Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka Silecek

ErdmG
18/03/2011, 21:58
Punto evo dynamiclerde arka sileceğe su püskürtme olayı var mı? Ben bir türlü bulamadım :pirate:

mix
18/03/2011, 22:04
silgi kolunu kendinize çekince ön cama su atar tam tersi kendinizden uzaklaşacak şekilde itin kolu arka cama su atar

tayfux
18/03/2011, 23:50
bende de su atma var ama silegeç e bastığımda kimse yok :(

OPTS
19/03/2011, 03:30
Ayrıca arka silecek açıksa ve geri vitese takmışsanız normalden çok daha hızlı çalışır. Taki vites değiştirene kadar.
Benimde soracağım bir soru var yeni konu açmak istemedim. Teyipte specch onksiyonu var araç hızlanınca teyibin sesi otamatik artıyormu bilen varmı?

Du Hast
19/03/2011, 04:24
Ayrıca arka silecek açıksa ve geri vitese takmışsanız normalden çok daha hızlı çalışır. Taki vites değiştirene kadar.
Benimde soracağım bir soru var yeni konu açmak istemedim. Teyipte specch onksiyonu var araç hızlanınca teyibin sesi otamatik artıyormu bilen varmı?
GP lerde eğer fonksiyonu açarsanız ses hız artıkkça çoğalıyor. elbette evoda da vardır :)

dexter
19/03/2011, 15:15
Punto evo dynamiclerde arka sileceğe su püskürtme olayı var mı? Ben bir türlü bulamadım :pirate:

activlerde var ama dynamiclerde olmayabilir :X

OPTS
19/03/2011, 22:51
activlerde var ama dynamiclerde olmayabilir :X
Activelerde olup dynamıclerde olmayan birşey yoktur.
Dynamıc actıvın 2 üst donanımlısıdır.
Arada mylife donanımlısı vardır.

OPTS
19/03/2011, 22:52
GP lerde eğer fonksiyonu açarsanız ses hız artıkkça çoğalıyor. elbette evoda da vardır :)
Can, bu özelliği nasıl aktif hale getiriyorsunuz?

xcruelx
19/03/2011, 23:04
teyibin munulerinden speed diye bir kısım vardı onu off low high şeklinde değiştiriyorsun

OPTS
19/03/2011, 23:18
teyibin munulerinden speed diye bir kısım vardı onu off low high şeklinde değiştiriyorsun
Uğur yarın bakıcam . Peki bu "off low hıgh" tek bir seçimmi yoksa bu seçeneklerden birinimi seçmeliyim.
OFF, LOW, HIGH üç ayrı seçenekmi?

dexter
19/03/2011, 23:24
Activelerde olup dynamıclerde olmayan birşey yoktur.
Dynamıc actıvın 2 üst donanımlısıdır.
Arada mylife donanımlısı vardır.
bu dediğini herkes biliyor,biz işin esprisindeyiz,bilimsel boyutunda değil... fiiatın sitesi senden çok daha fazla bilgiyi sunuyor,sağol...

dexter
19/03/2011, 23:26
mylife donanımlısı yeni çıktı,bunu da ben bildireyim sana... active ve dynamic vardı 2011in ocak ayına kadar...

dexter
19/03/2011, 23:28
active en kötüsü,dynamic dediğin mercedes ayarında haklısın...

OPTS
19/03/2011, 23:30
bu dediğini herkes biliyor,biz işin esprisindeyiz,bilimsel boyutunda değil... fiiatın sitesi senden çok daha fazla bilgiyi sunuyor,sağol...
Sanırım cevabım biraz yanlış anlaşılmış. Kusura bakmayın abicim:)

OPTS
19/03/2011, 23:33
active en kötüsü,dynamic dediğin mercedes ayarında haklısın...
Tabi Dynamıc mercedes ,active Audi ayrında:)
Sadece bilgi paylaşmak istedim bu site bunun için var.

Yukarıda dediğim gibi yanlış anlaşıldıysam kusura bakılmasın.
EYVALLAH

dexter
19/03/2011, 23:40
espri yapma niyetindeyim,sen activeyi kötüler gibi sıralama yapıyorsun,kusura bakma ben de ona bozulurum... yüce davranışın için tşk ederim,sorun yok o zaman :cheers00:

OPTS
19/03/2011, 23:46
espri yapma niyetindeyim,sen activeyi kötüler gibi sıralama yapıyorsun,kusura bakma ben de ona bozulurum... yüce davranışın için tşk ederim,sorun yok o zaman :cheers00:
Yok abi amacım active kötülemek değil dediğim gibi yanlış anlaşıldım. Sonuçta araçlar aynı sadece donanımları farklı ,bu donanımlarda isteğe bağlı şeyler. Ben espri yaptığını anlamadığım için cevap vermek istedim.
Sorun yok:) :cheers00:

shellcininabisi
20/03/2011, 23:22
silecek kolunu iktirince arkaya su püskürtüyor (yukarıdan) da benim beceremediğim su püskürtünce otomatik silmedi..kendim açmak zorunda kalıyorum arka silecekleri. bir diğeri ses açma işi dynamicte var. teybin menüsünden oluyor.