Orijinalini görmek için tıklayınız : 26 Mart Cumartesi Forum İstanbul'da buluşuyoruz...
PLaTiNuN
25/03/2011, 23:03
Yarın kısmetse 4 kişilik bir grup olarak arkadaşlarımla saat 5 gibi forumda olurum... Siz gelmeden önce forumu gezeyim diye erken çıkıyorum yola... Forumda görüşmek üzere...
Eyvallah yarın görüşürüz o zaman :)
Tolga biz keyifsel üyeyiz masa konusana gelince top atsan yıkılmayız evelaallah bilirsin az çok bizim çapımızı ama haddimi bilicem :) 2 veya 3 tek :)
Tadında kalsın dimi ya :)
benı ekleyın madem sız bana gelmıosunuz bn sıze gelırım dımı orcun abı bıze ters gelır avrupa ama olsun :D
Yürü bee Fırat kim tutar seni :)
nemss1306
25/03/2011, 23:11
tolga abi sende olmasan varya halımız harab hee ne olcak bu forumun halı :D
PLaTiNuN
25/03/2011, 23:12
Hepimiz biriz kardeşim takma kafanı çok güzel olacak :)
skystar37
26/03/2011, 00:24
Buluşma yeri ile ilgili bazı yorumlar:
Earth Cafe (https://www.mekanist.net/istanbul/restoran/earth-cafe)
beğenmezsek mekani kalkar gideriz toplu halde hadi 4 fire olsa 30 kişi birden kalkıp gidince üzülürler ama gideceğimiz başka bir mekanda "aha sayısal çıktı" diye sevinir :)
34ozkankurtuldu34
26/03/2011, 00:57
GÜNCEL LİSTE
1-sundown : Umut KÜLÜR (AVRUPA YAKASI)
2-whitegold : Soner ŞEN ( AVRUPA YAKASI)+1
3-WiSTaRiA : Orçun ÇABUK ( TRAKYA 59,5 )
4-tayfux: Tayfun AYDIN (AVRUPA YAKASI)
5-Sedini : Aytug Lule ( ANADOLU YAKASI ) +1 Benim arabanın ikizi geliyor foruma üye olamadı henüz..
6-tmac_fuat : Fuat Yurtseven (ANADOLU YAKASI )
7-özdem : Özlem&Ayhan ÇUFAOĞLU (ANADOLU YAKASI)
8-34ozkankurtuldu34 - Özkan KURTULDU - ( AVRUPA YAKASI )
9-siyah rüzgar : Adem AY (AVRUPA YAKASI)
10-fiko : Fikret GÜMÜŞ (ANADOLU YAKASI)
11-AYM : Abdullah (AVRUPA YAKASI)
12-Wepster : Gökay BALABAN ( Avrupa Yakası )
13-ardatsiz : Arda ATSIZ ( Avrupa Yakası )
14-barslan112 : Burhan ARSLAN ( Avrupa Yakası ) ( Ev SaHiBi )
15-Özgür izmir
16-Revenant : Koray TEKBAS (Avrupa Yakası)
17-guner : Güner Altıyaprak ( Avrupa Yakası)
18-Peterpan - Fatih Ata +1
19-eray124-eray ALTINDERE
20-bravosercan-sercan TÜRKÖZ(AVRP YAKASI)
21-ExTReMe-Çağatay GÜLDALI +2 (avrp yakası)
22-PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR ( AVRUPA YAKASI )
23-nevarulan Erhan YALÇIN( AVRUPA YAKASI )
24-superman - ERKIN CIN
25-farukileri - Faruk İleri (Hangi yaka olduğum fark etmez atlar gelirim)
26-cimeny - Yusuf Çimen ( Avrupa yakası )
27-61TS61 : Ender Kum (Avrupa Kıtası)
28-emredniz - Emre Deniz
29-cakalsari - Ycl bcr ( Avrupa Yakası )
30-skystar37 - Ramazan Erdemir ( Avrupa Yakası )
31-mm_isik - Murat IŞIK (Avrupa Yakası)
32-Luc - Cüneyt Tasyonan (Anadolu Yakası)
33-opel corsası ıle halıme (avrupa yakası) whitegold mısafırı
34-Gpcool - Vedat YAPRAK ( Forum İstanbu'dan )
35-Elmedin - Elmedin BAŞKOL (AVRUPA YAKASI )
36-Levent53-levent suyabatmaz (heralde avrupadır):):)
liste hayli kalabalik, guzel gorunuyor, guzel bir bulusma olacagina eminim :)
Eyvallah yarın görüşürüz o zaman :)
Tadında kalsın dimi ya :)
tabiki tadında kalacak her zaman öyle olmuştur agız tadıma güveniyorum :) 2 bilemedin 3 tek gider...
Yürü bee Fırat kim tutar seni :)
ardatsiz
26/03/2011, 01:34
Yeni üyeler yabancılık çekmez inşallah güzel bir sohbet ortamı olur,yarını iple çekiyorum,güzel bir paylaşım olur inşallah.Bilmediklerimizi ustatlardan öğreniriz
volkan611
26/03/2011, 08:07
arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum aracım punto evo dynamic evo beyazı pop+sfk+sky , bir aksilik çıkmazsa buluşmaya bende geliyorum inş. :)
PLaTiNuN
26/03/2011, 09:52
Buluşma yeri ile ilgili bazı yorumlar:
Earth Cafe (https://www.mekanist.net/istanbul/restoran/earth-cafe)
beğenmezsek mekani kalkar gideriz toplu halde hadi 4 fire olsa 30 kişi birden kalkıp gidince üzülürler ama gideceğimiz başka bir mekanda "aha sayısal çıktı" diye sevinir :)
Yorumları okumuştum daha önce tereddütlerim vardı ama bizim için en uygun mekanda burası...Yine de restoran müdürü ile bu konuyu konuşmadan edemicem...
Yeni üyeler yabancılık çekmez inşallah güzel bir sohbet ortamı olur,yarını iple çekiyorum,güzel bir paylaşım olur inşallah.Bilmediklerimizi ustatlardan öğreniriz
Bundan önceki buluşmada da yabancılık çeker miyim diye düşünen arkadaşlar akşamın sonunda bi daha ki buluşma ne zaman diye soruyolardı :D
arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum aracım punto evo dynamic evo beyazı pop+sfk+sky , bir aksilik çıkmazsa buluşmaya bende geliyorum inş. :)
İnşallah..Bekleriz..
