Orijinalini görmek için tıklayınız : panjur logo iptali
gokhanenli
17/02/2011, 22:44
arkadaslar herkese merhabalar
yakında kendı ugraslarım sonucu aracımın orjınal ön panjurundakı
logolu ıptal edip ... logosuz panjuruma en sonunda kavustum
resımlerı yakında sızlerle paylasacagımm
tutkuaydin41
18/02/2011, 00:40
beklıyorus... nasıl yaptıgınız acaba ? 2 panjurdan 1 tanemı ??
gokhanenli
18/02/2011, 15:21
yok yok tek panjurdan ımal ettım...
panjuru komple kesmedım saadece logo olan yerı kesıcı aletle kesıp
kestıgım yerı celık macun ıle doldurdum. daha sonra zımpara ıle zımparaladım... işin son kısmını ise sıyah mat boya yaparak tamamladım
en kısa sure ıcınde resımlerı ekleyecegım
gökhan acil olarak resimleri yükle kardeşim bekliyorum bende yapıcam çünkü :)
evet acil resimleri bekliyoruz. :)
hatta birde yapım aşamalarını guide şleklinde hazırlanmışı olsaydı çok süper olurdu :)
çok şeymi istedim yoksa :):):)
göster de bizde yapalım becerebilirsek :D
Ben 5-6 saat sonucu ufaktan ellerimi parçalayaraktan yaptım.. Mutlu mesut kullanıyorum :)
arkadaş çatlatmayın beni zaten logosuz panjur konusunda çok hassasım yarama tuz bastınız :D onur sen anlat bari :D
gokhanenli
18/02/2011, 19:29
kullanılan malzemeler
kesıcı el aletı fıyat 70 tl ama bende mevcut oldugundan para vermedım.
celık macun 800 gr 1 ad macun sertlestırıcı 8.5 tl
2 adet zımpara 1 tl
ve sprey boya 6 tl
arkadaslar yapılısı cok basıt
ılk once kesıcı alet ıle logoyu duzgunce kestım
daha sonra kesılen yerı duzgunce macun cektım
ve zımparaladım.
ıyı bı zımpara cektıkten sonra boyamaya hazır.
3 kat sprey boya ıle boyadım...
ufak tefek sorunlar var ama uzun ugraslar sonucu panjurumu bıtırdım
fakat bos zamanımda tekrar rutuş yapacagım...
herkese tavısye ederım ...
hıc masraf gıtmıyo ama el emegı cok
ıyı gunler dılerım arkadaslar.
sormak ıstedıdgınız bısı olursa ceveplarımm
Ben orjinallere dokunmadım çıkartıp onun ebatına göre uzun uğraşlar sonucu dışardan sıfır (yani içerden düz şekilde deilde bombeli) bi şekilde tel ızgarayı kesip doğrayıp yaptım bi kaç tel ziyan oldu ama sonunda iyi bi görüntü çıktı ortaya..
gokhanenli
18/02/2011, 19:47
onur bey sızın yaptıgınız calısmanın fotolarını ekleyebılırmısınız
işte buda Fotosu
https://img535.imageshack.us/img535/6128/telzgara.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/535/telzgara.jpg/)
Uploaded ImageShack.us (https://imageshack.us)
hayırlı olsun bnde böle bi atraksiyon yapıcam da......
gokhanenli
18/02/2011, 20:26
saol saol tskr ederımmmm
StrawBeeRy
18/02/2011, 21:17
güzel olmuş elinize sağlık
işte buda Fotosu
[/URL]
Uploaded [URL="https://imageshack.us"]ImageShack.us (https://imageshack.us/photo/my-images/535/telzgara.jpg/)
Önemli olan bu teli bulabilmek zaten.
Ben bu telden hiçbiryerde bulamadım maalesef
Ben şirinevlerden aldım yayla yolunda altı üstlü 2 sokak varya mod üzerine Gir orda Life tuninge yada tam karşısındaki dükkana boy boyy çeşit çeşit mevcut özer..
bu uygulamayı yapmak için tamponu söktünüz mü? folyo çektirirken panjuru çıkarmak istedik ama çok zorladık nerdeyse tamponu kıracaktık.
Ben şirinevlerden aldım yayla yolunda altı üstlü 2 sokak varya mod üzerine Gir orda Life tuninge yada tam karşısındaki dükkana boy boyy çeşit çeşit mevcut özer..
eyw abi
maslakta buldum bende dün 11 tl siyah fakat nasıl yapacağımı kestiremedim bir türlü :)
kara kız
08/04/2011, 14:29
orjınal panjuru hıç zıyah etme gıt bı ot oyedek parcacısına yansanayı bır panjur al ıstedığın gıbı oyna bu arada orjınal panjur fyatı 100 tl nın uzerınde yansanayıyı 25 e alabılırsınız bılgınıze..
