Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo MyLife Sahipleri
HarbiAslan
10/03/2011, 10:26
Arkadaşlar Selam,
Punto Evo MyLife versiyonunu alan kimse yokmu ?
Varsa rica ediyorum resim paylaşabilir mi? malum ben bu aracı alıyorum, bu ay sonuna doğru geliyor aracım.
googleden baktım galıba sızın aracınızın jantları bızımkılerden farklı galıba eger resmdekıler gıbıyse jantlar cok hos
HarbiAslan
10/03/2011, 13:44
benimde baktığım resimler eğer o ise jantlar güzel, tahminimce doğrudur o resimler, farklı gelirse biraz gererim ortalığı :) baya kıl bir müşteriyim bu konuda. sonuçta o kadar para veriyoruz eksik bişey olsun istemem, dahili blue&me ve tomtom gps var benim canavarda, bakalım heyecanla bekliyorum, inanın gözüme uyku girmiyor heyecandan :).
yinede bu versiyona sahip araç sahipleri varsa bilgi ve resim paylaşmaları iyi olur.
kazasız , belasız , sorunsuz sürüşler dileklerimle...
sakinkaradas
10/03/2011, 14:14
kimse o jantları beklemesin.o jnatlar 16 mylifeda ise 15 ınç evo jantları standart.hiç heveslenmeyin.
PredatoR
10/03/2011, 15:31
Yanlışınız var o jantlar 15 inç ve my life ile beraber geliyor.
Benim merak ettiğim, piano siyahı ön ve arka tamponların nasıl duracağı. Çok şık olacaktır sanırım, beyaz renk araçta güzel durur. Sadece my life ile istenebilmesi bir eksi.
bence güzel araç... beyazı şahane..
Fotoğraftaki jantlar 16" gibi duruyor,Evo Dynamic te olan birçok donanım My Life versiyonunda yokken o jantlarla satacaklarını sanmıyorum...
Keşke satsalar,jant çok iyi duruyor...
HarbiAslan
10/03/2011, 18:08
sitedeki ilk MyLife donanımı benmi alacagım yoksa... kimsede yokmu gerçekten MyLife.
jant konusuna taktım, fiat italyanın ürün yöneticisinin videoları var youtube'da oradaki mylife versiyonunda da bu jantlar var... sanırım jantlar bu , çünkü aracın donanımında yazan jant " 15" alüminyum "... o jantta bu olsa gerek.
HarbiAslan
10/03/2011, 18:34
bu bilgi kendi şahsi görüşümdür değerli arkadaşlarım, lütfen yanlış anlaşılma olmasın...
alacağım evo mylife paketinin dynamic paketinden eksileri ;
- ön sis farları (mylife'da viraj içini aydınlatan sis farları var sadece)
- otomatik klima (hiç önemi yok, arabaya binen adam benle aynı ısıyı hissetsin :) )
- estetik iç aydınlatma (bana göre bir eksiklik değil, ha olsa iyi olurdu)
- elektrikli arka camlar (önemi yok bana göre)
- park sensörü (isteyen taktırabilir)
- sürücü diz hava yastığı (olsa iyi olurdu tabi)
- katlanabilen arka koltuklar (ihtiyacım yok şimdilik , olursa düşünürüz :=) )
- eşya gözlü, ön kolçak (isteyen orjinalini taktırabilir)
- assist kit eklenememesi -
evo mylife paketinin dynamic paketinden artıları ;
- tampon ve yan direk parlak siyah koruma bandı (çokta önemli değil aslında, yerine ön sis farı olabilirdi diye düşünüyorum)
- perde hava yastıkları (dynamic versiyonda 2000 tl verilmesi gerekiyor evo kit için)
- Blue&me direksiyondan kumandalı bluetooth hands ve usb portlu mp3 çalar, mesaj okuma (2000 tl veren dynamic kullanıcısı bunlara da sahip oluyor)( en çok istediğim özellik)
- Blue&me TomTom navigasyon (2000 tl veren dynamic kullanıcısı bunlara da sahip oluyor)( en çok istediğim özellik)
- ayrıca karartılmış sis faları mevcut, sanırım yanlış hatırlamıyorsam dynamic versiyonunda bu yoktu
başka eksi veya artı varsa eklersiniz arkadaslar en azından ne aldıgımızı biliriz bu durumda.
