Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah Parça Boya
halilcan
11/03/2011, 16:50
Arabamda belli yerlerine ufak çiziklerden dolayı parça boya yaptırmak istiyorum 5 farklı yerinde var tahminen ne kadar tutar bilgisi olan varmı acaba? bide çizik kapatıcı kalem kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
zaferdurukan
11/03/2011, 17:09
ne kadar tutar konusunu pek bilemem ama eğer aracınız opak değilde metalik boya ise parça boya biraz zor gibi. ayrıca 5 farklı bölgeye parça boya yaptırsanız satarken bayağı fiyat düşürmek zorunda kalırsınız. çünkü arabayı satan kişilerin çoğu genelde çizikten boyalı olarak satıyor vede pek güven oluşturmuyor. bence çizkler çok belirgin değilse boyatmayın derim
shellcininabisi
11/03/2011, 21:43
ne kadar tutar konusunu pek bilemem ama eğer aracınız opak değilde metalik boya ise parça boya biraz zor gibi. ayrıca 5 farklı bölgeye parça boya yaptırsanız satarken bayağı fiyat düşürmek zorunda kalırsınız. çünkü arabayı satan kişilerin çoğu genelde çizikten boyalı olarak satıyor vede pek güven oluşturmuyor. bence çizkler çok belirgin değilse boyatmayın derim
+1000
kesinlikle katılıyorum... belki canımızı sıkıyor o çizikler ama satarken adama anlatamıyorsunuz derdinizi vallahi şuncaız çizik vardı die...
bencede hocam boyatma aracını boşver çiziklerden bişey olmaz gerçekten fiyatı acayip değiştiriyor..
% 100 katılıyorum