Orijinalini görmek için tıklayınız : Cümleten Selamun Aleyküm
İnternette Fiesta araştırması yaparken tesadüf eseri sitenize rast geldim ve bi anda kendimi Fiat Showroom'unda buldum.
1.3 Multijet Dynamic + Skydom + Asis Kit'li Beyaz bi Punto Evo siparişi verdim Mart sonu teslim alacağım bir sorun çıkmazsa inş:cool:Umarım güzel bir seçim yapmışımdır :)
Benide Grandpuntotr ailesine kabul ederseniz çok sevinirim :)
skyline28
07/03/2011, 23:49
hayırlı olsun hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar.
a.s aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun
hogeldiniz gerçekten güzel tercih :)
StrawBeeRy
08/03/2011, 00:07
hoşgeldiniz hayırlısı olsun keyifli forumlar
aleyküm selam hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun
hoşgeldin, keyifli forumlar...
WiSTaRiA
08/03/2011, 01:22
Aleykum selam... Araciniz hayirli olsun guzel bir secim... Aramiza hosgeldiniz...
Redbluee
08/03/2011, 02:01
hosgeldınız hyrlısı olsun...
igeroglu
08/03/2011, 04:08
Aleykümselam hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
Hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Guzel bi seçim yaptığımdan şüphem yok kendime ait ilk arabam olcak ve acayip derecede heyecanlıyım. Arabam geldiği zaman her konuda yardımınıza ihtiyaç duyacağıma eminim. Ozaman vereceğiniz cevaplar içinde çok teşekkür ederim. İyi forumlar İyi günler dilerim...
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Aleyküm selam,hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun keyifli forumlar...
aleyküm selam...hoşgeldiniz :)
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun şimdiden . kaça geldi..
aleykümselam mustafa hoşgeldin
Ziyaretçi049
08/03/2011, 17:00
Aelyküm selam dostum hoş geldin
ve aleyna aleyküm selam :)
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun şimdiden . kaça geldi..
İyi dilekleriniz için hepinize tekrardan teşekkür ederim. Araç 33.500 e geldi eski fiyatlara nazaran biraz pahalı ama muadil araçlar ile kıyasladığım zaman nerdeyse bedavadan biraz pahalı :D Test sürüşünde ve arkadaşın arabasını kullandığım zamanlar çok keyif aldım her nekadar fiat ı eskiden yadırgamış ove Ford delisi olsamda Hem Grande Punto ya hemde Punto Evoya bayıldım fiat yeni serileri ile artık gönlümü cezbetmeyi başardı :)
ve aleyküm selam kardeş hoş geldin sefa getirdin... hayırlı uğurlu olsun...
valla süper bi seçim olmuş,
hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin,
keyifli forumlar Mustafa.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
aleykümselam, isabetli bir karar olmuş. hayırlı olsun
güle güle kullan teslimat süreside çok iyi.
hilmiusta
09/03/2011, 23:05
hayırlı olsun bende sızın gıbı dusunuyordum kendımı grande puntonun ıcın de buldum ıyıkı punto almısım tekrar hos geldınız ıyı formlar
A.S. Hoşgeldin Angara lı kardeşim.Keyifli forumlar.
Teslimat suresi umarim iyidir cunki 24 subatta sozlesme imzalayip kaporasini teslim ettim arac gemide dediler ama dun gittigimde aracin motor ve sase numarasi belli ama %20 uretimde gibi bi ibare vardi O biraz beni tirsitti ama mart sonu garanti teslim dedi temsilcim umarim bi sorun cikmaz. Tum Angarali gardaslarima ve tum forumdaslara tekrar ve tekrar tesekkur ederim beni bu kadar sicak karsiladiginiz icin...
aleykum selam mustafa hayırlı olsun keyıflı forumlar
Hoşgeldin, harika bir seçim yapmışsın. Her iki aracıda kullanmış biri olarak kesinlikle doğru bir tercih yaptığına inanıyorum :)