Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balkondan halı silkelemeyin

Ziyaretci046
28/02/2011, 01:01
Arkadaşlar çok sinir olduğum bir durum var o kadar para veriyoruz mal canın yongasıdır arabayı yıkattırıp evimizin önüne ya da bir yere koyuyoruz sağolsun bazı hanımlar üstüne arabanın balkondan aşağıya doğru halı silkeliyolar arabanın üstünde saç kül susam ne ararsanız mevcut oluyo sabır zorluıyorlar lütfen bu konuya dikkat edelim balkona silkeleyin halınızı sonra su dökün böyle temizlik olmaz süpürge ile süpürün :spam0000:

takres
28/02/2011, 01:05
doğru söylüyorsun abi arabanın üstüne yukardan çöp atanlar bile var...

opexturk
28/02/2011, 01:09
benim eski doblonun tavanına kiracının çocuğunun 3 tekerlekli motoru düşmüştü :)

Ziyaretci046
28/02/2011, 01:18
bizim bi tanıdğın arabasın üstüne çatıdan pitbull düşmüştü pitbullun ayakları kırılmış delirmelik birşeydi

USTA
28/02/2011, 01:20
Bir keresinde 6 kattan ayağımın dibine balta düşmüştü,bir keresinde de 3.kattaki komuşu sofra bezini silkelemişti 1 metre önüme makas düşmüştü,utanmadan sepet salayımda içine koyuver komşu dediydi...:)

byspayn
28/02/2011, 01:24
Harbiden utanmazlık Mustafa Abi. :S

grandecaglar
28/02/2011, 01:34
benim aracın tavanına balkondan artık ne atmışlarsa tavan da göcük var ;(

femoli
28/02/2011, 01:39
Benim eski sahinin tepesine canak anten dustu :)

Elbette aralik diye bisi var bence bir sey sirkelemeye en uygun yerler yada yoksa bu tarz seyleri sirkelem icin gunduzu ve assaida bisi olmamasina dikkat etmek gerek..

deniz6
28/02/2011, 01:46
Benimde eski aracımın üzerine koşu bandı düştü:D
Şaka yapıyorum da milletin neler düşmüş ya öyle hayret ettim bence çöp falan bunları dert etmeyin pitbull nasıl düşer abi arabanın üstüne:D

Ziyaretci046
28/02/2011, 01:56
bi de ben kadın atıyom balkon yıkıyo oluyo arabanın üstüne suyu gelmiş eline alıyo beni görünce hortumu arabanın üstüne su tutuyo o sırada delirmeye başlıyom çok temiz ya hanımefendi balkon temiz olsunn ev temiz olsun ben paranın para olduğu zaman bir yığın para vermişim umrunda değil ne olmuş ki diyo komşu olmasak gerekeni söylicem de

USTA
28/02/2011, 01:59
Harbiden utanmazlık Mustafa Abi. :S

Şansa yaşıyoruz kardeşim.:)

bozo114
28/02/2011, 02:03
balkonda sigara içmiş vatandaş tavanda tüm külleri ve izmarit.... sinir olmuştum ya, şükür ki izi kalmamış

sinturese
28/02/2011, 02:09
benim evomun tavanınada manyak bi komsu camın kenarına tas koymus o düştü,tavanda göçük oluştu, gösterdim servise tavanın komple boyanması gerektiğini söylediler, vakumla cekme olmazmıs,sac egilmiş cünkü bende vazgectim,onlarda bosver dediler araban kaza yapmıs muamelesi gormesin satarken dediler. simdi ole geziyom tavanda gocukle,gorunce sinirim bozuluyo.

