Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Fiat Bayii & Servisleri Müşteri Memnuniyeti Anketi
İstanbulu bulamadım ekleyeyim dedim:) umarım yoktur başka konu
max.10 seçenek vardı daha bir dolu var aslında siz mesaj olarak yazarsınız artık:)
cakalsari
09/03/2011, 23:39
maslak sezgin oto
Deha Oto da çok ilgili gerçi benim lpg montajında sıkıntılar çıksada ilgili bir bayi tavsiye ederim şimdilik!
erkay oto mahmutbey ama servis kısmı satış değil :)
ozgurizmir
30/03/2011, 10:38
arkadaslar istanbuldaki goker otoyu yazmamişşiniz orasi nasil bilginiz varmi_??????
fixer1981
29/04/2011, 00:47
Deha Oto da çok ilgili gerçi benim lpg montajında sıkıntılar çıksada ilgili bir bayi tavsiye ederim şimdilik!
deha da kullandığımız resmi otoyu servise soktuk 2 kez fiat linea aracımız ama servisten memnun kalmadım aracın ön takımı tümden elden geçtiği halde ses kesilmedi gitti ve 1002 lira fatıra çıkmıştı o tamirat için :( ayrıca 120.000 bakımında triger seti değişti ve araç o an dan sonra kirli yakıt yakarken silkeler gibi silkelemeye başladı yolda giderken ve resmi araç olduğu için bürokrasiyi aşıp tekrar servise gitmek için onay bekliyoruz... ama tüm samimiyetimle diyebilirim ki kendi aracımı o servise götürmeyeceğim... ancak sizinde dediğiniz gibi çalışanlar ilgili ve güleryüzlü o konuda hakları yenemez...
fixer1981
29/04/2011, 00:49
bu arada topkapı da fırat oto nasıl giden varmı???
bvulgari
29/04/2011, 02:02
Zincirlikuyu birmot diyorum ben..Küçükyalı da oturuyorum Büyük konuşmiim ama çoooook zor durumda kalmadıktan sonra kesinlikle küçükyalı servise götürmem aracımı..
Ben taa Gebze Brlik Oto'ya gidiyorum. Kartal'daki Medos'a son gittiğimde silerek düzeldi dedikleri sorundan dolayı, tekrar gittiğim Birlik Oto da motor indi. Medos ta o denli büyük bir sorunu tespit edemediler maalesef. Halbuki oradaki arkadaşlarıda çok seviyordum.
taksi için maslak AKPINAR oto ya gittim çünkü daha önceki bakımları orada yapılmıştı gayet iyiydiler tavsiye ederim...kendi aracım için de düşünüyorum akpınar oto yu
E_N_D_E_R_
04/05/2011, 18:57
Cank ben topkapı fırat oto ya gidiyorum şimdilik bir sıkıntı yok.serkan bey var işi bilen bir arkadaş...iyi forumlar
jrgakbulut
08/05/2011, 20:55
valla arkadaslar b.düzü birmot gokhan bey iletişim ve anlayişi olsun çok iyi fakat artık zincirlikuyu birmotta satişta aklınzda olsn benim adimida verirseniz yardımcı olur kendisi
smartmavi
08/05/2011, 23:34
Bence Özkar 1 numara! Onu yazmayı unutmuşsunuz!
(ama sondan)
Onur.t-Jet
26/05/2011, 00:35
FİAT ÖZKAR mı aman uzak durun önünden bile geçmeyin sirkten farkı yok....
reddragon
26/05/2011, 00:56
Topkapı Fırat Oto neden yok...
bugun aracımın garanti uzatımını,kaskodan verilen boya korumasını fırat otoda yaptırdım. garantı uzatımında yardımcı olan ılknur hn ve servıste kendı arabası gıbı aracımla ılgılenen serkan bey. kesınlıkle tavsıye ederım arkadaslar.
Pendik Alper Oto,özellikle Murat Kardeşim sağolsun 120.000 bakımında çok yardımcı oldu. 9/10 olarak değerlendiriyorum.
E_N_D_E_R_
03/06/2011, 00:19
Fırat oto Serkan popülüst olma yolunda desene sen :=))
barslan112
03/06/2011, 02:28
gaziosmanpaşa goker
RoadStorm
03/06/2011, 11:28
Kartal KIRMAK OTO timuçin bey çok yardımcı oldu tüm bakımlarımdsa kırmaka gidiyorum ilk bakımda 20000 km de medosa gittim hayatımın yanlışını yaptım resmen bundan sonra kırmak başka servis yok tavsiye ederim orada timuçin bey furkan bey aracınızla kendi araçlarıymış gibi ilgileniyorlar
seawarrior
03/08/2011, 23:44
zincirlikuyu birmot oto çalışanlarına çok teşekkürler.
dogus618
23/09/2011, 11:55
bu arada topkapı da fırat oto nasıl giden varmı???
walla satış temsilcimde çok iyi idi ve servisimde dün oto alarm taktırmak için bıraktım çok ilgili alakalı ve aracım yeni olduğu için sorununuz warmı sıkıntınız warmı diye defalarca sordular ilgilendiler ilgili bir servis ve çok büyük bir servis
senergurbuz
23/09/2011, 12:59
Florya özkar oto
whitegold
23/09/2011, 13:05
gazıosmanpaşada göker otoo satışta ve servıste yılın 1 sı secıldı bılmedıgınızden eklememıs olabılırsınız tavsıye edrım.muduru turhan bey cok dısıplınlı ve ısınde 4 4 luk bırısıdır.
