Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo multijet deneme..

erkan_bsy
15/03/2011, 02:09
merhabalar.. arkadaslar dizel evo alcam ama bu aracı hiçbiyerde deneyemedim.. ankarada hiçbir bayide dizel evo yok sadece benzinli var.. bayilere neden yok dediğimizde multijet kendini kanıtlamış motor diolar.. tamam iyidir eminim ama ben evolarda ses yalıtımı nasıl çekişi nasıl bunları merak ediorm.. yani bi arabayı denemeden almak şansıma ne gelirse gelsin demek bana biraz saçma gelior sonuçta okadar para verioruz.. sizce ne yapmalıyım?? birde ses ve çekiş olayı sizce nasıl?.. teşekkürler

opexturk
15/03/2011, 05:22
eğer aklındaki sorun ses ve çekişi ise hiç düşünme bile git ver siparişini multijet motor ayrıcalıktır

isuldor
15/03/2011, 10:46
opele bak 1.3 cdti aynı motor corsa kullan

aynı sonucu alırsın

tborsaci
15/03/2011, 12:47
Otomotivde 'Euro 5' kabusu başladı

1 Ocak’tan itibaren artık Türkiye’de daha çevreci olan Euro 5 emisyon dönemi başlıyor..Ancak daha önce dizel araçlarda Euro 5’e geçişi 1 yıl uzatarak 2012’ye çeken otomotivciler şimdi de benzinli araçların satışının 2011 sonuna kadar uzaması için Bakanlığa başvurdu. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı satış için ek tebliğ çıkarmazsa distribütör ve bayilerin ellerinde binlerce araç kalacak.
Dünyada global üretici ve önde gelen satış pazarları arasına giren Türkiye otomotiv sektöründe 'Euro normları' konusunda meraklı bekleyiş başladı. AB ülkeleri hem dizel hem de benzinli araçlarda karbondioksit emisyonları bakımından daha çevreci olan Euro 5’e Eylül 2010'da geçerken Türkiye'de üretim önemli oranda Euro 4 normu ile yapıldığından sektör 'geçiş süreci' ile kendini adapte etmeye çalışıyor. AB yasalarına uyum çerçevesinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 1 Ocak 2011’de yürürlüğe girecek yönetmeliği ile Türkiye'de satılacak tüm binek otomobil ve hafif ticarilerin Euro 5 emisyon normunda olması gerekiyordu. Ancak ülkemizdeki benzin ile dizel akaryakıt kalitesi farklılıkları ve ağırlıklı dizel araç üreten veya satanların lobisi sonucu bu uyum aşamalandırıldı. Üretim, ithalat ve satışı yapılacak tüm 'benzinli' otomobillerin 2011 başında Euro 5 normuna geçmesi zorunlu olurken 'dizel' motorlu araçlara geçiş için 1 yıl daha süre tanındı. Böylece Türkiye'deki 'dizel' otomobil ve hafif ticarilere 1 Ocak 2012’den sonra Euro 5 normunda olma zorunluluğu getirildi.
O YÜZDEN EURO 5 OLAN ARAÇLAR ALIN...
PUNTO EVO DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC
BU ARACA DİKKAT....

isuldor
15/03/2011, 12:50
? 2012 den önce euro 4 alsan bir sorun çıkmaz
2012 den sonra euro 5 alın diyor yazı bence

EvoKoray
15/03/2011, 13:05
ses yalıtımı konusunda sıkıntı yok 3000 devir altında gayet sessiz arabaya binenler bazen benzinlimi diye soruyor,çekiş konusuda sizin beklentinize bağlı kendi sınıfında en güçlü motorlardan birine sahip bence

erkan_bsy
15/03/2011, 22:49
teşekkürler yorumlar için..

tayfux
15/03/2011, 23:20
bence evo kullanan arkadaşlar size yardımcı olacaktır sorun araştırın evo sahiplerine..