Orijinalini görmek için tıklayınız : İhtiyacı Olan Çocuklar için Forum olarak Yardım Topluyoruz....
arkadaşlar merhaba yeni bir üyeyim bu forumun araçlarla da ilgili olsada sosyal paylaşım sitesi özelligini taşıdıgını gördüm bu yüzden uzun yıllar kitap dagıtım elamanı olarak calışmış birisi olarak TÜRKİYENİN bir çok yerinde okullarında kitap eksigi olan çocuklar gördüm onun için bu çocuklara kitap ulaştırmaya ne dersiniz bunu sizinle paylaşmak istedim saygılarımla
hocam benim okulumda da böyle bir sorun var istanbul küçükçekmece munis faik ozansoy ilköğretim okulu yardımlarınızı beklerim :)
inşallah bu olgunlaşır sizin okulunuz dan forum adına başlayabilir hocam
inşallah bu olgunlaşır sizin okulunuz dan forum adına başlayabilir hocam
süper olur bende bu konuda admin arkadaşlarla konuşmak istiyordum zaten okulumuz bölgesel olarak sıkıntılı biryerde ikitelli de istanbulda oturan arkadaşlar bilirler kitap eksiğimiz yada hepberaber toplanılıp bir projeksiyon alınabilir sitemiz gerçekten yararlı bir hizmere adım atmış olur hemde çocuklarımız yararlanmış olur :)
bende bu konuya sonuna kadar katılıyorum.. evdeki eski kitapları bir karıştırayım.... olmadı yeni alır gönderirim... ama önce hangi okul olduğu kesinleşmeli ve göndermek istyenler o okulda bulunan yada okulun şehrindeki bir arkdaşa kargo ile göndermeli. tabiki kargo parasınıda kendi ödeyecek..
WiSTaRiA
05/03/2011, 18:35
Gayet güzel bir düşünce... Tayfun hocam yönetimle bir konuşalım elimizden geldiğince yardım etmek isteriz tabiki hemde formumuzun reklamı olur :D:D
bende bu konuya sonuna kadar katılıyorum.. evdeki eski kitapları bir karıştırayım.... olmadı yeni alır gönderirim... ama önce hangi okul olduğu kesinleşmeli ve göndermek istyenler o okulda bulunan yada okulun şehrindeki bir arkdaşa kargo ile göndermeli. tabiki kargo parasınıda kendi ödeyecek..
hocam ben gönüllüyüm benim okulu yani ikitelli munis faik ozansoy ilköğretim okulu :)
Gayet güzel bir düşünce... Tayfun hocam yönetimle bir konuşalım elimizden geldiğince yardım etmek isteriz tabiki hemde formumuzun reklamı olur :D:D
çok sevinirim gerçekten..çocuklarımızın buna ihtiyacı var ne kitabı yada ne hediyesi olursa olsun durumları gerçekten çok ama çok kötü olanlar var sadece kitap da değil hangi hediye düşünürseniz düşünün açığız..
okul tespiti için sitedeki mevcut ögretmen arkadaşlardan internetten yada cevremizde gördügümüz hakikaten kitapa ihtiyacı olan okullardan başlanabilir site idaresi olarak bunu daha iyi organize edebilirsiniz
kütüphanenin adını forumgrandepunto koyarlar heralde.... büyük bir kampanya olur...inşallah...
kütüphanenin adını forumgrandepunto koyarlar heralde.... büyük bir kampanya olur...inşallah...
bizim okulumuz yeni kuruyor kütüphaneyi kitaba ihtiyacımız vaaaaarrrr :)
WiSTaRiA
05/03/2011, 18:45
İlk önce forumumuzdaki öğretmenlerden yardım alıcaz... AMa hazır konu açılmışken Tayfun arkadaşımızın okuluyla başlıyalım derim ve ben Trakya Grubu gönüllüsü olarak yardıma hazırım... İkamet ettiğim Çorlu'dan kendi çapımda kıyafet kitap vs yardımı topluyabilirim... İstanbul Grubuyla Tayfun hocamızını okulunda bir buluşma ayarlarız ve ihtiyaç sahiplerine gerekeni yaparız düşüncesindeyim... Ve eminimki Çorlu'dan olsun Trakya Grubundan olsun bana destek olucak forum arkadaşlarım çıkacaktır... Diğer yerleşim yerlerindeki forum arkadaşlarımı daha saymadım :)
İlk önce forumumuzdaki öğretmenlerden yardım alıcaz... AMa hazır konu açılmışken Tayfun arkadaşımızın okuluyla başlıyalım derim ve ben Trakya Grubu gönüllüsü olarak yardıma hazırım... İkamet ettiğim Çorlu'dan kendi çapımda kıyafet kitap vs yardımı topluyabilirim... İstanbul Grubuyla Tayfun hocamızını okulunda bir buluşma ayarlarız ve ihtiyaç sahiplerine gerekeni yaparız düşüncesindeyim... Ve eminimki Çorlu'dan olsun Trakya Grubundan olsun bana destek olucak forum arkadaşlarım çıkacaktır... Diğer yerleşim yerlerindeki forum arkadaşlarımı daha saymadım :)
orçun hocam isteğinizi hayrenlıkla izliyorum ve trakya mezunu olduğum için gurur duydum çok teşekkür ediyorum telefon numaram 05062036913 bana ulaşmak isteyen arkadaşlarım buradan ulaşabilirler ben hertürlü yardımı çocuklarım adına büyük bir mutluluk ile kabul ederim okulumuza gelirsiniz müdür de eminim çok sevinecektir fotoğraflar falan çekinilir güzel bir aktivite olur görüşündeyim..
WiSTaRiA
05/03/2011, 18:57
Tayfun hocam benim numaramda 0 532 6739905
Sizden şimdi ricam hocam hem forum adına hemde kendi adıma; okulunuzun mevcudu, çocuklarımızın yaşları vs ler işte... Bunları talep ediyorum... Kitap sorun değil kitap bulunur sonuçta ilköğretim okulu kitap bulamasak bile herkez 1 er tane alıp gönderse dünyalar olur... Amacım durumu kötü olan çocuklarımız var diye beyan ettin onlara kıyafet yardımıda yapalım... Yeni olmasada temiz yıpranmamış güzel çoocuk elbiseleri temin ederiz... Bu taleplerimi paylaşırsak neler yapabileceğimizi konuşabiliriz... Haftaya çalıştığım yerede bu konuyu açıcam... Çalışan arkadaşlardan hatta şirketimden yardım talep edicem...
Ayrıca Fikret arkadaşıma çok teşekkür ediyorum böyle bir konuyu açıp bizlere ışık tuttuğu için... Daha önce düşünülmemiş bir uygulama... Çok sağol Fikret...
Çocuklar için yapılacak olan herşeye varım sonuna kadar...
Tayfun hocam benim numaramda 0 532 6739905
Sizden şimdi ricam hocam hem forum adına hemde kendi adıma; okulunuzun mevcudu, çocuklarımızın yaşları vs ler işte... Bunları talep ediyorum... Kitap sorun değil kitap bulunur sonuçta ilköğretim okulu kitap bulamasak bile herkez 1 er tane alıp gönderse dünyalar olur... Amacım durumu kötü olan çocuklarımız var diye beyan ettin onlara kıyafet yardımıda yapalım... Yeni olmasada temiz yıpranmamış güzel çoocuk elbiseleri temin ederiz... Bu taleplerimi paylaşırsak neler yapabileceğimizi konuşabiliriz... Haftaya çalıştığım yerede bu konuyu açıcam... Çalışan arkadaşlardan hatta şirketimden yardım talep edicem...
Ayrıca Fikret arkadaşıma çok teşekkür ediyorum böyle bir konuyu açıp bizlere ışık tuttuğu için... Daha önce düşünülmemiş bir uygulama... Çok sağol Fikret...
Çocuklar için yapılacak olan herşeye varım sonuna kadar...
orçun hocam okulumuz 3000 öğrencilik bir okul yardıma muhtaç 100 kişi falan benim kendi sınıfım 4. sınıf 48 kişi mevcudum öğrenci yaş aralığı 7-12 arası değişiyor ilkokul..ortaokul ise 12-16 arası değişiyor her türlü yaş aralığındaki yardımı kabul edebiliriz çünkü her sınıfta her kademede birsürü yardıma muhtaç çocuklarımız var..daha önce beykent koleji tarafından organize oldu ve inanın çok yararlı oldu daha net bilgiyi pazartesi verebilirim..
WiSTaRiA
05/03/2011, 19:06
Tamamdır mesaj alınmıştır... Yani yapacağımız şey kısaca 7 ile 12 yaş arasında kız erkek olmak üzere giysi temin etmek... Bu arada kitap olayınıda unutmamak lazım :D:D
bende her tülü desteğe varım...
WiSTaRiA
05/03/2011, 19:07
Forumca örgütlenelim bu olaya eser...
saolun çocukların yaşamlarını sürdürebilmeleri için söylediginiz şeylerin hepsi gerekli bu çocuklar mümkün oldugu kadar okuyup kendilerini ifade etmesi ayrıca silik bir kişilik olmamaları için çok okumaları gerekiyor bir parça elimizi uzatırsak ne mutlu bize
WiSTaRiA
05/03/2011, 19:15
Allahın izniyle ve forum üyelerimizin yardımlarıyla olucak bu işler... Hadi bakalım kolları sıvıyalım bu işe...
Bölge sorumluları ve moderatörlerimiz desteklerinizi canı gönülden bekliyorum...
süpersiniz arkadaşlar evet sizlerden yardım gelirse bu da inşallah dergilerde falan yer alır herkez forumumuzun ismini duymuş olur okulumuza yardım edilmiş olur herkez mutlu olur :)
WiSTaRiA
05/03/2011, 19:46
Yeterki çocuklar mutlu olsun Tayfun... Gerisi teferruat...
Gerçekten okurken gözlerim yaşardı :) bakmayın güldüğüme. Bende Bolu Mengende bir okulda Rehber Öğretmen olarak görev yapıyorum. okula 9 köyden taşımalı eğitim geliyor burda da bayağı ihtiyaç var. Kendi çapımda ve öğretmen arkadaşlarla organize olarak birçok öğrenciye yardım ettik tabi daha da etmek gerekiyor.
Sakın yanlış anlamayın benim okuluma da hemen böle bişi yapalım diye yazmadım, bu organizasyonda bende üzerime düşeni yaparım... Duyarlı arkadaşlarıma sevgilerle...
ögretmenim meraba inanın okullardaki ögretmenlerimizin çabalarını yakından biliyorum sizlerin sayesinde bu olay gelişirse çokmutlu olacagız
hadi bakalım tüm forum el atsın bu işe...
arkadaşlar konuyu yapışkan yaptım.
WiSTaRiA
05/03/2011, 22:25
Tayfun hocam simdiden iki koli kitap ansiklopedin hazir.... Yola devam durmak yok... Ssgol eser....
