Orijinalini görmek için tıklayınız : Park sensörü bağlatabilecek bursa da bir yer
mavibeta
28/02/2011, 11:49
Arkadaşlar cander otodan 45TL ye almış olduğum park sensörlerini bağlatmak için (Bursa) haftasonu gittiğim bir oto elektrikçisi bağlayabilmek için benden 40TL talep etti, açıkçası çok fazla geldi bana,
Sizce fiyat nasıl? Bağlatmam için bir yer önerebilecek olan var mı?
Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
kara kız
28/02/2011, 12:01
aldığın yerde neden taktırmadın sorabilirmiyim?
mavibeta
28/02/2011, 14:35
aldığın yerde neden taktırmadın sorabilirmiyim?
Cander oto istanbulda ben bursadayım, internetten aldım bu yüzden oraya taktırmam pek mümkün değildi
eryercell
19/03/2011, 22:18
yolun düşerse orhangaziye ben takarım şu bim in verdiği sensörlerden 5 hatta benim aracımda dahil 6 araca taktım :) 1 saatimi almaz
arkadaşlar İstanbul'da da bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?
eryercell
21/03/2011, 19:27
arkadaşlar İstanbul'da da bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?
sende gel :) :) diyecem ama biraz uzak :) :) :)
evet yer biraz uzak malesaf :) ama arkadaşın puntosuna montaj yaparken montajı resimleseniz ve bu montaj hakkında birde açıklayıcı konu açsanız vallaki yardımların büyüğünü yaparsınız :)
mavibeta
28/03/2011, 13:02
yolun düşerse orhangaziye ben takarım şu bim in verdiği sensörlerden 5 hatta benim aracımda dahil 6 araca taktım :) 1 saatimi almaz
Valla yolum mutlaka düşer ne kadara takarsın? sana nasıl ulaşabilirim bilgisini aktarırsan, hiç olmadı sadece taktırmak için bile gelebilirim...Veya telefonumu ben vereyim sen mutlaka bursa ya geliyorsundur,
Teşekkürler, iy günler...
Bende park sensörünü yeni taktırdım, montaj için Fiat yetkili servisine boya dahil 50 TL verdim.
En iyisi servis. 75 TL ye,CenmaX taktırdım,boyası dahil.Kafam rahat.