Orijinalini görmek için tıklayınız : SJ EVO-Kızım ve ben kısa bir pazar gezisi...
YouTube - evo gezi (https://www.youtube.com/watch?v=5yprEsK7MzA)
evoyla pazar gezmesi ataköy de başladı nerede bitti usta iyi pazarlar
gezmek iyidir hele de evoyla ;)
evoyla pazar gezmesi ataköy de başladı nerede bitti usta iyi pazarlar
E5 Şirinevler de kapadık kamerayı...:)
mesut eyvaz
06/03/2011, 22:39
Sorması ayıp o ekranı naıl taktırdınız ne işe yarıyor nedir ne değildir bir açıklarsanız çok memnun olurum.
navigasyon u diyorsun galiba..
Sorması ayıp o ekranı naıl taktırdınız ne işe yarıyor nedir ne değildir bir açıklarsanız çok memnun olurum.
Ekran dediğiniz navigasyon cihazı,aynı zamanda hız göstergesine dönüşebiliyor,video oynatıyor 4 gb hafızası var,bluetooth ile telefona bağlanabiliyor,radyo frekansı ile aracın ses sisteminden müzikleri dinleyebiliyorsunuz vs vs.
Altına yaptığım bir aparat ile o boşlukta durabiliyor...
mesut eyvaz
06/03/2011, 22:52
Ekran dediğiniz navigasyon cihazı,aynı zamanda hız göstergesine dönüşebiliyor,video oynatıyor 4 gb hafızası var,bluetooth ile telefona bağlanabiliyor,radyo frekansı ile aracın ses sisteminden müzikleri dinleyebiliyorsunuz vs vs.
Altına yaptığım bir aparat ile o boşlukta durabiliyor...
teşekkürler gücü çakmaklıktan mı alıyor acaba ? Nerede nasıl yaptırabilirim kaç tl tutar biraz açıklarsanız sevinirim
teşekkürler gücü çakmaklıktan mı alıyor acaba ? Nerede nasıl yaptırabilirim kaç tl tutar biraz açıklarsanız sevinirim
Çakmak veya normal elektrikle dolabiliyor,Darty den 255 Liraya almıştım,altındaki aparatı kendim yaptım forumda konusunu açmıştım...
mesut eyvaz
07/03/2011, 21:06
Teşekkürler