herkese hayırlı sürüşler diliyorum tekrar... bu arada aracım geldikten sonra bi Adana Buluşması düşünüyorum. Öyle böyle bir buluşma değil ama , herkes davetli, ona göre hazır olun diyorum, yalnız bırakmazsınız umarım...
sakinkaradas
10/03/2011, 19:22
mylife dynamic ile active arası bir araç activden fazla dynamicten az.ama sonuçta evo arkadaşın dedigi gibi çok bariz farklar yok.ama bildigim kadarı ile mylife da iç döşemede seçilemiyor.ve bence en büyük artı bu kırmızı döşeme çok büyük eksi mylife için.ama jantlar umarım bekleyen arkadaşların ki gibidir.ben hala evonun üstündeki 15 jantlardan gelecegi kanısındayım.
hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araç gerçekten..
madenmaden
10/03/2011, 20:18
şimdi baktım da facebookta bi video paylaşımı olmuş bravo mylife ın videosu punto evo mylife yannda sıfır kalır o derece müthiş ve 5'' lik ekran koymuşlar...
şimdi baktım da facebookta bi video paylaşımı olmuş bravo mylife ın videosu punto evo mylife yannda sıfır kalır o derece müthiş ve 5'' lik ekran koymuşlar...
YouTube - Fiat Bravo MyLife @ Geneva Motor Show: interview Antonella Bruno (https://www.youtube.com/watch?v=IGEV-3RAW9k)
Buda Punto Evo MyLife
https://www.youtube.com/watch?v=6dq2ilef22M&feature=related
Herkesin arabası kendisine güzeldir. Herkes kendi ihtiyacına göre özellikleri belirliyor. Benim için evomun en güzel yanı bordo iş döşeme, Skydome (Yazın milletin dibi düşüyor maşallah diyelim nazar değmesin)
HarbiAslan
10/03/2011, 21:02
mylife dynamic ile active arası bir araç activden fazla dynamicten az.ama sonuçta evo arkadaşın dedigi gibi çok bariz farklar yok.ama bildigim kadarı ile mylife da iç döşemede seçilemiyor.ve bence en büyük artı bu kırmızı döşeme çok büyük eksi mylife için.ama jantlar umarım bekleyen arkadaşların ki gibidir.ben hala evonun üstündeki 15 jantlardan gelecegi kanısındayım.
bordo döşeme benim için önemli değil, döşemeye taksaydım dynamic versiyon alırdım... 15" jantta dynamic versiyonun jantıdır en kötü ihtimal, active'ın jantı değil yani... dynamic'ten farklı daha iyi bir jant olma ihtimali var ama kötü olma ihtimali yok... yorum için teşekkür ederim...
