Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Askerlik Şubesi
farukileri
14/03/2011, 00:58
Selamlar herkese,
Ankara askerlik şubesi ne taraftadır acaba?Yarın için askerlik tecilimi yaptıracağım ve oraya gitmem gerekmekte.Ve nasıl gidersem rahat ederim?
Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
grandecaglar
14/03/2011, 01:06
en basit yolu dikimevi tıpfakültesi caddesinden askeri yokuşun sonunda göbekten akdere sağ tarafa döner gidersen yol üsttünde sol tarafta ya da dikimevinden akdere dolmuşuna da binebilirsin kapısında indirir. (sanırım mamak) dikimevinde sorarsan gösterirler
serkankucuk
14/03/2011, 10:27
bakıyorum erdem askerlik şubesini öğrenince sevinmiş sanki :D teşekkürler felan :D bize gelince de söyleniyor haa askerlik muhabbeti yeter filan diye...
bence hazır şubeye gidiyosunuz bi başvurun, askerliği de aradan çıkarıverin :D
Kriminal
14/03/2011, 10:33
Akdere,abidinpaşa,dolmusları onunde ındırır..Otobüs numarası 365
ahmet_erzurumlu
14/03/2011, 11:17
365 önündüe indirmez mallesef büyük yokuşu yürümek zorunda kalır. en mantıklısı akdere dolmuşua binip tam önünde inmek dikimevinden yada ulus bentderesiden
Abidinpaşa dolmus ve otobüsleri 1km. uzakta kalıyor. Akdere dolmuş ve otobüsleri ise kapısının önünden geçiyor. Bu arada Akdere dolmuşları bentderesinden kalkıyor aktaştan ankara hastanesi acilin önünden dikimevinden geçiyor... diğer bir hatta ulustan denizcilerden kalkıyor hamamönünden talatpaşa bulvarından dikimevinden devam ediyor.
Kriminal
14/03/2011, 15:18
365 önündüe indirmez mallesef büyük yokuşu yürümek zorunda kalır. en mantıklısı akdere dolmuşua binip tam önünde inmek dikimevinden yada ulus bentderesiden
Abidinpaşa dolmus ve otobüsleri 1km. uzakta kalıyor. Akdere dolmuş ve otobüsleri ise kapısının önünden geçiyor. Bu arada Akdere dolmuşları bentderesinden kalkıyor aktaştan ankara hastanesi acilin önünden dikimevinden geçiyor... diğer bir hatta ulustan denizcilerden kalkıyor hamamönünden talatpaşa bulvarından dikimevinden devam ediyor.
Azcıkta yurusun yaw..Askerde çook yurur alıştırma olur :D
Haklısınız yukarda kalıyor
KaMiKaZe
14/03/2011, 15:25
bakıyorum erdem askerlik şubesini öğrenince sevinmiş sanki :D teşekkürler felan :D bize gelince de söyleniyor haa askerlik muhabbeti yeter filan diye...
çok feci yakalamışsın serkan tebrik ettim :D
google earh yukle pcye evının onunden bu noktaya yol tarıfı de elınle bulmus gıbı bulursun
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 15:34
kardeşim artık mesajlarımı bıraktın teşekkürlerimi mi takip ediyorsun:):)
kardeşim valla oraya yolum düşse önünden geçmeyim diye yolu değiştiriyorum sen hala bana git diyorsun :):) ben istemiyorum faraş filan ya :)
KaMiKaZe
14/03/2011, 15:35
serkan anla sende adam mokoko sevmiyor.
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 15:37
ben mokokoyu da sevmiyim :)
serkankucuk
14/03/2011, 15:40
ahahha erdemcim alem adamsın :D ne takip edecem, kader kısmet gözüme takılıyor işte napayım :D
merak etme sevmediğin herşeyi sevdirecekler sana :D
bişi diyim mi, ben de gideceğim zamanlar o şubenin önünden geçmek istemiyordum, inat gibi arkadaşın evine de tek yol şubenin önünden geçiyordu ızdırap gibi her geçiş, anlıyorum seni yani..
