Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa yakasında iyi bir kaportacısı olan servis
comanchee
13/03/2011, 00:48
arkadaşlar dikkatsiz bir sürücü lüx spor aracı ile bana çarptı.4 kişiydiler (inanmayacaksınız ama çarpan ferrari idi ve onda 2 kişi vardı benim hemen arkamdaki ve onların arkadaşı olan araçta porsche idi 2 kişide ondan indi) ben tektim. hem suçlu hemde güçlü adamlar.utanmadan hatayı bana yıkmaya çalıştılar.bende madem suçlu benim tutanak istemiyorsunuz polis çağıralım dedim o zamanda yan çizdiler.yok döveceğiz tehdit felan cıngar çıkacaktı bende madem dövecekseniz erkekçe dövün kuru sıkı tehdit etmeyin yoksa bırakın arabamı ben kendim yaptırırım zaten vuran sizsiniz ne haliniz varsa görün dedim.elemanlar o zaman bir şey diyemediler araçlarına binip gittiler. bende kendi aracıma atlayıp gittim.kısaca beladan kaçtım.maalesef kaskodan beyanla yaptıracağım çok büyük bir hasarım yok ama yinede eli düzgün bir usta olsun tavsiyelerinizi bekliyorum
skystar37
13/03/2011, 01:41
Büyük geçmiş olsun bir yerde doğru olanı bir yerde doğru olmayanı yapmışsınız ne yazık ki bu terbiyesizler ceplerindeki para ile herşeyi çözeriz sanıyorlar ama yanılıyorlar.
Doğru olan kavgaya girişmemeniz sonuçta belki döversiniz dövülürsünüz ama çözüm değil.
Yanlış olan ise onlar ile konuştuktan sonra onların gitmesi ile beraber olduğunuz yerde bekleyip tabi araçlarının plakalarını alıp polisi aramanız ve aracınıza çarpıp sizide tehdit edip gittikleri şeklinde bir şikayette bulunup ekip çağırmanızdı.
Tekrar geçmiş olsun...
büyük geçmiş olsun hocam çok üzüldüm..keşke plakalarını alsaydınız ********lerin..
ozgurizmir
13/03/2011, 03:16
ustam buyuk geçmiş olsun benim onceki arabami yaptirdigim bir yer var ustalıkları on numara istanbul gaziosmanpasada dusunursen
opexturk
13/03/2011, 03:41
ahh be madem adamlar suçlu ne diye bırakıyosun çağır polisi yaz o sırada plakalarını sıkıyosa dokunsunlar bakalım sana valla çok byük geçmiş olsun ama böyle adamlara pabuç bıraktığınız için suçlusunuz bence
comanchee
13/03/2011, 13:51
ahh be madem adamlar suçlu ne diye bırakıyosun çağır polisi yaz o sırada plakalarını sıkıyosa dokunsunlar bakalım sana valla çok byük geçmiş olsun ama böyle adamlara pabuç bıraktığınız için suçlusunuz bence
üstad akşam iş çıkışı yorgunluk evde annem hanım çocuk bekliyor gram korktu isem adam değilim ama baktım iş uzayacak polis çağırsam adli süreç yavaş birde onu takip etmem lazım meslek bankacılık bizim sektörde böyle mahkemeli vb işler pek sevilmiyor personel ile alakalı olunca.o nedenle lanet olsun dedim.bende max 100-200 tl lik hasar var yani büyük hasarım olsa zaten affetmezdim neyse yani korku değil benim uğraşmak istememem. çünkü ben polis çağıralım deyince yan çizdiler ben o zaman bunların %99 araç sahipleri olmadığını vale vb. birşeyler olduğunu çaktım. bu adamlarla ayrı suçu olmayan araç sahipleri ile ayrı uğraşacaktım (çarpanlar sahibi değildi eminim çünkü kılık kıyafetleri konuşmaları bu tip firmalar böyle kişilere bu aracı satmaz )
comanchee
13/03/2011, 13:54
ustam buyuk geçmiş olsun benim onceki arabami yaptirdigim bir yer var ustalıkları on numara istanbul gaziosmanpasada dusunursen
berece varmadan rami gıdayı geçinca sağdaki fiat servisimi dediğiniz yer bana uyar.
opexturk
14/03/2011, 17:00
üstad akşam iş çıkışı yorgunluk evde annem hanım çocuk bekliyor gram korktu isem adam değilim ama baktım iş uzayacak polis çağırsam adli süreç yavaş birde onu takip etmem lazım meslek bankacılık bizim sektörde böyle mahkemeli vb işler pek sevilmiyor personel ile alakalı olunca.o nedenle lanet olsun dedim.bende max 100-200 tl lik hasar var yani büyük hasarım olsa zaten affetmezdim neyse yani korku değil benim uğraşmak istememem. çünkü ben polis çağıralım deyince yan çizdiler ben o zaman bunların %99 araç sahipleri olmadığını vale vb. birşeyler olduğunu çaktım. bu adamlarla ayrı suçu olmayan araç sahipleri ile ayrı uğraşacaktım (çarpanlar sahibi değildi eminim çünkü kılık kıyafetleri konuşmaları bu tip firmalar böyle kişilere bu aracı satmaz )
herhalde bunlar bi otelde veya restoranda çalışıyolardır lüks bi araç gelince de vale herkesi toplayıp gezdiriyodur benim çalıştığım otelde vale bahçenin dışına bile çıkamaz araçla ancak her işletme dikkat etmiyo neyse 100-200 tl ise hasar uğraşmaya değmez iyi olanını yapmışsınız ilk mesajdaki eleştiriyi geri aldım
Büyük geçmiş olsun. Az hasarla atlatmanız iyi bir teselli. Adamlarla tartışma konusunda bence en mantıklısını yapmışsınız. Tekrar geçmiş olsun.