ozgurse
28/02/2011, 02:15
Babamın arabasının tavanınada pvc pencerelere takılan sineklik düşmüştü. 2 küçük göçük hala durur tavanda :(

fawori
28/02/2011, 03:12
benim arabanın üstüne öküzün teki boya dökmüş görünce bunu yapanın beynini nükleer bombayla havaya uçurmalıyım dedim neyse ki kolonyalı mendille çıktı yağlı boya değilmiş yakındaki çöp kovasına 3. kattan sallamış boya dolu bidonu benim arabaya damla damla vurmuş arkadaki BMW komple gitmişti:) yandaki binaların camlarına bile gelmiş topluca girişmek lazımmış aslında arkadaşa

santiago
28/02/2011, 03:17
sizin gene iyi bizim arkadaşın arabasının tavanı komple boya olmuştu komşunun biri balkonu kendi boyamaya kalkmış tabi tüm boya arabanın üstünde hiç dikkatte etmemiş sonra pasta cila yaparlar geçer dior :) tabi arkadaş delirdi komple tavanı karbon kaplattı bahaneyle benimde komşular saolsunlar dikkatliler bu konuda ama bi komşumuz var ki kedi hastası 30 kadar kedi var apartmanın etrafında hepsine bakıyor kedilerde yüzsüz arabanın üstüne çıkıp yatıyor arabaya çıkarken ön tarafından çıkıyor çıkarkende tırnaklarıyla çiziyorlar sonra hayvanlara iyi davranın diyorlar hangisine iyi davranıcan insan görünümlü olana mı yoksa gerçekten hayvan olana mı ?

OzzY
28/02/2011, 03:47
ben küçükken taş atmıştım balkondan :D dedemin tempranın cam kırılmıştı :D

sundown
28/02/2011, 09:46
bizim bi tanıdğın arabasın üstüne çatıdan pitbull düşmüştü pitbullun ayakları kırılmış delirmelik birşeydi

Ahahaahaaa :D :D yarıldım yaw :D :D :D :D

zafermutlu
28/02/2011, 12:54
benim yada arabamın başına bişey düşmedi ama konu başında ki şeye gıcık oluyorum sikelemeyin kardeşim.. cadde üstünde halımı silkelenir belki benim dükkanın üstündekiler duyarda yapmaz...

cemal arslan
28/02/2011, 13:04
vayyy beeee neler oluyor neler...

bir halı silkeleme...ardından yaşadıklarımıza bakın...utanılacak bir durum...kızılacak bir durum...

halı silkeleme kadar saçma bir şey yok
elektrikli süpürge yok mu ? var...
çalı süpürge yok mu ? var...
gırgır denilen ufak alet yok mu ? var...

eee daha ne demeye halı silkelersiniz...yorgan battaniye çarşaf yemek örtüsü üst baş vs.vs.

bunlar temizlik manyakları

akşama kadar evde canları sıkılıyor bu yüzden ne yapacaklarını şaşırıyorlar...

git süpür evini...yoooo ille çırpacaklar sallayacaklar...balkona asakcaklar...

ya bir gün olsun balkonda...hiç bir şey çırpmadım....

LeoN48
28/02/2011, 13:12
Ya herşeyi anladım da uzun tip domates soslu makarnanın tavanımda ne işi var arkadaş? Valla delirecem :D

egeturbo
28/02/2011, 13:17
benim arabamın tamponuna soldan ufak bi sürttü die kargocuyu yumruklamıştım.Cocuklar birbirlerine tükürüyorlar(nasıl bi oyunsa) arabamın kaputuna geldi die cocua arabayı yıkatmıştım.Yukarıdan sigara izmariti attıklarını görmüştüm.Kapısına dayanmıştım kapıyı açmıolardı.Sizler gene sabırlıymışsınız

yolcu27
28/02/2011, 13:35
özellikle sönmemiş izmarit branda kullananların başına iş açabilir.
ben çöp torbasını balkondan çöp kutusuna atmaya çalışanını görmüştüm çöpçüler kralındaki gibi :)
belediyeler aslınca ceza yazmalı bu tip durumlarda :) çevre kirliliğine yol açıyor sonuçta.

byspayn
28/02/2011, 13:39
Şansa yaşıyoruz kardeşim.:)

Valla öyle yaw.

