PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Far sensörü olduğunu nasıl anlarız

BLUEMAN
23/02/2011, 00:20
Arkadaşlar benim araç punto evo 1.4 fire duologic acaba aracımda far sensörü varmı bir arkadaş bu gün senin araçta var dışarıdan iç aynanın arkası görünüyor bu tiplerde far sensörü olur dedi ama ben aracı araştırırken böyle bir şey okumadım kısaca bizim araçlarımızda far sensörü varmı yani akşam olunca farlar gerektiğinde kendiliğinden yanıyormu

onn.off
23/02/2011, 00:26
FaR sensörü yok viraj aydınlatma var direksiyonu çevirdiginiz yöndeki sis farı yanıyor ekstradan bir yol aydınlatma sağlıyor dynamic versiyonlarda

BLUEMAN
23/02/2011, 00:28
bende yok biliyorum arkadaş var deyince bir an tereddüt ettim acaba varmı diye teşekkür ederim Ali kardeş.

onn.off
23/02/2011, 00:44
Arkadaşlar menüde CORNER ışığı diye gecer
Bide gündüz ışığı var onunla karıştırmayı
Gündüz ışığı: par ampülü
Corner ışıgı : viraj aydınlatma bilginiz olsun

onn.off
23/02/2011, 01:01
Arkadaşlar benim araç punto evo 1.4 fire duologic acaba aracımda far sensörü varmı bir arkadaş bu gün senin araçta var dışarıdan iç aynanın arkası görünüyor bu tiplerde far sensörü olur dedi ama ben aracı araştırırken böyle bir şey okumadım kısaca bizim araçlarımızda far sensörü varmı yani akşam olunca farlar gerektiğinde kendiliğinden yanıyormu

O aynada bahsettiğiniz şey yağmur sensörü yogunluğa göre silecekleri otomatik çalıştıriyor

santiago
23/02/2011, 01:57
O aynada bahsettiğiniz şey yağmur sensörü yogunluğa göre silecekleri otomatik çalıştıriyor

bizim araçlarda yağmur sensörü var fakat far sensörü yok ben alırken her defasında sormuştum ama paketlerde dahi olmadığını söylemişlerdi

BLUEMAN
26/02/2011, 02:07
Şimdi arkadaşlar bu sistem nasıl çalışıyor valla ilk sizden duydum
yağmur yağmaya başlayınca kendi otomatikmi çalışıyor yoksa yağmur da biz açınca o yoğunluğa göre kendini otomatikmi ayarlıyor bu sensörler benim dynamic 1.4 fire aracımdada varmı .

Ardevo
26/02/2011, 02:31
Yagmur senörü assist kit olanlarda var . Acinca yogunluga gore kendi ayarliyor.

hakguner
26/02/2011, 15:21
Şimdi arkadaşlar bu sistem nasıl çalışıyor valla ilk sizden duydum
yağmur yağmaya başlayınca kendi otomatikmi çalışıyor yoksa yağmur da biz açınca o yoğunluğa göre kendini otomatikmi ayarlıyor bu sensörler benim dynamic 1.4 fire aracımdada varmı .

Ön camınızda, dikiz aynasının arkasına gelen bölümde bir sensör vardır. Gözle görülür vaziyettedir. Bu sizde varsa , yagmur sensörünüz vardır.
Silecekleri açınca yogunluga göre kendisi ayarlar silecek hızını.

BLUEMAN
05/03/2011, 01:16

İşin enteresanı bu gün baktık bu yağmur sensörü felan yokmuş arkadaşlar bana sende yağmur sensörü var diyen arkadaşım yanılmış bu gün baktım aynada hiçbir şey yok sizlerde durum nedir.

must
06/03/2011, 01:33
hangi kitte olduğunu hatırlamıyorum ama bende var far sensoru de yağmur sensoru de. far sensoru arkadaki aracın ışık şiddetine göre aynayı karartıyo baya kullanışlı bir şey..

must
06/03/2011, 01:35
far sensoru oldugunu da aynanın altında bi acma kapama tusu, onun solunda yesil bi ısık, sagındaysa sensor oluyo. bunlar olsaydı zaten farkederdin sanırım :D

lektonstar17
07/03/2011, 13:13
yağmur sensörü ve ışığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynası asist kit paketinde bulunuyor.ben öyle sipariş ettim aracımı.bence çok faydalı .özellikle de şehir dışı uzun yolda.