Tayfun hocam simdiden iki koli kitap ansiklopedin hazir.... Yola devam durmak yok... Ssgol eser....
hadi yaa çok seviniyorum yaa valla haftasonu haftasonu sabah çok mutsuzdum veli toplantısı falan vardı ama şimdi moralim yerine geldi :)
WiSTaRiA
05/03/2011, 23:04
Merak etme tayfun ogretmen cocuklarida mutlu edicez... Hedefim idealim o arkadasim...
erdiyilmaz
05/03/2011, 23:07
arkadaslar daha onceden bizler okullara bilgisayar ve kirtasiye yardiminda bulunduk, yani sosyal yardim hizmeti forum sitemiz icin bir ilk degil.
sakarya arifiye de bir ilkogretim okuluna kirtasiye ve bilgisayar yardiminda bulunduk.
tekrardan buna benzer yardim hizmetlerinde bulunmaya devam edecegiz tabi ki. yonetim olarak destek vermeye haziriz her zaman. bu tur yardimlar maalesef bazen ihtiyac sahiplerine ulasamiyor, o nedenle bizzat teslim edilmesinde fayda goruyorum. cunku okul yoneticileri ihtiyac sahiplerine dagitmak yerine depolamayi tercih edebiliyorlar.
hatta bir kac fotograf paylasayim:
https://img171.imageshack.us/img171/8133/dsc01065gu7.jpg
https://img171.imageshack.us/img171/6084/dsc01086vt9.jpg
https://www.grandepuntotr.com/erdiyilmaz/adapazari/adapazari%20%2816%29.jpg
https://www.grandepuntotr.com/erdiyilmaz/adapazari/adapazari%20%2819%29.jpg
valla tüylerim diken diken oldu tek öğretmenli bir köy okulunun öğretmeni olarak. bu kampanyaya elimizden geleni yapmak isteriz. köyümüzde fazla ihtiyacı olan öğrencimiz yok ama ben bu konuyu öğrencilerime bir okutayım pazartesi bakalım tepkileri ne olacak gönüllerinden neler kopacak nasıl yardımda bulunacaklar ne tür projeler hazırlayacaklar:)
Arkadaşlar çok yararlı bir topic açmışsınız, elimizden geldiğince desteğe ben de varım, kitaplığı altüst edeyim bi..
resimler çok güzel bu kitap konusundada böyle olur sizlerin idaresinde sonuca ulaşır
Merak etme tayfun ogretmen cocuklarida mutlu edicez... Hedefim idealim o arkadasim...
eyvallah orçun hocam :)
WiSTaRiA
05/03/2011, 23:41
Bizzat kiyafet olayini ihtiyac sahibi cocuklara ben yada biz dagitmayi dusunuyorum... Kitaplarida ellerimizle kutuphaneye yerlestiricez... Planim ve idealim bu arkadaslar... Hadi cok kitaba ve kiyafete ihtiyacimiz var... Tayfun hocam surekli koordineli olucaz...
shellcininabisi
05/03/2011, 23:48
manisa kula encekler köyü ilköğretim okulunda görev yapmaktayım toplam 170 öğrencimiz var.
tebrik ediyorum çok yararlı bir konu. okul isimleri belirlense ve hangi okulun neye ihtiyacı olduğu,toparlanır tabiki. kitapda kıyafetde bi şekilde tahmin edilir yaşlara göre bedenleri falan ama ayakkabı ihtiyacı olan öğrenciler için öğretmenlerimiz ayakkabı numaralarını öğrenirlerse elimizden geleni yaparız..:)
Bizzat kiyafet olayini ihtiyac sahibi cocuklara ben yada biz dagitmayi dusunuyorum... Kitaplarida ellerimizle kutuphaneye yerlestiricez... Planim ve idealim bu arkadaslar... Hadi cok kitaba ve kiyafete ihtiyacimiz var... Tayfun hocam surekli koordineli olucaz...
tabi hocam istediğiniz zaman verdiğim numaradan arayabilirsiniz ben öğleciyim öğleden sonra sürekli okuldayım sabahtan da gelecek olursanız yine memnuniyetle okulda olurum..
tebrik ediyorum çok yararlı bir konu. okul isimleri belirlense ve hangi okulun neye ihtiyacı olduğu,toparlanır tabiki. kitapda kıyafetde bi şekilde tahmin edilir yaşlara göre bedenleri falan ama ayakkabı ihtiyacı olan öğrenciler için öğretmenlerimiz ayakkabı numaralarını öğrenirlerse elimizden geleni yaparız..:)
hocam genelde ilkokul çocukları ve ortaokul çocuklarının ayak numaraları bedenleri falan klasik oluyor mesela ilkokul 32-36 arası oluyo genelde ortaokul 36*40 arası değişio..
WiSTaRiA
06/03/2011, 03:03
Tayfun ogretmenim hazirliklarimizi yapalim ihtiyaclari tedarik edelim cat kapi sendeyiz....
mrb tayfun ögretmen senin işlemler hızlanıyor
mrb tayfun ögretmen senin işlemler hızlanıyor
merhaba fikret hocam ever bende büyük sevinçle izliyorum ve sana minnettarım düşünüyordum ama birtürlü aktif hala getirememiştim sayende oldu :)
bana kitap sevgisini aşılayan meslek olarak sevmemi saglayan bir ögretmenimdi ben bu kitap sevgisini çocuklarla paylaşmak istedim
bana kitap sevgisini aşılayan meslek olarak sevmemi saglayan bir ögretmenimdi ben bu kitap sevgisini çocuklarla paylaşmak istedim
evet kitap sevgisi çok önemli inşallah çocuklarımız kavrar bunu..
daha fazla kişinin konuya ilgi göstermesi gerekli yazan kişiler sınırlı... hadi bakalım forum canlanın...
daha fazla kişinin konuya ilgi göstermesi gerekli yazan kişiler sınırlı... hadi bakalım forum canlanın...
+1
WiSTaRiA
06/03/2011, 17:20
Resmen forum uyuyor yada konu başlığı ilgi çekmedi... Konu başlığını " Çocukları Sevindirelim Kampanyası" yada " Aydınlığın Şövalyeleri Nerdesiniz? Kampanyası" olarak değiştirelim...
Konunun ismini değiştirdim. beğenmez iseniz yine değiştirebiliriz...
WiSTaRiA
06/03/2011, 17:51
Sadece kitap toplamıyoruz eser...
teşekkürler eser hocam topiği canlı tutalım sürekli..bide üyelere bilgilendirme msj ı atılabilir bence..
şu an elimde30/40 cilt arası kitap var biriktirip foruma göndermeyi düşünüyorum olurmu (belirlediginiz adrese)
şu an elimde30/40 cilt arası kitap var biriktirip foruma göndermeyi düşünüyorum olurmu (belirlediginiz adrese)
olmaz mı saygıdeğer hocam olmaz mı hiç :)
WiSTaRiA
06/03/2011, 18:17
Fikret arkadaşım sen hiç gönderme... İstanbul ve çevre yerleşim yerlerindeki arkadaşlar organize olduğumuzda Tayfun öğretmenimizin okuluna bizzat gidip teslim ederiz... Diğer illerdeki arkadaşlardan kargo vasıtasıyla yardımları talep ederiz...
WiSTaRiA
06/03/2011, 18:19
Teşekkürler esercim... Birde bu konuyu anasayfaya banner olarak ekleme imkanı olursa süper bişey olur... Sevgiler...
Teşekkürler esercim... Birde bu konuyu anasayfaya banner olarak ekleme imkanı olursa süper bişey olur... Sevgiler...
+1
Konuyu yeni gordum desem :( ama yazan sayisi cok kisitli zamaninda arifiye okulunada son surat calisip bir dunya mazeme almistik , yine yapilir yine yapariz .. Fakat kargo yerine bizzat ulastirmak gerektigine inaniyorum sorun yasanmamasi amaciyla .. Bu konuda yine elimden gelenin en iyisini yapacagim ;) tum duyarli arkadaslarida goreve cagiriyorum ..
anlaşıldı.. deniz kenarında bir adam binlerce denizyıldızının içinden alıp ,alıp denize atıyormuş.onu gören başkası ..binlerce var onlar için ne degişecek demiş adam kumsaldan bir tane daha almış ve denize atmış ve onun için çok şey degişti demiş.........
anlaşıldı.. deniz kenarında bir adam binlerce denizyıldızının içinden alıp ,alıp denize atıyormuş.onu gören başkası ..binlerce var onlar için ne degişecek demiş adam kumsaldan bir tane daha almış ve denize atmış ve onun için çok şey degişti demiş.........
:) süper
WiSTaRiA
06/03/2011, 18:41
Konuyu yeni gordum desem :( ama yazan sayisi cok kisitli zamaninda arifiye okulunada son surat calisip bir dunya mazeme almistik , yine yapilir yine yapariz .. Fakat kargo yerine bizzat ulastirmak gerektigine inaniyorum sorun yasanmamasi amaciyla .. Bu konuda yine elimden gelenin en iyisini yapacagim ;) tum duyarli arkadaslarida goreve cagiriyorum ..
Mehmetçim benim arzum ve hayalimde parça parça eşya götürmek değilde tam bir organize olup mesele 1-2 ay içinde komple eşyaları kitapları kamyonla okula bizzat götürüp teslim etmek... İhtiyaç sahibi o bıcır bıcır çocukları kendi ellerimizle giydirmek... Okulun kütüphanesinide Tayfun öğretmenimizle güzelce düzenlemek... Bu işide İstanbul Grubundaki arkadaşların yardımıyla yapıcaz tabiki... Bu güzel duyguyu bizimle paylaşmak isteyen arkadaşlarımızda olursa aramıza katılırlarsa çok seviniriz...
Orcun aslinda onu yazmayi unutmusum hemen bir iki gunde dgilde bir yada iki ay iceeisinde ne toplarsak topluca goturup kendi ellerimizle teslim edelim o coskuyu yasayalim yasatalim amac reklam olmasi degil cocuk sevindirmek. umarim Kamyon dolduracak kadar cok esyamiz olur .. Yardima ihtiyac olan okullarimizi belirleyip uygun olanlari o okula kaydirabiliriz neler topladigimizi burada paylasalim liste halinde ihtiyaci olan ogretmenler uygun ve acil olanlarini iclerinden secerler..
Orcun aslinda onu yazmayi unutmusum hemen bir iki gunde dgilde bir yada iki ay iceeisinde ne toplarsak topluca goturup kendi ellerimizle teslim edelim o coskuyu yasayalim yasatalim amac reklam olmasi degil cocuk sevindirmek. umarim Kamyon dolduracak kadar cok esyamiz olur .. Yardima ihtiyac olan okullarimizi belirleyip uygun olanlari o okula kaydirabiliriz neler topladigimizi burada paylasalim liste halinde ihtiyaci olan ogretmenler uygun ve acil olanlarini iclerinden secerler..
evet olabilir hocam aynen..