HarbiAslan
10/03/2011, 21:05
Herkesin arabası kendisine güzeldir. Herkes kendi ihtiyacına göre özellikleri belirliyor. Benim için evomun en güzel yanı bordo iş döşeme, Skydome (Yazın milletin dibi düşüyor maşallah diyelim nazar değmesin)
aynen öyledir, herkesin malı kendine tatlıdır. her ne kadar henüz evo'm yoksada alacağım aracı seçerek beğenerek aldım, yukarıda bahsettiğim farklılıklar haricinde (ki çoğu önemsiz) büyük bir farklılık yok, iç döşeme önemli olsa dynamic alırdım dediğim gibi, skydome ise zevk meselesidir, gerek duymadım... kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)
HarbiAslan
10/03/2011, 21:17
konu başlığı "Punto Evo MyLife Sahipleri " ve isteğim şu , varsa resim , yazı vs.. bilgilerinizi paylaşmanız, ama gördüm ki bazı arkadaşlar yardımcı olup bilgi vermekten çok özellikleri karşılaştırıp bi eksiklik arıyor yada farklı bir model aracın modelini evo ile karşılaştırıp evo sıfır kalır diyor. ne "0" kalıyor anlamadım. bu resmen aracın versiyonuna çamur atmadır. her aracın özelliği aynı olacak diye bir kural mı var? bizim zevkimiz hevesimiz bu araç bunu alıyoruz, farklı bir araç istesek gidip alırdık, saçma ve gereksiz yorum yazmaya ne gerek var anlamadım. benim sorum şuydu "evo mylife sahibi varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum" yoksa bilgi edinebilen arkadaşlar konuyla ilgili bilgi verse yeterli, bu mesajlardan ben çok farklı yorumlar yapıyorum. konumuz "PUNTO EVO MYLIFE" gerisi gereksiz hikaye...
Buda Punto Evo MyLife
YouTube - Fiat Punto 1,4 MyLife Carbon schwarz 00727430 www.autohaus.biz/fiat-niederlassung-hamburg (https://www.youtube.com/watch?v=6dq2ilef22M&feature=related)
Beğenmedin sanırım...
HarbiAslan
10/03/2011, 21:27
Beğenmedin sanırım...
PUNTO EVO olanı izledim ve beğendim :) o video yeterli , diğerine gerek görmedim, çünkü hiç düşünmedim, eline sağlık...
HarbiAslan
10/03/2011, 21:41
hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araç gerçekten..
teşekkür ederim , daha iyisi sizlerin olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim...
madenmaden
11/03/2011, 01:10
konu başlığı "Punto Evo MyLife Sahipleri " ve isteğim şu , varsa resim , yazı vs.. bilgilerinizi paylaşmanız, ama gördüm ki bazı arkadaşlar yardımcı olup bilgi vermekten çok özellikleri karşılaştırıp bi eksiklik arıyor yada farklı bir model aracın modelini evo ile karşılaştırıp evo sıfır kalır diyor. ne "0" kalıyor anlamadım. bu resmen aracın versiyonuna çamur atmadır. her aracın özelliği aynı olacak diye bir kural mı var? bizim zevkimiz hevesimiz bu araç bunu alıyoruz, farklı bir araç istesek gidip alırdık, saçma ve gereksiz yorum yazmaya ne gerek var anlamadım. benim sorum şuydu "evo mylife sahibi varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum" yoksa bilgi edinebilen arkadaşlar konuyla ilgili bilgi verse yeterli, bu mesajlardan ben çok farklı yorumlar yapıyorum. konumuz "PUNTO EVO MYLIFE" gerisi gereksiz hikaye...
hmn yorumluorm :) active modeli düşünüosanz o zmn active e hiç gerek yok mylife versiyonunu alın ama dynamic istiosanz dynamic modelini alım derm ancak navigasyona para vermek istemiosnz ve tek derdiniz navigasyonsa o zmn mylife alın
Herkes istediğini almakta özgürdür,ben dynamic istedim aldım,bir başkası Active veya MyLife ister gider onu alır,neticede hepsi Evo modeli,donanımlara fazla takılmamak lazım...:)
krakercocuk
11/03/2011, 01:39
dynamic i çekmişin altına tabi:D
olurmu abicim donanımlara takılmamak lazım:S nıye bi ton fark ödesin insanlar..bir çok fark ve özellikler mevcut donanımlar arasında ki bunların en ıyısı dynamicdir bence ki sen en ıyısını yapmışsın:) benım fıkrım..;)
madenmaden
11/03/2011, 19:58
HarbiAslan senin için yarın birmot bayiine gidiyorum :D mylife ı bulursam fotolarını yükleyecem hemen... dynamic active mylife farklarını da koyarım hem yeni katalog da çıkmıştır pdf atarım...