maslaktayım ve yan sanayisini bulamadım nekadar üzücü bir durum :s
bende aynı görüşteydim aslına bakarsan. buradfa 60-70 ten kapı açarlar heralde yan sanayiye
yan sanayi ızgarayı aksarayda buldum
60 tl logosu hariç :)
sadece_erhan
11/04/2011, 21:41
yan sanayi ızgarayı aksarayda buldum
60 tl logosu hariç :)
çıkma bakın be abi, yada vurun orjinalin beline kazmayı nolcak sanki. bozulursa kırılırsa ya da bigün logo haasreti ağır basarda illa logo takıcam ben arabaya diye yanar tutuşursan alırsın yan sanayisini, şimdi orji panjuru yatırcan mı evde :)
Öyle yan sanayi falan aramayın gidin Atatürk Oto sanayi / İkitelli'ye sağlam bi pazarlık yapınn :) ( kesin gerekicek 300 liralık megan 2 orjinal yaylarını 120 liraya düşüreni gördüm :D ) Orjinal'den devam edin :)
yaw yatırmak olmaz tabide birde işi beceremezsek yazık olur orjinaline
sadece_erhan
11/04/2011, 23:44
yaw yatırmak olmaz tabide birde işi beceremezsek yazık olur orjinaline
yaaaw valla basit bi işlem abi gözünde büyütme ya, yapamazsan ben girerim devreye rahat ol sen :) bir de ben bu haftasonu hız yapayım dedim 130kmde falan araba böyle biraz dengesizleşti gibime geldi daha fazla basmadım, acaba bu panjurdan mı oluyo, sonuçta rüzgarı bi şekilde engelliyo yani.ben petek ızgaradan dönerim abi orjinalinin logosunu kesicem. fknın logosuzları varya varsın onlar gibi olsun yerim peteğini.
StrawBeeRy
11/04/2011, 23:45
sabah erken saate ikitelli çıkmacılara gidin 20 30 liraya bile iyi pazarlıkla alırsını geçen gün birine aldık orjinal punto panjuru sabah adam yeni açmış siftah hesaı 130 dedi ne 130 felan fıstık hoop 20 liraya aldık çıktık :D
hahah süpermiş Mert :)
Erhan zaten yapabilsem bnde kesicem fk gibi yapıcam. ama zor. çelik macunu ile düşündüm ben onu
sadece_erhan
12/04/2011, 00:00
tmm çelik macunla yap, hatta merter deki büyükşehir belediyesinin garajında buluşuruz bi haftasonu beraberde yapabiliriz istersen. ben dün değiştirecektim ama gözümde büyüdü hiç uğraşmak istemedim. yoksa inan varya basit bişey ya. neler yaptım ben çelik macun fiberglass la falan :) 206ya çok güzel bi konsol yapmıştım. hala duruyo satıcam onuda yakında zaten babam kullanıyo diye satmıyorum.
aynı anda yapacaksak yaparız :)
bende dramel falanda var cubuk silikon makineside var vs..
olmadı Onur'unki gibi yapalım onurda gelsin :)
tutkuaydin41
12/04/2011, 00:14
ne panjurmus be :D
gidip tel alıp koysanız nasıl olur :D
abi tel olsun ama adam gibi olsun sineklik gibi olmasın.
gördüğüm kadarıylada bunu onur becermiş :)
sende gel :)
sadece_erhan
12/04/2011, 00:17
aynı anda yapacaksak yaparız :)
bende dramel falanda var cubuk silikon makineside var vs..
olmadı Onur'unki gibi yapalım onurda gelsin :)
yok be abi tmm güzel duruyoda bizimkide zaten çok bi modifiye falan değil :D bize logosuz panjur yeter :)
StrawBeeRy
12/04/2011, 00:19
ahahaha sineklik gibi :D:D
sadece_erhan
12/04/2011, 00:22
o ne demek şimdi, petekli olana mı diyon sinekllik gibi diye fk tarzına mı :D
mert bizede yapın be kardeş seneye veririk parasını :D
StrawBeeRy
12/04/2011, 00:23
yok abi daha uğraşamam onunla 4 saatte yaptık bir daha yok :D
tellere diyorum :)
mert sana gelelim ozaman nasıl yapacağımızı anlat birde bize çay ısmarla :)
StrawBeeRy
12/04/2011, 00:32
gelin ama hafta sonu ben yokum cumartesi ehliyet sınavım var pazarda işim var :)
ohoooo
bir gelelim dedik işi çıktı hemen mertin :)
tamam yaa çayları biz ısmarlayalım yeterki sen gitme :):):)
StrawBeeRy
12/04/2011, 00:34
çayla korkucağımımı sanıyorsun abi aşkolsun yanlış tanımışsın beni :)
hahahaha
sen çayla korkacak adammısın yaw :)
Arkadaslar paşatunıng bu olaya el atmıs 90cme 50 sm 1cm derınlıge sahıp bır urun ımal etmısler plastıkten sız kafanıza gore kesıp panjurun yerıne oturtuyosunuz fıyatı 45tl sahıbındende ılanı var bende hafta sonu alıp yapıcam cokta sık bı urun
link verebilirmisin Efe?
Ayrıca bilgi için teşekkürler.
Orjinal panjuru nasıl söküyoruz? Elimde kalacak diye korkuyorum.
StrawBeeRy
27/04/2011, 10:51
Orjinal panjuru nasıl söküyoruz? Elimde kalacak diye korkuyorum.
abi sen serkan abinin abisimisin? :)
panjurujn üstteki peteklerinden tutun baş parmaklarınız ile tampondan destek alarak biraz sert çekin çıkar biraz dikkat edin tırnakları kırılmasın
Evet abisiyim :) 5 Cm yay arıyorum Serkan arkadaşın arabasında var diyordu bahsettiği Mert sensin herhalde. Akşam sökücez Serkanla, olmadı ararız seni.
StrawBeeRy
27/04/2011, 11:10
Evet abisiyim :) 5 Cm yay arıyorum Serkan arkadaşın arabasında var diyordu bahsettiği Mert sensin herhalde. Akşam sökücez Serkanla, olmadı ararız seni.
evet benim akşam msn den konuştuk oda nasıl sökülüyor diye sormuştu :)