PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Prinha sigma 4,3 navigasyon

sakinkaradas
26/02/2011, 15:57
arkadaşlar az önce internetten araştırıp buldugum bluetooth+fm transmitter+ömür boyu ücretsiz güncelleme özelligine sahip prinha sigma 4,3ınç navigasyon cihazı satın aldım.bu üründen kullanan veya navigasyon cihazlarında piranha kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.cihazın kampanyası varmış 178,00tl ye aldım.
ürün bu : https://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otpirsigma
olumluda olumsuzda her türlü yoruma açıgım.şayet tavsiye edeceginiz başka bir ürün varsa onuda söyleyebilirsiniz.çok fazla uzun yol kullanmıyorum ama bilmedigim bir yere gidince adres başıma bela oluyor.

GünahsizSeytan
26/02/2011, 16:01
Hayırlı olsun. Eniştemin aracta biraz kullanma şansım olmuştu. Sinyal yakalaması cok güzel fakat ayar yapılmazsa cok kötü yollara sokabiliyor. :D dokunmatiği sinyal alım hızı (gücü) olarak cok beğendim :) fiyatta cok güzel güle güle kullanın

ardatsiz
26/02/2011, 18:22
Ben daha önce pda cep telefonundan kullanıyordum igo serisi kullanıyordum ve bozulunca hepsiburada'dan piranha patriot aldım,15 snde uyduyu buluyor ve adrese teslim ve ömür boyu ucretsiz guncelleme olayı super pcye bir program indiriyon usb ile bağlıyorsun sonra gelsin haritalar poiler hemde 3 boyutlu adres sorma derdin bitti arkadaşım hiç düşünme on numara cihaz güle güle kullan:clapping:

smartmavi
26/02/2011, 18:36
bu cihazın bluetooth'u ne işe yarıyor? telfon göreüşmesi yaptırıyor mu? cevap evetse aux'dan aracın ses ünitesine de bağlanabilir herhalde??

ardatsiz
26/02/2011, 19:00
bu cihazın bluetooth'u ne işe yarıyor? telfon göreüşmesi yaptırıyor mu? cevap evetse aux'dan aracın ses ünitesine de bağlanabilir herhalde??
Bluetooth ile telefonu eşleştiriyorsunuz,arama geldiğinde ekranda gözüküyor konuşabiliyorsun,auxa gerek yok fmtransmitter sayesinde sesi aracın kolonlarına verebilirsin,aynı zamanda video,muzik navigasyon özelliğinide aracın kolonlarından kablosuz duyabilirsiniz.

Du Hast
26/02/2011, 20:32
av in girişi varmı?
varsa geri görüş camerasıda uygulayabilirsiniz

ben maddi durumumu bir düzeltirsem 5 inç lik av in girişi olan cihaz alıp hepsini uygulayacağım. aux in ile radioya falan bağlayacağım

hatta tv özelliği barından bir cihaz da varsa bildiğiniz süper olur

erosistanbul
27/02/2011, 03:11
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.

pilotender
28/02/2011, 21:23
bugün ben de alayım dedim ama kalmamış hepsiburada'da :(

sakinkaradas
03/03/2011, 13:15
arkadaşlar dün navigasyon cihazımın aracıma orjinale en yakın şekilde yapabildigim kadarı ile montajını gerçekleştirdim.
montaj resimleri sırayla altta
öncelikle
1-kalorifer orta difizör sökülecek.bunun için difizzörün üstündeki kauçuk lastigi kaldırırsanız alttaki civatayı görürsünüz.civata söküldükten sonra yanlarda bulunan tırnakları itina ile sag sola zarar vermeden kurtarın difizör çekerek çıkacaktır.
2-vites körügünü sökün.buradan navigasyona elektirik çekecegiz.şarj aletinin ucu buradan aşagı dogru sokulacak uç asllttan çıkınca kabloyu orta konsolu yanından yerleştirerek orta konsolun sag ayak kısmındakiş kapaga kadar gelin.burada polen filtresi degişirken sökülen konsolun sag kapagını çıkarın.böylece difizörün oradan baktıgınızda aşagıya dogru kocaman bi boşlugu göreceksiniz.buradan kabloyu kolunuzu aşagı uzatar çekin .kablo boyunu hazırladıktan sonra vites körügünü ve konsol sag kapagı kapatabilirsiniz.difizörde civata deligin yanında daire şelinde civatanın sag ve solunda 2 adet iz var.bu izlerden herhangi birine navigasyon soketinin kalınlıgına göre delik delin.kablo uvunu buradan difizörün dışına alın.ve difizörü söktügümüzün tersine işlemlerle yerine monte edin.sıra geldi nabigasyon ayagının montajına.difizörün üstü lastigi aldıgımızda pürüzsüz.bu yüzden navigasyon ayagının vantuzu gayet güzel yapışıyor.buda buraya bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor sonrasında ayagı buraya yerleştirerek yapıştırıyor ve cihazı baglıyorsunuz kablosunu arkadan aldıgınız için araç çalışır çalışmaz navigasyon hem şarj oluyor hemde çakmaklıktan direk elektirik geldigi için direk devreye giriyor.ayrıca görsel olarak tıpkı orjinal gibi.

sakinkaradas
03/03/2011, 13:17
devam fotoları

sakinkaradas
03/03/2011, 13:19
cihaz bluetooth destegi oldugu için blueme ye yakın bi konfor saglıyor.transmitter sayesinde aracın hoparlörüne sesi aktarıyor.sdeste yankı felanda yok denemeside yapıldı.
nuarada navigasyon cihazının ayagında küçük bir işlem yapmak zorunda kaldık.toplamda araca en az delik(sadece 1 adet) açarak yapılabilek sistem bu idi.dışardanda herhangi bir kablo gözükmüyor.
püf nokta kablo deligi kablodan büyük oldugu için çirkin duracagı düşünüğldü bunun için renault 9 un silgi su motorundaki lastik bulundu ve kabloya giçirildi böylece delik orjinal gibi kapatıldı

anerchest
19/04/2011, 12:44
aynı cihazdan dün bende aldım.fakat nereye montaj yapacağıma karar veremedim bir türlü.sizin yöntem çok iyi gözüküyor.yapabilir miyim deneyeceğim bakalım:)

sakinkaradas
19/04/2011, 12:57
navigasyonun ayagının altına çift tarflı bant yapıştır.sonradan kalkabiliyor.ama çift tarflı bant kullanınca kesinlikle kalkmıyor.ayrıca 2 degişiklik yaptım sistemde istersen fotosunu ekleyebilirim.

sakinkaradas
19/04/2011, 13:15
navigasyonun ayagının altına çift tarflı bant yapıştır.sonradan kalkabiliyor.ama çift tarflı bant kullanınca kesinlikle kalkmıyor.ayrıca 2 degişiklik yaptım sistemde istersen fotosunu ekleyebilirim.
degişiklikler aşagıdaki rsimlerde gösteriliyor.