Bende paylaşayım bi olay madem bu kadar yazılmış.. :)

Bizimde karşı komşunun çocuğu 4.kattan aşağı anahtar atmıştı. Eyvah demeye kalmadı aşağıda park halindeki aracın arka camına gelmesiyle camın tuzbuz olması bir oldu. Allah'a emanet araçlarımız dışarıda zaten... Keşke herkesin evinde kapalı garajı olabilse...

akbiyik
28/02/2011, 13:59
cok can sıkıcıymış en iyisi apartmandan uzak veya apartman balkon altlarına gelmeyecek sekilde park etmek başka çare yok

izoci
28/02/2011, 14:06
bende izmaritlerden çok müzdaribim hay atan komşuları.....:D

krakercocuk
28/02/2011, 14:06
benim arabamın tamponuna soldan ufak bi sürttü die kargocuyu yumruklamıştım.Cocuklar birbirlerine tükürüyorlar(nasıl bi oyunsa) arabamın kaputuna geldi die cocua arabayı yıkatmıştım.Yukarıdan sigara izmariti attıklarını görmüştüm.Kapısına dayanmıştım kapıyı açmıolardı.Sizler gene sabırlıymışsınız
aynen benımde aracın üstüne bişey dökmüşlerdi zamanında yağ gibi..işlemiş resmen dayandım kapılarına mahkemelik oluyoduk..bıkere çocuk mevzusunun aynısını ben yaşadım..kulağından tuttuğum gibi yıkattım arabayı:Dsinir oluyorum çocuklara:D bide kendi pitbull'umu bahçeye saldığımda diğer arabalara değilde özellikle benimkinin arka tamponuna işiyo.onuda mahkemeye vermeyı dusunuyorum:D

byspayn
28/02/2011, 14:28
aynen benımde aracın üstüne bişey dökmüşlerdi zamanında yağ gibi..işlemiş resmen dayandım kapılarına mahkemelik oluyoduk..bıkere çocuk mevzusunun aynısını ben yaşadım..kulağından tuttuğum gibi yıkattım arabayı:Dsinir oluyorum çocuklara:D bide kendi pitbull'umu bahçeye saldığımda diğer arabalara değilde özellikle benimkinin arka tamponuna işiyo.onuda mahkemeye vermeyı dusunuyorum:D

pitbull meselesine koptum :D

turbulans
28/02/2011, 18:44
asansörcüyüm ve akşama kadar onlarca binaya gidiyorum.çok lüks binarın bazılarında bile,ilan panolarında camdan sigara atmayın,klozete ped çaput atmayın,camdan halı ÇIRPMAYIN gibi şeyler yazıyor.300 400 bin verip ev alıyosun ve hala bunları bilmiyosun.demekki parayla pulla alakası yok diyorum.ama bide şuna dikkat ediyorum.
alışveriş merkezinde arabanın kapısını açarken hiç dikkat etmeden açıp yandakine çarpan sonrada kendi arabasına bakıp çarptığı yeri okşayan,yol istemeden sokaktan frene basmadan çıkan tipler bunlar.ya parayı havada bulup tavada yiyolar yada para verip bir mal almamış değerini bilmiyor.herşey saygıyla başlar

ykaya1983
28/02/2011, 19:42
Ya işte apartmanda oturmanın zararları...En iyisi müstakil iki katlı ev.Küçük yerlerin de böyle avantajları var işte.Buna da avantaj denirse:))

ZAK1980
28/02/2011, 20:13
asansörcüyüm ve akşama kadar onlarca binaya gidiyorum.çok lüks binarın bazılarında bile,ilan panolarında camdan sigara atmayın,klozete ped çaput atmayın,camdan halı ÇIRPMAYIN gibi şeyler yazıyor.300 400 bin verip ev alıyosun ve hala bunları bilmiyosun.demekki parayla pulla alakası yok diyorum.ama bide şuna dikkat ediyorum.
alışveriş merkezinde arabanın kapısını açarken hiç dikkat etmeden açıp yandakine çarpan sonrada kendi arabasına bakıp çarptığı yeri okşayan,yol istemeden sokaktan frene basmadan çıkan tipler bunlar.ya parayı havada bulup tavada yiyolar yada para verip bir mal almamış değerini bilmiyor.herşey saygıyla başlar
Ökuz heryerde aynı oluyor ha mustakıl ha lux bızım apartmanda Pet,iç camasırı,cocuk bezi ,pacut ,bez ,sıgara gıbı seyler cıkmıstı