WiSTaRiA
06/03/2011, 19:08
Evet mehmet o çocukları sevindirmek gibisi varmı bu dünyada güzel olan bişey... Kitap temin etmemiz kolay hatta ben bayaa bir ansiklopedi kitap temin ettim dün konuda konuşurken... Tayfun öğretmenimizin okulunda 100 öğrenci civarında durumu iyi olmuyan çocuklar varmış bunlar için 07-12 yaş arası kıyafet ayakkabı vs toplmalaıyız... 2nci el olabilir tabiki temiz ve sağlam... Bazı mağazaları ve üretim yerlerini dolaşmalıyız... Sonuçta 1-2 tane gönlünden kopup veriyorlar...
bende yardım etmek isterim ama maalesef kitap okuma alışkanlığım yok o yüzden hiç kitabımda yok :( ama diğer türlü maddi manevi yardım ederim elimden geldiğince :)
WiSTaRiA
06/03/2011, 19:19
Serhatçım maddi yardım talebimiz yok.. Manevi desteğini eksik etme bizden... Çevrenden eşinden dostundan ihtiyacımız olan kitap elbise ayakkabı temin edebilirsin... Teşekkürler...
Herkese selamlar...
Son derece önemli bir konuya değinilmiş, gerçekten ihtiyacı olan okulları
saymakla bitiremeyiz ama sırf sayıları çok diye de öyle bir köşe de
oturup vah vahlanmanın da kimseye bir faydası olmuyor malesef.
Facebook da sosyal sorumluluk grubu üyesiyim ve daha geçen hafta
diyarbakır da bir okula kırtasiye malzemesi, kıyafet, kitap vs temini yaptık.
Ve Allah' ın izniyle daha bir çok ihtiyaç sahibi yerlere yardım etmeye de devam edeceğiz.
Çocukların yüzündeki küçücük bir gülümseme gerçekten değer biçilemez
bir mutluluk.
Öncelikle okul öğretmenleri ihtiyaç listesini belirlemeli.
Herkes listeye göre elinden gelen yardımı yapacaktır zaten.
Bazen kişiler direkt alışveriş yapmak vs. ile uğraşmak istemiyorlar
ya da vakit bulamıyorlar vs. ve maddi destek de bulunmak istiyorlar,
bu şekilde maddi destekler toplanarak, toplu alım da gerçekleştirilebilir.
Malzemelerin nerede toplanacağı, maddi destek olacaksa hesap bilgisi
vs belirlenirse herkes elinden geleni yapmaya başlayacaktır.
Şimdiden herkesin yüreğine, emeğine sağlık...
şu anda benim sınıfımın biliyorum pahalı ama acil olarak projeksiyonu yok :( ve ondan da acil kitabım kalmadı :(
şu anda benim sınıfımın biliyorum pahalı ama acil olarak projeksiyonu yok :( ve ondan da acil kitabım kalmadı :(
projeksiyonların en ucuzu 500 euro dan başlıyor,
herkes 10 tl yardım da bulunsa 100 kişi ile 1.000 tl yapar zaten,
yapılamayacak bir şey değil tabi ama katılım sayısı önemli...
projeksiyonların en ucuzu 500 euro dan başlıyor,
herkes 10 tl yardım da bulunsa 100 kişi ile 1.000 tl yapar zaten,
yapılamayacak bir şey değil tabi ama katılım sayısı önemli...
merhabalar daha uygunları da 600 lira falan media markta falan..sınıfım 4.sınıf..
WiSTaRiA
06/03/2011, 23:55
Fikret arkadaşım bu yaptığın noktalama işaretlerinden vazgeçsen... Boşu buşuna sayfa kalabalığı yapıyor...
Hadi bakalım bu kadar kişi olamaz. sayının artması lazım.....
WiSTaRiA
07/03/2011, 12:20
Çocuklarımızı sevindirelimm...
kalem falan araştırdım internetten... ucuz yollu bulursam 500 tane falan alıcam...
WiSTaRiA
07/03/2011, 12:26
Gayet güzel... Toptancıları var bunların onlarla görüş...
araştırıyorum... inşallah katkım olur..
WiSTaRiA
07/03/2011, 12:48
Manevi katkımız canı gönülden olduktan sonra maddi zaten katkımız olur esercim...
genelde öğretmenlerimiz yaprak test olsun, deneme sınavı olsun, çalışma kağıdı verecek olsun beyaz A4 kağıtlara ihtiyaçları oluyor, bilgilerinize.
Ben kendimi rahatlatmak açısından söylüyorum, belki burada yapılan yardıma maddi olarak katılamayabilirim, Çünkü kendi okulumda da aşırı ihtiyaç olduğu için yanlış anlamazsanız buraya öncelik vermek istiyorum. Ama her türlü manevi yardıma aracılığa hiç olmadı o okula gittiğimiz anda Boludan seve seve katılmak isterim... Saygılar.
Alışveriş için carrefour en uygunu. Geçen hafta onca market gezdim
içlerinde en ucuzu carrefour du, hem uygun fiyat hem de çeşit çoktu.
Tabi diğer toptancıları bilemiyorum.
Mesela,
12 renkli sulu boya 1,30 TL
4'lü kalem traş 1,50 TL
tanesi 1,00 TL. ye kumaş kalemlikler vardı ve daha bir sürü şey...
fikir olması açısından yazdım...
Merhaba, gerçekten çok güzel ve anlamlı, hepsinden öte yavrularımıza faydamızın dokunacağı bir konu açılmış. Teşekkürler.
Ben de bu konuda önce evdeki kitaplardan başlıycam. İşyerinde bulunduğum pozisyonun avantajını kullanıp büyük firmalardan konuyla ilgili yardım isteyeceğim. Promosyon olarak dağıttıkları çocuklarımızın işine yarar ürünler olabiliyor dönem dönem, kalemlik, kalem vs. Bunlardan bile temin edebilsem ne mutlu bana.. Gölde bir damla olur belki ama böyle böyle amacımıza ulaşırız diye düşünüyorum.
İlk görüşmemi şimdi yaptım Coca cola firmasıyla.. Olumlu yanıt aldım. İnşallah kısa süre sonra buradan gönderdikleri malzemeleri sizlerle paylaşacağım..
Merhaba, gerçekten çok güzel ve anlamlı, hepsinden öte yavrularımıza faydamızın dokunacağı bir konu açılmış. Teşekkürler.
Ben de bu konuda önce evdeki kitaplardan başlıycam. İşyerinde bulunduğum pozisyonun avantajını kullanıp büyük firmalardan konuyla ilgili yardım isteyeceğim. Promosyon olarak dağıttıkları çocuklarımızın işine yarar ürünler olabiliyor dönem dönem, kalemlik, kalem vs. Bunlardan bile temin edebilsem ne mutlu bana.. Gölde bir damla olur belki ama böyle böyle amacımıza ulaşırız diye düşünüyorum.
İlk görüşmemi şimdi yaptım Coca cola firmasıyla.. Olumlu yanıt aldım. İnşallah kısa süre sonra buradan gönderdikleri malzemeleri sizlerle paylaşacağım..
Bizde zaten diyorduk bu gülay hanım nerede :D süper olur servisliğini yaptığınız firmalarla görüşürseniz promosyon ürünleri çok işe yarar ..
bende kitap vs den çok ayakkabı giysi tarzı bişiler bakmaya çalışıyorum umarım iyi bir sonuç çıkarabilirim ..
bizde zaten diyorduk bu gülay hanım nerede :d süper olur servisliğini yaptığınız firmalarla görüşürseniz promosyon ürünleri çok işe yarar ..
Bende kitap vs den çok ayakkabı giysi tarzı bişiler bakmaya çalışıyorum umarım iyi bir sonuç çıkarabilirim ..
haftasonu pek tercih etmiyorum bilgisayarla uğraşmayı, haliyle bu sabah gördüm :) umarım faydalı bişeyler yaparım..
Kriminal
07/03/2011, 17:40
Ben her sene bır cocuk gıydırıyorum..
Ayrıca kızımın okuluna 2 yıldır 200 er kıtap gönderdım...
Bu forumda cok guzel seyler olacaghına canı gonulden ınanıyorum
WiSTaRiA
07/03/2011, 17:50
Harikayiz arkadaslar...
bu konu için forum u yönetenlere destekleyen tüm forum arkadaşlarıma çok teşekür ediyorum Hak ergec cimrilerin hakkından gelir, Cehennem ateşi onlar içindir, Ne der,dili inciler sacan HZ.MUHAMMED, Çömert gavur cimri müslümandan yeğdir. Ömer Hayyam
Arkadaşlar, peki bir süre belirleyecek miyiz?
Yardımları ne zamana kadar temin etmemiz gerektiğini bilirsek
ona göre daha hızlı yol alırız düşüncesindeyim.
WiSTaRiA
07/03/2011, 18:30
Özlemcim merhaba desteğin için teşekkür ederim... Zamanı 1-2 ay içinde olarak düşündük.. Apar topar bu işe kalkmıyalım dedik... Mesela nisan ortasında yada sonuna doğru toplanan kitap kıyafet kırtasiye malzemesi vs. lerle bizzat okula hep beraber gidip dağıtım yapılır hemde toplu gene buluşma olur düşüncesindeyiz...
Kriminal
07/03/2011, 18:33
Özlemcim merhaba desteğin için teşekkür ederim... Zamanı 1-2 ay içinde olarak düşündük.. Apar topar bu işe kalkmıyalım dedik... Mesela nisan ortasında yada sonuna doğru toplanan kitap kıyafet kırtasiye malzemesi vs. lerle bizzat okula hep beraber gidip dağıtım yapılır hemde toplu gene buluşma olur düşüncesindeyiz...
Bence okullara eğitim öğretim yılı başında bu yardımların yapılması daha mantıklı olacagı dusuncesındeyım..Hem okulu bıten ogrencıler eskı kıtaplalrını defterlerını önluklerını vs verır dıye dusunuyorum...
WiSTaRiA
07/03/2011, 19:06
Haklısın deniz ama genelde eski kitap ve önlükler okul içinde sirkülasyona uğruyor zaten...
Kriminal
07/03/2011, 19:09
Okey hacı
WiSTaRiA
07/03/2011, 19:17
Hiç olmassa Tayfun öğretmenimizin İkitellideki okuluna kütüphaneyi kurmamız lazım...
Arkadaşlar öncelikle konu için herkese ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.Hepsini okuyamadım ama bir öğretmen olarak çok duygulandım.
Hiç olmassa Tayfun öğretmenimizin İkitellideki okuluna kütüphaneyi kurmamız lazım...
orçun hocam benim kütüphane daha anca kuruluo kitaplar falan geliyor yavaş yavaş sizlerden de kitap bekliyorum birde sınıflarımızda kitap sayımız çok düşük öğrencilerimize hep aynı kitapları okutmak zorunda kalıyoruz e tabi haliyle sıkılıyorlar ve okumak istemiyorlar..gelen kitaplar sadece benim sınıfıma değil bütün okula dağılacak emin olabilirsiniz her öğretmen arkadaşım yararlanacak inşallah..
arkadaşlar gerçekten çok sevindim yahu..fikret hocamın bir kıvılcımı herkesi ateşledi:)
Foruma ve insanliga yakisan bir kampanya soz konusu,emegi gecenlere-gececeklere kendi adima tesekkur ederim simdiden...
