Orijinalini görmek için tıklayınız : N8 imi değiştirmek istiyorum...
Turkcell'in kampanyasından aldığım telefonum bu sabah ekranda donmalar yaptı. Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp n8 kullanmak istemediğimi iphone4 kampanyasına geçmek istediğimi belirttim. Beni cihazı aldığım bayiye yönlendirdiler, öğle arasında gidip konuşucam. Bakalım ne diyecekler. Turkcell de çalışan arkadaşlar var mı acaba bana olumlu bir cevap verirler mi? Soğudum telefonumdan:(
keşke en baştan ıphone 4 alsaydın....
ademtahir
25/02/2011, 11:59
gülay arkadaşlar sana ilk başta söyledi donmalar olur diye sen önemsemedin :)
ademtahir
25/02/2011, 12:03
üzülme boşver değiştirirsin
müşteri memnuniyeti var sonuçta değiştirmek zorundalar değiştirmezlerse tüketici haklarına gidersin
müşteri her zaman haklıdır unutma.
195 lira 24 ay ödemeli... çok para be... ı phone 4...
Telefondan kaynaklanan bir sorun varsa eğer değiştirebilirler (değiştirmek zorundalar). ama dediğim gibi telefondan kaynaklanan sorun varsa.
Yok ise telefonun parasının tamamını alıyorlar ve sözleşmeyi fes ediyorlar. Buda zaten çok saçma birşey.
Turkcellden nefret ediyorum. Vodafone fiyatları daha uygun bence. İphone 3gs almıştım hiç problem yaşamadım. Kontratım 3 ay sonra bitiyor. Bitince kısmetse iphone4 üde oradan alıcam
benimde telefonumda sorun olmuştu. değiştirtene kadar 1 ay falan uğraştımm. sonunda değiştirttim ama... Gülay bence değiştirmezler.. diyecekleri telefonu servise göönderelm olacaktır..
Tamir edilmesini istememe gibi bir hakkım var Esercim.. Bakalım konuşayım da önce tepkilerine göre davranıcam.
senin baktığın 199 büyük paket ücreti. Ben orta paket 155tlolanı tercih ederim şayet değişim olursa her yöne 500 dk + 500 sms hakkı da içinde..
Peki bişey sorucam, 16gb bana yeterli gelmez mi acaba?
ademtahir
25/02/2011, 12:40
gülay 16 gb diyorsun nasıl az gelecek sana herşeyi yükle birde sen gir içine yine alır :D
ya bide 32 si var ya adem ondan dedim :D
symbian işletim sistemli olduğu için ve nokia hala android işletim sistemine giriş yapamadığı için.. yeni ve iyi teknolojiyi eski işletim sisteminde ufak oynamalar güncellemeler yaparak birleştirmeye çalışıyor.. Fakat bunun başarısızlıkla sonuçlanacağı çok açık.. nedenine gelince telefon donmalar kilitlenmeler yaşayacaktır sebebi işletim sistemidir.. hafızası doldukça bunlar artacaktır.. e ne anladım ben bilmem kaç gb hafızadan.. symbian güzel bir işletim sistemi idi.. ama geçmişte kaldı çağın teknolojisine yanıt veremeyen bir işletim sistemi..
Telefona sözüm yok nokia ı da severim teknolojisi on numara bir telefona bu işletim sistemi yakışmıyor maalesef.. almaya niyetliyseniz donmalara kilitlenmelere hazır olun..
maalesef ben durumu daha önce açtığınız konuda belirtmiştim gülay hanım.. geçmiş olsun.. kullanıcı hatası veya fabrikasyon bir arıza olacağını sanmıyorum.. maalesef işletim sisteminden kaynaklı durumlar.. işletim sistemini günceller size verirler 2-3 ay sonra tekrar eder aynı durum..
tabi bir umut turkcellin telefonu yeni aldığınız için müşteri memnuniyeti kapsamında değişime gidebileceği..
turkcell de topu aldığım yere atıyor, bizimle ilgili değil diyor cihaz satışları haklı olarak..
top firmaya atıldıysa değişim şansınız daha da düşük.. maalesef..