Görsel şölene dönüşecek gibi bu buluşma...Keşke açık otoparkı olsaydı forumun :)
Guzel gunesli bir bulusma Günü geldi çattı :)
whitegold
26/03/2011, 10:59
GÜNCEL LİSTE
5-Sedini : Aytug Lule ( ANADOLU YAKASI ) +1 Benim arabanın ikizi geliyor foruma üye olamadı henüz..
9-siyah rüzgar : Adem AY (AVRUPA YAKASI)
10-fiko : Fikret GÜMÜŞ (ANADOLU YAKASI)
11-AYM : Abdullah (AVRUPA YAKASI)
12-Wepster : Gökay BALABAN ( Avrupa Yakası )
13-ardatsiz : Arda ATSIZ ( Avrupa Yakası )
14-barslan112 : Burhan ARSLAN ( Avrupa Yakası ) ( Ev SaHiBi )
15-Özgür izmir
16-Revenant : Koray TEKBAS (Avrupa Yakası)
17-guner : Güner Altıyaprak ( Avrupa Yakası)
18-Peterpan - Fatih Ata +1
19-eray124-eray ALTINDERE
20-bravosercan-sercan TÜRKÖZ(AVRP YAKASI)
21-ExTReMe-Çağatay GÜLDALI +2 (avrp yakası)
22-PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR ( AVRUPA YAKASI )
23-nevarulan Erhan YALÇIN( AVRUPA YAKASI )
24-superman - ERKIN CIN
25-farukileri - Faruk İleri (Hangi yaka olduğum fark etmez atlar gelirim)
26-cimeny - Yusuf Çimen ( Avrupa yakası )
27-61TS61 : Ender Kum (Avrupa Kıtası)
28-emredniz - Emre Deniz
29-cakalsari - Ycl bcr ( Avrupa Yakası )
30-skystar37 - Ramazan Erdemir ( Avrupa Yakası )
31-mm_isik - Murat IŞIK (Avrupa Yakası)
32-Luc - Cüneyt Tasyonan (Anadolu Yakası)
33-opel corsası ıle halıme (avrupa yakası) whitegold mısafırı
34-Gpcool - Vedat YAPRAK ( Forum İstanbu'dan )
35-Elmedin - Elmedin BAŞKOL (AVRUPA YAKASI )
36-Levent53-levent suyabatmaz (heralde avrupadır):):)
37-nemss1306-fırat osmancık(anadolu yakası)
38-volkan611_volkan engür(avrp yakası)
Akşama görüşmek üzere güzel bi buluşma bizi bekliyor.. Geç kalmayın..
ahh ahh alabilseydim bir punto,aranızda olurdum :( çok güzel bir buluşma olacak belli :)
whitegold
26/03/2011, 11:37
benı ekleyın madem sız bana gelmıosunuz bn sıze gelırım dımı orcun abı bıze ters gelır avrupa ama olsun :D
ahh ahh alabilseydim bir punto,aranızda olurdum :( çok güzel bir buluşma olacak belli :)cihan nıye uzuluyonkı yıne aramızda olabılırsın ılla punton olması sart deılkı.
siyah rüzgar
26/03/2011, 12:01
2008'den bugüne kadar her buluşmaya Katıldım arabamı satmış dahi olsam ama bazı nedenlerden dolayı İlk defa bir buluşmaya katılamayacağım, benim yerimede eğlenin ....
biz yeni arkadaşlar sizleri tanımak için katılıyoruz teşekürler..
Keyifli sohbetler arkadaşlar..:)
Soner abi katılmaya çalışacağım,biliyorum bu güzel ve iyi niyetinizi,bende sizleri tanımayı çok istiyorum,puntomla gelmeyi çok istemiştim,ondan söyledim :) şu an çok küçük bir ihtimalle katılma imkanım var, eğer gelebilirsem earth cafe ye gelirim direk, inşAllah orada olabilirim.
PLaTiNuN
26/03/2011, 13:20
GÜNCEL LİSTE
9-fiko : Fikret GÜMÜŞ (ANADOLU YAKASI)
10-AYM : Abdullah (AVRUPA YAKASI)
11-Wepster : Gökay BALABAN ( Avrupa Yakası )
12-ardatsiz : Arda ATSIZ ( Avrupa Yakası )
13-barslan112 : Burhan ARSLAN ( Avrupa Yakası ) ( Ev SaHiBi )
14-Özgür izmir
15-Revenant : Koray TEKBAS (Avrupa Yakası)
16-guner : Güner Altıyaprak ( Avrupa Yakası)
17-Peterpan - Fatih Ata +1
18-eray124-eray ALTINDERE
19-bravosercan-sercan TÜRKÖZ(AVRP YAKASI)
20-ExTReMe-Çağatay GÜLDALI +2 (avrp yakası)
21-PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR ( AVRUPA YAKASI )
22-nevarulan Erhan YALÇIN( AVRUPA YAKASI )
23-superman - ERKIN CIN
24-farukileri - Faruk İleri (Hangi yaka olduğum fark etmez atlar gelirim)
25-cimeny - Yusuf Çimen ( Avrupa yakası )
26-61TS61 : Ender Kum (Avrupa Kıtası)
27-emredniz - Emre Deniz
28-cakalsari - Ycl bcr ( Avrupa Yakası )
29-skystar37 - Ramazan Erdemir ( Avrupa Yakası )
30-mm_isik - Murat IŞIK (Avrupa Yakası)
31-Luc - Cüneyt Tasyonan (Anadolu Yakası)
32-opel corsası ıle halıme (avrupa yakası) whitegold mısafırı
33-Gpcool - Vedat YAPRAK ( Forum İstanbu'dan )
34-Elmedin - Elmedin BAŞKOL (AVRUPA YAKASI )
35-Levent53-levent suyabatmaz (heralde avrupadır):):)
36-nemss1306-fırat osmancık(anadolu yakası)
37-volkan611_volkan engür(avrp yakası)
whitegold
26/03/2011, 13:25
2008'den bugüne kadar her buluşmaya Katıldım arabamı satmış dahi olsam ama bazı nedenlerden dolayı İlk defa bir buluşmaya katılamayacağım, benim yerimede eğlenin ....ben senın bazı nedenlerını yerım be:):) senın canın sagolsun kardeım benım.
Keyifli sohbetler arkadaşlar..:)teşekkurler...
