PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzine bir şok zam daha LPG.ye Devam

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 09:49
SON olarak DİYEMEYECEGİM :)) bu akşam benzinin litre fiyatına yüzde 2.1 zam (yaklaşık 9 kuruş) geldi.

Böylece benzinin litre fiyatı 4 lira 20 kuruş civarına yükseldi.

Vatana millete hayırlısı olsun OYLAR ak partiye :)) hadi bakalım

Allahtan LPG var :)) Onunda cılkını çıkarttılarya buda bir gerçek.

matushella
08/03/2011, 09:57
4,5 Tl ye az kaldı. Yaza kadar yaparlar sonra yıl sonunda da 5 tl olur artık.

cck1
08/03/2011, 10:02
hiç uğraşmadan direk yapsalar şöle lt.sini 7-8 tl. buneya ızdırap gibi her hafta her hafta...

Kriminal
08/03/2011, 10:30
Cuma gunu suriyede yürüyüş var aslında dunyanın kaderını belırleeyecek

Atılan sloganlar bıle coook onemlı

şuan 107 dolar sevıyesınden pazartesı gunu 190 dolar sevıyesıne cıkma ıhtımalı vardır..

Bunun Türkiyeye yansıması sanırım 10 tl olur benzın

cck1
08/03/2011, 10:35

şuan 107 dolar sevıyesınden pazartesı gunu 190 dolar sevıyesıne cıkma ıhtımalı vardır..

Bu süper haber... ohhh olursa direk rahatlarız hiç sorunumuzda kalmaz... Duacı olalım ozaman...

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 10:38
hiç uğraşmadan direk yapsalar şöle lt.sini 7-8 tl. buneya ızdırap gibi her hafta her hafta...

Yakında oda olacak trafige çözüm bulana kadar zamlara devam herkez sagdan sagdan gidiyor araç yakmasın diye akp.nin seçim hileleri gün yüzene çıkar yakında benzin fiyatları düşer bir çözüm bulur akp yakında sıkmayın canınızı benzini indirir başka yerdende bindirir sabredelim görelim bakalım bunu nasıl yerleştirecek bizlere :)

Evet dünya çalkalanıyor normal bu zamlar ama akp çözümü yoldadır rahat olalım bunuda bir şekilde bize yerleştirerek çözeklerdir oylar akp.ye :) durmak yok düzülmeye devam...

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 10:40

Yakında oda olacak trafige çözüm bulana kadar zamlara devam herkez sagdan sagdan gidiyor araç yakmasın diye akp.nin seçim hileleri gün yüzene çıkar yakında benzin fiyatları düşer bir çözüm bulur akp yakında sıkmayın canınızı benzini indirir başka yerdende bindirir sabredelim görelim bakalım bunu nasıl yerleştirecek bizlere :)

Evet dünya çalkalanıyor normal bu zamlar ama akp çözümü yoldadır rahat olalım bunuda bir şekilde bize yerleştirerek çözeklerdir oylar akp.ye :) durmak yok düzülmeye devam...

isuldor
08/03/2011, 10:41
aahahahahahaha super kar yağıyor ankaraya bembeyaz oldu güzel bir gün benzin zammı da içimi ısıttı :)

bir ilkbahar sabahı neşeyle uyandın mı hiçççç çılgın gibi koşaraaaaakkk benzinciye gittin mi hiiiççç

öyleyse lpg almışşsın lpg aldırmışssın benzine bayılmamışssın hiççç

:D

Kriminal
08/03/2011, 10:42
Büyük ortadoğu planı arkadaşlar...Durun ve seyredın ve bu dunyaya sakın cocuk getırmeyın yarınlarının garantısı yok

Kriminal
08/03/2011, 10:45
aahahahahahaha super kar yağıyor ankaraya bembeyaz oldu güzel bir gün benzin zammı da içimi ısıttı :)

bir ilkbahar sabahı neşeyle uyandın mı hiçççç çılgın gibi koşaraaaaakkk benzinciye gittin mi hiiiççç

öyleyse lpg almışşsın lpg aldırmışssın benzine bayılmamışssın hiççç

:D

Sabah 5 te aldım haberını Ankaraya beyaz örtü kaplanmış....