1 buyuk koli dolusu kitabi Bursaya bagli Kestel ilcesinde ihtiyaci olan bi okula gecigimiz gunlerde verdim,onumuzde daha sure var, belki yine toparlayabilirim bi miktar kitap...
konuyu canlandırayım dedim ne durumdayız arkadaşlar :)
arkadaşlar merhaba yeni bir üyeyim bu forumun araçlarla da ilgili olsada sosyal paylaşım sitesi özelligini taşıdıgını gördüm bu yüzden uzun yıllar kitap dagıtım elamanı olarak calışmış birisi olarak TÜRKİYENİN bir çok yerinde okullarında kitap eksigi olan çocuklar gördüm onun için bu çocuklara kitap ulaştırmaya ne dersiniz bunu sizinle paylaşmak istedim saygılarımla
En doğrusu, dosta düşmana iyilik etmen;
İyilik seven kötülük edemez zaten.
Dostuna kötülük ettin mi düşmanın olur:
Düşmanınsa dostun olur iyilik edersen .
Arkadaşlar konuyu biraz canlı tutup hafta sonunda belki elimizden gelebileceği kadar bir şeyler yaparız diye Ömer Hayyam;dan bir dörtlükle merhaba demek istedim!
fikret hocam bende sana yazıcaktım şimdi sayfayı bulmuşsun güzel :)
evet bu siteler konusun da pek iyi degilim konu açma başlıgına girin ce buldum.MERHABA
hadi bakalım arkadaşlar....
En doğrusu, dosta düşmana iyilik etmen;
İyilik seven kötülük edemez zaten.
Dostuna kötülük ettin mi düşmanın olur:
Düşmanınsa dostun olur iyilik edersen .
Arkadaşlar konuyu biraz canlı tutup hafta sonunda belki elimizden gelebileceği kadar bir şeyler yaparız diye Ömer Hayyam;dan bir dörtlükle merhaba demek istedim!
Eser bey teşekürler..
Öncelikle herkese merhaba,
Bu kampanya gerçekten çok güzel ve çok hayırlı bir amaç için yapılmaktadır. Kampanyayı başlatan ve birşeyler yapılması için elinden geleni yapmaya çalışan herkese teşekkür etmek gerek. Hepimiz elimizden geldiğince etrafımızda bu yardım kampanyasını duyurmalı ve toplayabildiğimiz kadar yardım malzemesi toplamalıyız. Ancak etrafımızdaki insanların bu uğraşın ne kadar ciddi olduğunu anlayabilmesi için ilk başta yardım yapılacak okulun açık adı ve adresi, irtibat kurulacak kişinin iletişim bilgileri, yardımların toplanacağı son tarih vs. gibi bilgilerin netleştirilip bilgilendirilmesi gerekiyor. Ki bizde facebook olsun, işyerimizde olsun, özel hayatımızda olsun bu kampanyayı yazılı ya da sözlü olarak etrafımızda paylaşabilelim. Hatta grafik konusunda iyi olan arkadaşlar ufak bir tanıtım afişi tarzında birşey yapabilirse bu yardım sadece forumla sınırlı kalmaz ve birçok insan yardım kampanyasına katılabilir. Bir kişi fazla olsa ne olur demeyip ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşmamız gerek. Sadece 1 tane bile kitabın ya da bir çift ayakkabının o ufacık çocukları ne kadar mutlu edeceğini tahmin bile edemeyiz.
Yanlış birşey söylediysem affola, bu hayırlı işte hepimizin parmağı olmasını diliyorum..
arkadaşım merhaba gösterdigin ilgiye teşekür ederiz.bu konuyla forum yöneticileri ilgileniyorlar ayrıca daha önceden tecrübeliler. söylediklerini muhakkak dikkate alacaklardır.teşekürler
Ben teşekkür ederim Fikret abi. Böyle güzel şeyleri sürekli yapmamız gerekiyor. Sizin vasıtanızla güzel bir iş başaracağız inşAllah.
Buna birey olarak bizlerin toplum olarak her kesimin ihtiyacı var (DÜŞÜNMEKTEN UTANMIYORSAN,SÖYLEMEKTENDE UTANMA) düşünen ve söyliyen olmak için.
arkadaşlar konuyu güncel tutmamız lazım... 10-15 kişiden başkası yazmıyor...
okulların süresi azalıyor tespit acısından .acaba Eser bey şu ana kadar mevcut olanları (kitap,adet olarak,diger gerecler) bunu günlük olarak forum sayfalarında belirtsekmi
herkes topladığını veya göndereceğini belirtmesi güzel olur...
EviLDoeR
14/03/2011, 18:28
arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum... Orçun abi ile de bir görüşmem oldu. kalabalık ve istanbul'un her yerine konuşlanmış bir şirkette çalışıyorum. herşey iyice şekillendikten sonra bende elimden geleni yapacağım. benim gibi düşünen arkadaşlar olabilir. bu yüzden irtibat, okul adı gibi bilgilerinde en başta yazılması iyi olur... şu an sadece ikitellide bir okul adını biliyorum o kadar. daha fazla bilgi daha sağlıklı olur.
merhabalar tekrardan..şu an için gündemde olan okul sanırım benim okulum..okulun açık adı: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
iletişim: Tayfun AYDIN(tayfux) (4-C Sınıf Öğretmeni)
adresi şçyle anlatayım mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var onun tam karşısında peugeot satış merkezi var onun hemen arkasında mehmet akif mahallesinin içinde kalıyoruz.
Arkadaşlar konuya ilgi çok az,bu kadarla sınırlı kalmamalıyız. Ben elimden geldiğince sözlü olarak etrafıma duyurmaya ve istemeye başladım, kısa bir zaman içerisinde toplamaya başlayağım gibi inşAllah. İrtibatta olduğum kişilerede güzel bir mail hazırlayıp atmayı düşünüyorum, onlarda şirketlerinde paylaşacaktır, bu yönde elimden geleni yapacağım. Hemen kısa zamanda birşey olması pek mümkün gibi değil ama sabırla çalışmamız gerek, 2-3 hafta içinde güzel bir yardım toplayabiliriz gibime geliyor. Net iletişim bilgileri olması çok güzel, düzgün bir mail hazırlayabilirsem sizlerle de paylaşacağım, işlerim ve derslerimden vakit ayırıp elimden geleni yapmaya çalışacağım.
cihan hocam süpersin bende en yakın zamanda okulumda size çay içereceğim günü bekliyorum :)
inşAllah Tayfun öğretmenim inşAllah :) O çocukların mutlu gözlerini görelimde,gerisi her zaman yapılır :) En kısa zamanda facebook ve mail adreslerimizden paylaşabileceğimiz bir mail hazırlamaya çalışacağım.
Arkadaşlar merhaba,
Şöyle bir mail hazırladım, çoğunluk onay verirse tanıdığımız herkese gönderelim derim.
Geleceğe Işık Tutuyoruz.
İhtiyacı olan çocuklarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz.
Arkadaşlar, bizler forum.grandepuntotr.com üyeleri olarak öğretmen olan üye arkadaşlarımız ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın vasıtası ile okullarda yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız için yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. İlk hedef olarak belirlediğimiz okulun ve ilgili kişinin bilgileri aşağıda yer almaktadır. Sizlerden hiçbir şekilde para yardımı talep etmiyoruz. Sadece o okulda okuyan 7-16 yaş arası kardeşlerimizin kullanabileceği okul malzemesi, kıyafet, mont, ayakkabı, atkı, bere, tişört vb. malzemelere ihtiyacımız var. Ayrıca okulda kurulmaya başlanan kütüphane için okumuş olduğunuz ansiklopedi, dünya eserleri, hikâyeler ve eğitim kitapları gibi kitap yardımlarınızı da bekliyoruz. Ailenizde, etrafınızda ya da iş yerinizde bu yardıma katılabileceğini düşündüğümüz yüzlerce insan var. Lütfen bu kampanyaya elinizden geldiğince destek olup ulaşabildiğiniz yere kadar ulaşmanızı önemle rica ediyoruz. Bir kardeşimizi, bir çocuğu sevindirip onların ihtiyaçlarını gidermenin vermiş olduğu mutluluk asla tahmin edilemez. Önemle rica ediyoruz, kesinlikle para yardımı kabul edilmeyecektir. Bunun yerine bir kalem kutusu, bir sulu boya, bir defter, bir atkı, bir mont alarak bunları bize ulaştırmanız bizi ve kardeşlerimizi oldukça mutlu edecektir. Kampanyamız İstanbul, Tekirdağ, İzmir ve Ankara şehirlerinde de başlatılmış ve gerçekten hayırlı bir amaç için yapılmaktadır. Bu yardıma el uzatıp, ufakta olsa katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler. Yarının yıldızlarına bugün biz ışık olalım arkadaşlar, zor durumdaki kardeşlerimize bir nebze de olsa umut olalım.
Yardım Yapılacak Okul: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
İletişim: Tayfun AYDIN (4-C Sınıf Öğretmeni) - 05062036913
Adres: Mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var, onun tam karşısında Peugeot satış merkezi var, onun hemen arkasında Mehmet Akif mahallesinin içinde kalıyor.
Kampanyanın detayları için bu maili size gönderen kişi ile ya da Tayfun öğretmenimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
cihan hocam süper olmuş ellerine sağlık şutla maili :)
Tayfun hocam sağolasın :) Sitenin adresi de geçtiğinden yöneticilerimizde onay verirse öyle gönderelim. Ancak ben özellikle bir tarih aralığı belirtelim diyorum, maile de bu tarih aralığını eklersek çok daha ciddi ve hızlı olabilir.
Cihan, ellerine sağlık, harika olmuş...
Senin de söylediğin gibi yönetim onayından sonra çevremizdekilere
yollayabiliriz ve ben de tarihin acilen belirlenmesinden yanayım... ;)
Arkadaşlar merhaba,
Şöyle bir mail hazırladım, çoğunluk onay verirse tanıdığımız herkese gönderelim derim.
Geleceğe Işık Tutuyoruz.
İhtiyacı olan çocuklarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz.