Soner abi katılmaya çalışacağım,biliyorum bu güzel ve iyi niyetinizi,bende sizleri tanımayı çok istiyorum,puntomla gelmeyi çok istemiştim,ondan söyledim :) şu an çok küçük bir ihtimalle katılma imkanım var, eğer gelebilirsem earth cafe ye gelirim direk, inşAllah orada olabilirim.tamam canım kardesım gelmeye calıs bence bıdaha boyle bı kalabalık buluşma gormeyebılırsın uzun sure:):)
Otoparkta bekleme olucakmi?
nemss1306
26/03/2011, 14:19
yaw abıler bn atestuglada olucam bagcılar ordan yakınmı bı arkadas buldum forumdan ama bılmıorm cnku forum ıstanbulu falan ısalh bulucaz:S
PLaTiNuN
26/03/2011, 14:23
Otoparkta bekleme olucakmi?
Bekleriz Muratçım toplu bi fotoğraf çektirmek için :)
yaw abıler bn atestuglada olucam bagcılar ordan yakınmı bı arkadas buldum forumdan ama bılmıorm cnku forum ıstanbulu falan ısalh bulucaz:S
Bulursun Fırat yaa sora sora bağdat bulunur :)
Tamam ozaman daha Super iste :))))))
kornman887
26/03/2011, 15:00
Ben Katılamıyorum arkadaşlar, benim yerimede eğlenin... Umarım bundan sonraki ilk buluşmaya gelip hepinizle tanışıcam. Forumdaki bu güzel ortamın sanal olmadığını görmek gerçekten çok sevindirici.
bende güneşlideyim hocam eğer arzu edersen gideriz peşpeşe :)
Arkadaşlar otoparkta buluşma esnasında bir kaç foto çekeriz herhalde araçlarla beraber değil mi?
Ailemle birlikte %90 orada olacağım inşallah...
whitegold
26/03/2011, 15:30
Bekleriz Muratçım toplu bi fotoğraf çektirmek için :)
Bulursun Fırat yaa sora sora bağdat bulunur :)benıde bekleyııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn 8 gıbı ordayımm:) bensız resım cekılıp foruma atarsanız karalarım he haberınız olsun:):)
Ben Katılamıyorum arkadaşlar, benim yerimede eğlenin... Umarım bundan sonraki ilk buluşmaya gelip hepinizle tanışıcam. Forumdaki bu güzel ortamın sanal olmadığını görmek gerçekten çok sevindirici.kısmet arkadasım.masukıyeye beklerız o zamn:)
Ailemle birlikte %90 orada olacağım inşallah...sevındım abı sızı tanımak ısterım...
siyah rüzgar
26/03/2011, 15:48
[QUOTE=whitegold;491809]kısmet arkadasım.masukıyeye beklerız o zamn:)
QUOTE]
gidelim şu maşukiyeye ne var orada merak ediyroum :)))
Anadolu yakasından çıkacaklar.. en geç 5 te çıkın ancak gidersiniz inanılmaz bir trafik var öyle böyle değil..
WiSTaRiA
26/03/2011, 18:11
Forum istanbul p2 13 nolu diregin altina puntisim duruyor... Bilgilerinize... :D
Mr.Freeze
26/03/2011, 18:35
Benim de motosikletim p2 katı alışveriş merkezi girişinin orada duruyor.
StrawBeeRy
26/03/2011, 18:39
böyle bir kalabalık bir organizasyona elimde olmayan nedenden dolayı bu seferde aranızda olamıyorum kusura bakmayın ne zaman buluşma olsa hep aksilikler o güne geliyor ya katılmayı çok istedim ama olmadı :(
şimdiden hepinize iyi eğlenceler benim yerimede eğlenin..
Revenant
26/03/2011, 18:51
sonnn bir saaattt ve yola cıkıyorummm guzelll olucakk : ))
Arkadaşın acil işi çıktığından dolayı bugün onun yerine nöbetteyim gelemiyeceğim.Hepinize iyi eğlenceler.........
yetişemedim yetişemedim Allahım o kadar da istemiştim bea off of fena trafik vardı anca mahmutbey tarafındayım :(
StrawBeeRy
26/03/2011, 20:58
yetişemedim yetişemedim Allahım o kadar da istemiştim bea off of fena trafik vardı anca mahmutbey tarafındayım :(
acele etme abi yetişirsin 8 diye tam 8de orda olucaksın diye bir kural yok :)
çok istedim orada olmayı ama malesef olmadı :( punto kovalamacasındayım hala.. inşAllah maşukiyeye geleceğim puntomla,böyle keyifli bir ortamı kaçırdığıma gerçekten üzüldüm..
sadece_erhan
26/03/2011, 22:17
yetişirsin reis daha yeni çıktılar earthcafeye. en çokda seni görmek istiyodum kısmet değilmiş :D
bugün bombayı patlattım, arabam artık butonla çılışıyor. :D yarın video çekip koyarım :)
buluşmada 34 s plakalı bi araç vardı sahibini göremedim kimindi acaba, çok iiydi cantları :)
Forum istanbul p2 13 nolu diregin altina puntisim duruyor... Bilgilerinize... :D
abi arkasında sarı bi levha varmıydı, bagajda yani
yetişirsin reis daha yeni çıktılar earthcafeye. en çokda seni görmek istiyodum kısmet değilmiş :D
bugün bombayı patlattım, arabam artık butonla çılışıyor. :D yarın video çekip koyarım :)
buluşmada 34 s plakalı bi araç vardı sahibini göremedim kimindi acaba, çok iiydi cantları :)
olmadı kardeşim yetişemedim bende mahmutbeyden döndüm öyle böyle trafik yok çok feci bea çok çok feci ben uzun zamandır istanbulda b öyle trafik görmedim özellikle bizim orda..bende seni görmek isterdim artık mini buluşmalar yaparız napalım :(
StrawBeeRy
26/03/2011, 22:24
Lacivertti demi platinun tolga abinin gp si
inşAllah o mini de olsa tüm buluşmalara bende katılmak istiyorum Tayfun hocam :(
Bittimi buluşma ? Gelmeyelim gerimi donelim ???
Forum istanbul yönünde(e5 ten gelirken) kaza var yol felç arkadaslar
inşAllah o mini de olsa tüm buluşmalara bende katılmak istiyorum Tayfun hocam :(
aynen cihan istanbul işte küçük yer olsa keşke..
Bende şimdi işten gelebildim çıkıp gidiyorum inş. görürüm bi kaç kişi..
Bende şimdi işten gelebildim çıkıp gidiyorum inş. görürüm bi kaç kişi..
