Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodrum nasıldır bilgisi olan

ozgurizmir
17/03/2011, 17:31
arkadaslar haziran sonu temmuz bası bodruma tatile gitmeyi dusunuyorum oralar ile ilgili bilgisi olan varmıdır????:surfing:

skyline28
17/03/2011, 17:33
ben bodrumluyum
otarihlerde yanar orası

ozgurizmir
17/03/2011, 17:50
saol emrahcım

WiSTaRiA
17/03/2011, 18:15
Bodrum gerçekten güzel...

scarrow
17/03/2011, 18:20
başka yer düşünmeye gerek bile yok...şu günlerde bile denize girildiğini söyledi bodrum turgutreisten bir arkadaşım...

edelsang
17/03/2011, 18:27
bodrumu bilmiyorum ama bir daha asla antalyaya gitmem :) ne pis bir hava o ya nemden ölücem sandım

asil
17/03/2011, 18:48
bodrum yerine fethiye sakinlik ve dinlenmek için datça...

PLaTiNuN
17/03/2011, 18:55
Bodrum merkeze denize girmek maksadıyla gidersen hayal kırıklığına uğrarsın Özgür ama akşamları hayatımda gördüğüm en güzel eğlence ortamı sabaha kadar Bodrum merkezde mevcut :)
Denize girmek için akyarlar mevkiini öneririm tabi oralarda artık tamamen ticarete döküldüğü için şezlong dahi paralı...Turgutreis en sevdiğim yeri desem yeri hele yeni açılan marina alış veriş merkezi ayrı bir güzelliği...Güzel bi tekne turu bodruma aşık olmaya yeter bence: )

samprik
17/03/2011, 18:56
ege ve akdenizdeki tatil yörelerinin %90nına gittim bodrum çok pahalı aslında sizin nasıl bi tatil istediğinize bağlı bana sorarsanız MARMARİSi tek geçerim gece hayatı mükemmmel :)

ayrıntılı bilgi istersen pm atabilirsin

ozgurizmir
17/03/2011, 20:17
bodrumu bilmiyorum ama bir daha asla antalyaya gitmem :) ne pis bir hava o ya nemden ölücem sandım
gecen sene fethiyeye gittim hayran kaldim degişiklik olsun diye bodruma gidiyorum:Ç

bodrum yerine fethiye sakinlik ve dinlenmek için datça...
fethiyeye gecen sene gittim hayran kaldim ama degişiklik olsun diye bodruma gidiyorum

Du Hast
17/03/2011, 20:31
akyarlar - karaincir diyorum başka birşey demiyorum :)
geçen yaz ve ondan öncede bir kere gittim. akrabamızın yazlığı var 10 gün kadar kaldım gerçekten çok güzel denizi olsun kumu olsun.

ayrıca araba ile gidecekseniz 3 4 günlüğüne ölüdenize gitmeyi ihmal etmeyin

tayfux
17/03/2011, 21:46
kardeşim yazın herkesi didime beklerim denizi kumsalı medusası ile resmne bir tatil cenneti :)

yunus kahraman
17/03/2011, 21:51
Nereye gideceğine bağlı arkadaşım. Ne istiyorsun?? Huzur?? Huzurdan anladığın nedir? dinlenmek? Hatun? Eğlence? Deniz? Farklı yerler görmek? Nedir istediğin? Bodrum büyük bir yer.. Ona göre yer tavsiye edicem :)

emredniz
17/03/2011, 22:03
gecen yaz bodrum turgutreiste idim. çok güzel yerler var bodrumda gezilecek. eğlenceli bir yer. turgutreis şirin ve güzel bir beldesi. turgutreis/kadikalesi/ kadıkale resortta kalmıstım. otelide tavsiye ederim. gidilmeye deger kısacası

erosistanbul
18/03/2011, 00:57
sakinlik,manzara, geniş tekne turları, aktivite, jip safari,az nem,bol mavi bayraklı plaj, arıyorsan fethiye(ovacık-ölüdeniz) ve datça(Yeni datça bölgesi),marmaris.
bekarsan eğlence arıyorsan kemer,antalya,bodrum.