Ah ah şimdi, o karın ayazı var sulanması var çamur oluşu var buz tutması var aman aman...:happydan:

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 10:48
Şu zamlar neler yaptırıyor herkeze puhahahaa :)

isuldor
08/03/2011, 10:49
camur olusu super kahverengi oluyor bi de erimez o kahverengi renk heryeri kaplar

ben bugun gidip motorin alıyım da zamlanmasın (aptal kurnazlığı bu olsa gerek sanki diğer alışta yakalanmayacağız)

Kriminal
08/03/2011, 10:55
Çamuru seven bırıne rastlıorum ılk defa...Adın çok önemlı degılmmıs neden bu kadar onemsiz hissettin

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 10:55
Ben yakında ya cincır mı ne varya ya ondan alacagım yada bir motorsiklet düşünüyorum şu istanbulda bir motorsiklet trafigi yapılsa herkez biner motorsiklete sanırım.

Sabredin çözüm bulacaktır bizim bu mecliste ki çakal takımı...Hep biz getirdik bunları başımıza bence herkez oturup düşünmeli bu seçimlerde ne yapmalıyız diye kendi gelecegimizi boşverin artık ileride ki genç çoluk çocuk hepsinin gelecegini yok ediyoruz herşeye vergi herşeye zam herşeyde bir dalavere yok ya bu ülkenin sonu yok büyüyormuşuz bırakın küçük kalsın ya eskiden aile büyüklerimiz ne kadarda mutluymmuş herşeyde saygı sevgi dürüstlük vardı hepsini kendimiz yok ediyoruz bu dalkavukları başımıza getirerek ak mış vay beee nede ak kusura bakmasın kimse sinirlendim yine durun bir düşünün oy verirken arkadaşlar büyüklerinizin izinden gidin bırakın bu yenilikçi ayaklarını ülke elden gitti gidiyor...

isuldor
08/03/2011, 11:02
isimlerin önemi yok fikirler güzel olsun:)
ismim gültekin, deniz kardeşim.

m_cevik
08/03/2011, 11:07
Başta ben olmak üzere balatalar yavastan sıyrılıyor :)
Oylar soyguncuya 10 10 10 10 diye haykırıyoruz hep beraberrrrr :)

Kriminal
08/03/2011, 11:17
isimlerin önemi yok fikirler güzel olsun:)
ismim gültekin, deniz kardeşim.

Memnun oldum Gültekin arkadaşım...

Eywallah guzel kelam etmişsin....

akbiyik
08/03/2011, 11:22
ooo super haber cok sevindim benzine zam gelmesine

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 11:26
Dizel ve LPG li araç sahipleri seviniyor bencede :) araçları prim yapıyor zannederek ama bu benzine gelen zamları sadece araçlarımıza aldıgımız yakıt olarak düşünmeyin benzine her zam geldiginde emin olun kıçımıza giydimizdeki donda bile bunun payı vardır onun bile fiyatı artıyor :) her zam her an hayat kısıtlanması emin olabilirsiniz.

akbiyik
08/03/2011, 11:28
Dizel ve LPG li araç sahipleri seviniyor bencede :) araçları prim yapıyor zannederek ama bu benzine gelen zamları sadece araçlarımıza aldıgımız yakıt olarak düşünmeyin benzine her zam geldiginde emin olun kıçımıza giydimizdeki donda bile bunun payı vardır onun bile fiyatı artıyor :) her zam her an hayat kısıtlanması emin olabilirsiniz.

Hoppala bir insan bu kadar mı yanlış anlar mesajımı sustum başka bişey demiyorum

takres
08/03/2011, 11:31
benzinli araçlar için alternatif lpg var biz ne yapacağız hiç bilmiyorum...

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 11:36
Hoppala bir insan bu kadar mı yanlış anlar mesajımı sustum başka bişey demiyorum

Yanlış anlaşılma yok
Senin msg.nı baz alarak yazmadım bunları çevremde bir iki arkadaşım böyle düşünüyor o nedenle yazdım buda bir gerçek degilmi sence peki bu zamlar herşeyi etkilemez mi? yani

akbiyik
08/03/2011, 11:38
Tabiki etkiler bu hafta içindede dizele zam gelecek görürsün bak

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 11:38
benzinli araçlar için alternatif lpg var biz ne yapacağız hiç bilmiyorum...

Bildigim kadarıyla sizin araçlara da LPG uygulanıyor diye duymuştum.

Yakıt cinsi : Dizel + Dizel LPG :)

Satalım kurtulalım arkadaşlar yüremek saglıklı.

akbiyik
08/03/2011, 11:42
Aman dizele lpg taktırmak mı kafayı yemek lazım zaten dizel motorlar çok hassas bide kim bilir kaça takıyorlardır en az 3 bine takarlar heralde

TORnADO
08/03/2011, 12:07
En iyisi arabaya binmemek,işe filan yürüyerek gidelim.Herkes geç gitsin işe ne güzel olur,işler aksar.Bizim suçumuz yok 10 km'lik işyerine arabayla gidemeyiz bundan sonra. Yuh ya! Başka bir şey demiyorum.Sadece "ŞEREFSİZLER..."