Onur e5 ten geçme foruma otogar yolunu kullan yaralanmalı trafik kazası mevcut
aposport
26/03/2011, 23:10
güzel buluşmaydı. herkese teşekkürler.
aynen cihan istanbul işte küçük yer olsa keşke..
yok abi yok,eskiden maslakta çalışırken evden oraya gitmem 2 saat sürerdi,aynı saatte sakaryaya okula gidiyordum..
sadece_erhan
26/03/2011, 23:20
abi napim bende kimseyi tanımıyom bi gideyim görüneyim dedim :D herkese sordum satılık mı araç diye masusdan....nickin neydi diyolar nevarulan diyorum garipsiyolar :D tuhaf aslında deil mi :D
tayfun bak start buton tarifi verdim modifiye bölümüne bi göz at istersen. panjur için merte de tşkler, iyi fikir verdi valla ;)
nemss1306
26/03/2011, 23:38
ne bulusmaydı be :D resmı merakla beklıorz sarı stılo sozumuz sana :D:D
yine bir buluşmayı daha işimin düzensiz olması yüzünden kaçırdım :(
skystar37
26/03/2011, 23:52
Otopark buluşması güzeldi insanların dikkatını baya bir çekmişiz, opel forumunda mustafa isimli bir arkadaş p2 avm giriş kapısında beni sağa sola bakarken gördü "fiat punto grubunumu arıyorsun" diye sordu yerinizi o tarif etti sonra geldi yanımıza baya bir sohbet ettik kendisi ile, ancak aranızdan foto çekiminden sonra ayrılmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın yetişmem gereken başka bir iş daha çıkınca hevesim yarım kaldı ama bir dahakine sonuna kadar yanınızdayım...
abi napim bende kimseyi tanımıyom bi gideyim görüneyim dedim :D herkese sordum satılık mı araç diye masusdan....nickin neydi diyolar nevarulan diyorum garipsiyolar :D tuhaf aslında deil mi :D
tayfun bak start buton tarifi verdim modifiye bölümüne bi göz at istersen. panjur için merte de tşkler, iyi fikir verdi valla ;)
bakayım erhan hocam nasıl yaptın acep :D
ardatsiz
27/03/2011, 00:03
26 Mart buluşmamızdan benim objektife takılan fotolar bunlar,güzel bir akşamdı,herkes memnun buluşmaların devamını diliyorum...
Süper kareler bunlar. Özlediğimiz İstanbul karelerini görmek çok güzel.
Emeğinize sağlık, ayağınıza sağlık. Allah puntolarınıza zeval vermesin :) :)
Özlem'cim, yakıyor puntişin maşallah.
Tolga, eğer yanlış görmediysem solda dipteki senin aracın olmalı. Işık altında Akdeniz mavisi olduğu belli oluyor. Maşallah.
Bu arada Sarı stilio'nun maşallahı var.
https://img1.loadtr.com/b-453498-nazar_boncu%C4%9Fu.gif
süper olmuş buluşma,çok şey kaçırdık anlaşılan..
sadece_erhan
27/03/2011, 00:19
abi bıraktım arabayı yanınıza, hanımla bir reale gittik, geldiğimizde kime kalmamıştı :D
aranızda çok kalamadım erken ayrıldım ancak güzel bir buluşmaydı birdahakine daha uzun görüşmek dileğiyle bu fotoda benden
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (https://img718.imageshack.us/i/dsc00205c.jpg/)
https://img718.imageshack.us/img718/9637/dsc00205c.jpg (https://img718.imageshack.us/i/dsc00205c.jpg/)
Uploaded ImageShack.us (https://imageshack.us)
ardatsiz
27/03/2011, 00:22
Araba çok olunca mesafe uzadıı tabi buda fotolarıın netliğine yansıdı,ama peter pan tripod ile güzel kareler yakalamıştır stilioyu bekliyoruz 4gözle :)
Güzel bir geceydi,katılan herkese teşekkür ederim...
Bendeki fotoğrafları ayrı bir başlıkta eklerim...
WiSTaRiA
27/03/2011, 00:33
Harika bir bulusmaydi... Herkeze katilimindan dolayitesekkur ederim ayri Tolgacigima organizasyonundan dolayi cok tesekkur ederim... Tekrar gorusmek umidiyle...
Mr.Freeze
27/03/2011, 00:42
Süper bir buluşma idi.
Bendeki fotoğrafları ekledim arkadaşlar...
https://forum.grandepuntotr.com/istanbul/25785-26-mart-forum-istanbul-%2Austa-cekimleri.html
çok güzel bi buluşmaydı,katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar... tebrikler istanbulll...
PeterPAN
27/03/2011, 00:46
Katılan herkese çok teşekkür ederim... beni de puntom olmamasına rağmen aranıza kabul ettiniz ayrıca teşekkür ederim.. hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, umarım bir çok buluşmanızda yer alırım bundan sonra.. Tolga herşey için çok saol, güzel bir organizasyondu..
resimleri de birazdan ekliyorum arkadaşlar...
PLaTiNuN
27/03/2011, 01:06
Süper kareler bunlar. Özlediğimiz İstanbul karelerini görmek çok güzel.
Emeğinize sağlık, ayağınıza sağlık. Allah puntolarınıza zeval vermesin :) :)
Özlem'cim, yakıyor puntişin maşallah.
Tolga, eğer yanlış görmediysem solda dipteki senin aracın olmalı. Işık altında Akdeniz mavisi olduğu belli oluyor. Maşallah.
Bu arada Sarı stilio'nun maşallahı var.
Sağol ablacım benim mavim stilonun arkasında kaldı ya :)
Harika bir bulusmaydi... Herkeze katilimindan dolayitesekkur ederim ayri Tolgacigima organizasyonundan dolayi cok tesekkur ederim... Tekrar gorusmek umidiyle...
Bizde sana teşekkür ederiz abicim ayaklarına sağlık yine şereflendirdin bizi...Görüşmek üzere..
Katılan herkese çok teşekkür ederim... beni de puntom olmamasına rağmen aranıza kabul ettiniz ayrıca teşekkür ederim.. hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, umarım bir çok buluşmanızda yer alırım bundan sonra.. Tolga herşey için çok saol, güzel bir organizasyondu..
resimleri de birazdan ekliyorum arkadaşlar...