HarbiAslan
11/03/2011, 21:24
HarbiAslan senin için yarın birmot bayiine gidiyorum :D mylife ı bulursam fotolarını yükleyecem hemen... dynamic active mylife farklarını da koyarım hem yeni katalog da çıkmıştır pdf atarım...
:) valla çok makbule geçer. Cidden yapacanmı bu iyiliği. Yarın bekliyorum bak resimleri, bulursun inş. ;)
madenmaden
12/03/2011, 17:32
:) valla çok makbule geçer. Cidden yapacanmı bu iyiliği. Yarın bekliyorum bak resimleri, bulursun inş. ;)
şu anda geldim ancak mylife versiyonu satmadığı için sadece istek olduğunda getirtiolarmış onun için showroom da yoktu ama jantların resimdeki gibi olmadığını sölediler ne kadar doğru bilemem dynamic teki jantlarla aynıymış geri kalan donanım da active modeline ek olarak blue&me tomtom navigasyon sis farı ama galiba viraj içini aydınlatmıyo çünkü onu demediler bide perde hava yastığı ile deri direksiyon simidi ve vites topuzu döşeme active deki döşeme ama konsol kısmı siyah deri resimleri de olsun isterdim ama ne yazık ki ....
HarbiAslan
12/03/2011, 18:31
:) bilgiler icin cok tesekkur ederim. Eline emegine sağlık. Dedigim gibi en kötü ihtimal dynamic versiyonunun jantı olur. diger artı özellikler için ise 1000 lira vermeye değer diyorum. Döşeme rengi siyah evet. mylife versiyonu işimi fazlasıyla görecek.edinmiş olduğun bilgiler için tekrar tekrar teşekkür ederim...
:) bilgiler icin cok tesekkur ederim. Eline emegine sağlık. Dedigim gibi en kötü ihtimal dynamic versiyonunun jantı olur. diger artı özellikler için ise 1000 lira vermeye değer diyorum. Döşeme rengi siyah evet. mylife versiyonu işimi fazlasıyla görecek.edinmiş olduğun bilgiler için tekrar tekrar teşekkür ederim...
Activele arasında bin lira mı fark var?
HarbiAslan
12/03/2011, 20:01
Activele arasında bin lira mı fark var?
O kadar yok bile. 800 küsür lira. iyi bi pazarlıkla activeden bile ucuza alınır...
madenmaden
12/03/2011, 20:46
ama yani evo kitin içindeki perde hava yastığı ve tomtom var ki bence de mylife alınabilinir active in yerine
O kadar yok bile. 800 küsür lira. iyi bi pazarlıkla activeden bile ucuza alınır...
e active almak çok saçma o zaman mis gibi çelik jant sis farı tomtom perde havayastığı vs.vs.oooh bir sürü artı.. vallahi güzel seçim bide videodaki jantlar gelirse o zaman :happydan::w00t2000:
HarbiAslan
12/03/2011, 21:25
e active almak çok saçma o zaman mis gibi çelik jant sis farı tomtom perde havayastığı vs.vs.oooh bir sürü artı.. vallahi güzel seçim bide videodaki jantlar gelirse o zaman :happydan::w00t2000:
valla bende o jantların gelmesini çok istiyorum, dediğim gibi fiatın orjinal italyan sitesindede bu jantlarla tanıtımı yapılıyor, bütün videolarda MyLife versiyonu bu jantlarla tanıtılıyor ama bakalım belki o yurtdışı segmentine aittir, belki türkiye için farklı bir uygulama olabilir, ama inşallah o jant gelir :) eğer öyleyse valla harika olur
Cihan umarım jantlar istediğin gibi gelir. Ama gelmesede bence çok güzel bir seçim yapmışsın. Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Sanırım Türkiyedeki ilk Evo MY Life sende olacak:)
HarbiAslan
12/03/2011, 22:35
Cihan umarım jantlar istediğin gibi gelir. Ama gelmesede bence çok güzel bir seçim yapmışsın. Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Sanırım Türkiyedeki ilk Evo MY Life sende olacak:)
Teşekkür ederim Ersan kardeş, hayırlısıyla bi gelsede görsek canavarı. ;) Umarım jantlarda öyledir. Valla iyi taktım o konuya. Gelmezse üzülecem yani. mylife alan vardır muhakkak ama bilmiyorum ilkte olabilirim dediğin gibi...
