PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım lütfennnn....

engincantan33
08/03/2011, 01:50
gecen hafta persembe gunu 2009 gp multıjet almıstım arkadaslar bugun ındırdıgım e-klavuzu ıncelerken sanırım yanlıs okudum tam anlayamadım yada bı uyarı uzerınde bahsetmıs kafama takıldı;

kontagı mar pozısyonuna getırınce bende ünlem ısaretı cıkıyor ve sondukten sonra aracı calıstırıyorum unlem kayboluyor...tam okuyamadım ama e-klavuz oldugu ıcın bıraz silik cıkmıs bu unlem ısaretı bır arıza oldugunumu gosterıyor?????dedıgım gıbı ılk cevırdıgımde yanıyor ama calıstırınca hemen sonuyor normal bı durummu arkadaslar???

ZAK1980
08/03/2011, 02:00
gecen hafta persembe gunu 2009 gp multıjet almıstım arkadaslar bugun ındırdıgım e-klavuzu ıncelerken sanırım yanlıs okudum tam anlayamadım yada bı uyarı uzerınde bahsetmıs kafama takıldı;

kontagı mar pozısyonuna getırınce bende ünlem ısaretı cıkıyor ve sondukten sonra aracı calıstırıyorum unlem kayboluyor...tam okuyamadım ama e-klavuz oldugu ıcın bıraz silik cıkmıs bu unlem ısaretı bır arıza oldugunumu gosterıyor?????dedıgım gıbı ılk cevırdıgımde yanıyor ama calıstırınca hemen sonuyor normal bı durummu arkadaslar???
Normal zaten herkeste öyle ilk cevırdıgınde dızelse kızartma bujısını ısıtıyor sonra aracı calıstırdıgında sonuyor sonmez ıse arıza vardır. soyle dıyebılırz mar yapıyorsun arac elektırıgı tum donanınlara verıyor ben calısacm hazır olun mıllet dıyor onlarda hazırız dıyor motoru calıstırdıgında donanımda sorun yoksa tum ısaretler sonuyor varsa o sonmeyen kısımda arıza var demektır sende o arıza ısaretıne bakarak ne oldugunu kıtapcıktan ogrenıp sevısın olunu tutuyorsun.
El frenı ınık degılse o ısaret yanar ındırdıgınde soner

engincantan33
08/03/2011, 02:19
tsk ederım arkadasım ama el frenı ısaretı dııl bahsettıgım ısaret ucgen ıcınde unlem ısaretı