Arkadaşlar, bizler forum.grandepuntotr.com üyeleri olarak öğretmen olan üye arkadaşlarımız ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın vasıtası ile okullarda yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız için yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. İlk hedef olarak belirlediğimiz okulun ve ilgili kişinin bilgileri aşağıda yer almaktadır. Sizlerden hiçbir şekilde para yardımı talep etmiyoruz. Sadece o okulda okuyan 7-16 yaş arası kardeşlerimizin kullanabileceği okul malzemesi, kıyafet, mont, ayakkabı, atkı, bere, tişört vb. malzemelere ihtiyacımız var. Ayrıca okulda kurulmaya başlanan kütüphane için okumuş olduğunuz ansiklopedi, dünya eserleri, hikâyeler ve eğitim kitapları gibi kitap yardımlarınızı da bekliyoruz. Ailenizde, etrafınızda ya da iş yerinizde bu yardıma katılabileceğini düşündüğümüz yüzlerce insan var. Lütfen bu kampanyaya elinizden geldiğince destek olup ulaşabildiğiniz yere kadar ulaşmanızı önemle rica ediyoruz. Bir kardeşimizi, bir çocuğu sevindirip onların ihtiyaçlarını gidermenin vermiş olduğu mutluluk asla tahmin edilemez. Önemle rica ediyoruz, kesinlikle para yardımı kabul edilmeyecektir. Bunun yerine bir kalem kutusu, bir sulu boya, bir defter, bir atkı, bir mont alarak bunları bize ulaştırmanız bizi ve kardeşlerimizi oldukça mutlu edecektir. Kampanyamız İstanbul, Tekirdağ, İzmir ve Ankara şehirlerinde de başlatılmış ve gerçekten hayırlı bir amaç için yapılmaktadır. Bu yardıma el uzatıp, ufakta olsa katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler. Yarının yıldızlarına bugün biz ışık olalım arkadaşlar, zor durumdaki kardeşlerimize bir nebze de olsa umut olalım.
Yardım Yapılacak Okul: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
İletişim: Tayfun AYDIN (4-C Sınıf Öğretmeni) - 05062036913
Adres: Mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var, onun tam karşısında Peugeot satış merkezi var, onun hemen arkasında Mehmet Akif mahallesinin içinde kalıyor.
Kampanyanın detayları için bu maili size gönderen kişi ile ya da Tayfun öğretmenimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
cihan kardeşim olaya destek verip sahiplendigin için teşekürler.forum yöneticisi arkadaşlar kordinasyonu yapacaklardır.tarih belli olsa iyi olur.
Cihan, ellerine sağlık, harika olmuş...
Senin de söylediğin gibi yönetim onayından sonra çevremizdekilere
yollayabiliriz ve ben de tarihin acilen belirlenmesinden yanayım... ;)
Teşekkür ederim.Tarih olması daha sağlıklı geri dönüşler olmasına sebep olur diye düşünüyorum.
cihan kardeşim olaya destek verip sahiplendigin için teşekürler.forum yöneticisi arkadaşlar kordinasyonu yapacaklardır.tarih belli olsa iyi olur.
Bence de Fikret abi, bu tür konularda zaman önemli, ne kadar çabuk başlarsak o kadar çabuk ulaştırırız. Belki çok olağan üstü şeyler yapamayabiliriz ama bir çocuk bir çocuktur, kesinlikle az diye düşünmeden devam etmeliyiz.
evet haklısınız bencede tarih aralığını bir an önce belirlesek süper olcak bu arada bugün yönetici arkadaşlarla konuştum okulumuzda feci bir şekilde sıra ihtiyacı varmış..masa ve sıra..öğrencilerimiz 3 kişi oturuyor benim sınıfımda bir sırada 3 kişi oturuyor fakat diğer sınıflarda durum daha kötüymüş..
Tayfun hocam, şimdi anladığım kadarıyla okulda farklı ihtiyaçlar var. Şimdi bence siz okuldaki öğretmen arkadaşlar ve yöneticilerle bir görüşerek asıl ihtiyaçları belirleyin. Bu ihtiyaçlar arasından yapabildiklerimizi veya temin edebildiklerimizi yapalım, elimizden geldiğince destek olmaya çalışalım. Ama gereksinimler net şekilde belli olsun ki o yönde doğru yardımları yapalım diyorum.
WiSTaRiA
17/03/2011, 10:24
Bu işler aceleyede gelmez arkadaşlar... Benim fikrim daha öncede belirtmiştim nisan mayıs gibi olmasından yanayım hatta mayısın ilk haftası 1 hafta senelik izine çıkacağımdan ve daha rahat koşuşturma imkanım olacağından Mayısın ilk haftası olsun derim...
Orçun abi dediğin gibi aceleye gelmez, minimum 1 aylık süre olması lazım, çünkü gelen yardımlar kontrol edilerek kullanılabilirlik durumları değerlendirip ona göre hazırlık yapmalıyız, acele ile yanlış şeyler yapabiliriz. Ama net bir tarih belirleyerek şimdiden çalışmalara başlamalıyız derim ben.
Bu işler aceleyede gelmez arkadaşlar... Benim fikrim daha öncede belirtmiştim nisan mayıs gibi olmasından yanayım hatta mayısın ilk haftası 1 hafta senelik izine çıkacağımdan ve daha rahat koşuşturma imkanım olacağından Mayısın ilk haftası olsun derim...
kesinlikle olabilir havaların da güzel olması gerek şöle rahat rahat hem buluşmamızı yaparıs hemde çocuklarımıza hediyelerini ikram ederiz. okul yönetimi ile sürekli irtibat halinde olduğum için okulun sıkıntılarını iyi biliyorum..okulumuzda derslik sıkıntısı olduğu için sınıflarımız en az 45 kişi :( durum böyle olunca öğrencilerimiz 3 kişi oturuyorlar..çoğu sınıfımızda teknoloji namına hiçbirşey yok(projeksiyon vs.) yani sıra ve masamız yok. ayrıca arkadaşlar okulumuz tuvaletlerini daha yeni yaptırdı borç harç ve milli eğitimden tek kuruş para gelmedi şu an okul zaten borç batağında berbat durumda anlıyacağınız..sadece öğrenciye karşılık yerine okula da birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum..ilginize gerçekten minnettarım çook ama çok teşekkürler..
Tayfun öğretmenim, anlaşıldığı üzere okul ciddi bir sıkıntı içerisinde. Bu durumda maddi yardımında yapılması gerekiyor gibi. Bence net bir şekilde nasıl bir yardım yapılacağını belirlemeliyiz, eksik olan ve alınması gereken şeyleri de liste haline getirip bu şekilde maile eklemeliyiz, devamında da bunların temin edilmesi için uğraşmalıyız diye düşünüyorum.
Arkadaşlar burdan, sayısı şu an 100'er adet olmak üzere ama fazlası da olabilir
-Okul çantası
-Beslenme çantası
-Boya
-Kalemlik
ayarlayabildim...
Arkadaşlar burdan, sayısı şu an 100'er adet olmak üzere ama fazlası da olabilir
-Okul çantası
-Beslenme çantası
-Boya
-Kalemlik
ayarlayabildim...
GÜLAY HANIM ÇOK,ÇOK TEŞEKÜR EDERİM. Gösterdiginiz alakaya bunları edinecek çocukların minnacık kalpleri inanın sizinle****
GÜLAY HANIM ÇOK,ÇOK TEŞEKÜR EDERİM. Gösterdiginiz alakaya bunları edinecek çocukların minnacık kalpleri inanın sizinle****
O minnacık kalplerin ne olduğunu çok iyi bilirim.. Bir anneyim ben :) Umarım daha fazlasını da görürüz..
Tayfun hoca GÜLAY Hanımın desteğine bakarmısın......
gülay hanım süpersiniz gerçekten bu haber içime bir oh çektirdi :)
Tayfun öğretmenim, anlaşıldığı üzere okul ciddi bir sıkıntı içerisinde. Bu durumda maddi yardımında yapılması gerekiyor gibi. Bence net bir şekilde nasıl bir yardım yapılacağını belirlemeliyiz, eksik olan ve alınması gereken şeyleri de liste haline getirip bu şekilde maile eklemeliyiz, devamında da bunların temin edilmesi için uğraşmalıyız diye düşünüyorum.
cihan hocam birebir para yardımızını milli eğitim presedürleri ve yönetmeliği gereği okul kabul edemez..fakat okulun para harcaması gereken masa sıra gibi işleri halledebiliriz..
Valla Gülay abla tebrikler :) inşAllah bizlerde güzel şeyler yapabiliriz, ben daha çok kıyafet üzerine yoğunlaşıyorum, irtibatta olduğum arkadaşlarıma da mailleri atmaya başlayacağım, tarihti, belirlemeydi derken birşey yapamayağız yoksa.
Tayfun öğretmenim, bu durumda öncelikle sıra masa gibi araçların temin edildiği yerleri bulup en uygun fiyatı alarak para yardımı yapmak isteyen kişilerden ya da bazı büyük firmalardan bu tip bir yardım alarak biz bu araçları alıp okula teslim edebiliriz diye düşünüyorum. Çok büyük şeyler yapamasakta en azından bir kısım ihtiyaçları giderebilirsek çok güzel olur.
Valla Gülay abla tebrikler :) inşAllah bizlerde güzel şeyler yapabiliriz, ben daha çok kıyafet üzerine yoğunlaşıyorum, irtibatta olduğum arkadaşlarıma da mailleri atmaya başlayacağım, tarihti, belirlemeydi derken birşey yapamayağız yoksa.
Tayfun öğretmenim, bu durumda öncelikle sıra masa gibi araçların temin edildiği yerleri bulup en uygun fiyatı alarak para yardımı yapmak isteyen kişilerden ya da bazı büyük firmalardan bu tip bir yardım alarak biz bu araçları alıp okula teslim edebiliriz diye düşünüyorum. Çok büyük şeyler yapamasakta en azından bir kısım ihtiyaçları giderebilirsek çok güzel olur.
masa sıra olayını toplu stan firmalar olduğu gibi marangozlar da bu işi yapabiliyorlar ben araştırıcam yine yazarım buraya..
Malzemeler bugün gelecek bana.. Yanlız hemen mi göndereyim yoksa biraz daha süre var mı elimizde...bilemedim.. Bursa da olup sık sık istanbula giden bir arkadaş da ulaşım konusunda bana yardım ederse çok mutlu olurum. Olmazsa ancak o zaman kargoya vermem gerekecek.. Bunların da kargoyla sağlam bir şekilde okula ulaşacağı konusunda şüphelerim var..:(
WiSTaRiA
18/03/2011, 13:09
Gülay emeğin ve çaban için bende kendi adıma çok teşekkür ederim... İmkanın varsa biraz daha tutmanı rica edicem depoda yada elinde... Yardımlarımızı direk okula göndermiyeceğiz... Genelde okul yönetimi böyle şeyleri depolarına koyuyorlar... Mayıs ayı gibi teslimat olur... Elinde tutma imkanın varsa çok iyi olur zamanı gelince ya bana kargolarsın yada tayfun hocamızın adresine hiç fark etmez... Sağol...
Peki Orçun Mayıs ayı gibi gönderim yaparım o halde...
nasıl bir tarih belirleyelim arkadaşlar ne dersiniz?
Orçun bey mayıs ayını söylüyor tabi siz öğretmen olarak şu an durumu görüyorsunuz.acil yapabileceğimiz şu an için en azından sizin sınıfınızın okuma kitap larının olmadıgını söylemiştiniz.onun için olabilir.
ben her cuma kitap değişimi yapıyorum sınıfımda bu hafta gerçekten zorlandım Allahtan bazı çocuklar öğretmenim hediye ediyoruz kitaplığa diye kitap getirdiler de biraz rahatladım..mayıs ayı uygun hem havalar da güzel olur..
kaçıncı sınıf bu hafta arası çağaloğlunu dolaşayım.