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 12:22
Yakında bisiklet dagıtır bunlar ücretsiz olarak :) bunları başımızdan atmak elimizde arkadaşlar bugün şöyle bir düşünün verdiginiz Sadece 1 OY neleri degiştirir düşünün ve oyunuzun degerini bilin ak partimi b . . partimi belli degil :)

Budweiser
08/03/2011, 12:37
"Benzinin fiyatı çok geliyosa alma zorla aldıran mı var?" diyen bir zihniyetten ne bekliyosunuzki ben bu millettendende zamsız günlerdende ümidimi kestim. Türkün Türkten başka düşmanı yokmuş bunuda gayet net anladım. Ben aracımı çıkarmıyorum bu soğukta kıçım dona dona yürüyorum. Bireysel eylemimi yapıyorum takan takar. takmayan umrumda değil varsın deli desinler ben böyle bir hükümete para kazandırmak istemiyorum. Vergi kaçıranlarada helal olsun diyorum kaçırdığı yakıtlar salakmı boşu boşuna vergi vericek. LPG li ve mazotlu olanlarda sevinsin hala daha az yakıyo diye biz başka semtin çocuguyuz dimi bize giren size dokunmuyor. Dokunmasın..

34ozkankurtuldu34
08/03/2011, 12:42
"Benzinin fiyatı çok geliyosa alma zorla aldıran mı var?" diyen bir zihniyetten ne bekliyosunuzki ben bu millettendende zamsız günlerdende ümidimi kestim. Türkün Türkten başka düşmanı yokmuş bunuda gayet net anladım. Ben aracımı çıkarmıyorum bu soğukta kıçım dona dona yürüyorum. Bireysel eylemimi yapıyorum takan takar. takmayan umrumda değil varsın deli desinler ben böyle bir hükümete para kazandırmak istemiyorum. Vergi kaçıranlarada helal olsun diyorum kaçırdığı yakıtlar salakmı boşu boşuna vergi vericek. LPG li ve mazotlu olanlarda sevinsin hala daha az yakıyo diye biz başka semtin çocuguyuz dimi bize giren size dokunmuyor. Dokunmasın..

Dokunmadıgını zanneden arkadaşlarımız var hatta araçlarının prim yaptıgını düşünüyorlar ama hayatlarından neler kaybettiklşerinin farkında degiliz gelecekten kaybediyoruz millletten çalıpta herkez bişeyler yapar akpartide bunu yapıyor halktan çalıp halka dagıtıyor bizde salak gibi peşine gidiyoruz aklı olan düşünsün bu seçimde arkadaşlar dürtülmeyelim.

Budweiser
08/03/2011, 13:43
kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün. Oyum HEPAR a Hak ve Eşitlik Partisi ne. İktidara gelsin gelmesin boş oy atacağıma, vatansever olduğunu düşündüğüm gerçek Atatürkçü gerçek kemalist ne sağcı ne solcu onlardanda üstün en tepede ve bildiğim gerçek bir lider olan osman pamukoğluna vereceğim oyumu. En azından gönlüm rahat olacak oyum boşa gitmeyecek. Kimsede oylar bölünecek diye korkmasın güvendiğiniz inandığınız partiye oyunuzu atın. Oy atmama gibi birşey yapmayın gidin kullanın. Sırf çoğunluk diye CHP ye atmayın CHP ye atamam ben bir iş yapmiyacağını bildiğim halde. İktidar olmasada güvendiğim bildiğim partiye atıcam. Zaten bu seçimde mecliste parti. Güzel bir muhalefet olur.

rodopian16
08/03/2011, 20:45
aaaaaaaaa çok şaşırdım zam gelmiş....

serkan_gazi
08/03/2011, 21:51
valla bu aralar lpgyede bekliyorum sağlam bi zam bunlar böyle bırakmaz lpgyi 2.40 yaparlar

edelsang
08/03/2011, 22:09
arabadan soğudum yemin ediyorum.1.5 haftadır binmiyorum binmemde daha ya kolay kolay
iyice bo.u çıktı bu zamların