HarbiAslan
14/03/2011, 18:27
Fiat'ın Facebook Resmi Sayfasından Punto Evo MyLife ile ilgili bir video
https://www.facebook.com/***********#!/video/video.php?v=10150106378405963&oid=172830033772&comments
dediğim gibi şu janta takmış durumdayım. mail attım fiata bakalım ne cevap gelecek.
Cihan eğer jantlar senin istediğin gibi değilse farkını verip alamıyormusun?
Snki bu seçim opsiyonel olabiliyordu.Mesela ben duologıc aldığım için bir opsiyon yoktu düz vites alsam aradaki farkı verip 17" jant alacaktım.
HarbiAslan
15/03/2011, 09:55
Cihan eğer jantlar senin istediğin gibi değilse farkını verip alamıyormusun?
Snki bu seçim opsiyonel olabiliyordu.Mesela ben duologıc aldığım için bir opsiyon yoktu düz vites alsam aradaki farkı verip 17" jant alacaktım.
Ersan , inan bende opsiyon varmı yok mu bilmiyorum, sormadımda... ancak Fiat'a mail attım , bakalım ne cevap gelecek bu jant konusuyla ilgili. Bende dualogic alıyorum, şayet jant bu tanıtım videolarındaki jant değilse opsiyon konusunu mutlaka sorarım tabi bayiye. ;)
HarbiAslan
15/03/2011, 18:08
:) ve mailime cevap geldi, MyLife versiyonu o jantlarla geliyor... Gelen cevap aşağıda :) şimdi sevindirik oldum, daha bi aşık oldum arabaya :)
Cihan Bey Merhabalar,
Evet tanıtım videosunda gördüğünüz Jant arac ile sunulan jant'tır. Punto Evo MyLife modeli ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için FIAT - fiat.com.tr (https://fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/puntoevo_donanimpopup.aspx) adresini ziyaret edebilirsiniz.
İlginizden dolayı teşekkür ederiz,
FIAT Türkiye
FIAT - fiat.com.tr (https://www.fiat.com.tr)
Fiat Legends - Driven By The Future (https://www.fiatlegends.com)
Fiat Doblo (https://www.doblo.com.tr)
HarbiAslan
15/03/2011, 18:12
MyLife donanımlı punto evo'nun jantı resimdekidir arkadaşlar... üstteki mesajımda Fiat'tan gelen cevap bulunuyor...
EvoKoray
15/03/2011, 18:22
Dynamic jantından daha güzel gözüküyor ;)
sakinkaradas
15/03/2011, 18:28
hadi hayırlı olsun.desenize ben yanıldım.
HarbiAslan
15/03/2011, 18:44
hadi hayırlı olsun.desenize ben yanıldım.
teşekkür ederim. sen fikirlerini paylaştın ;) hepimiz yanılabilirdik.
Cihan gözün aydın:)
Bu jantlar 16" sanırım ,değilmi?
15-16 farketmez jantlar 10 numara
düşündügüm aracı şipariş vermeden önce internette gördüm çok hoşuma gitmişti evo lara giden en iyi jant şu an elimde evo katoloğu var arka sayfasına dogru ALAŞIM JANT SEÇENEKLERİ VAR.kod 50902778 16;195/55R16 daha teslime var opsiyon olarak veriliyormu.israr ettigin kadar güzel bir jant iyi günlerde kullan
EvoKoray
16/03/2011, 00:43
resimdeki jantlar 15'' ölçüleri bizim dynamicler ile aynı 185/65 R15..
hayırlı olsun bu arada :)
HarbiAslan
16/03/2011, 09:41
Sağol Ersan :) , valla 16" olduğunu sanmıyorum, çünkü özelliklerinde 15" jant yazıyor. bir farklılık varsa bilemem. Jant olayı iyi oldu valla , 800 lira fark verip active yerine bunu aldım ama 800 liradan fazla fark var... jantlar, sis farları, 2 hava yastığı, blue&me, tomtom, tamponlar piyano black vs... umarım araçta beni hayal kırıklığına uğratmaz da uzun bir süre kullanırız.
