Orijinalini görmek için tıklayınız : Mart teslimi Evolar Türkiye'ye girmiş.!
Mart teslimi için yanıp tutuşan değerli arkadaşlar ilk parti evolar gemilerden inip Türkiye ye nihayet girmiş :) daha bursaya ulaşmamış benim gibi ocak ayının başında sipariş veren arkadaşlar çok büyük ihtimalle Mart ilk haftası araçlarına kavuşuyor.. Yeeeehuuuuuuu... :)
tam tarihide pazartesi verecekler.. Gelsin evolar artık.... :clapping:
Alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun...
hayırlı uğurlu olsun inşallah forumda yer alan evo sorunları sizin araçlarınızda olmaz :)
Çok şükür ben öyle büyük sorun yaşayan bir kaç kişi dışında bir sorun görmedim.
Buda her arabada oluyo:) O yuzden arabanızı gönül rahatlığıyla kullanın özellikle GP den sonra bu kadar kaliteli iç dizayn ,ses ve rüzgar:) yalıtımı çok güzel olmuş
evet yalıtımını herkez çok beğeniyor en önemli şeylerden birisi bence dizel araçlarda..
alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
ozanozan
28/02/2011, 01:44
Ewt arkadaşlar ayın 22 sinde gemiden inmiş evolar kocaeliye bakalım bu hafta kavusucaz sanırım :)))
shellcininabisi
28/02/2011, 08:09
inşallah :) valla sabah sabah bi bakayım dedim foruma işe gitmeden o da mutlu oldum :) 53 gün oldu :(
walla arkadaslar ben pek zanettmıorum bu hafta ellımıze ulassın arabalar keske ulassa ama bılemıorum 15 ınden once gelmezmıs gıbı gelıor bana
sezerism
28/02/2011, 09:13
Arkadaşlar arabalar Türkiyede ise cabuk gelir.Şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşlar bekleyen arkadaşlar teslim tarihini ögrenmek için aldıkları yeri arasınlar bugün tarihin belli olması gerekiyor bende arayacağım ve sizleri bilgilendirmeye çalışacağım..
shellcininabisi
28/02/2011, 17:23
arayıp ta kesin tarih alan var mı acaba?
ben aradım da yine martın 2. - 3. haftası dediler.
arayıp ta kesin tarih alan var mı acaba?
ben aradım da yine martın 2. - 3. haftası dediler.
kardeşim ben direkt olarak satıs mudurune mail attım saolsunlar ılgılendıler ama senınle bnm arac aynı yerden dı yanlıs hatırlamıorsam mart 15 dedıler sanmıourm daha once gelsın bu kadar bekledıkk bıraz daha beklıcez artık yapcak bısı yok
shellcininabisi
28/02/2011, 21:45
[QUOTE=fcevo;476346]kardeşim ben direkt olarak satıs mudurune mail attım saolsunlar ılgılendıler ama senınle bnm arac aynı yerden dı yanlıs hatırlamıorsam mart 15 dedıler sanmıourm daha once gelsın bu kadar bekledıkk bıraz daha beklıcez artık yapcak bısı yok[/QUOTE
bence de beklicez artık biraz daha. geç olsun güç olmasın demiş ya eskiler bari SORUNSUZ olsa da değse beklediğimize...