Eyvallah fatihçim bende seninle tanıştığıma memnun oldum emeklerin için sağol bize renk kattın ama aracının maşallahı var kazasız belasız kardeşim :)
arkadaşların hepsiyle tanıştığıma memnun oldum .tolgaya teşekürler,ayrıca ÖZLEM VE AYHANA benim için zahmete girdiler çok teşekür ederim.usta güzel resim çekmişsin saol.çocuklara selam.
arkadaşların hepsiyle tanıştığıma memnun oldum .tolgaya teşekürler,ayrıca ÖZLEM VE AYHANA benim için zahmete girdiler çok teşekür ederim.usta güzel resim çekmişsin saol.çocuklara selam.
Aleyküm selam,tanıştığımıza memnun oldum,bizim Yiğitalp ile güzel poz vermişsiniz...
evet iki yakışıklı olunca poz güzel çıkıyor,:wink:
evet iki yakışıklı olunca poz güzel çıkıyor,:wink:
Gerçekten öyle...:)
PeterPAN
27/03/2011, 01:40
Resimlerde benim stil biraz ön planda olmuş, ama baştan söliyim benim suçum yok :) ben ortaya koymak istemedim, sağolsun arkadaşlar bana jest yapmak için hemde farklılık yaratmak için ortaya koydular.. Aslında renkli de bir görüntü olmuş.. Ben sırf puntoları da çekmek istemiştim ama, zaman olmadığı için onların karelerini alamadık, umarım bir daha ki sefere, açık bir alanda gün ışığında çok daha detaylı fotoğraflar alırız..
devamı...
Başta organizasyonu sağlayan Tolga arkadaşıma emeklerinden
dolayı ve ayrıca katılım sağlayan tüm arkadaşlara çoook teşekküler...
Fotoğraflar içinde ayrıca teşekkürler...
Gerçekten güzel bir buluşma oldu, yeni buluşmalarda tekrar görüşmek dileğiyle...
umarım bir daha ki sefere, açık bir alanda gün ışığında çok daha detaylı fotoğraflar alırız..
Bir dahakini Florya'da yapalım,hem park alanı müsait hemde ortam güzel,iyi fotoğraflar çıkar orada...:)
Herşey çok güzeldi arkadaşlar. Hepinize çok teşekkürler bu güzel buluşma için.
+++++ Resimler güzel olmuş :)
PeterPAN
27/03/2011, 01:53
Bir dahakini Florya'da yapalım,hem park alanı müsait hemde ortam güzel,iyi fotoğraflar çıkar orada...:)
Kesinlikle bence de, bir daha ki buluşma açık alanda olmalı... Işığın az olması ve mesafenin uzak olmasına rağmen, fulu olmayan fotoğraflar çekmeyi başardık en azından :)
PLaTiNuN
27/03/2011, 01:57
Harikasın Fatih ilk resime bayıldım :) diğerleride harika emeğine sağlık kardeşim...
İlk foto Fırat kardeşime bizden armağan :)
Resimlerde benim stil biraz ön planda olmuş, ama baştan söliyim benim suçum yok :) ben ortaya koymak istemedim, sağolsun arkadaşlar bana jest yapmak için hemde farklılık yaratmak için ortaya koydular.. Aslında renkli de bir görüntü olmuş.. Ben sırf puntoları da çekmek istemiştim ama, zaman olmadığı için onların karelerini alamadık, umarım bir daha ki sefere, açık bir alanda gün ışığında çok daha detaylı fotoğraflar alırız..
Fatih, gerçekten güzel fotoğraflar, ayrıca stil de ayrı bir renk kattı... :)
Allah kaza bela vermesin, herkesin aracının maşallahı var...
PeterPAN
27/03/2011, 03:04
Harikasın Fatih ilk resime bayıldım :) diğerleride harika emeğine sağlık kardeşim...
İlk foto Fırat kardeşime bizden armağan :)
Tolga sen sağol böyle bir organizasyon yaptığın için, hepinizi tanıma fırsatım oldu buluşma sayesinde...
ilk resim içinde buluşmaya özel küçük bir farklılık olsun dedim :)
Bu arada Fırat kardeşimize şimdiden hayırlı teskereler...
PLaTiNuN
27/03/2011, 03:08
Konuştuğumuz gibi artık kendi aramızda da buluşup sohbet ederiz sende bizdensin artık :)
34ozkankurtuldu34
27/03/2011, 05:33
Geçte olsa aranızdaydım söz verdigim gibi güzel bir buluşmaydı ama buluşma orda bitmedi emin olun gece uzun sürdü yakında fotolar magazine düşer :) arkadaşlar tanıyabildigim ve katılım saglayan her arkadaşıma teşekkürler güzel bir aile ortamı kurmaya devam ediyoruzz hep beraber sahip çıkalım güzel paylaşımlar bunlar grande punto forum üyereleri sizleri seviyorum saygılar...Teşekkürler.....
StrawBeeRy
27/03/2011, 09:16
süper olmuş belli elinize sağlık gelemediğim için bir kez daha üzüldüm :(
Öncelikle organizasyonu yapan Tolga ya.. Fotoğrafları çeken Fatih e.. Gelip organizasyona katılarak bu güzel ortamı oluşturan tüm arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim.. Erken ayrılmak durumunda kaldığım için de ayrıca özür dilerim.. Kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..
GünahsizSeytan
27/03/2011, 09:42
Harika buluşma elinize ayağınıza sağlık :) bu arada still yakıyoo :D gercekten cok güzel maşallah :)
tmac_fuat
27/03/2011, 11:43
Süper bir buluşmaydı, herkese teşekkürler. Fatih abi fotoğraflar çok güzel olmuş bu arada :)
maşallah... emeğinize yüreğinize sağlık....süpersiniz...
başta Tolga olmak üzere katılan herkese teşekkürler....
Nice buluşmalara...
farukileri
27/03/2011, 12:09
gerçekten çok eğlenceli bir buluşma oldu benim için.Sırf bunun için erken gelmiştim istanbul'a,iyi ki de erken gelmişim...fotolar da güzel olmuş baya
Listede adım yoktu ancak 4 kişilik USTA Ailesi oradaydı...:)
AWM Kapandiktan sonra rica minnet girebildim otoparka son dakikalarina yetisebildsemde gercekten sizleri tanimak guzeldi :)
Hele donuste avcilarda toplanip 2. Bulusma yi ayarlayan ozkan abiyede burdan tesekkurler :D
Tabi donus yolunda gokay arkadasimizin evosuyla floryaya kadar mini yarisimiz bali kaymagi olduu..
Bulusmada emegi gecen herkeze Tesekkurler..