Tayfun öğretmenim o zaman öncelikle kitap bulup en kısa zamanda size ulaştırmaya çalışalım elimizden geldiğince. Ne tür kitaplar temin edelim,bununla ilgili sizin fikriniz önemli,onlar için uygun tarz kitapları söylerseniz yanlış şeylerle vakit kaybetmeyelim derim.Etrafımızda çocuğuna alıpta çocuğunun okumadığı kitaplara sahip olan birçok kişi olabilir,bunları en azından değerlendirelim.
kaçıncı sınıf bu hafta arası çağaloğlunu dolaşayım.
4.sınıf fikret hocam..teşekkürler
Tayfun öğretmenim o zaman öncelikle kitap bulup en kısa zamanda size ulaştırmaya çalışalım elimizden geldiğince. Ne tür kitaplar temin edelim,bununla ilgili sizin fikriniz önemli,onlar için uygun tarz kitapları söylerseniz yanlış şeylerle vakit kaybetmeyelim derim.Etrafımızda çocuğuna alıpta çocuğunun okumadığı kitaplara sahip olan birçok kişi olabilir,bunları en azından değerlendirelim.
hafif kalın 100 sayfadan fazla olan set kitaplar var onlardan olabilir 4.sınıf 5. sınıf seviyesinde hocam..teşekkürler
Elimizden ne geliyorsa yapalım hocam :) inşAllah kısa zamanda sizi bu sıkıntıdan kurtarırız.
inşallah cihan hocam keşke herkes sizin kadar aktif olsa bu konuda şöyle bazen forumu etraflıca okuyorum tartışan arkadaşlarımız birbirlerine laf söylemek ile harcayacakları zamanı bu işler için harcasa keşke :(
Keşke hocam keşke :( inşAllah katılım sayısını arttırıp daha fazla çocuğa ulaşırız ve onları mutlu ederiz.
tayfun hoca senin konuyla ilgilenemedim hep ters istikamet lerdeydim bir de araba konusu var.kusura bakma!
tayfun hoca senin konuyla ilgilenemedim hep ters istikamet lerdeydim bir de araba konusu var.kusura bakma!
fikret hocam biliyorum geçenlerde söylemiştin albea mı alıosun taksi için? ayrıca hocam evet yavaş yavaş nisan ayı da geldi malzemeleri biryerde toplamamız lazım diye düşünüyorum..
taksiyi mal sahibi değiştirdi.: kendimiz için punto evo: en azından mevcut olan okuma kitaplarını bir hale koymak lazım...
taksiyi mal sahibi değiştirdi.: kendimiz için punto evo: en azından mevcut olan okuma kitaplarını bir hale koymak lazım...
anladım hocam hayırlısı olsun.. inşallah istanbul buluşmasına yetişir :)
son durum nedir arkadaşlar nisan ayına da giriyoruz..sürekli güncel tutmak istiyorum ki yeni üye olan arkadaşlar da görsün konuyu..
son durum nedir arkadaşlar nisan ayına da giriyoruz..sürekli güncel tutmak istiyorum ki yeni üye olan arkadaşlar da görsün konuyu..
Evet haklısın hocam......
arkadaşlar öncelikle tekrar merhaba bu konu biraz gündemden düştüğü için,ayrıca yeni arkadaşlarımız katıldığı için yazmak istedim.ilgi gösterirlerse seviniriz.kitap,yardım konusunda desteklerinizi bekliyoruz.tekrar TEŞEKÜRLER!!!!!!
fikret hocam elimden aldın benden çok yaşayacaksın bende yazayım diyordum tam senin yazdığını gördüm :) evet arkadaşlar ikitelli munis faik ozansoy ilköğretim okulu çocukları sizleri bekler :)
[QUOTE=tayfux;501206]fikret hocam elimden aldın benden çok yaşayacaksın bende yazayım diyordum tam senin yazdığını gördüm :) evet arkadaşlar ikitelli munis faik ozansoy ilköğretim okulu çocukları sizleri bekler :)[/QUt Tayfun günaydın nasılsın, iyimisin mayıs ayından önce güzel bir organizasyonla inşallah bunu hallederiz özellikle kitap konusunu iyi olacak.iyi pazarlar
[QUOTE=tayfux;501206]fikret hocam elimden aldın benden çok yaşayacaksın bende yazayım diyordum tam senin yazdığını gördüm :) evet arkadaşlar ikitelli munis faik ozansoy ilköğretim okulu çocukları sizleri bekler :)[/QUt Tayfun günaydın nasılsın, iyimisin mayıs ayından önce güzel bir organizasyonla inşallah bunu hallederiz özellikle kitap konusunu iyi olacak.iyi pazarlar
günaydın fikret hocam iyilik çok şükür miniklerle uğraşmaya devam :) inşallah çalışmalara devam mayısta halledelim bu işi sevinç çığlıkları atılsın ikitellide :)
Merhaba, çocuklar.
Bir geniş
bir büyük «Merhaba» demek,
sonra bitirmeden sözümü
yüzünüze bakıp gülerek
— kurnaz ve bahtiyar —
kırpmak gözümü...
Biz ne mükemmel dostlarız ki
kelimesiz ve yazısız
anlaşırız...
Merhaba, çocuklar,
merhaba cümleten... NAZIM HİKMET.....
BU şiir tayfun öğretmen sana ve miniklerine......
Ben topladığım çanta, boya kalemi, kalemlik gibi malzemeleri işyerinde odamın bir kenarında bekletiyorum. İsterseniz bu hafta ici kargoya verebilirim hocam..
Merhaba, çocuklar.
Bir geniş
bir büyük «Merhaba» demek,
sonra bitirmeden sözümü
yüzünüze bakıp gülerek
— kurnaz ve bahtiyar —
kırpmak gözümü...
Biz ne mükemmel dostlarız ki
kelimesiz ve yazısız
anlaşırız...
Merhaba, çocuklar,
merhaba cümleten... NAZIM HİKMET.....
BU şiir tayfun öğretmen sana ve miniklerine......
zevkle ileticem fikret hocam :)
Ben topladığım çanta, boya kalemi, kalemlik gibi malzemeleri işyerinde odamın bir kenarında bekletiyorum. İsterseniz bu hafta ici kargoya verebilirim hocam..
gülay hanım teşekürler,iyi pazarlar sizin yaptıgınız en iyisi oldu bu kampanya başlayalı her şey hazır ama bunun dışında bizler hazırmıyız bilemiyorum.zamanı gelince bunları bir araya getirip inşallah organize oluruz.ayrıca yukarıdaki şiiri ailenize bir teşekür olarak kabul ederseniz sevinirim...
gülay hanım çok teşekkürler orçun hocamda da var sanırım bişeyler mayıs ayının ilk haftası bunları birleştirelim diyorum ne dersiniz?
gülay hanım teşekürler,iyi pazarlar sizin yaptıgınız en iyisi oldu bu kampanya başlayalı her şey hazır ama bunun dışında bizler hazırmıyız bilemiyorum.zamanı gelince bunları bir araya getirip inşallah organize oluruz.ayrıca yukarıdaki şiiri ailenize bir teşekür olarak kabul ederseniz sevinirim...
Oğluma okudum sizden bir hediye olarak, çok sevdi. Ben teşekkür ederim. Daha fazla seyler yapmayı çok isterdim.
gülay hanım çok teşekkürler orçun hocamda da var sanırım bişeyler mayıs ayının ilk haftası bunları birleştirelim diyorum ne dersiniz?
Orcun bahsetmişti, evet. İslerimin yoğunluğundan forum sayfası bilgisayarımda açık olsa bile pek fazla takip edemiyorum konuyu. Değişen bir durum var mı yok mü bilemedim, bu yüzden sorma gereği duydum hocam. Pekala Mayıs ayına kadar birseyler daha eklenir umarım:) teşekkürler böyle bir yardımlaşmaya önayak olduğunuz için...
Oğluma okudum sizden bir hediye olarak, çok sevdi. Ben teşekkür ederim. Daha fazla seyler yapmayı çok isterdim.
Orcun bahsetmişti, evet. İslerimin yoğunluğundan forum sayfası bilgisayarımda açık olsa bile pek fazla takip edemiyorum konuyu. Değişen bir durum var mı yok mü bilemedim, bu yüzden sorma gereği duydum hocam. Pekala Mayıs ayına kadar birseyler daha eklenir umarım:) teşekkürler böyle bir yardımlaşmaya önayak olduğunuz için...
teşekkürler Gülay Hanım fakat benden çok Fikret abim bu konuyu gündeme taşıdı bende bu konu aracılığı ile kendi teşekkürüm ile birlikte fikret hocama sunuyorum Allah razı olsun :) tamam Orçun hocam da görecektir konuyu o da eminim yazacaktır birşeyler olumlu yada olumsuz mayısın ilk haftası güzel olur diye düşünüyorum..
Merhaba,
Malesef yoğunluğum ve rahatsızlığım sebebiyle bende konuyla pek ilgilenemedim. Kendim çevremden birkaç parça birşeyler buldum kıyafet olarak, çok büyük paketlerle gelemesemde inşAllah teslim etme gününe kadar paketleri büyüteceğim. Hazırladığım maili bugün birçok arkadaşıma gönderdim ve göndermeye devam edeceğim, inşAllah bir faydamız olur. Kardeşlerimiz için yapabileceğim ne varsa yapmaya çalışacağım. inşAllah hem bizler hem de onlar mutlu oluruz. Herkesten Allah razı olsun.
WiSTaRiA
11/04/2011, 12:30
Arkadaşlar iş yoğunluğundan bayaadır foruma bakamadım... Mayısın ilk yada 2nci haftası organize olucaz... Düşündüğüm planım bu...
Arkadaşlar iş yoğunluğundan bayaadır foruma bakamadım... Mayısın ilk yada 2nci haftası organize olucaz... Düşündüğüm planım bu...
tam destek :)
WiSTaRiA
11/04/2011, 12:49
aynen...
arkadaşlar kitapve yardım kampanyası için orçun arkadaşımızın dediği gibi mayıs ayına toparlamaya çalışıyoruz.bir takım hazırlığı olan arkadaşlarımız var.sizlerin de bu konuya duyarlı davranıp.mümkün olabildiğince bir takım şeyler yapabileceğinize inanıyorum. bu ne olabilir mesela forumdaki herkes bir kitap verse bu bile yeter.yarısına razıyım.kitap vermek isteyen,bana ,tayfux,wistaria kargo ile gönderebilirler.ilk ögretim ,lise için şimdiden teşekür ederim....
arkadaşlar kitapve yardım kampanyası için orçun arkadaşımızın dediği gibi mayıs ayına toparlamaya çalışıyoruz.bir takım hazırlığı olan arkadaşlarımız var.sizlerin de bu konuya duyarlı davranıp.mümkün olabildiğince bir takım şeyler yapabileceğinize inanıyorum. bu ne olabilir mesela forumdaki herkes bir kitap verse bu bile yeter.yarısına razıyım.kitap vermek isteyen,bana ,tayfux,wistaria kargo ile gönderebilirler.ilk ögretim ,lise için şimdiden teşekür ederim....