ama şimdi önünde yatarım bile benim için sorun yok, büyütecek bişi yokmuş :D
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 16:27
beni almasalar askere ben 6 ay yatarım kapısının önünde hatta faraşla temizlerim hergün sen ne diyon kardeşim :):)neyse ağustosa var daha çooook var :):)
serkankucuk
14/03/2011, 16:45
aabbooooooooovvv 40-45 derece sıcaklıkta, millet kızgın kumlardan buz gibi serin sulara atlarken sen yanaşık düzen eğitimi alıyor olacan ne bilim yemin filan edersin, törende yürürsün filan bot yapışır o sıcakta asfalta :D
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 16:49
tam o anda kardeşim sana söz hemen kınayı yolluyacam sana :):):)
serkankucuk
14/03/2011, 16:55
sen yollayamazsın felan ben yakar gelirim senin ziyaretine, göstermeme gerek olmaz heralde demi :D
ahmet_erzurumlu
14/03/2011, 17:07
aabbooooooooovvv 40-45 derece sıcaklıkta, millet kızgın kumlardan buz gibi serin sulara atlarken sen yanaşık düzen eğitimi alıyor olacan ne bilim yemin filan edersin, törende yürürsün filan bot yapışır o sıcakta asfalta :D
dediğin gibi çok sıcak oluyo ben istanbulda yaptım babam yemin törenine geldiğinde beni tanıyamamıştı. artık ne kadar yandıysam güneşte :)
Strese sokmayın beyler adamı sımdıden
beklemek lazım belki bedelli çıkar :)
Kriminal
14/03/2011, 17:27
Komandomu dedı brı ısparda dag komando okulumu dedı yoksa :D
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 17:57
Şu kıl dönmesini niye erkenden olduysam hiç kafa yok bende :):):)
serkankucuk
14/03/2011, 18:05
küçük hesap adamı olma Erdemcim yakışıyor mu sana :D
hatta napalım bak siz Ali Can'la beraber gidin belki aynı yere düşer de dert ortağı olursunuz birbirinize :D
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 22:46
Alican bi göreydi şu konuyu pek yalnız kaldım böyle alırdım ondan desteği zaten :)
farukileri
15/03/2011, 01:57
Azcıkta yurusun yaw..Askerde çook yurur alıştırma olur :D
Haklısınız yukarda kalıyor
gerekirse koşarım abi naaptın :D çoktan alışkınım yürümeye :D istanbul'da neler neler yaptığımı bi ben bilirim bi allah bilir :D :D
valla onu diyen insan çok oldu ama yüksek lisans ve iş hedefim olduğundan ertelemem gerekti :D ve hallettim de :D
kardeşim artık mesajlarımı bıraktın teşekkürlerimi mi takip ediyorsun:):)
kardeşim valla oraya yolum düşse önünden geçmeyim diye yolu değiştiriyorum sen hala bana git diyorsun :):) ben istemiyorum faraş filan ya :)
valla Erdem gideceğim zaman daha da kötü bir durumda olabilirim...istanbul askerlik şubesi olursa ölümcül bir durum olmaz mı buradan :D
Erdem Bozdağ
15/03/2011, 02:06
valla ozaman en iyisini yapmışsın gerçekten istanbullarda perişan olmak ta vardı :):)
benim artık yüksek lisansın son dönemi iş hedefi de tamam artık bir üst basamak için iş için askerlik şart oldu kaçış yok benim valla sen yine iyisin bir süre :):)
serkankucuk
15/03/2011, 10:07
:D ahaha Erdem senin bu acı halini görmek beni nasıl yıkıyor bi bilsen :D
hani sünnetten, aşıdan, doktordan kaçan çocuklar gibi bi korku seziyorum sende :D
Erdem Bozdağ
15/03/2011, 15:41
yaaa Serkan valla çok geliyon ama üstüme kardeşim:):)Ben şaka yapıyorum ya hiç korkarmıyım yoksa ben aşıdan,doktordan,askerlıkten:):Paşa paşa gidip yapıp gelirim,beni hiç tanıyamamışsın:):)
serkankucuk
15/03/2011, 15:46
kardeşimm benim yaa.. :D
erdem gidecek geri gelecek, o kadar.
kardeşim hayırlısı herşeyin, her zaman dediğim gibi; takma :D
Erdem Bozdağ
15/03/2011, 15:53
ilk seni arıyacam söz kardeşim :):)
serkankucuk
15/03/2011, 16:06
istersen her aşamada sana eşlik edebilirim :D