PLaTiNuN
27/03/2011, 16:01
Anadolu yakasından gelen Aytuğ,Özlem&ayhan abi,fikret abi,Faruk...Çorludan gelen Orçun abi..Listede ismi olmadığı halde ailesiyle birlikte bizi şereflendiren Mustafa abi (USTA)...Buluşmaya 1 saatliğinede olsa gelen..5 dklıkta olsa katılan (Vedat arkadaşımız) bizlerle tanışan...hiç değilse gelmek istediğini fakat herhangi bir sebepten katılamayacağını bildirme nezaketini gösteren tüm arkadaşlarıma abilerime teşekkürler,saygılar...Böyle bir organizasyonda bulunduğum için, siz değerli dostları memnun edebildiğim için ne mutlu bana...Şunu tekrar ifade etmek istiyorum burası bir aile ortamı...Arkadaşlık,kardeşlik ortamı burda (İstanbulda) yönetim yok hepimiz yöneticiyiz hepimiz organizasyonun bir parçasıyız...Ben sadece yer ayarlama konuyu toparlama konusunda öncülük ediyorum.Eğer ki sizler katılmasanız benim mekan bulmam yada konu açıp buluşalım demem hiçbirşey ifade etmez..Tekrardan hepinize teşekkürler ayaklarınıza yüreklerinize sağlık...
Emeklerin için ben teşekkür ederim Tolga...
Elveda demeye dilim varmıyor,
Bana veda etmeye gelme sevgilim.
Bilirsin ayrılamam sarılırsam,
Oysa veda vakti geldi sevgilim.
Mutlu ol diyorum şimdi sana ben
Böyle dermiş sevenler ayrılırken.
Islanmış gözlerin ağlıyorsun sen,
OYSA ASKER AĞLAMAZ BEBEĞİM!!!..............tolga kardeşim bu şiiri FORUM adına KARTAL dan gelen FIRAT ve tüm askere gideceklere armagan ediyorum gecenin anısına!!!!!!!!!
nemss1306
27/03/2011, 17:38
abı gercekten cok guzel bı sıır herkezlere cok teskkr ederım
Anadolu yakasından gelen Aytuğ,Özlem&ayhan abi,fikret abi,Faruk...Çorludan gelen Orçun abi..Listede ismi olmadığı halde ailesiyle birlikte bizi şereflendiren Mustafa abi (USTA)...Buluşmaya 1 saatliğinede olsa gelen..5 dklıkta olsa katılan (Vedat arkadaşımız) bizlerle tanışan...hiç değilse gelmek istediğini fakat herhangi bir sebepten katılamayacağını bildirme nezaketini gösteren tüm arkadaşlarıma abilerime teşekkürler,saygılar...Böyle bir organizasyonda bulunduğum için, siz değerli dostları memnun edebildiğim için ne mutlu bana...Şunu tekrar ifade etmek istiyorum burası bir aile ortamı...Arkadaşlık,kardeşlik ortamı burda (İstanbulda) yönetim yok hepimiz yöneticiyiz hepimiz organizasyonun bir parçasıyız...Ben sadece yer ayarlama konuyu toparlama konusunda öncülük ediyorum.Eğer ki sizler katılmasanız benim mekan bulmam yada konu açıp buluşalım demem hiçbirşey ifade etmez..Tekrardan hepinize teşekkürler ayaklarınıza yüreklerinize sağlık...
tolgacım ben gelemedim ama gerçekten burda yıkıldım resmen çok üzüldüm biliyorsunki buluşma yapılacak dendiğinde en isteklilerden ve ismini en başlara yazdıranlardan birtanesiyim ama olmadı maalesef e5 de saat 8 de daha mahmutbeydeydim ve olmadı zaten geçmiş sayfalara bakarsanız nasıl yırtındığımı göreceksiniz :( ama inşallah birdahakine diyorum ne diyelim umut fakirin ekmeği :( gelemesemde fotoğraflardan ve arkadaşların tepkilerinden anlıyorum ki mükemmel bir buluşma olmuş ellerine yüreğine sağlık kardeşim..
Elveda demeye dilim varmıyor,
Bana veda etmeye gelme sevgilim.
Bilirsin ayrılamam sarılırsam,
Oysa veda vakti geldi sevgilim.
Mutlu ol diyorum şimdi sana ben
Böyle dermiş sevenler ayrılırken.
Islanmış gözlerin ağlıyorsun sen,
OYSA ASKER AĞLAMAZ BEBEĞİM!!!..............tolga kardeşim bu şiiri FORUM adına KARTAL dan gelen FIRAT ve tüm askere gideceklere armagan ediyorum gecenin anısına!!!!!!!!!
fikret hocam sen neymişsin bea :)hayırlı tezkereler arkadaşlar..331 manga çavuşu Bakım Çavuş Tayfun AYDIN-KIRŞEHİR :)
volkan611
27/03/2011, 21:20
arkadaşlar gerçekten güzel bir buluşma oldu sizleri tanımak güzeldi :)
yeni bir üye olarak bende beyaz evo yu, sizi tanıdım.saolun...
PLaTiNuN
27/03/2011, 22:23
tolgacım ben gelemedim ama gerçekten burda yıkıldım resmen çok üzüldüm biliyorsunki buluşma yapılacak dendiğinde en isteklilerden ve ismini en başlara yazdıranlardan birtanesiyim ama olmadı maalesef e5 de saat 8 de daha mahmutbeydeydim ve olmadı zaten geçmiş sayfalara bakarsanız nasıl yırtındığımı göreceksiniz :( ama inşallah birdahakine diyorum ne diyelim umut fakirin ekmeği :( gelemesemde fotoğraflardan ve arkadaşların tepkilerinden anlıyorum ki mükemmel bir buluşma olmuş ellerine yüreğine sağlık kardeşim..
Kısmet diyelim tayfun bir dahakine inşallah...
arkadaşlar gerçekten güzel bir buluşma oldu sizleri tanımak güzeldi :)
Bizde seni tanıdığımıza memnun olduk volkan :) Takipte kal :)
Revenant
27/03/2011, 22:46
İlk defa bir buluşmaya geldim ve cok güzeldi gelen herkese ve tolgaya tsk ederım boyle bır bulusma duzenledıgı ıcın.. fotograflar da cok gusel fatih abı tsk ederız : ) sızı tanıdıgıma cok memnun oldum. diğer bulusmayı 4 gozle beklıyorum.. yıllar sonra baska bır arabaya bınsem bıle gene bu sıteye gırer bulusmaya gelırım valla :) ama puntodan şaşmak yok bundan sonra :) fıratımmm hayırlı tezkerelerr Allaha emanetsın :)
Orcun arkadaşım hava güzeldi çok gezdin her halde.seni yeni görüyorum nette ÇORLUYA döndünmü yolculuğun nasıl geçti...
