ücret önemli değilde sizin gibi temiz işçilik yapan birisini bulmak mesele.

ulas35
29/03/2011, 22:31
Ücret önemli değilde sizin gibi temiz işçilik yapan birisini bulmak mesele.

hocam yakın olsaydın bana yardımcı olurdum sana beraber yapardık..

1ocak2011
30/03/2011, 09:41
hocam yakın olsaydın bana yardımcı olurdum sana beraber yapardık..

Vallahi hocam inanırmısın seninkini gördükten sonra camda navigasyonlardan ve orijinalinden soğudum:blush000:

k0d3r
28/05/2011, 21:44
Selamlar, ya iyi hoş güzel olmuş, ben de ayni şeyi yapmak istiyorum ama ne yalan söyleyim, anlatimdan hiçbirşey anlamadim :s

hilmiusta
29/05/2011, 03:09
gercekten cok guzel olmus harıkaaaa...

OPTS
29/05/2011, 12:11

Ben aldım ,tavsiye etmiyorum. Sözde güneş sensörü var ekranı göremiyorum. Birde ekran rengİ çok fluu. Adres aratma berbat. Polenezköye mangala gidecektim. Cihazda polenezköy ,ağva falan bulamıyorsun.

k0d3r
29/05/2011, 13:55
Ben aldım ,tavsiye etmiyorum. Sözde güneş sensörü var ekranı göremiyorum. Birde ekran rengİ çok fluu. Adres aratma berbat. Polenezköye mangala gidecektim. Cihazda polenezköy ,ağva falan bulamıyorsun.

Bu ürün benim de aklimda var, internetten yorumlari filan da okuyorum. Şimdiye kadar ilk gördüğüm olumsuz yorum, sizin yorumunuz oldu. Cidden kötü mü ya, niye başka kimse birşey dememiş

pilotender
29/05/2011, 14:38
arkadaşlar bende Piranha Ifıniti HD var. Çok çok memnunum. Tek dezavantajı cihazın beyaz olması. Aracı da beyaaz olan arkadaşlar düşünebilirler. Sadece infiniti modelini alsaydım siyah olcaktı ama o nun da ekranı HD değildi. Ben de beyaz olanını tercih ettim. Zaten arabam da beyaz oldugu için sanki bir uyum oluyor gibi geliyor bana.