serkankucuk
25/02/2011, 12:52
maalesef ben durumu daha önce açtığınız konuda belirtmiştim gülay hanım.. geçmiş olsun.. kullanıcı hatası veya fabrikasyon bir arıza olacağını sanmıyorum.. maalesef işletim sisteminden kaynaklı durumlar.. işletim sistemini günceller size verirler 2-3 ay sonra tekrar eder aynı durum..
tabi bir umut turkcellin telefonu yeni aldığınız için müşteri memnuniyeti kapsamında değişime gidebileceği..
evet bi konuda ben de yazmıştım... tanıtımında bile kilitlenen bir cihaz o sizle alakası yok... nokia'nın yüzünü kızartan bir model bunu nokia bile söylüyor maalesef :)
bence iphone 4 de almayın... onda da bazı sorunlar olduğunu okudum bi yerlerde... madem buna benzer cihazlar ilginizi çekiyor HTC'den şaşmayın... en stabil işletim sistemi ve en kaliteli cihazlar HTC'de olur
HTC hakkında bilgim yok ve sanırım turkcell cihaz kampanyalarında htc marka yok..
ademtahir
25/02/2011, 12:58
bu HATİCE iyi telefon :D :D
HTC windows mobile kullanan işletim sistemi açısından daha gelişmiş bir telefon.. ayrıca algılayıcıları yani kullanımı daha yumuşak bir telefondur.. tabii ki ondada bir takım sıkıntılar var ama diğerlerine oranla az.. iphone 4 kullanımı özellikleri ve uygulamaları bakımından çok iyidir.. blackberry i de düşünmelisiniz bence.. 9800 torch iyi bir model.. çünkü malum HTC kullananları çoğu 1000-2000 lira verdim telefonu bilen yok aksesuar ı yok vs.vs. bir sürü şeysöylerler..
tavsiye veriyoruz gerçi ama sizin telefonunuzu iade almaları düşük bir ihtimal..
serkankucuk
25/02/2011, 13:03
hımmm Turkcell'deki kampanyaları bilmiyorum ama bana sorarsanız eğer yapabiliyorsanız yani bu taahhüt olayını kaldırabilirseniz Vodafone'a geçin hem tarifeleri daha iyi hem cihazları...
HTC bilinmeyecek bi cihaz değil bence çevremde çoğu kişi de kullanıyor ben dahil.. hem Android hem Windows Mobile...
hımmm Turkcell'deki kampanyaları bilmiyorum ama bana sorarsanız eğer yapabiliyorsanız yani bu taahhüt olayını kaldırabilirseniz Vodafone'a geçin hem tarifeleri daha iyi hem cihazları...
HTC bilinmeyecek bi cihaz değil bence çevremde çoğu kişi de kullanıyor ben dahil.. hem Android hem Windows Mobile...
sen ben elektronikten az çok anlıyoruz biliyoruz hd7 türkiyeye gelsin diye bekliyorum htc diye sorduğumda mediamarkt taki eleman bile efendim diyor ardından eyçtisi var mı diyorum..arkadaşına dönüp abi bi yardımcı olabilirmisiniz beyefendiye deniyor :D
birazdan çıkıp gidicem bakalım ne diyecekler.. Aslında n8 i severek kullanıyorum, öyle aman aman telefenonun her özelliğini kullanan bir yapım da yok aslında. Kamera kalitesi beni çok cezbetmişti. Umarım olumlu bir yanıt alırım olmazsa güncellemeleri için bırakıcam. Ama olumlu yanıt olursa tercihim iphone 4 olacak.
serkankucuk
25/02/2011, 13:14
sen ben elektronikten az çok anlıyoruz biliyoruz hd7 türkiyeye gelsin diye bekliyorum htc diye sorduğumda mediamarkt taki eleman bile efendim diyor ardından eyçtisi var mı diyorum..arkadaşına dönüp abi bi yardımcı olabilirmisiniz beyefendiye deniyor :D
:D öyle bi durum ben de yaşadım... trici modem var mı dedim 3-5 kere söyledim baktım kızın suratında en ufak bi mimik yok :D üç ge vınn dedim ne kadar :D
bence phone 7 olayına hemen atlamamak lazım... microsoft bu mutlaka bi hata yapar, pack çıkarır versiyon çıkarır ;) bunu söyleyen ben microsoft yazılım uzmanıyım :D
Kemairon
25/02/2011, 13:26
Benim de Turkcell'in T10 kampanyasıdan aldığım telefon hafıza kartını görmüyor. Kartı çıkartıp takmanız gerekiyor. Bir süre sonra telefon tekrar hata veriyor...
