Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gece yusuf yusuf durumu

emresahin83
18/02/2011, 01:15
iyi akşamlar,

az önce gelen misafirimizi eve bırakmak için aracı park yerinden çıkarıp yokuş aşağı doğru beklemeye başladım. 4-5 dk sonra geldiler. ön koltuğa oturacak olan arkadaşım sağ tarafta aşağıya birşeylerin aktığını söyleyince ayvayı yedik dedim:boat0000:
sonra baktım ne akıyor diye elledim kokladım (iğrençlik filan demeyin) tadına kadar baktım bildiğiniz su. sağ tekerin bir karış yanından damlıyor. dayanamadım acil servisi aradım. oradaki usta motor suyu olabilir, cam suyu olabilir dedim. cam suyu olsa su gibi tadı olmaz, motor suyu olsa yağlı olur dediler. kaputu açınca bizim kartere su birikmiş olduğunu görünce herhalde o damlatıyordur dedim. git gel toplam 20 km kontrol ede ede gittim eve dönüp parka girmeden yine aynı yerde durdum akan eden yok.

üstadlar daha iyi yorumlar yapacak ama bana göre yağmur sonucu karter korumada biriken su yüzünden akşam akşam 1 saat yusuf yusuf ettim :( yinede acilen servise götüreyim mi

ZAK1980
18/02/2011, 02:11
Vallahı gece gece hıc cekılmez bu durum anlamadıgım su oldu yanlız bugun ankaraya yagmurmu yagdı acabada su bırıktı bırde aksam demıssın hava soguk o su nıye donmamıs ılgınc Sahin arkadasım sabah ilk yapacagın seyı soylıyeyım sana arabanın Camsuyunu,Antıfırızı,Radyator ve radyatorden motora gıden boruya ,aracın yag sevıyesıne,fren hıdrolıgının sevıyelerıne bır bak buyuk ıhtımal hıc bırsey yoktur bu ama sen yınede kontrol et yok benım ıcım rahat etmez dersen Kavaklıdereye Muslum abıye bı baktır en azından ıcın rahatlar bu arada tadına bakmıssın ya aracla alakalı bır sıvı olsaydı tadı farklı olurdu

SKELETER
18/02/2011, 02:27
Başlığı görünce bende arabaya cin kaçtı sandım :)

emresahin83
18/02/2011, 07:53
Vallahı gece gece hıc cekılmez bu durum anlamadıgım su oldu yanlız bugun ankaraya yagmurmu yagdı acabada su bırıktı bırde aksam demıssın hava soguk o su nıye donmamıs ılgınc Sahin arkadasım sabah ilk yapacagın seyı soylıyeyım sana arabanın Camsuyunu,Antıfırızı,Radyator ve radyatorden motora gıden boruya ,aracın yag sevıyesıne,fren hıdrolıgının sevıyelerıne bır bak buyuk ıhtımal hıc bırsey yoktur bu ama sen yınede kontrol et yok benım ıcım rahat etmez dersen Kavaklıdereye Muslum abıye bı baktır en azından ıcın rahatlar bu arada tadına bakmıssın ya aracla alakalı bır sıvı olsaydı tadı farklı olurdu

pazartesiden beri aracı çıkarmıyorum o yüzden kalan sular olabilir. sabahın bu saatinde işe servisle gittiğimden kontrol zor ama aksama bakarım fener filan ne varsa. araç durduğunda su kalmamıştı zaten akan birşey varsa kartere akacak yine :)

projist
18/02/2011, 15:06
kedi falan işemiş dicem olmayacak, tadına da bakmışsın. merakla bekliyoruz neyin suyuymuş?

PeterPAN
18/02/2011, 15:36
aracta sky dome var mı _? benim SKy ın tahliye hortumları var, aracın 4 tekerleginin hemen yanından asagıya, boşaltıyor.. panellerin kenarından giren suları.

igeroglu
18/02/2011, 17:36
başlığı görünce bende arabaya cin kaçtı sandım :)
:) :)

izoci
18/02/2011, 18:32
geçmiş olsun...

ykaya1983
18/02/2011, 18:51
kedi falan işemiş dicem olmayacak, tadına da bakmışsın. merakla bekliyoruz neyin suyuymuş?
:tongue00::tongue00:

samprik
18/02/2011, 20:45
fazla abatıyosunuz gibi geldi bana :D

ZAK1980
18/02/2011, 20:48
fazla abatıyosunuz gibi geldi bana :D
Samet abartmıyor arkadas ınsan acemı olunca yapıyor bu dedıklerını bende ılk arabamda alttan su gelmıstı antıfırızlı su bende tadına bakmıstım

byspayn
18/02/2011, 23:07
klima öncesinde çalışıyor muydu ya da çalışmışmıydı. o klima borularının altında plastik bir parça var. Onun üstünde su birikebiliyor. Benim aklıma bu geldi yararı olabilir diye yazıyım dedim... :)

sundown
19/02/2011, 10:42
kedi falan işemiş dicem olmayacak, tadına da bakmışsın. Merakla bekliyoruz neyin suyuymuş?
:d :d