HarbiAslan
16/03/2011, 09:43
düşündügüm aracı şipariş vermeden önce internette gördüm çok hoşuma gitmişti evo lara giden en iyi jant şu an elimde evo katoloğu var arka sayfasına dogru ALAŞIM JANT SEÇENEKLERİ VAR.kod 50902778 16;195/55R16 daha teslime var opsiyon olarak veriliyormu.israr ettigin kadar güzel bir jant iyi günlerde kullan
Evo MyLife'ı ilk resimlerde gördüğümde valla içim cız etti bu jantlara, bi kaç gün burada konuştuk arkadaşlarla bu mu değilmi diye, en sonunda fiata sordum onaylandı o jant olduğu, valla çok hoş bir jant gerçekten. bende kötü bi jant gelirse değiştiririm diyordum ama gerek kalmadı bu jantlarla :) herkese ayrıca teşekkür ederim.
Hayırlı olsun Cihan,senin adına sevindim...:)
HarbiAslan
16/03/2011, 10:56
Hayırlı olsun Cihan,senin adına sevindim...:)
Mustafa abi çok sağol... Kazasız belasız günler diliyorum...
Infortion
18/03/2011, 01:36
https://i1103.hizliresim.com/2011/3/18/414.jpg
Hayırlı olsun aracın dostum. Bugün bizim evin yakınında park halinde duran Skydomelu Mylife aracın resmini çektim jantları güzel baya :)
sakinkaradas
18/03/2011, 09:29
bu araç dynamic.bu jantlkar daynamic opsiyonunda var ama kimse kolay kolayına istemiyor.16ınç tir
HarbiAslan
18/03/2011, 13:24
https://i1103.hizliresim.com/2011/3/18/414.jpg
Hayırlı olsun aracın dostum. Bugün bizim evin yakınında park halinde duran Skydomelu Mylife aracın resmini çektim jantları güzel baya :)
valla harikasın, sanırım bizim canavarda bu olacak. aynı beyaz renk. sadece skydome yok :) merakla bekliyorum şimdi, zaman geçmiyor resmen
HarbiAslan
18/03/2011, 13:36
bu araç dynamic.bu jantlkar daynamic opsiyonunda var ama kimse kolay kolayına istemiyor.16ınç tir
dynamic olabilir evet.
kardeş pardon anlayamadım, neden kolay kolay istemiyor ?
sakinkaradas
18/03/2011, 14:19
dynamic olabilir evet.
kardeş pardon anlayamadım, neden kolay kolay istemiyor ?
yanlış bilmiyorsam bu jantlar için 1000 lira civarı fark istiyorlar.
Arkadaşlar jantlar 15" mi yoksa 16" mi? 15" ise bende bunlardan sipariş vermek istiyorum acaba ole bi imkanımız war mı? cok guzel jantlar bu arada :) fiyat olarak ne kadar isterler acaba jantlara ?
sakinkaradas
18/03/2011, 15:18
resimdeki jantlar 16ınç.fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1750 tl takımı.gri siyah ve beyaz gri olmak üzere 2 farklı versiyonu var.evonun katalogunda son sayfalarda 2 sininde görseli mevcut.