tafsiyem fethiye ovacıkda otel bena.4 kez gittim memnun kaldım. aile oteli.havası güzel.gece klima açmana gerek yok. bol temiz hava. güzel koyları var. saklıkenti, yakaparkı eşsiz doğa harikası yerler.yalnız fethiyeye araçsız gitme.gezilecek yerlerde araç şart.datça ve marmariste araca gerek yok.

bodruma gittiğimde umduğumu bulamadım. merkezde deniz çok pis.bol bol marina var.tabii bu göreceli bi konu.benim tatil anlayışım doğa, kuş sesleri, bira, gazetem kitabım. arasıra deniz havuz. gece kordon yürüyüşleri.

tayfux
18/03/2011, 01:02
gelin didime gelin arkadaşlar :)ucuz ve kaliteli apart oteller dokunulmamış doğa güzellikleri çarşaf gibi deniz ve gece medusa gibi süper bir disko daha ne :)

punto elx2001
18/03/2011, 09:09
kardeşim yazın herkesi didime beklerim denizi kumsalı medusası ile resmne bir tatil cenneti :)
Bodrumluyum ama kesinlikle hemfikirim, plaji ile denizi ile tam bir cennet

Sauron
18/03/2011, 09:26
Geçen sene haziranın 10 u gibi Bitez e gittim hava çok güzeldi ama deniz buz gibiydi

ozgurizmir
18/03/2011, 09:59
Nereye gideceğine bağlı arkadaşım. Ne istiyorsun?? Huzur?? Huzurdan anladığın nedir? dinlenmek? Hatun? Eğlence? Deniz? Farklı yerler görmek? Nedir istediğin? Bodrum büyük bir yer.. Ona göre yer tavsiye edicem :)

evliyim kafamı dinlemeye gidicem
:melek2:

Kriminal
18/03/2011, 10:43
Arkadaşım bodruma gıtme sebebın onemlı..

Didimden bodruma turlar var didimide dusunebılırsın hem yakında..

Bodrum hem pahalı hem aşırı sıcak hem adam gıbı plajı gezılecek yerı yok

Oraya gece hayatı ıcın gıderler genelde çünkü harıkadır gecelerı bodrum.sıcaktan bunalmamak ıcın daha az kalabalık olan hazıran yada agustos sonu gıdeceksın

tayfux
18/03/2011, 11:18
Bodrumluyum ama kesinlikle hemfikirim, plaji ile denizi ile tam bir cennet
aynen hocam sene 98 den beri her sene istisnasız gideriz ki 2004 de ev aldık ordan dayanamayıp mükemmel bir yer ve hiç sıkılmadım onca sene..

evliyim kafamı dinlemeye gidicem
:melek2:
kesinlikle didim..

Arkadaşım bodruma gıtme sebebın onemlı..

Didimden bodruma turlar var didimide dusunebılırsın hem yakında..

Bodrum hem pahalı hem aşırı sıcak hem adam gıbı plajı gezılecek yerı yok

Oraya gece hayatı ıcın gıderler genelde çünkü harıkadır gecelerı bodrum.sıcaktan bunalmamak ıcın daha az kalabalık olan hazıran yada agustos sonu gıdeceksın
aynen didimden istersen kuşadasına git istersen bodruma tam ortada kalıyor..hatta sökeden geçerken ucuz ucuz alışverişini de yap :)

NyhatShu
18/03/2011, 13:18
eğlence için gümbet , deniz için ortakent&turgutreis (sakin)

ozdem
18/03/2011, 13:26
Gümüşlük de, gün batımında balık keyfi... :)

akbiyik
18/03/2011, 13:40
Bodrum guzel ama çok pahalıdır nerdeyse nufusun yarısı yabancılardır