PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurt dışında modifiye yapıp gelmek ?

firars
05/03/2011, 16:29
Arabayı alsam bassam gitsem almanyaya italyaya vs... malum burada bir turbonun fiyatı ile oradaki arasında uçurum var.. mesela görsel değil ama kaput altında kalan abarth işlemi uygulatsam gelsem..

muayene de sorun olur mu ? veya başka bir sorun çıkar mı ? neler olabilir ?

WiSTaRiA
05/03/2011, 19:00
Tabiki birdahaki buluşmaları Almanya'da yapıcaz... Nasılsa vize yok :D:D:D

yolcu27
05/03/2011, 23:03
böyle bir uygulama gaziantep te yapılıyor suriye ye gidip araçlarını modifiye ederek Görsel olarak geri gelenler var. çok çok ucuza işlerini hallediyorlar gelirkende çay şeker benzin tamamdır işte :D özellikle çelik jantları yarı fiyatına alanlar var. hatta avon ürünleri geliyor 30-35 liraya orjinal fullspeed perceve satıyorlar ne ararsan var .

femoli
06/03/2011, 01:50
böyle bir uygulama gaziantep te yapılıyor suriye ye gidip araçlarını modifiye ederek Görsel olarak geri gelenler var. çok çok ucuza işlerini hallediyorlar gelirkende çay şeker benzin tamamdır işte :D özellikle çelik jantları yarı fiyatına alanlar var. hatta avon ürünleri geliyor 30-35 liraya orjinal fullspeed perceve satıyorlar ne ararsan var .

Nasi ya suriye gelismismi o kadar :) benim zamanimda bir adet malum dergi sayfasina 2 poset dolusu cay ve bir dunya seker alabiliyorduk :) modifiye felan ..

predator_ant
06/03/2011, 01:58
Nasi ya suriye gelismismi o kadar :) benim zamanimda bir adet malum dergi sayfasina 2 poset dolusu cay ve bir dunya seker alabiliyorduk :) modifiye felan ..
çay ve şeker ile malum dergi :w00t2000:

wepster
06/03/2011, 02:08
Benim bi tanıdığımda ordaki akrabasından araba getirtmek istiyordu. kendi aracının aynısı motorunu parçalarını alıp eski arabayı geri yollıcaktı :) tam olayı hatırlamıyorum ama motorunu değiştirmeyi düşünüyordu sanırım.

ZAK1980
06/03/2011, 02:16
Kemal abi araba sumu yakıyor Almanyaya gıt yakıt parası yokmu okadar yolda cek cekılırmı hıc

kifanhom
06/03/2011, 02:37
harcayacağın yakıt parası otel masrafına burada daha fazlasını yaptırırsın

yolcu27
06/03/2011, 10:52

abi suriye den gelen arabaları görmen lazım :) özellikle de gaziantep hava alanına gelenleri :) tatile girelim bende bir ara gidip gelmeyi düşünüyorum gezmek lazım ;)

takres
06/03/2011, 12:36

abi gülmekten öldüm ya :D :D

yolcu27
06/03/2011, 12:50
abi gülmekten öldüm ya :D :D

şimdi millet iç çamaşırının içine micro sd kartlardan 2000 tanesini paketle presleyip getiriyor :D ama dergi sayfası çok iyi :D

yunus kahraman
06/03/2011, 21:28
Aracına istediğin modifikasyonu yapabilirsin. Gümrükte bir sıkıntı yaşamazsın. Bunu sana yıllardır yurt dışına girip çıkan biri olarak söylüyorum.

By_HaNNibaLL
07/03/2011, 14:47
işlemlerin parasini geçtim yakit+ihtiyaclarin parasina burada tatmin edici güçler elde edilir

yunus kahraman
10/03/2011, 00:08
dökük bir araba ile gidip, arabayı orada A dan Z ye komple yenileyip ve modlayıp gelebilir :)

femoli
10/03/2011, 12:21
dökük bir araba ile gidip, arabayı orada A dan Z ye komple yenileyip ve modlayıp gelebilir :)
Çok enteresandırki yurtdışından gelenlerde aynen aynı şeyi yapıyorlar türkiyede :) acaba her ülke kendi ülkesini pahalı diğer yerleri ucuzmu zannediyor..