Benim de Turkcell'in T10 kampanyasıdan aldığım telefon hafıza kartını görmüyor. Kartı çıkartıp takmanız gerekiyor. Bir süre sonra telefon tekrar hata veriyor...
Konuyla ilgili iletişime geçtiniz mi?
zafermutlu
25/02/2011, 14:17
benimde telefonum eskidi, kaç para bu dediginiz telefonlar?
Kemairon
25/02/2011, 14:20
Konuyla ilgili iletişime geçtiniz mi?
Evet hafıza kartını değiştiririz dediler bu sıkıntı devam ederse.
benimde telefonum eskidi, kaç para bu dediginiz telefonlar?
Zafer iphone 4 ü tavsiye eden çok arkadaşım oldu.. kampanyalı alacaksan şayet ki ben öyle alıcam. 155 tl ye 24 ay seçeneği ile. yanında 500 dk da konuşma süresi var..
edit : n8 i iade verebilirsem tabi :D olmazsa sevgili n8 imle yola devam :)
zafermutlu
25/02/2011, 14:25
toplam 155 lira mı? yoksa aylık mı 24 ay veriyosun?
ademtahir
25/02/2011, 14:49
zafer sana 155 tl ye verir tlf gülay sıkıntı etme sen :D
zafermutlu
25/02/2011, 14:53
aylık mı :D siz ciddimisiniz bu kadar para edecek neyi varmış bu telefonun..
ademtahir
25/02/2011, 15:02
yemek yapıyor bulaşık yıkıyor evi temizliyor daha ne isten zaferim :D
zafermutlu
25/02/2011, 15:05
adem dalga geçmiyorum telefon degilmi bu n8 napıyor ki başka, bu fiyata laptop alırım ben hemde bayagı iyi bir laptop alırım:)
3720 tl yapıyor 24 ayda
500 dk konuşma + 500 sms bedava yanında
birde interneti vardır heralde.
Bende iphone 4 alıcam diyorumda iyi fiyatmış valla :) daha önce hesaplamadım heralde :) değermi değmezmi konusuna gelince.. Evet değer bence. Çünkü ben teknolojiyi yakından takip etmeye çalışıyorum. Dışarıdayken İphone ile evimdeki yada iş yerimdeki bilgisayarıma bağlanıp işlerimi görebiliyorum, televizyon seyredebiliyorum, araçta ipod olarak kullanabiliyorum bla bla bla.. daha ne olsun ?
gülay görüşmeye gitti herhalde. haber yok kendisinden...
zafermutlu
25/02/2011, 15:39
akıllara zarar, inceledim kampanya yı merak ettim de , yazık bu paralara gerçekten.. 169tl diyor aylık 24 ay ödenecekmiş.. bu alet 24 ay sonra zaten bozulur:)
Erdem Bozdağ
25/02/2011, 16:30
HATİCE forever:)
erosistanbul
25/02/2011, 17:09
kardeşler alın 70-80 tl lık bi tel. keyfinize bakın.
foto istiyosanız ii bi fotomakina alın. bilg oyun istiyosanız küçük ekranlı laptop alın. kimse bu aletlere benim kadar para vermemiştir.verdiğim paralarla 2. bi gp alırdım herhalde.yazık günah 3720 tl vermeye. paraları çar çur ediyoz sonrada benzin parası diye bas bas bağırıyoz.(bende dahil)
geldim..:) ya 155x24 ün içinde size verilen 500dk ve 500 sms de var. bu dakikalar benim için yeterli..yanında herhangi bir paket istemezseniz 95x24 seçeneği de var ama onun yanında yine bir pakete dahil olmak gerekecek o da en az 35 tl (300 dk) falan e hadi bir de sms paketi ekleyeceksiniz 10 küsür tl de ona.. bu hepsi içinde 155..
