Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selamlar..
Merhaba arkadaşlar ben erol bu hafta evo dynamic dizel satın almayı düşünüyorum sitenin varlığını donanımhaberde bi arkadaşın mesajından gördüm. hemen gelip üye oldum.Araç hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum açıkcası az kalsın c3 alıyodum bugün son anda vazgeçtim evoya yöneldim.Şimdiden hepinize teşekkürler
StrawBeeRy
27/02/2011, 19:58
hoşgeldin iyibir seçim yapmışsın fransızdan uzak dur.inşallah en kısa sürede evona kavuşursun..
keyifli forumlar
hoşgeldiniz...bu arada bayilere yeni c4 gelmiş mi bayağı güzel görünüyor...
bende de aynı şey olmuştu c3 den puntoya kaydım hoşgeldin..
merhabalar bence fransız arabaları da güzel özellikle renault bence türkiyeye uygun araçlar yapıyor(yerden yüksek vs..) ama c3 dense bencede evo :)
hoşgeldin iyibir seçim yapmışsın fransızdan uzak dur.inşallah en kısa sürede evona kavuşursun..
keyifli forumlar
bakalım inş. fiat bizi yolda bırakmaz içi c3 den daha büyük gibi evonun birazda ondan tercih ettim
hoşgeldiniz...bu arada bayilere yeni c4 gelmiş mi bayağı güzel görünüyor...
yeni c4 ler her citroen bayisinin önünde sıralı olarak dizilmiş vede acayip satılıyormuş çoğu citroen bayisi ellerindeki araçların satıldığını söylüyordu gayette güzel olmuş arabalar özellikle kadran kontak kapalıyken yok kontağı açtığında geliyor dijitalde değil analog birde
bende de aynı şey olmuştu c3 den puntoya kaydım hoşgeldin..
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun punto gayet dolu geldi bana pişman olmam inş.
merhabalar bence fransız arabaları da güzel özellikle renault bence türkiyeye uygun araçlar yapıyor(yerden yüksek vs..) ama c3 dense bencede evo :)
evet dediğiniz çok doğru ranault zaten burda üretiliyor evo ve bravo italyan üretimmiş bugün satış temsilcisi söyledi.Birde clio öyle bir arabaki dolu paketi alındığında ön torpido tamamen farklı kaliteli bi malzemeden geliyor ben hiç bi arabada böyle birşey görmedim hadi konsol değişirde ön torpido kısmı değişirmi komple yahu :)
WiSTaRiA
27/02/2011, 20:19
Aramıza hoşgeldin... Evon hayırlı olsun... Güle güle kullan...
Aramıza hoşgeldin... Evon hayırlı olsun... Güle güle kullan...
eyw teşekkür ederim.
evet dediğiniz çok doğru ranault zaten burda üretiliyor evo ve bravo italyan üretimmiş bugün satış temsilcisi söyledi.Birde clio öyle bir arabaki dolu paketi alındığında ön torpido tamamen farklı kaliteli bi malzemeden geliyor ben hiç bi arabada böyle birşey görmedim hadi konsol değişirde ön torpido kısmı değişirmi komple yahu :)
arz-talep paraya göre mal :) arkadaşım alıcak şimdi grantour 35 lira istemişler sıfır..
arz-talep paraya göre mal :) arkadaşım alıcak şimdi grantour 35 lira istemişler sıfır..
grantour sw modelimi ?şimdiden hayırlı olsun
grantour sw modelimi ?şimdiden hayırlı olsun
tam olarak bilmiyorum ama sw olması lazım öyle birşeyler diyordu ama fiyat 35 lira..ben olsam vermem ama işte zevkler ve renkler meselesi..
tam olarak bilmiyorum ama sw olması lazım öyle birşeyler diyordu ama fiyat 35 lira..ben olsam vermem ama işte zevkler ve renkler meselesi..
aynn zaten elinizde olsa şimdiye soğuturdunuz arkadaşınızı cliodan şuan bende evonun rengi konusunda kararsızım siyah yada beyaz alıcam ama bakalım sizce hangi renk daha çok yakışır araca
aynn zaten elinizde olsa şimdiye soğuturdunuz arkadaşınızı cliodan şuan bende evonun rengi konusunda kararsızım siyah yada beyaz alıcam ama bakalım sizce hangi renk daha çok yakışır araca
çok soğutmaya çalıştım halen daha çalışıyorum emin olabilirsiniz hatta o da evo istiyor çok ama ona araç acil lazım evo lara mart sonu için teslimat veriyorlar..ben beyaz arabanın asaleti olduğuna inananlardanım :)
Merhaba arkadaşlar ben erol bu hafta evo dynamic dizel satın almayı düşünüyorum sitenin varlığını donanımhaberde bi arkadaşın mesajından gördüm. hemen gelip üye oldum.Araç hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum açıkcası az kalsın c3 alıyodum bugün son anda vazgeçtim evoya yöneldim.Şimdiden hepinize teşekkürler
Hoşgeldiniz, :clapping: o arkadaş sanırım benim..
Bence parasının hakkını fazlasıyla hakeden bir araç Evo.
tmac_fuat
27/02/2011, 21:42
Hoşgeldiniz, bence de doğru seçim...:)
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin, aracın şimdiden hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar...
çok soğutmaya çalıştım halen daha çalışıyorum emin olabilirsiniz hatta o da evo istiyor çok ama ona araç acil lazım evo lara mart sonu için teslimat veriyorlar..ben beyaz arabanın asaleti olduğuna inananlardanım :)
evo çok satıyor abi ya bugün hangi bayiye gittiysem elimizde araç yok dedi istersem şimdiden kapora verip bi araba ayırcakmışım falan filan uzun iş.cliodan başka alternatifde yok fiatta keşke sw model bi araba çıkarsalar gerçi oda yok satardı :)
Hoşgeldiniz, :clapping: o arkadaş sanırım benim..
Bence parasının hakkını fazlasıyla hakeden bir araç Evo.
bende tam neden böyle bir platform yok diye aranıyodum donanımhaber son mesajda senin mesajı gördüm baya bi sevindim hemen damladım siteye zaten.:)
hoşgeldiniz
Hoşbulduk :)
Hoşgeldiniz, bence de doğru seçim...:)
Doğru seçim yaptım gerçekten fiyat ve kalite oranı çok iyi bugün bir titanium ford fiesta baktım arabanın evodan fazlası yok ama fiyata gelince 36 lira isteniyor.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Hoşbulduk sağolun:)
Aramıza hoşgeldin, aracın şimdiden hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar...
eyw. teşekkür ederim :)
merhaba arkadaslar nasılsınız.
merhaba arkadaslar nasılsınız.
Sağolun biz iyiyiz siz nasılsınız.(kendim için en azından)