Orijinalini görmek için tıklayınız : Evonunki GP kadar iyi degilmi?
Merhaba arkadaslar dun evom geldi emektar GP mu teslimedip evomu aldim, ilk dikkatimi ceken ses sistemi oldu gpda 8 - 14 arasi dinlerken evoda 24 25lerde ayni sesi alabiliyorum sizlerde de bu sekildemi yani ses gpya gore yetersizmi?
hocam sorduğunuza cevap değil ama grande puntonuz kaç modeldi dizel miydi ve ne kadara aldı bayii?
Merhaba arkadaslar dun evom geldi emektar GP mu teslimedip evomu aldim, ilk dikkatimi ceken ses sistemi oldu gpda 8 - 14 arasi dinlerken evoda 24 25lerde ayni sesi alabiliyorum sizlerde de bu sekildemi yani ses gpya gore yetersizmi?
ben gp leri bilmiyorum ama evodan gayet memnunum. şarkının kalitesine özelliğine göre değişebiliyor ses kalitesi. imkanınız olursa aynı cd yi aynı ayarlarda hem gp de hem evo da deneyin fark varsa meydana çıkar zaten bize de bildirisiniz :D
hocam sorduğunuza cevap değil ama grande puntonuz kaç modeldi dizel miydi ve ne kadara aldı bayii?
2006 1.3 mjet active 150.000km de 20.000liraya verdim.
ben gp leri bilmiyorum ama evodan gayet memnunum. şarkının kalitesine özelliğine göre değişebiliyor ses kalitesi. imkanınız olursa aynı cd yi aynı ayarlarda hem gp de hem evo da deneyin fark varsa meydana çıkar zaten bize de bildirisiniz :D
Bariz fark var gibi geldi bana, suan ankaradayim ancak hafta sonu aksaraya gittigimde kiyaslayabilirim, haftaya cumartesi bakip buraya yazim. :)
GP'nin ses sistemi gayet tatmin edici ama Ispartada evo yok ki test edelim:D
evodaki delta teyp gpdeki blaupunktan olduykca iyi bir teyp.ancak iyi ses icin sistem sart...
evodaki delta teyp gpdeki blaupunktan olduykca iyi bir teyp.ancak iyi ses icin sistem sart...
Grande puntodan onceki 2 aracimdada tesisat vardi ama benim bahsettigim sizin dusundugunuz sey degil yani, aralarinda kiyaslama yaptim gp nun uzerindeki ses sistemi daha randimanli geldi yoksa banami oyle geldi? O_o
Grande puntodan onceki 2 aracimdada tesisat vardi ama benim bahsettigim sizin dusundugunuz sey degil yani, aralarinda kiyaslama yaptim gp nun uzerindeki ses sistemi daha randimanli geldi yoksa banami oyle geldi? O_o
yok size oyle gelmi.cunku evo gpdan yalıtım olarakda cok daha iyi oldugu icin ses cok daha iyi gerlir.evodaki sistemi sokup ornegin jettaya taksanız daha tok ses gelir gibi örneklemek isterim.
stotinka
28/03/2011, 00:17
gp lerin daha iyi di
GP yi bilemem ancak Evo nun ses sistemi yetersiz...
yaşım 18 olsaydı sesi yetersiz gelirdi belki ama yaş 37 olduğu için ses fazla bile geliyor,10 kademeyi geçmiyorum :D
Mr.Freeze
28/03/2011, 00:49
Dün kü buluşmada gökay ve volkan ın arabalarında dınleme fırsatım oldu. Ben beğendim.
kara kız
28/03/2011, 10:40
kesinlikle GP dan kötü az önce arkadaşımı9n aracını teslım etim hafta sonu kullanmak için aldım dynamıc evo malıum benım araba bıladerde..GP nun kılerde barız kalıte farkı var tok ve netlık daha
belırgın..
kitle gelen kendi Hi-fi ses sistemi var çok yüksek seslerde denemedim ama genel olarak memnunum, yeterli geliyor. Usb olması çok işe yarıyor cd mp3 çaları bile deneme fırsatım olmadı henüz.