PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo Alıyorum. Ama Renk Ve Döşeme Hakkında...

okokok
06/03/2011, 11:08
Arkadaşlar Merhaba,

Aranıza yeni katılmış bulunuyorum. En geç bu hafta içinde bir punto evo siparişi veriyorum.

5K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP alacağım. Yanında EVO KIT, SKYDOME alacağım. Sormak istediklerim;

1- ) https://image5.sahibinden.com/photos/14/03/56/251403565ei.jpg bu araç ne renktir? Evo beyazımı yoksa normal beyazmı? Arasındaki farkı birtürlü anlamadım.

2-) Ön konsol rengi olarak sadece bordomu seçebiliyoruz. Koltuk olarak https://www.fiat.com.tr/Images/Modeller/puntoEvo/renk/260_gri_dynamic.jpg istiyorum ama ön panel bordo olurda hiç yakışmayacak. Birde mavi gibi bir ön konsol rengi var sanırım.

3-) Ek şu opsiyonuda mutlaka al dediğiniz bişey varmı ?

emresahin83
06/03/2011, 11:50
günaydınlar,

1. bana evo beyazı gibi geldi,

2. sahibinden com'u biraz tara evo için, dynamic için gri ve bordo var. sadece ön konsol rengi değil koltuklarla beraber gri yada bordo seçebiliyorsun.

3. bence assist kit. 400 tl'ye ışığa duyarlı dikiz ayna, yağmur sensörü, cruise control,

egeevo
06/03/2011, 12:09
1) dostum bana normal beyaz gibi geldi ama tam anlaşılmıyor buradan...

2) sadece konsol değil kapı kaplamaları, koltuklar ve konsol içeriyi ne renk seçtiysen o renk oluyor. benim aracım dışı evo beyaz içi bordo harika oluyor.

3) evo kit+skydom bence mutlaka birde esp hillholder felan olan paketi alman. Mutlaka esp olmalı araçlarda. Zaten esp, hillholder felan olan pakette 600 lira yazıyor fiat.com.tr de...

izoci
06/03/2011, 12:17
1)Evo pastel beyazı
2)bordo almanı öneririm
3)dynamic al..

emresahin83
06/03/2011, 12:35
benimki dualogic dynamic olduğundan esp veya dynamic filan yazmadım :)

bende bordo almayı isterdim (ki o niyetle gitmiştim:)) ama siyah ile içeriyi biraz boğuyor gibi geldi sinmedi içime ama bu zevk işi. beyazlarda çok daha güzel duruyordur.

gidip birebir bak bilgi al geri kalan aklına takılan herşey bu forumda :)

örnek vermek gerekirse oto izmir 12'den sonra gecenin bi vakti internet üzerinden destek verdi.
:gatherin:

Redbluee
06/03/2011, 15:31
evo beyazı olması lazım onun ıcı bordo daha hos duruyo bnce daha bır cekıcı havası var ama bana söledıklerınde bordo bır sıyahta bırde kırmızıda ıcı bordo oluyomus ama özel sıparıste degısırmı bılmıyorum :))

fiko
06/03/2011, 16:09
metalik beyaz iç bordo düşüne bilirsin şu an için bayinin verdigi fiyat nedir?

USTA
06/03/2011, 17:12
Metalik beyaza benziyor,iç mekanı bordo tecih edin,geçen arkadaşın Evo sunu kullandım,iç mekan griydi ve çok basit geldi gözüme...

EvoKoray
06/03/2011, 17:34
Metalik beyaza benziyor,iç mekanı bordo tecih edin,geçen arkadaşın Evo sunu kullandım,iç mekan griydi ve çok basit geldi gözüme...

Hayır araç 1-) Evo Beyazı (pastel çünkü)
2-)zevk meselesi ama bordo çok yakışıyor ;)
3-)pop kit ve asist kit görsellik açısından,ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER güvenlik için olmalı kısacası EVO Kit

okokok
06/03/2011, 17:47
tekrardan merhaba beyaz diye gittim ama evo siyahi almis bulunuyorum. Dinamik paket 1,3 dizel ile skydom, evo kit, ve guvenlik paketini almis bulunuyorum. Arac 2 bucuk ay sonra gelecekmis. Trafik sigortasi dahil 36 milyara geldi.

EvoKoray
06/03/2011, 17:52
tekrardan merhaba beyaz diye gittim ama evo siyahi almis bulunuyorum. Dinamik paket 1,3 dizel ile skydom, evo kit, ve guvenlik paketini almis bulunuyorum. Arac 2 bucuk ay sonra gelecekmis. Trafik sigortasi dahil 36 milyara geldi.
hayırlı olsun güzel seçim donanımlara göre fiyatıda normal ;)

izoci
06/03/2011, 18:12
hayırlısı olsun..

mesut eyvaz
06/03/2011, 22:45
Zevk meselesi bu bende özellikle granit gri + iç döşeme gri istedim. İçime sine sine biniyorum arabama . Bence en çok hoşuna gideni al . Ben dynamic aldım hiç bir opsiyon ekletmedim. esp hildholder felan değilde uzun yolda cruse un eksikliğini çekiyorum.