PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn oturumumu Uyguna çevirip duruyor.Yardım.



kolombo
17/03/2011, 16:58
Arkadaşlar windows massenger..Ben oturumumu çevirim dışı görün yapıyorum..o şekilde msn'ye giriyorum, fakat bir müddet sonra otomatikmidir anlamadım..uyguna çeviriyor. Emaillerime filan bakıyorum daha sonra çıktığımda uyguna geçmiş oluyor. 2 gündür deli oluyorum. Çözemedim bir türlü. yardımcı olabilecek varmı. tşk.

WiSTaRiA
17/03/2011, 17:21
Msn kullandığınız adresiniz hotmail sanırım... Yapacağınız şey; Hotmail'de sol tarafta Messenger Bölümü Var. Oradaki Sign out of Messenger (Messenger Oturumunu Kapat) linkine tıklayın. Bir daha e-postalarınıza baktığınızda oturumunuz açılmayacak.
Bu MSN'in eksikliğinden ziyade sohbet programının daha sık ve her taraftan kullanılabilmesine olanak sağlamak için yapılmış tahminimce. Aslında Web messenger adı altında önceden de böyle bir sorun duymuştum. Bu özellik google'da da var.. GTalk kullanan arkadaşlar bilir. Gmail hesabı açıldığında GTalk'ta sol tarafta açılıp kullanılabiliyor veya aynı şekilde kapatıp kullanmayabiliyorsunuz.... İnşallah sorununuza çözüm olur...

Erdem Bozdağ
17/03/2011, 18:45
msn kullandığınız adresiniz hotmail sanırım... Yapacağınız şey; hotmail'de sol tarafta messenger bölümü var. Oradaki sign out of messenger (messenger oturumunu kapat) linkine tıklayın. Bir daha e-postalarınıza baktığınızda oturumunuz açılmayacak.
Bu msn'in eksikliğinden ziyade sohbet programının daha sık ve her taraftan kullanılabilmesine olanak sağlamak için yapılmış tahminimce. Aslında web messenger adı altında önceden de böyle bir sorun duymuştum. Bu özellik google'da da var.. Gtalk kullanan arkadaşlar bilir. Gmail hesabı açıldığında gtalk'ta sol tarafta açılıp kullanılabiliyor veya aynı şekilde kapatıp kullanmayabiliyorsunuz.... Inşallah sorununuza çözüm olur...

++++1910

tayfux
17/03/2011, 20:49
aynen hotmaili açtığın anda çiçi oluyor..