Orijinalini görmek için tıklayınız : Açık sahte telefon hatları.....
nurtepeli
18/03/2011, 14:38
Arkadaşlar bu yazıyı okuyan ilk işi 3 gsm firması müşteri hizmetlerini arasın ,adına kayıtlı kaç hat olduğunu öğrensin ,bayiler kimlik blgilerimizi kullanarak bizden habersiz onlarca hat açmakta. Ve bu sahteciliğe göz yuman 3 gsm firmasının allah belasını versin.
Aynen oyle agızına sağlık
Arkadaşlar 3 gsm nin hangi numaralarını arayacaz bilen var mı turkceli aradım telefon numarsını tuşlayın diyor??
nurtepeli
18/03/2011, 15:38
müşteri hizmetleri numarasını arayın.internetten genel müdürlüklerin numaraları var arayın t.c numaranızla adınıza kaç hat olduğunu öğrenin.
hepsini kapattırma hakkınız var.. çıkarsa kapattırın gitsin...
Benim 2 adet varmış doğru müşteri hiz. bayan bana teşekkür etti duyarlılık için :D
Budweiser
18/03/2011, 19:23
Avea da üzerime kayıtlı bir numara yok. Vodafone daki zaten benim numaram. Trcell de dilekçe göndermemi istedi ama ondada muhtemelen yoktur. İçim rahatladı iyi oldu :)
türkceli aradığınızda direk bakıyor ilgileniyor dilekce felan istemedi üzerimdeki tüm hatları saydı .. ama baya bi güvenlik sorusundan geçtim..
sadece Turkcell i aradım sorun yok yarın diğer ikisini arayacağım...
Avea da sorun yok bıde bu cıktı mılletın basına
Arkadaşlar bu yazıyı okuyan ilk işi 3 gsm firması müşteri hizmetlerini arasın ,adına kayıtlı kaç hat olduğunu öğrensin ,bayiler kimlik blgilerimizi kullanarak bizden habersiz onlarca hat açmakta. Ve bu sahteciliğe göz yuman 3 gsm firmasının allah belasını versin.
3 firmayı arasın derken? Benim şimdiye kadar tek firmada dı. Hiç değiştirmedim operatörümü.
krakercocuk
19/03/2011, 13:39
ya ne sherefsiz bunlar ya
ya ne sherefsiz bunlar ya
Türkçemizi koruyalım ******** bunlar:)