34ozkankurtuldu34
29/04/2011, 22:37
Merhaba arkadaşlar konuya yabancıydım biraz önce firket abiyle detayları görüştüm elimden geleni yapacagım eşim ögretim görevlisi ve arkadaşlarıda onlarlada bu konuyu paylaşıp kitap konusunda elimden geleni yapacagım farklı bir şekilde destegim olabillirsede yardımcı olmak isterim konuyu tam okuyamadım bütününü okuyayıım bakalım neler yapabiliriz güzel bir düşünce katkıda bulunan herkezi tebrik ediyorum.
sqorpion
29/04/2011, 22:51
Arkadaşlar bende bedensel engelliler için (akülü araba alamak için) yardım topluyorum.Sırada İstanbul'da engelli bir öğrencimiz var ona arabasını teslim etmek istiyoruz.Yardımlarınızı bekliyoruz...
bunun için ne yapılabilir açıklarsan daha iyi olur sanırım..
sqorpion
29/04/2011, 23:01
normalde kahvaltı düzenliyoruz ordan elde ettiğimiz gelirlerle araba alıyoruz önceden belirlediğimiz engelli kardeşimize arabasını teslim ediyoruz. yani bağış topluyoruz. şu anda birikmiş cüzi bir miktar paramız var üstünü tamamlamak istiyoruz.eğer bağış yapmak isteyen varsa bana ulaşabilir. Aytaç ÇOBAN 0544 838 74 69
evet arkadaşlar munis faik için zaman geldi :) hadi gelin sevindirelim minikleri :)
Evet Tayfun hocamında dediği gibi zamanı geldi,günü belirleyelim derim :)
Aytaç bey umarım size de yardımcı olabiliriz, yaptığınız çok güzel ve hayırlı bir şey..
Konuyla ilgili gelişme yok sanırım ?
olması lazım artık arkadaşlar mayısın ilk haftası diye konuşmuştuk..
arkadaşlar bu konu için özkan arkadaş aradı artık bu olayı netleştirmek gerekiyor bencedeokullar kapanacak ben şunu derim herkes elindeki materyeli tayfun ögretmenle irtibata geçip ona kargo ile göndersin derim hem ona dügün öncesi bir hediyeymiş gibi olur çocukların sevinci onu mutlu eder.çözüm bence bu ilgi gösreren arkadaşlara teşekür ederim .....
fikret abi ben şu anda kocaelideyim burdan aydına geçicem düğün için yani şimdi zor ama 5 haziran akşamı istanbulda olacağım nasipse..siz 3 ü yada 4 ü gibi gönderirseniz elime ulaşır..
hocam bu işin ilk günkü gibi heyecanı kaldıgını zannetmiyorum göndermek isteyen arkadaşlar a benim adresimi verebilirim toplansın eger varsa seninle irtibata gecerim.
ilk siteye üye oldugum tarihten bu yana 5 aya yakın zaman gecti.sitenin bir aracforum sitesinin yanında bir paylaşım sitesi oldugunu düşünerek kitap toplama kampanyası başlatmayı düşündüm forum da eser bu konuyu genelleştirdi ihtiyacı olan çocuklara yardımikonusu olarak.belli arkadaşların dışında ilgi gösteren olmadı onlara teşekür ederim fakat yanılmışım bu siteye üye olan arkadaşlar araç ,soralım gezi yapalım,aracım şu aracım bu ,şu var bu var dışında diger konular ilgilerini cekmediğinden ötürü üstüne düşmediler ve biz hiç bir şey yapamadık foruma YAKIŞMADI BU teşekürler
PoLLiaNNa
02/06/2011, 15:06
Çok güzel bi düşünce, elimizden geleni yapalım...
fikret abi bu konuda haklısın konu yardımlaşmaya gelince çoğu zman görmezden gelebiliyoruz , bende elimdikileri derleyeyim ilgili arkadaşa yada sana gönderyim , amacım daha fazla olup kendim götürmekti ama hayırlısı..
GP COSKUN
02/06/2011, 15:24
bende elimdikileri toparlayıp gönderiyorum
şimdiye kadar duyarsız kaldığım içinde özür dilerim
ben den adres bekleyen arkdaşlara öncelikle teşekür ederim.elinizdeki malzemenin yeni sezon okulllar açılıncaya kadar sizde kalmasını ve yeni katılan arkadaşların desteği, forum desteginin artması ile daha iyi olacaktır
WiSTaRiA
04/06/2011, 00:38
Fikret abi bugün Bursadan gülayla ( )ile konuştuk hatta diğer konuya yazdım...Onun elinde de bayaa bişeyler birikmiş ve KRIMINAL arkadaşımızda bişeyler yolladı... Yani bayaa malzeme var elimizde... Evet 5 ay oldu attık tuttuk ama malesefki istem dışı sorunlar işler vesaireler çıktı... Gülaya benim önerim okulların ilk açıldığı gün yada ilk açıldığı haftanın günlerinden birinde gönüllü arkadaşlar tüm toplananları okula götürür öğrencilere ve okul yönetimine teslim eder güzel bir organizasyon olur diye düşündüm... İlk gün korkusu olan çocuklarada bir nebze teselli dağıtmış oluruz... Hatta coşkun abide diğer yazısında belirtmiş... Şuanda benim elimde de ansiklopedi - kitaplar ve bilimum çocuk giysileri mevcuttur... Bişey yaptığımız yada kulak arkası attığımız yok abim... Sevgi ve saygılarımla...
Henüz kimse bir yere bişey yollamasın ve ellerinde olanları muhafaza edip dahada arttırsın... Göndermeler karışınca ortalıkta karışır arkadaşlar... Hatta elimizdekileri ikiye böler aynı gün içinde 2 okula bile gidebiliriz... İlk gönüllü benim.... Bu organizasyonda seve seve görev almaya hazırım hatta aldım bile... Okulların açılmasına yakın uygun bir adres vereceğiz gönüllü arkadaşlarla ürünleri teslim edeceğiz...
Sevgi ve saygılarımla....
Bu konuyu boşlamak demiyelimde ilgisiz davrandığım için ilkönce o çocuklardan senden fikret abi ve diğer forum arkadaşlarımdan kendi namıma özür dilerim... Çok büyük ve güzel bir organizasyonla telafi edicez...
beni fikret abi bursa yolunda yakaladı :) arkadaşlar foruma da fazla giremiyorum yarın düğünüm var 5 dklığına zor giriyorum :) çalışmalarınızı takip ediyorum haberiniz olsun :)adresi verdim diğer konuda arkadaşlar okul adreside:MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ/K.ÇEKMECE
WiSTaRiA
04/06/2011, 13:56
Tayfun hocam ve diger ogretmen arkadaslar okullarin acilisinin 2nci yada 3ncu gunu hangi tarihe geliyor... O gune organizasyon yapiyoruz...
bişi yazmadım ama bende baya zula yaptım :D
WiSTaRiA
05/06/2011, 01:59
Forumda hiçmi öğretmen arkadaşımız yokmuş ya...
Arkadaşlar araştırıp buldum 19 EYLÜL 2011 tarihinde okullar açılıyormuş... Organizasyon tarihimizi 20 EYLÜL 2011 olarak teklif ediyorum... Uyarmı? Çalışanlar 1 gün izin alırlar herhalde iş yerlerinden... Ne dersiniz_?
Orçun, diğer konuya Tayfun hocam cevap yazmıştı. Hatta tarih ve adres bilgilerini de paylaşmıştı.
WiSTaRiA
05/06/2011, 22:56
1 ana konuya çok konu açılınca böyle karışıyo ortalık... Ana konu burası orası kapanmalı buradan devam etmeli bence...
Orçun abi okulların ilk günlerinde bu organizasyonu yapmamız güzel olur,kısmet olurda o güne sağ kalırsak inşAllah bende destek olmak isterim. Hatta tayfun hocamla görüştük,ben toplamış olduğum kitap,malzeme ve kıyafetleri bir aksilik olmazsa yarın kendisine teslim edeceğim. Tutacak fazla yerim olmadığından kendisine bırakmak en doğrusu diye düşündüm,önümüzdeki sene en uygun şekilde değerlendireceklerdir. Ayrıca maddi yardım yapacak arkadaşlar için belirtmek isterim ki, çok uygun fiyatlara İstanbul'un belirli noktalarında kırtasiye malzemesi temin edilebilmektedir. Eminimki diğer illerde de bu tip yerler var, maddi olarak yardım yapmak isteyen kişiler bu tip yerlerden malzeme temin edebilirler ya da belirlenen bir kişi aracılığıyla malzemelerin alınmasına yardımcı olabilirler.
Herşey bir kenara bir gerçek var ki, biz Türk insanı yardımseveriz falan diyoruz ya hani,çok az kaldı bu bahsettiğimiz insanlardan..Artık insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar..Abartmıyorum belki bir akşamlık meze parasına 1 kutu malzeme alınabilirken insanlar mezelerini tercih ediyor(örnek olarak verdim,yanlış anlaşılmasın)..Daha önceki sayfalarda yazdığım bir metin vardı,yardımda bulunacağına inandığım 50 kişiye gönderdim,sadece 2 kişi geri döndü,insanlar gerçekten de göründükleri gibi değillermiş..
Kusura bakmayın çok uzattım,inşAllah güzel bir organizasyonla bu ve bunun gibi olaylara karşı sağduyumuzu gösterir ve hep taze tutarız..
Saygı ve selamla..
Arkadaşlar araştırıp buldum 19 EYLÜL 2011 tarihinde okullar açılıyormuş... Organizasyon tarihimizi 20 EYLÜL 2011 olarak teklif ediyorum... Uyarmı? Çalışanlar 1 gün izin alırlar herhalde iş yerlerinden... Ne dersiniz_?
orçun hocam ben düğünümün olduğu gün bile yazdım foruma adresimi telefon numaramı okulun adını ne istendiyse..okulların açılış tarihi dediğiniz gibi onu da yazdım diğer konuya..ne zaman isterseniz gelebilrsiniz cihan arkadaşım benimle iletişime geçti yarın nasipse bana topladığı malzemeleri getirip bırakacak..örnek olması ve eylüldeki organizasyonun gerçekten güzel bir şekilde gerçekleşmesi dileği ile..
Konuyu güncel tutalım,tüm üyeler görsün :)
Konuyu güncel tutalım,tüm üyeler görsün :)
mükemmelsin cihan tam destek :)
WiSTaRiA
15/06/2011, 13:12
Herzaman destek unutulmadi bu konu...
Desteğimiz sürecek abilerim :)
aynen desteğe devam bu arada müdüre hanım ile de görüştüm hertürlü maddi yardım da dahil kabul edebileceklerini bunun presedürde sıkıntı çıkarmayacağını söyledi..
WiSTaRiA
15/06/2011, 16:13
Makbuz kesildigi surece Prosedurde sikinti cikmaz tayfun hocam...
