Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinirlenmek bazen işe yarıyormuş !!!
Geçen cumartesi günü babama sinirLendim ve gittim jant aLdm :) ne aLaka demeyin arabama modifiye yapmak için bırıkım yapmaya çalısıyorm babamda kendi arabası için masraf cıkartınca bnde sen yapıyorsn madem bnde yapım dedim ve jantlarımı taktırdım :) biraz ailevi konu ama yinede herkes mutLu sinir ilk kez bana yaradi diyebilirim ... lenso janT 17' 205/40 LasTik FK spor yayLar 5cm resimleri en kısa zamnda sizlerle payLaşacam... birde FK yay için fikirLerinizi bekLiyorum umarım pişman oLmam . . .
Bende arasıra yapıyorum anneme ogluna yapıyorsun banada yap dıye helekı sınırlı bır tavırla soylersem ses cıkmıyor
06kaymak
14/03/2011, 20:34
çok iyi :) sinirlenince böyle oluyorsa babanın işi zor :)
Geçen cumartesi günü babama sinirLendim ve gittim jant aLdm :) ne aLaka demeyin arabama modifiye yapmak için bırıkım yapmaya çalısıyorm babamda kendi arabası için masraf cıkartınca bnde sen yapıyorsn madem bnde yapım dedim ve jantlarımı taktırdım :) biraz ailevi konu ama yinede herkes mutLu sinir ilk kez bana yaradi diyebilirim ... lenso janT 17' 205/40 LasTik FK spor yayLar 5cm resimleri en kısa zamnda sizlerle payLaşacam... birde FK yay için fikirLerinizi bekLiyorum umarım pişman oLmam . . .
çok merak ettim doğrusu lenso jantları herzaman beğenirim..fk konusunda bir bilgim yok..
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 22:49
valla her baba böyle olsa keşke :):)
almak sorun değilde işin sonrası var asıl :)
hayırlı olsun hayalimdeki jantları almışsın..
Romeo_er2
14/03/2011, 23:38
resimde görelim =)
valla her baba böyle olsa keşke :):)
almak sorun değilde işin sonrası var asıl :)
işin sonrası ayrı bı konu tabi :) öfkeyle kalktık zararLa oturur misaLi inş öyLe bişe oLmazda hayırlısıyLa öderiz :worthy00:
Bende sinirlenmek istiyorum..
eski jantlarınızı sattınız mı acaba?
zafermutlu
15/03/2011, 11:20
jantlarda yaylarda iyidir:) birde evoda resim çekinde bakalım..
Budweiser
15/03/2011, 13:27
Aynen resim :D Fkları bende gördüm ucuzdu fakat güvenemedim çok rahatsız olur diye.
ykaya1983
15/03/2011, 23:04
205/40/17 jant+lastikler 1.4 77 hp puntoda performans ve yakıt konusunda dezavantaj ortaya çıkarıyormu acaba?
santiago
16/03/2011, 13:49
senin baba gene bişey yapmamış ben herşeyi yaptım arabada setinden tut angel farlarına kadar arabanın altında neonları fln 4 numara film önceden yay ve 17 lik jant vardı söktürdü en son herşeyini tamamladım arabanın bir tek eski jant ve yaylarımı özledim onlar eksik kaldı dedim ben jant ve yaylarımı takarım karışma bana dedim kendi arabanı alınca ne yaparsan yaparsın demiştin şimdi karışmayacaksın dedim gittim jant ve yayları taktırdım 1 hafta sonra ben dışardayken arabamı satmış :) vekaletim vardı ben yokken satmış sonrada gitmiş evo almış dior eğer bu arabayıda ona benzetirsen bunuda satarım diye :) yani sen yine şükret babana biz restleştik sonuç ortada :D
resim atamıyorm :S
Resim eklemek isterken bende ekleyemiyorum.
Genel bir hatamı var acaba?
StrawBeeRy
16/03/2011, 21:25
hızlıresim.com girin oradan resmi seçin altta kutucuktan 640*480ni seçin yükleyin sonra forumlar3 yazan kutucuktaki linki buraya yapıştırın
resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Hayırlı olsun :) Ben punto için restleşiyorum bakalım ne olacak sonucu babamla :D :D
süper olmuş adana turuncudur gözümden kaçmadı:)
SpyHunter33
19/04/2011, 09:51
Grantit griye nasıl bir jant yakışır acaba :D
güzel olmuş.... maşallah nazar değmesin...
ahmetochi
29/04/2011, 15:42
Adana turuncudur!!! süper olmuş maaşallah:D