ykaya1983
08/03/2011, 22:32
Yakın zamanda bu muhabbetlerde tarih olur arkadaşlar.Bence uzun vadeli durumlar için peşin karar vermeyin derim.Çünkü artık hepimizinde bildiği gibi 1-2 yla kadar elektrikli araçlar tam anlamıyla piyasaya sürülecek.Bugün sitemizde izlediğim programda elektrikli doblonun 1-2 yıl içinde piyasada olacağı tek şarzla 150 km gittiğini be 130 beygir gücünde olduğunu gördüm.Bu demek oluyor ki 1-2 sene içinde tek şarzla 150-200 km gidebilen üstelik benzini ve diesel araçlara yakın güç elde edilebilen araçlar yollarda kendini gösterecek.Bu seferde elektriğe zam yaparlar demeyin.Çünkü hiçbir zaman evlerde kullanılan elektriğin fiyatı benzin fiyatına ulaşmaz.Ulaşırsa da onun da çaresi var artık güneş panelleriyle elekrik üretme dönemi başlıyor. Sonuç olarak diyebilirim ki GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR .FAZLA KARAMSAR OLMAYALIM.

SKELETER
09/03/2011, 00:46
Kınıyorum dünyanın en pahalı benzinini bize kullandıranları

sundown
09/03/2011, 10:13
Yakın zamanda bu muhabbetlerde tarih olur arkadaşlar.Bence uzun vadeli durumlar için peşin karar vermeyin derim.Çünkü artık hepimizinde bildiği gibi 1-2 yla kadar elektrikli araçlar tam anlamıyla piyasaya sürülecek.Bugün sitemizde izlediğim programda elektrikli doblonun 1-2 yıl içinde piyasada olacağı tek şarzla 150 km gittiğini be 130 beygir gücünde olduğunu gördüm.Bu demek oluyor ki 1-2 sene içinde tek şarzla 150-200 km gidebilen üstelik benzini ve diesel araçlara yakın güç elde edilebilen araçlar yollarda kendini gösterecek.Bu seferde elektriğe zam yaparlar demeyin.Çünkü hiçbir zaman evlerde kullanılan elektriğin fiyatı benzin fiyatına ulaşmaz.Ulaşırsa da onun da çaresi var artık güneş panelleriyle elekrik üretme dönemi başlıyor. Sonuç olarak diyebilirim ki GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR .FAZLA KARAMSAR OLMAYALIM.

Yorum yapmayım dedim ama bu nasıl bir iyimserlik, tozpembe görmek anlamadım mecburen kayıtsız kalamadım.

Benzin zamlarına aldırış etmeyin, nasıl olsa elektrikli araçlar gelecek,

Elektrikli araçlar geldi elektriğe her gün zam gelmeye başladı aldırış etmeyin, nasıl olsa güneş enerjisi üretilmeye başlanacak,

Güneş vergisi alınmaya başladı aldırış etmeyin, nasıl olsa Türkiye yakında buzul çağına girecek güneş görmeyeceğiz,

Buzul çağına girdik her sıfırın altında derece için soğuk vergisi alınmaya başladı aldırış etmeyin, nasıl olsa yakında dünyanın sonu gelmeye başlayacak.

Evet sakın aldırış etmeyin arkadaşlar her şey halk için! Halka hizmet hakka hizmettir!

Çocuklarına bırakacağın gelecekten sen sorumlusun. ''Nasıl olsa'' diye geçinen arkadaşlar için, nasıl olsa doru söylüyordur diye düşünmeye devam edersen dünyanın sonu gelmeden bazı şeylerin sonu geldiğine tanıklık etmiş olacaksın.

Allah bu ülke için hayırlısı ne ise bize en kısa zamanda göstersin

turker
09/03/2011, 10:25

pekı bu aracların fıyatları hakkında bır fıkrın varmı ve servıs olayı ne olur acabaa renonun elektrıklı aracının fıyatı 80 000 tl cıvarında olması beklenıyor kac kısı alabılır

erosistanbul
09/03/2011, 10:50

heeeeee araba firmalarıda aptaldı 1-2 yıla elektrikli araçları çıkartsınlar piyasaya. adamlar milyarlarca para harcamış, yatırım yapmış fabrikalar açmış.manyakmı bunlar bütün bunları çöpe atıp ucuz elektrikli araç üretsinler.petrolden nice babalar geçiniyor. ekmek kapılarının musluk vanasını kapatırlarmı.
akıllı olalım arkadaşlar bizi düşünen yok. düşünselerdi lpg yaygınlaştırılırdı.fabrikasyon üretirdi.düşünselerdi vergiden kdv almazlardı.düşünselerdi ülkemizden petrol çıkartırlardı. bora yatırım yaparlardı.kendi kendimizi düşünmemiz gerek.oy verirken daha akılcı olmamız lazım.araçlarımızı dikkatli kullanmamız lazım. mümkün olduğunca toplu taşıtları kullanalım.ucuz yakıtları tercih edelim.lpg gibi.gibi.gib....