murat26
28/02/2011, 20:23
sizinkilerde birşeymi benim eski doğanın üstüne polisten kaçan iki hırsız bahçe duvarından atlayarak arabanın tavanını göçerttiler

ibrahim06
28/02/2011, 20:38
Bütün bunların sosyolojik açıklaması: Şehirde köylülüğü devam ettirmektir. Bizim en büyük sorunlarımızdan biridir bu. Koca koca şehirlerimiz aslında kocaman köy.Köylülükten kastım küçük görmek değildir. Zira özünde ben de bir köylüyüm ve her daim giderim. Medeni kelimesi Medine şehrinden gelir.Medine ''şehir'' demektir. Dolayısıyla şehirde medeni olmak gerekir. Bunun zıttı da ''bedevi'' dir.

JASMINE
01/03/2011, 01:14
Geçenlerde eniştemin arabasının üzerine teyzenin biri çaydanlığı boşaltmış. Arabanın yanına gittiğimizde tavandaki çay yaprakları oldukça korkunç görünüyordu. İşe gitmeden yıkamacıya gitmek zorunda kaldı. :(

tayfux
01/03/2011, 01:32
atmak yanında birde şu kedi pati izleri yok mu tabiki aynı zamanda çizikleri ile off of..

fatihhhh
02/03/2011, 10:55
insan hakkına saygı, kul hakkı gibi kavramları iyi öğretmek lazım.
kul hakkına riayet eden, hangi dinden hangi ırktan olursa olsun, kimseye zarar vermez.
bu sayfada şikayet ettiğimiz çoğu insan aslında bizin annemiz, teyzemiz, ablamız...vs
sadece şehir ve aprt hayatını bilemiyorlar. yani biraz cahiliz.
elektrikli süpergeler...vs de asla silkelemek kadar temizlik vermiyor.
o yüzden şikayet etmek yerine çözüm üretmek lazım.
yasaklamanın esprisi yok çünkü yasağın yaptırımıda yok, yasağa uyanda.
o yüzden haftanın sadece belirli bir gününde silkelemek olabilir...vs
uzun vadede çözüm eğitimden geçer.
kimi mi eğiteceğiz? tabiki çocuklarımızı.
sen doğru olacaksın, senin gibi 2-3 çocuğu doğru yetiştireceksin.
benim aklıma şimdilik bunlardan başkası gelmiyor.

ugurozer
02/03/2011, 11:58
Bütün bunların sosyolojik açıklaması: Şehirde köylülüğü devam ettirmektir. Bizim en büyük sorunlarımızdan biridir bu. Koca koca şehirlerimiz aslında kocaman köy.Köylülükten kastım küçük görmek değildir. Zira özünde ben de bir köylüyüm ve her daim giderim. Medeni kelimesi Medine şehrinden gelir.Medine ''şehir'' demektir. Dolayısıyla şehirde medeni olmak gerekir. Bunun zıttı da ''bedevi'' dir.

olay koylu olmakla şehirli olmakla alakalı değil be kardeşim insan olmak herkesin harcı değil bu zamanda, zengin, fukara, muhendis, koylu, sehirli, arabalı, atlı, eşekli, hepsi olunabilir ama insan olmak çok başka birşey...

Ne Adamlar Gördüm Giymeye Çulu Yok, Ne Elbiseler Gördüm İçinde Adam Yok

Mevlana Celalettini Rumi

mrfee
02/03/2011, 13:37
Hadi kedileri anlıyorum araba sıcak diye üzerinde yatıyorlarda
esas bu insanları anlamak çok güç...
valla ben balkon altına puntomu parketmeye cesaret edemiyorum.malum okuz çokk

sadece_erhan
19/03/2011, 15:58
valla ben ne yalan söylüm, hanım ne verirse onu silkeliyom arka tarafdan :D ama arka tarafda bahçe var oraya, kedilerin falan başına bişey düşmedikçe problem olmaz heralde :)