Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi markanın ''Triger''i zincir
rational
10/03/2011, 15:26
Arkadaşlar Böyle bir konu açmak yeni araç alacak arkadaşlara da belki ışık tutmuş olur.
1-Fiat
2-Opel
EvoKoray
10/03/2011, 15:34
motora göre değişir bizim 1.3 dizeller zincirli , 1.6 dizeller kayışlı diye biliyorum
ikiside aynı motor.zincirli ama 1.3 cdti ler ve mjetler
rational
10/03/2011, 16:15
ikiside aynı motor.zincirli ama 1.3 cdti ler ve mjetler
evet ikisi de general motors... GM den başka motorlarda da var mı sorusuna cevap aradım...Triger zincir daha eski bir teknoloji fakat daha sağlam ve daha uzun km yapılabilmekte.
Almanyada dizel Astraların hepsi 1.7 cdti.Bizde vergi pahalı olduğu için 1.3 motor olanı yolluyorlar ve sorduğumda triger kayışı olduğunu söylediler.Puntolar ise çoğunluk 1.3 mjet ama 1.9 Jetler de mevcut ve 1.3 ler zincir, 1.9 lar kayışlı
Solitude
10/03/2011, 16:35
bazı tdci motorlarda da zincir var sanırım.
evet ikisi de general motors... GM den başka motorlarda da var mı sorusuna cevap aradım...Triger zincir daha eski bir teknoloji fakat daha sağlam ve daha uzun km yapılabilmekte.
multijetller GM nin değildir :)
hyundai getz crdi larda zincir var. galiba yeni tip tüm crdi larda zincir mevcut
Nissan Almera 1.5 motorunda da zincir var..
engincantan33
10/03/2011, 22:26
multijetller GM nin değildir :)
hyundai getz crdi larda zincir var. galiba yeni tip tüm crdi larda zincir mevcut
multijet gm ve fiat'ın ortak geliştirdiği motor...
multijet gm ve fiat'ın ortak geliştirdiği motor...
evet ama artık bunun patent hakkı tamamen Fiat PowerTrain Teknoligy firmasına ait.