Orijinalini görmek için tıklayınız : Evomla ilk kazam :(
muratyegen
17/02/2011, 02:05
tanışma bölümünden sonra ilk konum bu olmasaydı keşke. gecenin bu saati moralim bozuk hala.
bugün bahçelievler 4.caddede ara sokaktan caddeye çıkarken bi taksiye sağ ön tarafla vurdum. taksinin sol ön kapı ve sol arka kapı boydan boya göçtü ve çizildi. o manzarayı görüp arabadan inmek istemedim. ama baktım ki bizim evonun sağ sinyal plastiği kırılmış(ampul sağlam), yanılmıyosam tamponun 2 tırnağı kırılmış ayrı duruyo biraz bi de tamponun plastik kısmında çizikler var. boyada ve şekilde bişey yok gibi. adamla anlaşıp ayrıldık. benim sigorta onunkini ödicek.
gelelim sadede.. önümüzdeki haftasonu kavaklıdereye bi uğramak istiyorum. ne tavsiye edersiniz? kaskoya 1200 tl veriyorum hasarsızlık indirimi tahmini masrafıma göre nasıl kalır. kendim mi yaptırsam arabayı?? of ya halen camdan bakıyorum öyle bi garip oldu sanki araba. 5 aylıktı daha insana koyuyo. :-(
Geçmiş olsun adı üstünde kaza sonuçta olabilir bu cana geleceğine mala gelsin.
Geçmiş olsun bu gece biraz uyku haram olucak ama..
geçmiş olsun eğer hasar dediğiniz gibiyse mini onarımdan yaptırabilirsiniz heralde puntolar gerçekten sağlam araçlarvurduğunuz araç ne markaydı
terazi12345
17/02/2011, 09:32
gecmis olsun arkadasim...
Geçmiş olsun Atahan arkadaşımızın dediği gibi mini onarımdan yaptırabılırsınız hasarsızlığınız bozulmadan
geçmiş olsun kardeşim aynı şeyi dün gece bende yaşadım sağ çamurluk göçtü ve çizildi gerçekten koyuyor adama inşallah daha büyüğünü yaşamayız:(
Kriminal
17/02/2011, 10:55
Geçmiş olsun Murat ..Emektemi oturuyorsun ?
burak6230
17/02/2011, 14:38
kardeş büyük geçmiş olsun seni araç 5 aylık ya benimki daha 2 aylık allah beterinden korusun kardeş
muratyegen
17/02/2011, 16:45
hepinize tek tek teşekkür edemedim çok sağolun arkadaşlar. çarptığım araba 2005 focus'tu.
@kriminal, çayyolunda oturuyorum. iş çıkışı ordan geçiyodum.
bi kaskoyu arayayım da önümüzdeki haftasonu yaptıriim inşallah.
peki acaba bu sinyalin plastiği ayrı satılır mı komple lamba falan da mı değişir. sinyal yanıyo çünkü.
abulbul08
17/02/2011, 16:47
Geçmiş olsun
dostum geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın cümlemizi.
benim araca 3 günlükken motor çarptığı için seni iyi anlıyorum:)
geçmiş olsun nazarlık çıkmış...
Geçmiş olsun. Araçlarımız güzel olunca bakanı çok oluyor göze geliyor. Allah beterinden korusun...
ykaya1983
17/02/2011, 22:49
Geçmiş olsun.Hakikaten moral bozucu bir durum.Büyükşehirde de kaza yapmak elde değil ki.İyi ki 7000 nüfuslu ilçede yaşıyorum.Antebe gittiğimde devamlı ışıkların az olduğu çevre yolundan giderim.
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Kaskonuzu bozmamanızı tavsiye ederim. Ama hasar tutarıda önemli tabi.
santiago
18/02/2011, 00:16
geçmiş olsun bu bahçelievlere eskiden 4 numara film olduğundan giremezdim eski arabamla iyikide giremiyormuşum polis çeviriyordu hep çünkü şimdi evoyla giriyorum her dakika biri vurdu vuracak bu kadar kasap şoförün toplandığı bir yer varsa burasıdır bununla geçtiği için şükret bence yinede fazla bişey yok gibi anlattığın kadarıyla yinede çok geçmiş olsun
gecmiş olsun kasko bu durumlar için var zaten. anlattığın gibiyse aracın orjinalliği bozulmamıs bunada şükret
Geçmiş olsun,Allah'ım beterinden korusun...
ozamac85
18/02/2011, 00:55
geçmiş olsun ,takma kafana kaza bu allah başka dert vermesin
hocam çok geçmiş olsun o yolu biliyorum çok yol birleşiyor minübüsler otobüsler hepsi ordan geçiyor sıkıntılı bir bölge yinede bununla atlatmanıza sevindim tekrar geçmiş olsun..
Budweiser
20/02/2011, 13:17
Çok geçmiş olsun yeni araçlarda bu tarz şeyler yaşanması çok can sıkıyor. Benimde kapı sürtünmeden dolayı çizik içim acıyor. Boyatmayı düşünüyorum:((
Çok geçmiş olsun yeni araçlarda bu tarz şeyler yaşanması çok can sıkıyor. Benimde kapı sürtünmeden dolayı çizik içim acıyor. Boyatmayı düşünüyorum:((
bencede hocam en iyisini yapmış olursun değişen olduğu zaman yarın birgün araba satışta sıkıntı çıkıyor..