Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine beceremediler
direksiyon altından gelen gıcırtı ses iiçin 4 ncü kez servise gittim. satış ve servis müdürleriyle görüştüm gayet güzel ilgi vardı, servis ustası merak etme bu kez olucak sözü verdi. ben sadece güldüm:) ve yine haklı çıktım daha 10 km yol gitmedim ki ses yine başladı ve bu kez iki katı fazla. vaktim olmadığı için geriye dönmedim. aradım pazartesi komple sökücekler. içimde kötü bir his var söküp montelendikten sonra hiç olmayan sorunlar üreyebilirmi:s birde üstüne fiattan aradılar yüzyüze 20-25 dakıkalık bir görüşme yapalım teklifi geldi ilaç gibi oldu sayıcam bütün olumsuzlukları. bi sonuca varırmıyım bilmiyorum...
ibrahim06
12/03/2011, 14:05
Bahsettiğiniz ses kalorifer hortumlarından gelen ses mi acaba?
büyük ihtimal o 4 kez izalasyon yaptılar ama sonuç yok
NyhatShu
12/03/2011, 14:18
engin kardeşim servise hiç götürme onun çözümünü buldu bizim arkadaşar arabaa yazık yeni aracın
link şu
https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/18264-punto-evo-direksiyon-konsolunun-altindan-gicirti-sesi-geliyor-4.html
fotoğraflı anlatımı mevcut
yap kendin 5 dknı almaz hatta yaptktan sora ordaki profosor doktorlara götür göster böyle yaplır diye.
aydintap
13/03/2011, 00:32
engin kardeşim servise hiç götürme onun çözümünü buldu bizim arkadaşar arabaa yazık yeni aracın
link şu
https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/18264-punto-evo-direksiyon-konsolunun-altindan-gicirti-sesi-geliyor-4.html
fotoğraflı anlatımı mevcut
yap kendin 5 dknı almaz hatta yaptktan sora ordaki profosor doktorlara götür göster böyle yaplır diye.
o dediğiniz yer yapıldı bu sefer başka yerden de geliyor. artık çok takmıyorum. ben 5 defa gittim. aracım daha 2500 de.
punto evolarda bu kronikmi aracı teslim almadan en çok sorunun bu oldugunu anladım 10 günde inş bu sorunlarla karşılaşmayız..
bvulgari
13/03/2011, 13:49
Radyatör kutusunu degiştirincede halloluyo bu problem..Benimkinde o şekilde yapmıslardı.Kuzenin evosunda da aynı problem var o şekilde kullanıyo..Sanyıorum bi cogunda bu problem var. gerçi servise sorsan bu problem cok cıkıyomu diye haberleri yok.Alla Allah falan yaparlar muhtemelen.Komple ön konsolu sökmelerine gerek yok yani vitesin oldugu kısımdan halloluyomuş bana söylenen.
nihat doğru söylüyon aslında yada bu formülü bir karter koruma karşılığı servise satmak lazım :):) sqorpion duymasın :P
NyhatShu
14/03/2011, 13:46
hahahah :) bencede =) ama kronik değil heralde çünkü benden öyle bi ses gelmiyor gelsede duymuyorum son ses Volume 30 :toot0000: :dj:
hifi vardı dimi sende de yoksa cihazmı taktın
bu arada araç akşama kadar kaldı serviste 4 gündür ses yok :D:D