gitti görüştüm, gerçekten şanslı bir günümdeyim aldığım yerde eski patronum da vardı çok yardımcı oldular. Turkcell topu bayiye atıyor ama asıl onlardaymış iş.. Başlarından savmak için bayi deyip duruyorlar. Neyse bayi cihaz değişimini kabul ettiğini belirten bir yazı yazdı kalan cayma bedelsiz iphone 4 kampanyasına geçiş için bir dilekçe yazdık ve mail attık merkeze. Biraz uzun süreli bir işlem olabileceğini söylediler ( 1 ay belki:( ) Bekleyeceğim artık. Umarım olumlu bir sonuç gelir, şayet gelmezse hukuki yollarla hakkımı arayacağım..
puntoturbom
25/02/2011, 18:20
blackberry 9700 storm . üstüne tanımıyorum...
geldim..:) ya 155x24 ün içinde size verilen 500dk ve 500 sms de var. bu dakikalar benim için yeterli..yanında herhangi bir paket istemezseniz 95x24 seçeneği de var ama onun yanında yine bir pakete dahil olmak gerekecek o da en az 35 tl (300 dk) falan e hadi bir de sms paketi ekleyeceksiniz 10 küsür tl de ona.. bu hepsi içinde 155..
gitti görüştüm, gerçekten şanslı bir günümdeyim aldığım yerde eski patronum da vardı çok yardımcı oldular. Turkcell topu bayiye atıyor ama asıl onlardaymış iş.. Başlarından savmak için bayi deyip duruyorlar. Neyse bayi cihaz değişimini kabul ettiğini belirten bir yazı yazdı kalan cayma bedelsiz iphone 4 kampanyasına geçiş için bir dilekçe yazdık ve mail attık merkeze. Biraz uzun süreli bir işlem olabileceğini söylediler ( 1 ay belki:( ) Bekleyeceğim artık. Umarım olumlu bir sonuç gelir, şayet gelmezse hukuki yollarla hakkımı arayacağım..
Gülay gerçekten çok şanslıymışsın :)
sen bugün birde piyango bileti al hehe
abi nasıl yaaa
blackberryden nefret ediyorum. Blackberry ile yapabileceklerin sınırlı bence. Multimedia bir telefon herzaman daha iyidir bana göre. Blackberry de mailleri okumak için ideal.
Ama hep böyledir blackberry kullananlar iphone u sevmez, iphone kullananlar blackberry sevmez.
bir arkadaşımda var yakından görme imkanım oldu..ama nedense bana hesap makinesini anımsatıyor :) Ya çoğu bayan gibi beni de önce telefonda görsellik etkiliyor sanırım anladığımdan değil yani :D
Gülay gerçekten çok şanslıymışsın :)
sen bugün birde piyango bileti al hehe
evet gerçekten:) çünkü bayiler hiç taraftar değiller değişime :)
evet gerçekten:) çünkü bayiler hiç taraftar değiller değişime :)
Kesinlikle değiller hemde. Birçok kişi bu sebepten dolayı mağdur olmuştur.
Peki ellerinde iphone4 varmıymış ? Şuanda piyasada yok biliyorum ben.
Kesinlikle değiller hemde. Birçok kişi bu sebepten dolayı mağdur olmuştur.
Peki ellerinde iphone4 varmıymış ? Şuanda piyasada yok biliyorum ben.
yok maalesef 1 ay kadar bir bekleme sürem olacak olumlu yanıt geldiğinde..
feedbackx
25/02/2011, 18:30
iphone u alınca n8 gözükmez gözünüze bir daha umarım değiştirirler
yok maalesef 1 ay kadar bir bekleme sürem olacak olumlu yanıt geldiğinde..
bayi onayladıysa sorun olacağını sanmıyorum.
merak etme :)
ama sen arada bir sıkıştır bence 1 aya kalmasın
bayi onayladıysa sorun olacağını sanmıyorum.