Topkapı Fırat Oto Satışta Hüseyin Demirel serviste Serkan Toker 10 numara adamlar
Göztepe Oto hem küçük hemde ucuz bi servis. Karmaşık işlerle uğraşmayıp ucuza halledebiliyorsunuz herşeyi. Nerdeyse özel servis fiyatına... Deneyin derim :D
Göztepe Oto hem küçük hemde ucuz bi servis. Karmaşık işlerle uğraşmayıp ucuza halledebiliyorsunuz herşeyi. Nerdeyse özel servis fiyatına... Deneyin derim :D
yeri nerede tam olarak
Göztepe Kuyubaşı Opet'in hemen arkası. Marmara üniversitesi göztepe kampüsü karşısı...
2010 model G.punto arabam 17.500 km.de bakım kilometresi dolmamasına rağmen Garantinin sürmesi için yıllık bakımı yapma zorunluluğundan, 20.000 bakımına Bakırköy-Haliç oto'ya randevulu gittim. Bakımın 2-2.5 saat süreceğini söylemeline rağmen saat 10:00'da bıraktığım aracımı sesimi yükselterek saat 17:30 da aldım. (2 kez servise gitmeme rağmen bakımın devam ettiğini söylediler)
Bu rekor 5.5 saatlik bakım için servisi kutlarım !
Ayrıca hem randevu alırken, hem aracı teslim ederken bakım fiyatının 395 lira olduğunu söylemelerine rağmen ücreti öderken 440 tl gibi bir fiyat çıkardılar.
Balans ayarı fiyatını belirtmeyi unuttukları için fiyatın bu olduğunu söylediler, ancak ben 2 kez fiyat aldığımı bildirilen ikinci bedele itirazım sonucu düzeltme yapılarak 398 tl ödemem alındı.
Bir arkadaşın tavsiyesi ile gitmiştim ama servisten memnuniyetsiz ayrıldım.
girgin_84
29/12/2011, 06:08
ben şöyle söyliyim fiat ın hem satış hem servis olarak özürlülerede hizmet vermesini umarım ki küçük yalıdaki fiattan ben şahsen olmasada dışardan gözlemlediğim için söylüyorum memnun kalmadım kapı komşum gitti linea aldı özürlülük indirimiyle 25 milyara bi apolet için adamı oyaladılar neymiş biz takamayız e arkadaş sen takmazsan özürlü şahsa nasıl satış yapıyosun bu bana saçma geliyo servislerinde bu montajı yapan personel yokmuş ozaman h plaka satma yada personeline bu konuda eğitim aldır bunu yapmak çokmu zor zaten adam projesini çizdirip getirmiş malzemeyi sadece takmak için adam taa topkapıdan eski tornacısını getirtti e onada verdiği para sırf montaj için 750 lira e oha yani
justneedyou
31/12/2011, 12:16
Dün puntomun yıllık bakım zamanı geldiği için Zincirlikuyu Birmot'a gittim. Son derece memnun kaldım. Özellikle Selçuk Bey ve Şafak Bey saolsunlar çok ilgilendiler. İstanbul'da ikamet eden tüm Fiatçılara tavsiye ederim.
Ziyaretçi034
04/01/2012, 15:54
ary oy almış, sıfır araca alarm takın dediğimde 1 haftalık araca motoru kontrol ettirin diye elektrik arızası verdiren servisin oy alması garibime gitti.
hakandurak
04/01/2012, 16:24
göztepe oto kadıköy... aşırı ilgi ve alakadarlar... seviyorum bu servisi
bahadir77
26/03/2012, 15:12
dün puntomun yıllık bakım zamanı geldiği için zincirlikuyu birmot'a gittim. Son derece memnun kaldım. özellikle selçuk bey ve şafak bey saolsunlar çok ilgilendiler. Istanbul'da ikamet eden tüm fiatçılara tavsiye ederim.
okay arkadasıma katırlıyorum bencede zincirliKuyu istanbulda
bir numara
tevfikoguzhanyilmaz
27/04/2012, 04:08
Servis için Yakup Oto'ya gidiyorum 4. levent oto sanayi içinde. Araba hapşursa hemen soluğu orada alıyorum. Sorunlarıma çözüm getiriyorlar.Oldukça güleryüzlü ve işlerini güzel yapıyorlar.