Sonuş olarak gün doğdu, doğan çocuk bizi malum yerimizden kemirmeye başladı.

akbiyik
09/03/2011, 11:31
super bee çok iyi olmuş bizi uğraştırmadan 4,5 yapıversinler yahu bu kadar zor mu dimi ama

Budweiser
09/03/2011, 13:32
Yorum yapmayım dedim ama bu nasıl bir iyimserlik, tozpembe görmek anlamadım mecburen kayıtsız kalamadım.

Elektrikli araçlar geldi elektriğe her gün zam gelmeye başladı aldırış etmeyin, nasıl olsa güneş enerjisi üretilmeye başlanacak,

Güneş vergisi alınmaya başladı aldırış etmeyin, nasıl olsa Türkiye yakında buzul çağına girecek güneş görmeyeceğiz,

Buzul çağına girdik her sıfırın altında derece için soğuk vergisi alınmaya başladı aldırış etmeyin, nasıl olsa yakında dünyanın sonu gelmeye başlayacak.

Evet sakın aldırış etmeyin arkadaşlar her şey halk için! Halka hizmet hakka hizmettir!

Çocuklarına bırakacağın gelecekten sen sorumlusun. ''Nasıl olsa'' diye geçinen arkadaşlar için, nasıl olsa doru söylüyordur diye düşünmeye devam edersen dünyanın sonu gelmeden bazı şeylerin sonu geldiğine tanıklık etmiş olacaksın.

Katılıyorum.. Nasıl bir vurdumduymazlıktır hala daha karamsar olmayalım diyor. Ülkede bu tip insanlar olduğu sürece maalesef biz bu durumu hakediyoruz.. En son yürürüz anasını satiyim nolucak ki karamsar olmaya gerek yok.

ykaya1983
09/03/2011, 19:21
Katılıyorum.. Nasıl bir vurdumduymazlıktır hala daha karamsar olmayalım diyor. Ülkede bu tip insanlar olduğu sürece maalesef biz bu durumu hakediyoruz.. En son yürürüz anasını satiyim nolucak ki karamsar olmaya gerek yok.
Asıl sen ve senin gibiler yüzünden bu durumdayız.Sen ve senin gibi karamsar insanlar sayesinde bu haldeyiz.Şükretmeye bilmediğiniz için bir olumsuzluk olduğu anda yapılan herşeyi devirip dökmelisiniz değil mi?Bir olumsuzluk olduğunda artık dünyada hiç olumlu birşey kalmaması gerekir değil mi?Sana benzin zammını eleştirme diyen oldu mu?Ben sadece bugün çektiğimiz sıkıntıların mevcut duruma göre ilerde daha iyi olacağını söyledim.Boş yere etrafa saldırmaya gerek yok.

ykaya1983
09/03/2011, 19:28

Peki bu kadar karamsarsın arkadaşım bir çözüm önerin var mı?Benim yazdıklarım en azından bir alternatif bir öneri.Peki sen ne yapmamızı önerirsin acaba bu durumda siyasi tavrımız ne olmalı?Bi söylermisin.
İyimserlik eğer kötü birşeyse sürekli eleştirmek isyan etmek midir çözüm yolu?Çocuklarıma bırakacağım geleceği düşünüyorum merak etme.Bu ülkede eleştirmekten başka birşey bilmeyen adamlardan daha fazla düşünüyorum.

sundown
09/03/2011, 20:07
Sayın Yunus Kaya;

Genel bir sorunun şahsi bir polemiğe dönüştürecek yorumlar yapmamaya gayret etmekle beraber, oy kullanma hakkına sahip, irade sahibi birine siyasi tavır öğütleyecek durumda değilim. Ayrıcı son cümlenizi üstüme almıyorum çünkü kraldan çok kralcılık karşısında eleştiriye gerek görmüyorum. Herkesin birbirine bir şey bilmemekle iddia ettiği bir ortamda düşünce sarf ederek ancak kendimi yoracağım aşikar. Ayrıca isyan etmek kimsenin tercihi değil ama elektrikli araçlar gelecek diye de benzin zamlarına çok güzel oluyor keşke 10 tl olsa diyecekte değilim :) Enazından bir birey ve vatandaş olarakta kaygılarımı paylaşabilmeliyimki ileri demokrasimizin nimetlerinden faydalanabilmeliyim :)

exixiz
09/03/2011, 20:18
Az önce aldım 4.19 TL