Makbuz kesildigi surece Prosedurde sikinti cikmaz tayfun hocam...
orçun hocam bir ara yönetmelik değişti dışarıdan yardım alınamaz gibi şeyler olmuştu şimdi onu kaldırmışlar müdüre hanım sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuacağını söyledi haberiniz olsun belki onu da puntocu yaparız :)
aynen desteğe devam bu arada müdüre hanım ile de görüştüm hertürlü maddi yardım da dahil kabul edebileceklerini bunun presedürde sıkıntı çıkarmayacağını söyledi..
öyle ise maddi yardım için de banka bilgilerini verirsen
daha iyi olur. Daha önce de dediğim gibi iş yoğunluğundan vs.
alışveriş yapacak vakti olmayan ya da çevrelerinden birşeyler
temin edemeyecek arkadaşlarımız olabilir ve maddi desteği tercih edebilirler...
Sonuçta maddi desteklerle de gereken eksikler temin edilebilir...
okulun banka hesap numaralarını verebilirseniz yardımı iletmeye çalışırız..
okulun banka hesap numaralarını verebilirseniz yardımı iletmeye çalışırız..
anladım hocam ben bir sorayım müdüre hanıma hemen size dönerim..
Tayfun hocam bencede hesap numaralarını paylaşırsan iyi olur,vakti olmayan ama yardımda bulunmak isteyen kişiler bu şekilde yardımcı olabilir..Ya da daha önce dediğim gibi bir kişide toplanarak(en uygunu sende toplanması) malzeme,kıyafet vs temin edilebilir..Tahtakale'de ki toplu kırtasiye malzemesi satan yerler çok çok uygun fiyatlar sunmakta, hele ki böyle bir amaçla yaptığınızı söylediğinizde sağolsunlar onlarda 3-5 fazladan atıyorlar poşetlere, istenirse böyle de yapılabilir,isteyen okula da bağışalayabilir,önemli olan fayda sağlayacak yöntemin tercih edilmesi.
WiSTaRiA
15/06/2011, 17:18
Yardimlarimizi tek okulla sinirlandirmayalim arkadaslar... Toplanicak olan kitap vs malzemeleri 2-3 okul olarak pay edelim...
Orçun abi elbette pay edelim,ancak şu an mevcut tek okul Tayfun öğretmenin okulu,başka okullar varsa değerlendirmeye alalım,bu konuda okul bildirmek ya da bizi yönlendirmek isteyen kişiler yardımcı olursa seviniriz. Ve pay durumu olacaksa bence maddi yardımlar her bölgede belirlenen kişide toplanarak malzemeler alınıp liste yapılsın ve sayıları toplayarak mümkün olduğunda eşit dağıtalım ya da özellikle diyelim A okulunda kitap,B okulunda kırtasiye malzemesi eksik,bu şekilde de bir dağılım yapabiliriz.
arkadaşlar hesap numarasını veriyorum:
DENİZ BANK
İBAN: TR 930013400000126959200001
HESAP NO:2470-1269592-352
MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ/K.ÇEKMECE İSTANBUL
hocam hesap numaralarını aldık en kısa zamanda göndereceğim...
hocam hesap numaralarını aldık en kısa zamanda göndereceğim...
teşekkürler eser hocam Allah kabul etsin :)
Tayfun hocam hesaba para göndermek mi daha uygun olur şu an için yoksa malzeme temini mi gerekli ? Ona göre hareket edelim.
okullar açılana kadar tüm yardımları tayfun hocaya gönderelim..
Tayfun hocam hesaba para göndermek mi daha uygun olur şu an için yoksa malzeme temini mi gerekli ? Ona göre hareket edelim.
cihancım maddi yardım gelirse okulun aksayan yerleri falan tamirinde kullanılır yazın baya bir iş oluyor okulda boya badana falan filan..eşya bakımından müdüre hanım 2. el giyim eşyasına girmeyelim sıkıntı çıkıyor dedi.siz bilirsiniz yani nasıl uygun görürseniz..
okullar açılana kadar tüm yardımları tayfun hocaya gönderelim..
ben 1 temmuz a kadar istanbuldayım her türlü yardımınızı gönderebilirsiniz sıkıntı yok..
arkadaşlar ne olursunuz yazın bu konuyu unutmayalım unutmayın ki biz sıcak havada denizimize girerken 5 yıldızlı otelimizde tatilimizi yaparken sokakta çöp toplayan yada okul masrafları için para kazanmak zorunda olan çocuklarımız var..tam destek gptr :)
Tayfun hocam,konuyu unutmadık,unutmayacağız inşAllah,ancak dediğin gibi herkes şu an tatilde,yılın yorgunluğuna göre gerçekten bu tatilde gerekli aslında..biraz motive olup bence Ramazan ayı ile birlikte çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğimize ben inanıyorum,Eylül ayındaki yapacaklarımızı unutmayalım :)
unutmadık konuyu aklımızsa... okullar açılana kadar yardım edeceğiz...
Arkadaşlar tekrarlıyorum belkide sıkıştırıyorum ama kusuruma bakmayın lütfen..Yazın tatilimizi yaparken çocuklarımızı unutmayalım konuyu canlı tutalım yeni üye olan arkadaşlarımızın da katılımı ile eminim ki eylülde güzel bir yardım organizasyonu gerçekleştireceğiz..
WiSTaRiA
31/07/2011, 18:27
Güncel tayfun hocam merak etme :D
Ben elimdeki kitapların hepsini benzer kampanyalarda dağıttım. Maalesef elimde sırf teknik ve akademik kitaplar kaldı. Ancak etrafımdan bulabileceğim kitaplar olursa ben de destek olmak isterim..
Güncel tayfun hocam merak etme :D
:)
WiSTaRiA
31/07/2011, 18:39
Tabiki cem desteklerinizi bekliyoruz...
inanıyorum ki bu olayı güzel sonlandıracagız..
WiSTaRiA
31/07/2011, 19:38
aynen abi
Tayfun abicim, kütüphanenin son durumu nedir ? Ben duruma göre kırtasiye malzemesi ya da kitaba yöneleceğim.
Bu konuyu untmayalim arkadaslar...
arkadaşlar dün müdüre hanım ile görüştüm özellikle maddi anlamda çok borcumuz var dedi okul komple boyanmış sıraların çoğu kırıkmış onların tamiratı ve boya masrafları için..ben hesap numarası vermiştim zaten o konuda yardımcı olunmaya çalışılırsa sevinirim..ister hesap numarasına isterseniz de bağış makbuzu karşılığı...çocuklar için ise 2.el eşya da sıkıntı çıkıyormuş onun için sıfır olursa daha iyi olur..birde kütüphane de şu an için kitap konusunda bir sıkıntı yok..
WiSTaRiA
10/09/2011, 13:57
Tayfun hocam okul aile birliği yokmu sizin okulda?
Tayfun hocam okul aile birliği yokmu sizin okulda?
orçun hocam okul-aile birliğinin okul kısmı var fakat aile kısmı olaya biraz ilgisiz malesef..yılda 30 lira topluyoruz bütün okullar 100-200 aylık toplarken onu bile alamıyoruz malesef onun için okul borç batağında..herkez okul milli eğitimin baksın okuluna diyor da malesef bakmıyor işte su,elektrik herşeyi okul ödüyor..
Tayfun hocam ben gonlumden koptugunca alisveris yaptim...kalem sulu boya dalan filan... yarin masukiye bulusmasina getiriyorum... istanbillu arkadaslara berecegim...onlar size ulastirir...
Tayfun hocam ben gonlumden koptugunca alisveris yaptim...kalem sulu boya dalan filan... yarin masukiye bulusmasina getiriyorum... istanbillu arkadaslara berecegim...onlar size ulastirir...
teşekkürler eser hocam sağolasın..arkadaşlardan alırım emanetlerini sıkıntı yok :)
Tayfun abi o zaman ben maddiyat olarak birşeyler yapmaya çalışacağım..
Tayfun abi o zaman ben maddiyat olarak birşeyler yapmaya çalışacağım..
tamam cihancım sağol kardeşim şu an için daha iyi..
arkadaşlar dün müdüre hanım ile görüştüm özellikle maddi anlamda çok borcumuz var dedi okul komple boyanmış sıraların çoğu kırıkmış onların tamiratı ve boya masrafları için..ben hesap numarası vermiştim zaten o konuda yardımcı olunmaya çalışılırsa sevinirim..ister hesap numarasına isterseniz de bağış makbuzu karşılığı...çocuklar için ise 2.el eşya da sıkıntı çıkıyormuş onun için sıfır olursa daha iyi olur..birde kütüphane de şu an için kitap konusunda bir sıkıntı yok..
evet uzun yıllar devlet okullarını çalışmış birisi olarak tayfun öğretmenin söylediklerine katılıyorum .hele okulların açıldığı şu günlerde bakanlık acıklama yapsada bağış alınıyor malesef birde milli eğitim para almak yok diyor .fakat yapılan bağışlardan pay alıyor.arkadaşların tekrar ilği göstereceğini umuyorum bende eser arkadadaşım gibi kitap ve kırtasiye olarak düşünmüştüm ve okulların acıldığı ilk hafta elimizdeki malzemeyi forum olarak okula götürmeyi arzulamıştım nakdi yardımın (hesap numarasına)yanı sıra böyle bir paylaşımı direk okula götürerek çoçuklarla bunu paylaşmak ve tayfun öğretmeni tanımak istemiştim elinde malzeme olan varsa forum kabul ederse bunları götürmek isterim (dileyen tayfun öğretmenle irtibata geçip onun adınada kargo ile gönderebilir..
.
cihan sana ayrıca çok teşekür ederim .bizzat kendin gidip yaptıgın yardımlar ve yapacağın yardımlar için binlerce teşekür...
evet uzun yıllar devlet okullarını çalışmış birisi olarak tayfun öğretmenin söylediklerine katılıyorum .hele okulların açıldığı şu günlerde bakanlık acıklama yapsada bağış alınıyor malesef birde milli eğitim para almak yok diyor .fakat yapılan bağışlardan pay alıyor.arkadaşların tekrar ilği göstereceğini umuyorum bende eser arkadadaşım gibi kitap ve kırtasiye olarak düşünmüştüm ve okulların acıldığı ilk hafta elimizdeki malzemeyi forum olarak okula götürmeyi arzulamıştım nakdi yardımın (hesap numarasına)yanı sıra böyle bir paylaşımı direk okula götürerek çoçuklarla bunu paylaşmak ve tayfun öğretmeni tanımak istemiştim elinde malzeme olan varsa forum kabul ederse bunları götürmek isterim (dileyen tayfun öğretmenle irtibata geçip onun adınada kargo ile gönderebilir..
.
tabiki herzaman arayabilirsiniz arkadaşlar sıkıntı yok..
cihan sana ayrıca çok teşekür ederim .bizzat kendin gidip yaptıgın yardımlar ve yapacağın yardımlar için binlerce teşekür...
Abi asıl ben teşekkür ederim,senin attığın adımla biz birşeyler yapabildik ve yapabileceğiz inşAllah. Gerçekten bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize.Şu aralar biraz yoğunum, farklı düşüncelerim var,eğer yapabilirsem daha fazla yardımcı olmaya çalışacağım.