Ataşehir Talipoğlu otoyu tavisye ederim. Birmot'un satış yerinin altında yer alıyor. 2 defa gittim aracım 2. eldi sağ aynamın elektrik aksamı çalışmıyordu ve çamak soketi arızalıydı. Soketin sigortası değişti ve ayna elektirikli değil kesmeymiş orjinal ayna takıldı sadece ayna parası aldılar.
2.sinde de airbag lambası yandı. Bende daha yeni sisler takıldı dedim ilgilinene kişi de hatayı silelim deneyelim dedi. Bu iş içinde para almadılar.
Tavsiye ederim gerçekten iş yapıyorlar.
Bomonti DEHA otomotiv servis olarak cok iyiler bi arıza durumunda cok yardımcı oluyorlar sagolsunlar..
istanbul ataşehir Karden Oto tavsiyemdir. Hem fiyat hemde hizmet konusunda küçük olmasına rağmen çok iyiler
omeryaman43
02/07/2012, 15:59
Cevizlibağ Fırat Oto yeni çıkardım aracımı servisten fiyat ve müşteri ilişkileri çok iyi
cemehmetbaran
02/07/2012, 16:53
Ben LPG donusumunu Deha'da yapmıstım cok memnun kalmıstım sagolsunlar.
Seyrantepe Yakup Oto oa iyidir arkadaşlara bilginiz olsun müşteri memnuniyeti gayet iyi
selfcaptain87
08/07/2012, 03:01
istinye birmot..aracımıda ordan aldım serkan bey var satış danışmanı 10 numara bır insan aynı z amnda servistekı arkadaşlar da oyle yakınsanız tavsiye ederim
arkadaşlar bu servislerden
yakup oto haliç oto fırat oto ve zincirlikuyu birmot hangisine gidilmeli skydome la ilgili sorun için ? bilgisi olan varmı
enderfikret
09/12/2012, 11:53
Arkadaşlar, ben aracımı İzmir'de Poyraz Otomotiv'den aldım ve tüm bakımlarımı düzenli olarak onlara yaptırıyorum, rabamın tüm ihtiyaçları için de onlara gidiyorum. Girişte güleryüz ve ilgiyle karşılıyorlar, çay, kahve, pasta, kurabiye, eğer öğle saatleri ise yemek ikram ediyorlar, tüm bakım ve onarımları hakkıyla yapıyorlar. Onlara teşekkür, sizlere de onları yavsiye ediyorum
Birkan61
09/12/2012, 15:15
Zamanında haliç oto'da çok işim görüldü çok yardımcı oldular bana ücretsiz olarak bile :)
Oyum haliç oto'ya..
Tabi birde şöyle birşey var, bu anket bence tamamiyle doğru seçeneği göstermeyecek belkide. Herkes genelde kendine yakın olan yeri işaretler. Memnunsa oradan devam eder.. Diğerler servisler nasıldır bilemez.
Ama yinede güzel anket :D
toprakozz
26/01/2013, 01:02
Suntangazi Göker Otomotivi TEk gecerimmmm
SleepyHollow
09/05/2013, 17:33
Ben taa Gebze Brlik Oto'ya gidiyorum. Kartal'daki Medos'a son gittiğimde silerek düzeldi dedikleri sorundan dolayı, tekrar gittiğim Birlik Oto da motor indi. Medos ta o denli büyük bir sorunu tespit edemediler maalesef. Halbuki oradaki arkadaşlarıda çok seviyordum.
Hort gibi olacak ama kusura bakmazsınız artık. Benim aracım linea. Forumu takip etmek için üye olmuştum, kurcalarken bu mesajı gördüm, garibime gitti. Kısa ve net Gebze Birlik Motor yorumum: severek aldığım aracımdan beni gayet güzel bir şekilde soğuttular. Şu anda Linea alınırmı diye soran arkadaşlarıma "Al ama Gebze Birlik Motorun önünden bile geçme" diyorum. Bir kere bile servisten huzurlu ayrılamadım. Bir kere bile sorunumu tek seferde çözemediler. Bir kaç kere de sorunumu çözebilmek için Fiat Müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım. Satış temsilcilerinde ilgi alaka 10 numara serviste ise 10 üzerinden 0. Banada Kartal Fiat servisini öneriyorlar ama gitmek nasip olmadı henüz.
Kusura bakmayın ama Birlik Motor lafı geçince cinnet geçirecek gibi oluyorum, uzun oldu biraz.
daldaozgur
09/05/2013, 20:05
sultangazi göker otomotivi tercih ediyorum şuana kadar ilgi alaka iyi tavsiye edebilirim
cakal1010
16/05/2013, 13:21
62paylasim icin tesekkurler