merak etme :)
ama sen arada bir sıkıştır bence 1 aya kalmasın
yarın arıycam turkcell'i bastırıcam biraz.. çünkü bana kendileriyle hiç ilgisi bulunmadığını söylemişti telefondaki bayan.. ama varmış.. bilmemkaç senedir ben bile hatırlamıyorum müşterinizim gerekeni yapın diycem..:)
yarın arıycam turkcell'i bastırıcam biraz.. çünkü bana kendileriyle hiç ilgisi bulunmadığını söylemişti telefondaki bayan.. ama varmış.. bilmemkaç senedir ben bile hatırlamıyorum müşterinizim gerekeni yapın diycem..:)
:):):) owww iyi yerden vuracaksın yani :)
bakalım görücez artık sonucu hepbirlikte.
Bilgisayar programları ile aranız iyi ise HTC Desire HD
yok diil diyosanız Iphone 4
Bende Iphone 4 (JB ios4.0.1) var 975 Tl ye aldım Ekimde burdaki fiyatına inanamıyorum o para verilmez.
Ayrıca ellerinde iphone 4 yok çoğu bayinin resmen karaborsa olmuş.
WiSTaRiA
26/02/2011, 19:12
Gülay şimdiden güle güle kullanmanı temenni ederim... Bende Turkcellden kampanya ile aldım ıphone 4 ve gayet te memnunum... benim kampanyam 120 TL x 24 ay 150 dk konuşma 150 sms ve 4 GB internet...
Gülay şimdiden güle güle kullanmanı temenni ederim... Bende Turkcellden kampanya ile aldım ıphone 4 ve gayet te memnunum... benim kampanyam 120 TL x 24 ay 150 dk konuşma 150 sms ve 4 GB internet...
:) Umarım olumlu yanıt dönerler de güle güle kullanırım Orçun :) Bekliyorum bakalım.
çok para bence.. bende istiyorum ama o paraları veremem..
6 aydır ip4 kullanıyorum hiç bir sorunda görmedim...
ben direk 1800 liraya aldım 12 taksit. Turkcell bayisinden...
Arkadaşlar turkcell den yanıt geldi. Cayma bedelsiz iphone 4 kampanyasına geçiyorum :) İki gün içerisinde n8 i iade edicem..:)
WiSTaRiA
01/03/2011, 16:59
Hadi hayırlısı Gülay... iphone 4 ailesine sende katılıyosun yani... Gayet güzel... Merak ettiğin sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum...
zararın neresinden dönülse kar.. :D hayırlı olsun N8 faciasından kurtulmuşsunuz..
yardımı olan insanlar olmasaydı biraz zor gibiydi doğrusu :)
bende almaya gıttım ama ellerınde yok iphone 4 ve ne zman geleceği belli diil 3gs almaya karar verdim bende ne diosunuz arkadaşlar??
feedbackx
01/03/2011, 18:02
Almışken iphone 4 almak daha yerinde olur bence. Fiyat olarak çok fark var mı ?
450 tl fıyat farkı war arada
feedbackx
01/03/2011, 18:13
Özellik olarak iphone 4 çok daha iyi 3gs ten. işlemcisi çok daha hızlı ve 5mp flaşlı kamerası için 450 tl değer mi ben de kestiremedim ama bütçenizi çok zorlamıcaksa iphone 4 almanızı tavsiye ederim
telefon su an ankaradakı hıcbır bayıde yok ve kımse ne zman gelecegını bılmıyor bı kac yerı aradım we 70 kısının sırada oldugunu soyledıler onun ıcın 3gs e dondum :)
bekliycem artık, eski telefonla idare edicem:)
Eveeettt.. biraz önce cep telefonuma bir sms geldi turkcell den.. N8 kampasından çıkarılmışım. Hemen bayiyi aradım. IPHONE 4 de gelmiş ayırmışlar bir tane bana.. Yarın akşam gidip n8 i teslim edip yeni telefonumu alıcaamm :)
Turkcell'e ve aldığım bayiye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
WiSTaRiA
10/03/2011, 17:11
Hayırlı olsun güle güle kullan...
hayırlı olsun çiziksiz kullan inş.:D