Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiyat nasıl?
erkan_bsy
20/02/2011, 00:27
arkadaslar tam linea almaya karar verirken uğurlu otodaki satış elemanı punto evo active mjet i 30bine bıraktı trafik sigortası metalik boyası cartı curtu dahil.. sizce nasıl fiyat??
predator_ant
20/02/2011, 00:35
linea ve evo farklı sınıflarda araçlar.Bence önce fiyat yerine kullanım amacınızı düşünün.Örneğin geniş bir aileniz varsa sık seyahat ediyorsanız,bagajınız fazla oluyorsa evoyu daha ucuza alsanız bile işinize yaramadığı için satmak zorunda kalıp çok daha fazla zarar edceksiniz.Bu sadee bir örnekti,tersi de düşünülebilir.Önce fiyat değil kullanım amacı düşünülmeli bence.
Dinamik modelini sordunuz mu?
erkan_bsy
20/02/2011, 02:09
ben tek kullanıcam hangisini alırsak alalım.. bu ailemize 2. araba olcak linea olmazda evo olrsa tek kaybım ailemle tatile gidememek olur bagaj yüzünden heralde.. ama bende evo olmazda linea olrsa ne tür kayıplarım olur onu merak ediorm..
ozay 30bin lira maksimum çıkacağımız fiyat oyüzden sormadım bile dynamic modelini...
active için 30 lira çok değil mi?
erkan_bsy
20/02/2011, 02:27
31.331 liradan 30 bin oldu fiyat..
hocam lineayı boşverin bence 2 3 daha katıp dynamic evo alın pişman olmazsınız.
linea alınca kazancınız bagaj büyüklüğü olur.
erkan_bsy
20/02/2011, 03:11
peki dynamicle active arasında nasıl farklar var ??
peki dynamicle active arasında nasıl farklar var ??
buradan bakabilirsiniz:
FIAT - fiat.com.tr (https://fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/puntoevo_donanimpopup.aspx)
birde Cruze control içeren ASSIST KIT(sadece 400 TL karşılığında) paketini ekletirseniz gerçekten çok güzel olur hemde satarken cruze control olan araç daha çabuk gider.
dediğim gibi bu şekilde alırsanız dynamic + assist kit pişman olmazsınız.
opexturk
20/02/2011, 04:24
evo active alma ki zaten 30 bin de çok para 28.500 e satıyo izmir birmot boş paket araba için 30 bin vereceğine üzerine 4 bin daha koy skydome+asist kit li dinamik al hem yarın bigün satarken de daha rahat satarsın hem de kullanım keyfi çok iyi.30 bin tl varsa bile 30 bin peşin ver kalanını taksitli yaptır ama active alma pişman olursun dinamik al
opexturk
20/02/2011, 04:26
heeeeee şunu da söyleyeyim tek kullanacaksanız da linea sizi tatmin etmez görünüş olarak evo daha çok doldurur insanın gözünü hoş araba bagaj olayı da evo bagajına 2 normal boy bavul bir büyük el çantası sığıyor tatile 5 bavulla gitmiceğinize göre evo pişman etmez
uzuncocuk
20/02/2011, 13:14
lınea nın plastık aksamı emotıon on gohus harıcınde gercekten ıgrenc duruyor. ben aracın dıs gorunusunun pek onemlı olmadıgı onemlı olanın ıc dızayn ve kalıte oldugunu dusunuyorum . ıcıne bınınce dısını ben harıc herkes goruyor... evo dynmc skydome 1.3 assıstkıt 2011 model ıkıncı el arac bakın derım 30000 tl ye..hem zarar etmezsiniz.int.ilanlarında daha 1000 km yi görmemiş satılık 1.3 dynamic araçlar mevcut.30000 tl ye.
+ linea da 15 hp fazla olur
30 çok değil mi ? Fiyatlara zam mı gelmiş nolmuş
dinamik evo yu bravodan başkasına değişmem:D
erkan_bsy
20/02/2011, 21:12
dizelin liste fiyatı 31.331 birde arkadaslar start stop sanırm tüm modellerde standart olmuş herangi bilgisi olan varmı??
dizelin liste fiyatı 31.331 birde arkadaslar start stop sanırm tüm modellerde standart olmuş herangi bilgisi olan varmı??
hayır tsadece 95 hp lik dizellerde standart
erkan_bsy
20/02/2011, 23:10
hayır tsadece 95 hp lik dizellerde standart
hocam 95hplik dizel 1 tane yokmu sadece?
hocam 95hplik dizel 1 tane yokmu sadece?
evet :)
start stop bütün modellerde opsiyon şeklinde
95 hp lik dizel ve multiair 105 hp de standart
erkan_bsy
21/02/2011, 00:13
evet :)
start stop bütün modellerde opsiyon şeklinde
95 hp lik dizel ve multiair 105 hp de standart
hocam şu linkten bi bakarmısn.. hepsinde standart yazio start stop...ya bu fiat kendi halinde bişeyler yapioda insanlara söylemio yada bu internet sitesi ve bayiden aldığım punto broşürü hatalı:S:S
FIAT - fiat.com.tr (https://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/puntoevo_donanimpopup.aspx)
O fiyata dynamic alabilirsiniz 20 gun once evo dynamic sky dome asis kit 31 250 birakmislardi onu ornek alin fiyat cok yada yarin bana ulasin size kartastan fiyat alayim ;)
erkan_bsy
21/02/2011, 00:37
O fiyata dynamic alabilirsiniz 20 gun once evo dynamic sky dome asis kit 31 250 birakmislardi onu ornek alin fiyat cok yada yarin bana ulasin size kartastan fiyat alayim ;)
tamam mehmet abi saolasn=)) sana forumdanmı ulaşıym msnden mi??
394 15 10 bu numaradan ulas hatirlat bana yarin bir aryayim ok.
bence evo dynamic al derim başka bir şey demem
erkan_bsy
21/02/2011, 01:14
394 15 10 bu numaradan ulas hatirlat bana yarin bir aryayim ok.
tamamdır abi yarın 1 gibi dersten sonra ararm..
erkan_bsy
21/02/2011, 01:29
valla bende dinamik almak isterim ama en ucuzunu almam gerekio malum ögrenciyz=)) yani active almak kesin gibi en ucuz nerde bulursam ordan alcam..