Orijinalini görmek için tıklayınız : bu nasıl iştir FİAT !!!
geçenlerde forumdada paylaşılmış araçlarımıza lpg taktırmakla ilgili.Geçenlerde bende görünce servise sorayım dedim lpg işini servisin verdiği cevap lpg takılıyor efendim evoya dediler tamam dedim nerede taktırabiliriz dediğimde bi telefon numarası verdiler aradım adam takamıyoruz demez mi dedim sitede reklamı var takamıyoruz efendim ddedi sadece doblo ve albea lara takılıyormuş şu an madem öyle nie reklamını yapıyosunuz yani fiat yine yapacağını yaptı arkadaşlar !!!
ee boşuna dememişler İTALYAN İŞİ diyee :D
Ziyaretci046
25/02/2011, 00:29
götür hocam zavoli taktır polaris fırat otogaz var 6.sanayide montajı iidri ya da atiker taktır bitsin on numara
ya taktırcam ama işin kötü yanı araç garantiden çıkıyor 150.000 km garantisi aldım adamlar garantiden çıkar diyo anlaşmalı oldugu yerlerde takmıyor ben anlamadım nasıl iştir bu
matushella
25/02/2011, 14:05
Heralde sadece Fiat lpg'den dolayı aracı garantiden çıkartıyor. Toyota falan yapmıyor bunu anlamadım ben bu işi.
FİAT işte ne yaparsa yeridir
ben takıracağım çıkarırlarsa çıkarsınlar garantiden ne yapalım yani benzin aldı başını gidiyor :wallbash:..
ben takıracağım çıkarırlarsa çıkarsınlar garantiden ne yapalım yani benzin aldı başını gidiyor :wallbash:..
bencede taktırmadan önce son kez kontrol ettir servise garantideyken
Budweiser
25/02/2011, 20:57
Bence yapmayın siz taktırırsınız 2 ay sonra izin çıkar yaptırdığınıza üzülürsünüz..