PeterPAN
28/03/2011, 00:29
İlk defa bir buluşmaya geldim ve cok güzeldi gelen herkese ve tolgaya tsk ederım boyle bır bulusma duzenledıgı ıcın.. fotograflar da cok gusel fatih abı tsk ederız : ) sızı tanıdıgıma cok memnun oldum. diğer bulusmayı 4 gozle beklıyorum.. yıllar sonra baska bır arabaya bınsem bıle gene bu sıteye gırer bulusmaya gelırım valla :) ama puntodan şaşmak yok bundan sonra :) fıratımmm hayırlı tezkerelerr Allaha emanetsın :)
Buluşma gerçekten güzeldi, bende stilci olarak mümkün olduğunca organizasyonlara katılırım, hem renk katmış oluyorum :) Koray cım ben teşekkür ederim, ne demek.... Bu arada punto dan sonra sana, 3K bir stilo yakışır bak, demedi deme :)
ozgurizmir
28/03/2011, 09:59
arkadaslar kusura bakmayın sizlerle kalamadım saat 7 de geldim 8 de ozel sebeplerden dolayı cıkmak zorunda kaldım hatta gidicegimiz cafedeki yetkiliyede bilgi vermistim size soyledimi bilemiyorum cok cok ozur diliyorum
Revenant
28/03/2011, 10:14
Buluşma gerçekten güzeldi, bende stilci olarak mümkün olduğunca organizasyonlara katılırım, hem renk katmış oluyorum :) Koray cım ben teşekkür ederim, ne demek.... Bu arada punto dan sonra sana, 3K bir stilo yakışır bak, demedi deme :)
hehe inş abi senın arabayı gordukce aslında neden olmasın dıyorumm : )
buluşmanın son zamanlarına da yetişsem güzeldi. teşekkürler,
geç geldiğim için herkesle tanışamadık birdahaki sefere inşallah
15 lik janta 5 lik yay takan bir evocu arkadaş vardı, resimlerini merak etmekteyim :)
Wepster nickli arkadasımız ama forumda resimleri yok :))))
ozaman çekmesini istemek lazım :)
ben sürtüyordur diye tahmin etmiştim ama sürtme falan olmuyormuş
Yok yok hatta boşluk bile kalıyor birazcık :))
StrawBeeRy
28/03/2011, 20:24
buluşmanın son zamanlarına da yetişsem güzeldi. teşekkürler,
geç geldiğim için herkesle tanışamadık birdahaki sefere inşallah
15 lik janta 5 lik yay takan bir evocu arkadaş vardı, resimlerini merak etmekteyim :)
ben sattım yayları hala göremedim nasıl durmuş görenler var nasıl olmuş :D
Evet yayları alıp takan gökay arkdş aracına binmekte nasip oldu gerçekten harika öyle fazlada konfora etki etmemiş hele bi makaslara girişi vardı Avcılar dönüşünde nerdeyse yetişemiyodum :D Neyseki uzun ara fark açtıkta prestiji sarsmadık.. :D Çok iyi olmuş fotoda çekildik yükleyecektir yakın zamanda..
StrawBeeRy
28/03/2011, 21:34
Evet yayları alıp takan gökay arkdş aracına binmekte nasip oldu gerçekten harika öyle fazlada konfora etki etmemiş hele bi makaslara girişi vardı Avcılar dönüşünde nerdeyse yetişemiyodum :D Neyseki uzun ara fark açtıkta prestiji sarsmadık.. :D Çok iyi olmuş fotoda çekildik yükleyecektir yakın zamanda..
evet banada söylemişti çok güzel yol tutuyor konfor desen öyle birde kimisi eibachı beğenmez bak sonuç ortada burda boşuna konuşmuyoruz
tmac_fuat
28/03/2011, 21:37
Onurum buluşmanın devam fotolarını yükle de millet buluşma görsün :P Bende, siz gittikten sonraki ''buluşma nasıl biter'' başlıklı fotoları koyarım sizde görürsünüz nasıl devam ettiğini :D
Onurum buluşmanın devam fotolarını yükle de millet buluşma görsün :P Bende, siz gittikten sonraki ''buluşma nasıl biter'' başlıklı fotoları koyarım sizde görürsünüz nasıl devam ettiğini :D
Fuatım Fotoların çoğu gökayda benim telde pc'yi görmüyor Gider gitmez yüklüycem demişti hala tık yok :) Fena ara açtım dönüşte belkide o sebeptir daha gören olmamış :D
evet banada söylemişti çok güzel yol tutuyor konfor desen öyle birde kimisi eibachı beğenmez bak sonuç ortada burda boşuna konuşmuyoruz
Güzelde düşürmüş aracı Konforla yol tutuşunu aynı anda isteyen varsa eibach'ten şaşmasın..