Şu an kataloga baktım punto evo mylife jantları 15" olarak gözüküyor
Bu jantları opsiyonlu olarak alabiliyorsun 16" olarak. Fakat MYLife ile verilen jant 15" olarak verilecek gözüküyor. Bu işte bir gariplik var. Aşağıdaki linktende bu jantların 16" olduğunu görebilirsiniz.
https://www.fiat.com.tr/Documents/Pdf/puntoevoaksesuar.pdf
HarbiAslan
18/03/2011, 17:12
jantın önemi kalmadı artık,
şuan şok olmuş bir durumdayım, pazartesi gelecek olan aracı teslim almayı beklerken bayiye gidip bi bilgi almak istediğimde ŞOK OLDUM. aracımı yanlış ayırmış, dualogic olması gerekirken düz vitesli aracı bana ayırmış ve iyi ki gidip bakmışım. çıldıracam ya, nasıl bir iştir anlamadım. işte fiat ve bayilerinin eğitimsizliği... buyurun buradan yakın.
otomatik vitesli araç istiyorum bana düz vites ayırıyorlar. allahtan sözleşme falan yapmamışım para vermemişim. şimdi kalakaldık ortada. Yarabbi sabırrr
Size ayrılan aracı başkasına vermiş olmasınlar..
HarbiAslan
18/03/2011, 18:13
Size ayrılan aracı başkasına vermiş olmasınlar..
yok başkasına vermemişler. ayrılan aracı sistemde gördüm.
Sizin aracınız ne zaman gelecekmiş peki?
HarbiAslan
18/03/2011, 18:30
Sizin aracınız ne zaman gelecekmiş peki?
benim gelecek olan aracım yok. sipariş verilecek baştan 6-8 hafta sürer diyorlar.
her işte bir hayır vardır ;)
canınız sağolsun :)
Infortion
19/03/2011, 00:24
Çok üzüldüm hocam geçmiş olsun, 6-8 hafta bidaha nasıl beklenir bayinin sorumsuzluğu yüzünden. Bence şikayet edin o bayiyi. Bu arada çektiğim Puntonun jantlarını ilk defa bi aracın üzerinde görünce Mylife jantları sanmıştım, ama bunlarda çok güzelmiş :)
HarbiAslan
19/03/2011, 16:50
Çok üzüldüm hocam geçmiş olsun, 6-8 hafta bidaha nasıl beklenir bayinin sorumsuzluğu yüzünden. Bence şikayet edin o bayiyi. Bu arada çektiğim Puntonun jantlarını ilk defa bi aracın üzerinde görünce Mylife jantları sanmıştım, ama bunlarda çok güzelmiş :)
Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Bayi şikayet edebilecegim bir durumda değil, yani tanıdık sayılır. sabah gittim arastırdık gelecek mylife arac yok, ellerinde g.punto vardı beyaz, otomatik onda anlaştık ne yapayım bunla idare etcez artık.
sakinkaradas
19/03/2011, 17:24
saglık olsun kardeş gp de güzel bi araç.malesef senin olayın tam benimkine dönmüş.15gün içinde teslim sözü verdikleri aracı bana tam 2 ayda teslim ettiler.malesef fiatın bir çok bayisi bu şeki,lde.sen benden şanslısın kapora vermemişssin.ben aracı satın alınca 21binlira peşin verdim kalanına kredi çıktı.bekliyoruz araba gelecek yok.müşteri hizmetlerine şikayet ettim.sonuç aynı degişen hiç bişey olmadı ve araç yine 2ayda geldi.yani müşteri hizmetleri felan hikaye.birde soruyorlar memnunmusunuz diye olsam ne olmasam ne.zaten almışşız.sırf fiat puntoyu çok sevdigimden aldım aracı yoksa ne bayi nede parası hepsi hikaye.sırf punto sevgisi başka bişey degil.ama nasip olursa veyine punto damarım tutmazsa bidaki aracım büyük ihtimal ile astra j sport 1.3 90hp 4kapı siyah renk.
mobidik64
19/03/2011, 20:30
geçmiş olsun kardeş
aralık 2010 ayında kampanya var dynamik dualogic araca 29000 tl fiyat verdiler tamam beklemeyelim alırız dedik renkleri nedir dediğimizde araç rengi beyaz ve gri döşeme ve koltuk rengide bordro dediler sipariş vermeye gittim bu sefer tanıdığım satış elamanına gittim yok abi gelenlerin içi hep siyah dedi :)))) tamam dedim bıraktım ve almadım
BENCE FIAT BAYİLERİNDE ÇALIŞANLAR ARKADAŞIMIZ DA OLSA OTURUP PAŞA PAŞA SÖZLEŞMEYİ YAPACAKSIN YOKSA BÖYLE ŞEYLER BAŞIMIZA GELİR.
