Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo mun altını sürttüm :(
aydintap
18/02/2011, 00:52
işgüzar belediye, karayolları vb çalışanları bezdirdi. gaziantep te gidilecek doğru dürüst yol kalmadı. yamalı yollar arttı. bugun çöken bir yoldan geçerken azıcık altını sürttüm. iyiki karter muhafaza taktırmışım. galiba oraya geldi. yoksa şimdi motorun heresine geldi diye kafayı yerdim :)
edelsang
18/02/2011, 00:54
valla ben çok sürttüm bişi olmadı daha :)
aydintap
18/02/2011, 01:01
valla ben çok sürttüm bişi olmadı daha :)
moralin için sağol gerçekten. ya anlamıyorum. dişinden tırnağından biriktirip araba alıyorsun. yol bulamıyorsun gidecek. sakınmamak gerekiyor galiba. ama bir yerde elinde olmuyor insanın :)
santiago
18/02/2011, 02:52
sen bi bilkentte araba kullansana :) yemin ediyorum arabaya evoya yay takmadım eski aracımda yay vardı saolsun bilkentte 20 kadar tümsek var ve hepsi büyük büyük yan yan gitmekten arabayı kullanamaz olmuştuk abartmıyorum arabaya 5 kişi binince tümsekte 1-2 inmek zorunda kalıyordu hayatta geçemezsin sürtmeden o yüzden alışkınız türkiye yollarına :D
abi bizim memlekette en iyisimi bi tane şahin alcan ne altı sürter ne bişiy kullan gitsin:) bende çok sürttüm hatta aldımdan beri kaldırıma çıkmaya tırsıyorum
NyhatShu
18/02/2011, 11:15
bizim burda dükkanın önü yoğundur alsancak. her yer paralı ee hergün arabayla geliyoruz. Kaldırıma cıkıyoruzdolayısıyla çıktıgmda fazla yanaşrsam sürtüyorum hiç bi sorun yok hatır hutur sürtürüom bnce egzozun ortadaki susturucusu yere değiyor.
valla benımde en buyuk korkum arabanın altını surtmek en ıyısı karter muhafaza taktırmak galıba..
fatihtemizer
18/02/2011, 11:26
yan korumalar sürtüyordur...ayrıca kartelin o kadar aşağıda olduğunu sanmam..muhafaza en iyisi tabiki...düşünmeyin olur böyle seyler..:)
bahsettiğiniz gibi gaziantep in yolları şuan çok vahim. benim çalıştığım köyün yollarından farkı yok. bende aracı aldığımın 2. gününde sürtmüştüm altını. lifte kaldırdıklarında baktım birşey yok. bazen gelen o acı sese aldanmamak lazım :)
izmirdeki bütün tümseklere çukurlara girdim bir gün motor alttan yumurtlucak :D
zafermutlu
18/02/2011, 13:07
bende bir kaç defa altını vurdum ama hiç olmadık yerlerde.. bu araçlar bu kadar alçak degil. vuran kısım orda bir demir var o sanırsam..
evo_dynmc
18/02/2011, 16:24
ben de birkaç sefer altını sürttüm ama şükür bi sorun cıkmadı, kartel muhafazayı ben de taktırsam iyi olacak herhalde
izmirdeki bütün tümseklere çukurlara girdim bir gün motor alttan yumurtlucak :D
SENMI YUMURTLUYCAN BENMI YANLIS ANLADIM BABASI KİM:happybda:
geçmiş olsun arabann nersi olrsa olsn sürtmekten hep korkarım...
ykaya1983
18/02/2011, 18:47
Ben de bugün otobana girerken sağ tekeri yoldaki çukurluğa soktum.Acayip ses geldi ama neyseki hızım yavaştı .Otobana girerken o çukurun orda ne işi var anlamadım.Biraz daha derin olsa içine ağaç dikilir.
Yer:Gaziantep (Yol inşatlarının hiç bitmediği şehir)
aydintap
19/02/2011, 00:20
Ben de bugün otobana girerken sağ tekeri yoldaki çukurluğa soktum.Acayip ses geldi ama neyseki hızım yavaştı .Otobana girerken o çukurun orda ne işi var anlamadım.Biraz daha derin olsa içine ağaç dikilir.
Yer:Gaziantep (Yol inşatlarının hiç bitmediği şehir)
geçmiş olsun hemşerim.
Kemairon
19/02/2011, 01:16
Herkes kendi yöresini anlatmış. :D Benim de bahçelide girmediğim çukur kalmadı. Sanırsınız meteor yağmış... Bahçeli'nin yollarını bilen bilir. Şimdilik bir sıkıntı yok. :D:D Türkiye'de jipten başka bir şey kullanılmaz. Yol yokki... :D
Geçmiş olsun. ilk sürtüşünüz mü
bizim puntoların altı falan yüksek gene şükür... civicler falan yerle bir gidiyo yahu.. biz kasılıyosak böyle onlar nasıl kullanıyo acaba :D
aydintap
19/02/2011, 14:57
Geçmiş olsun. ilk sürtüşünüz mü
evoyu ilk defa sürttüm ama çok ciddi değil. Allah beterinden saklasın
Ben bakıyorum şöyle güzel uyacak bi saç kartel koruyucu ama bulamadım..
Bulan olursa paylaşsın taktırıp rahat rahat sürtürürürüzz :)
PERFUZYONIST 74
19/02/2011, 20:06
valla ya yolları satandize etsinler yada herkes traktör veya pkap alsın.bende colt vardı otümsekler her gectiğimde yapanın ve musade edenin kulağını cınlatıyordum.coktur arabadan insan indirdiğim.para kazanmak kolay değil bu zammanda.he birde yazın şu mıcırları temizlemezler ya hic bir diyecek bulamıyorum.saygıılar arkadaşlar.
PERFUZYONIST 74
19/02/2011, 20:07
kusura bakma öncelikle gecmiş olsun .bir an o zamanları hatırladım