hehe geldim geldim dur yükliyim resimleri. :) gerçi bu resimdede kapatmışınız benim evoyu
hahah bu arada 3 ünüzden erken geldiğimi de anlatsana
bu arada tarkan cdn bende kalmış >:D
hehe geldim geldim dur yükliyim resimleri. :) gerçi bu resimdede kapatmışınız benim evoyu
Eveett o'da doğru :) Forumdan beraber çıktık hatta Basın express yolunda kazadan dolayı aynı ters yöne girdik Sonra nasıl olduysa bizden bi 5 dk erken Avcılar sahile vardı Gökay :D ama özkan abi Basmadı mecburen 3 araç tın tın geldik :)
Eee hiç orjinal cd kullanmadım dedin hediyem olsun sana Tarkan cd'si :) bilerek unuttuum :D
tmac_fuat
28/03/2011, 22:40
Benimki hiç gözükmüyor ona bakarsan :D Erken gelme olayını hala tam çözemedim zaten adam pat diye çıktı karşımıza :D
5dk mı ahaha ben bide eve uğrayıp sahilde 3 tur attım ahahah :D
ne yay mış beee:))))))) gökay herkesin başını döndürmüşsün:)
az kaldı gelio fotolar :)
haha bende anlamadım neden böle oldu bana görede cok inmedi öle dikkat cekcek kadar :)
https://img192.imageshack.us/i/img0430h.jpg/
https://img200.imageshack.us/i/img0430gg.jpg/
https://img585.imageshack.us/i/img0431l.jpg/
https://img714.imageshack.us/i/img0432u.jpg/
https://img829.imageshack.us/i/img0433o.jpg/
https://img862.imageshack.us/i/img0434a.jpg/
https://img64.imageshack.us/i/img0435fp.jpg/
https://img64.imageshack.us/i/img0436q.jpg/
https://img857.imageshack.us/i/img0437a.jpg/
adın çıktı 9 a inmez 8 e gökay. artık sen yaylı evo sun :))))))
Gözler kırmızı vampir gibi çıkmışız :)
https://img192.imageshack.us/img192/1212/img0430h.th.jpg (https://img192.imageshack.us/i/img0430h.jpg/)
https://img200.imageshack.us/img200/8808/img0430gg.th.jpg (https://img200.imageshack.us/i/img0430gg.jpg/)
https://img585.imageshack.us/img585/8634/img0431l.th.jpg (https://img585.imageshack.us/i/img0431l.jpg/)
https://img714.imageshack.us/img714/2515/img0432u.th.jpg (https://img714.imageshack.us/i/img0432u.jpg/)
https://img829.imageshack.us/img829/4640/img0433o.th.jpg (https://img829.imageshack.us/i/img0433o.jpg/)
https://img862.imageshack.us/img862/291/img0434a.th.jpg (https://img862.imageshack.us/i/img0434a.jpg/)
https://img64.imageshack.us/img64/5774/img0435fp.th.jpg (https://img64.imageshack.us/i/img0435fp.jpg/)
https://img64.imageshack.us/img64/7913/img0436q.th.jpg (https://img64.imageshack.us/i/img0436q.jpg/)
https://img857.imageshack.us/img857/1883/img0437a.th.jpg (https://img857.imageshack.us/i/img0437a.jpg/)
tam tepemizde ışık vardı onu iyi ayarlayamamışız >:)
yakın zamanda yaparız zaten özkan abiyi buluşmadan sonra gören varmı :D
tmac_fuat
28/03/2011, 23:36
Beyler (Onur ve Gökay) siz gittiniz eğlence devam etti :D İşte buluşma 2 kişi böyle sonlandırılır :D
https://img715.imageshack.us/img715/5643/27032011040.jpg (https://img715.imageshack.us/i/27032011040.jpg/)
https://img715.imageshack.us/i/27032011040.jpg/
süpersiniz yaaa :)
artık farz oldu yay almak desene :D
Vaayy özkan abi sınırları zorluyodu zaten o gece :D sandala nasıl bindirdiniz fuat :D vee kaçıncı biraydı o biz giderken bitmişti zaten nevale :)
tmac_fuat
28/03/2011, 23:49
Kaçıncıydı bende hatırlamıyorum, Özkan abi hiç hatırlamıyodur zaten. :D Özkan abiye buradan bir kez daha teşekkürlerimi bildiriyorum
Kaçıncıydı bende hatırlamıyorum, Özkan abi hiç hatırlamıyodur zaten. :D Özkan abiye buradan bir kez daha teşekkürlerimi bildiriyorum
Sanada helal olsun Fuat Avrupalı ( trakyalı ) :D oldugunu gösterdin o kdr yol kat ettin bizden sonra.. :cheers00:
https://img824.imageshack.us/i/img2306copy.jpg/
bende park halinde bi kaç foto çektim @Elmedin 'in sanırım araçç...
PeterPAN
29/03/2011, 00:26
Arkadaşlar eeeeeeeee, bir daha ki buluşma ne zaman :) siz ondan haber verin bana :)
tmac_fuat
29/03/2011, 09:04
Sanada helal olsun Fuat Avrupalı ( trakyalı ) :D oldugunu gösterdin o kdr yol kat ettin bizden sonra.. :cheers00:
Sağol Onur, daha yeni başlıyoduk:D
Arkadaşlar eeeeeeeee, bir daha ki buluşma ne zaman :) siz ondan haber verin bana :)
Fatih abi, bir trakya buluşması , bir de maşukiye gündemde sanırım :)
tmac_fuat
29/03/2011, 09:04
Sağol Onur, daha yeni başlıyoduk:D
Fatih abi, bir trakya buluşması , bir de maşukiye gündemde sanırım :)
PeterPAN
29/03/2011, 10:57
Trakya buluşması, trakya da ama neresinde planlanıyor... Oraya da gideriz :)
PLaTiNuN
29/03/2011, 13:34
Buluşmanın ikinci perdesi Avcılar'da olmuş vay be :D
Fatihçim bu arada Trakya buluşmasını Çorlu yada Tekirdağ merkezde düşünüyo Orçun abi zaten kendisi ileriki tarihlerde konuyu açar...
Revenant
29/03/2011, 13:51
sabırsızlıkla beklıyoruzzz orçunn abiiii haberin olsunnn. : ))
PeterPAN
29/03/2011, 13:59
Buluşmanın ikinci perdesi Avcılar'da olmuş vay be :D
Fatihçim bu arada Trakya buluşmasını Çorlu yada Tekirdağ merkezde düşünüyo Orçun abi zaten kendisi ileriki tarihlerde konuyu açar...
Önce buluşmaya katılırırz, ardından da hatunun ailesine gideriz artık Kırklareline... Merakla bekliyoruz...
tmac_fuat
29/03/2011, 17:01
Trakya buluşmasında ev sahibi olacağız artık, buluşma dışında da herkesi beklerim bu taraflara yolu düşen olursa :)
WiSTaRiA
29/03/2011, 17:35
Daha zamani var trakya bulusmasinin arkadaslar... Nisan ayi ortalarina dogru fikirlerinizi alicam... Bakalim ne sonuc cikacak ona gore guzel bir organizasyon yapicaz trakya grubu olarak...
Bı Çanakkale bı Maşukiye konuşmuştuk Ogün masada ama masa Cok uzundu masanın diğer ucunda Trakya buluşması konuşuldu herhalde :)))))
ardatsiz
29/03/2011, 18:08
Trakya olsun bir daha ki sefere
Yayları Merak edenlere...
https://img703.imageshack.us/img703/209/img0440ss.jpg (https://img703.imageshack.us/i/img0440ss.jpg/)
https://img703.imageshack.us/img703/209/img0440ss.jpg (https://img703.imageshack.us/i/img0440ss.jpg/)
yaylı geliyor yaylı......
StrawBeeRy
01/04/2011, 00:15
güzel indirmiş güzel başarılı :)
can-asan
03/04/2011, 11:09
güzel olmuş :) yayların markası ne ve kaçlık??
eibach sportline 5lik yani.