HarbiAslan
21/03/2011, 23:35
arkadaşlar teşekkür ediyorum ilginiz için, yarın aracın işlemleri başlıyor, grande punto 1.4 s&s dualogic aracı aldım. bakalım nasılmış araç. her işte bir hayır vardır.
HarbiAslan
23/03/2011, 13:23
teşekkür ederim değerli arkadaşlarım. bugün aracın vergi ve plaka işlemleri başladı yarın Allah izin verirse aracımı alıyorum...
Sağol Ersan :) , valla 16" olduğunu sanmıyorum, çünkü özelliklerinde 15" jant yazıyor. bir farklılık varsa bilemem. Jant olayı iyi oldu valla , 800 lira fark verip active yerine bunu aldım ama 800 liradan fazla fark var... jantlar, sis farları, 2 hava yastığı, blue&me, tomtom, tamponlar piyano black vs... umarım araçta beni hayal kırıklığına uğratmaz da uzun bir süre kullanırız.
benim bildiğim kadarıyla araçta tomtom navigasyon yok.
Tomtom navigasyon ön hazırlık var. Yani Tomtom navigasyonu alınca zahmetsiz takabiliyorsunuz. Tomtom için ayrıca para istiyorlar diye biliyorum doğru mu?
trakianboy
29/03/2011, 01:48
FİAT'ın anavatanında EVO ve mylife-dinamik gözlemi!!
Arkadaşlar pazar milano dan döndüm. İşim çıkınca erken dönüş yaptım eminim daha kalsam araba incelemekten başım dönecekti.Eşime evo alacağım için gözüm hep fiat üzerindeydi.
Öncelikle italya da mini sınıf arabaların ağırlıkta kullanıldığını biliyorsunuzdur.
Gözüme çarpan tüm sınıf arabalar içinde en çok orana sahip araç FİAT 500.
b sınıfında c3,corsa,grande punto,yaris,lantis çoğunlukta.Diğer mini sınıf toyota IQ ve smartlar vs. çoğunlukta
Epeyce beyaz grande punto polis aracı vardı. Grande puntolar evolara göre nerdeyse 10/1 oranında daha çok.
Bugünlerde my life bakmışlığım olduğundan evolara daha bir dikkatli baktım.
ön arka siyah tamponlar parlak siyah göze daha hoş gözüküyor. Jantlar dinamikteki gibi. Bazı araçlarda tampon griye çalıyor ki sanırım bu popkitli demek.Özellikle gri ton kaportaya iyi gitmiş bu tampon rengi.Evoların yaygınlaşmamış olması beni üzdü. Lakin grandeler gerçekten yaygın.İstanbulda daha çok lüks araba var. Biz ÖTV ve KDV ye rağmen gelirimize göre arabaya para harcamaya dünyanın en pahalı yakıtını ödemeye bayılıyoruz bu açık seçik ortada.
Geçen hafta siyah renk mylife dinamik otomatik 1.4 benzinli 30500 tlye veriyorlardı siyah renk yüzünden almadım.500 tl fazla verip dinamik aldım.Tabi iki ay önce almak vardı bu araçları.
Varsa bir keşke my lifetaki parlak tampon en azından dinamikte standart olsa diyebilirim.Hatta hiçbirinde o siyahlık olmasa da gövde rengi olsa.
Cihan çok üzüldüm bizimmi nazarımız değdi. Ama herşeyde bir hayır vardır ,hayırlısı buymuş kardeş.