(en çok ta teknem var balığa çıkamıyorum kuladayım çeşmeye gidemiyorum hafta sonu ona yanıyorum)
SKELETER
01/03/2011, 00:00
Arabanın hakkını ver Mikeeeee :D
Hadi bakalım yeni evolar Türkiye yollarında :D
Eveeeet arkadaşlar kesin tarih aldım hatta aracım bugün akşam üzeri kısmetse yükleniyor bursa'dan tır a :) ulaşım süresi 3 gün dediler :) en geç 3 martta aracınız teslim edilecek dediler.. tabi siz kötüyü düşünün 1-2 gün opsiyon olur dediler :) bende uçtum tabiki :)
Eveeeet arkadaşlar kesin tarih aldım hatta aracım bugün akşam üzeri kısmetse yükleniyor bursa'dan tır a :) ulaşım süresi 3 gün dediler :) en geç 3 martta aracınız teslim edilecek dediler.. tabi siz kötüyü düşünün 1-2 gün opsiyon olur dediler :) bende uçtum tabiki :)
hayırlısı olsun darısı bzım basımıza artık
hayırlısı olsun darısı bzım basımıza artık
Amiiiiinnnnn... en kısa zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz :)
amiiiiinnnnn... En kısa zamanda kavuşuruz inşallah hepimiz :)
aracını ne zaman sıparıs etmıstın senın kı gelmek uzere olduğuna gore bnmkının de gelemesı gerekır dıe dusunuorum ocak bası sıparıs ettıysen eğer
benim arac için 15 marttan sonra dediler sanırım 2. parti olucak
aracını ne zaman sıparıs etmıstın senın kı gelmek uzere olduğuna gore bnmkının de gelemesı gerekır dıe dusunuorum ocak bası sıparıs ettıysen eğer
Ocak 6 da sözleşme imzaladık 7 ocaktada siparişi girdiler sanırım bu teslimatta bayilerin girdiği sipariş tarihi önemli.. Benimkini sözleşmeden birgün sonra girdiler sistemde 2 ay 10 olarak söylemişlerdi teslimat süresini.. Neyse gelince göreceğiz bende bayinin yalancısıyım yani..
eveeeet arkadaşlar kesin tarih aldım hatta aracım bugün akşam üzeri kısmetse yükleniyor bursa'dan tır a :) ulaşım süresi 3 gün dediler :) en geç 3 martta aracınız teslim edilecek dediler.. Tabi siz kötüyü düşünün 1-2 gün opsiyon olur dediler :) bende uçtum tabiki :)
geldı mı aracın ?????
18 ocak sözleşme tarihi bu gün bayi aradı mart ın 3veya 4 haftası dedi ...özeliklere göre degişebilir dedi kısaca
şubat 1 sipariş verdim daha ses seda yok. varmı aracı gelen başka ?
geldı mı aracın ?????
Geldii sonunda iki gündür ayağımaz yerden kesildi yazamadım :) en kısa zamanda fotoları yüklicem :) hepinizin en kısa sürede kavuşması dileğiyle.. :)
hayırlı olsun güle güle kullan
Geldii sonunda iki gündür ayağımaz yerden kesildi yazamadım :) en kısa zamanda fotoları yüklicem :) hepinizin en kısa sürede kavuşması dileğiyle.. :)
hayırlı olsun güle güle kullan ben 25 aralık 2010 da verdim siparişi hale gelmedi bizim bayi biraz yalançı çıktı
shellcininabisi
04/03/2011, 20:43
ben de bugün aradım bayiyi 8 ocak sipariş 10 ocak sisteme girişi var.
STATUS : 40 görünmekte dedi bunun da anlamı gümrük işlemleri yapılıyor demek dedi. zannediyorum en geç haftaya alırsınız dedi.
Bnm aracta geldı plaka ıslemlerı yapılıo çarsamba veya persembe telım alıcam hayırlısıyla
Bnm aracta geldı plaka ıslemlerı yapılıo çarsamba veya persembe telım alıcam hayırlısıyla
Bekleyiş sona eriyor demek , kazasız belasız sürüşler şimdiden..
Hayırlı olsun aracları gelen arkadaşlar
shellcininabisi
07/03/2011, 19:04
:) 11.03.2011 CUMA günü teslim alıyoruz hayırlısıyla :)
benimkide gelmiş plaka işl. yapılıyor...
Kronokrator
07/03/2011, 23:21
herkese hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler ...
aracı gelen ark.lara kazasız belasız uzun yıllar kullanmalarını temenni ediyorum.. biz beklemeye devam edicez fikret :(
Redbluee
08/03/2011, 02:07
alan arkadaslara hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmalar :) bızımkıler 2 cı party kaldı sanırım herkezınkı geldıgınde gore ses seda yok hala :(
aracı gelen ark.lara kazasız belasız uzun yıllar kullanmalarını temenni ediyorum.. biz beklemeye devam edicez fikret :(
valla söylediklerine göre ya mart 3 haftası ya ay sonu