Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Değerli Admin Çok az zamanım var hatta yarına kadar!!!
engincantan33
16/02/2011, 23:31
beyler araba almak üzreyim ve bi tane buldum ara.;
2010 Evo Dynamıc fire motor 9.000 km de,sahibi tamamen orjınal dedı yarın servıse gosterıcem fıyat 23.750 ne dersınız cok acıl dusuncelerınıze ıhtıyacım var herkese tşk ederım sımdıden
engincantan33
16/02/2011, 23:39
beyler bakıyorsunuz ama yorum yapmıyorsunuz yorumlarınızı esırgememenızı rıca edıyorum
shellcininabisi
16/02/2011, 23:48
ben de öylesine bi bakayım diye girdim konunun içeriği nedir diye.. valla bana bi gariplik varmış gibi geldi açıkçası.. düşünüyorum 9000 de fire dinamik evom olsa bu fiyata satarmıyım diye? HAYIR
engincantan33
17/02/2011, 00:12
hocam saol yanı fıyat ıyı dıorsun :)))
zaten adama dedım servıste ekspertız yaptırcaz yarın aksı bı durum cıkarsa ekspertızı o odıcek
EvoKoray
17/02/2011, 00:14
ilan resim vs koysaydınız yorum için daha yardımcı olurdunuz,fiyatı banada düşük geldi.. ekspertiz baktığında bi sorun yoksa kaçırmayın :)
Arkadasım kafanı bulandırmak ıstemem ama m kusku cekıcı izmırde durduk yere yakıt kesen aractan sonra guvenemıyorumbayılere onlarda sıkıntı yok demısler ama forumdan ogrendık gercegı farklı bır servısede baktır cıdden neden satıyormus bu aracı onemlı olan o .Aracın plakasını yaz foruma derım belkı bır bılen cıkar
Kronokrator
17/02/2011, 00:26
o araç ya pertden çıkmadır, ya da çıkmacıdan ...
engincantan33
17/02/2011, 00:35
walla beyler bole yorum yapıyorsanız ıcım rahatladı benım sımdı:))) cok uygun fıyat o zaman :))))) bakın benzınlı dıorm sıze:DD:D yarın servıste butun herseyıne baktırcam zaten sureklı gıttıgım servıs halen 2007 gp mız var fıre motor o da
shellcininabisi
17/02/2011, 00:35
hocam saol yanı fıyat ıyı dıorsun :)))
zaten adama dedım servıste ekspertız yaptırcaz yarın aksı bı durum cıkarsa ekspertızı o odıcek
bence birkaç yerde yaptır ekspertizi
engincantan33
17/02/2011, 00:41
bence birkaç yerde yaptır ekspertizi
hocam neden kı garantı vermıolarmı bunnar sımdı benım ıcıme kurt dustu yaw?
Fiyat çok iyi,hayırlısı olsun...
reddragon
17/02/2011, 00:44
Grandemi alırken bana da az km de full + full nevigasyon dahil corsa önermişti arkadaş (35bine almış sahibi) .24 bin TL ihtiyaçtan satıyomuş. Ben aynı fiyata sıfır grandeyi tercih ettim. Sıfır araç başkadır sıfır alınız, sıfır öneriniz...
engincantan33
17/02/2011, 00:47
Grandemi alırken bana da az km de full + full nevigasyon dahil corsa önermişti arkadaş (35bine almış sahibi) .24 bin TL ihtiyaçtan satıyomuş. Ben aynı fiyata sıfır grandeyi tercih ettim. Sıfır araç başkadır sıfır alınız, sıfır öneriniz...
bızde kullandıgım aracı 2007 gp 0 aldık ama bu aracında pek farkı yok sadece 9000 km de olması gercı yarın servıste ogrencez herseı ama olsun....
beyler bu arada ekspertız ederken nelere baktırayyım ayırca???
1-pert kaydı(nasıl orencem sıgortacılaramı soruoruz)
2-baska nelere baktırayım(motor degısen parca boyanan parca dısında?
engincantan33
17/02/2011, 00:48
Fiyat çok iyi,hayırlısı olsun...
hocam sızın araba otomatık ama yakıt tuketımınız ne ??? bugun bı tur attım alacagım arabayle 8.4 yazıyordu ortalama ama duser dıe dusunuyorum
reddragon
17/02/2011, 00:48
Doğru düzgün bir fiat servisine giderseniz lamı cimi hepsi çıkar. Fırat oto istanbul 70 TL'ye yapıyordu ekspertiz en son...
fiyatı iyi
buna benzer sahibinden comda vardı
sen yinede iyice baktır arabaya
birde ben olsam 8 valf araba almam hiçbir zaman
kifanhom
17/02/2011, 00:54
ben kıl adamım
2010 model 9000km de arabaya bakmaktansa sıfırını alma olanaklarını değerlendirirdim.
engincantan33
17/02/2011, 00:58
ben sıfır almam cunku arada 5 bın tl oynuyor !!!!
arabayı bugun 500 metre surme sansım oldu geceydı gercı cok bakamadım ama adam ısrarla ve ıddalı sekılde arabada kusur yok dedı yarın ıstedıgın yere gotur dedı....
zaten servıs tanıdık gıbı bısı oldu taaa uno zamanından gıderız oraya hepsını tanıyorum..bakalım yarın olumlu gelırse servısten referans cuma gunu olur ınsallah
igorta Bilgi Merkezinin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve yine Türkiye'de bir ilki temsil edecek olan SMS Projesi tamamlanmış ve devreye alınmıştır. Ağustos ayı içerisinde Türkiye genelinde reklamlarla tanıtımlara başlanacaktır. Tüm operatörler ile anlaşmalı olarak devreye alınmış olan SMS projesi ile kişiler mesaj atarak arabalarının hasar geçmişlerini, mağdur bilgilerini, trafik poliçelerinin olup olmadığını ve eğer bir kazaya karıştılarsa kaza tespit tutanaklarının durumunu 5664'e mesaj atarak sorgulayabilecekler.
Alintidir.
Link: TRAPORT (https://www.traport.com.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63)
bızde kullandıgım aracı 2007 gp 0 aldık ama bu aracında pek farkı yok sadece 9000 km de olması gercı yarın servıste ogrencez herseı ama olsun....
netten tramere gor bır numara var oraya sm atıyorsun herseyı cıkıy
hocam sızın araba otomatık ama yakıt tuketımınız ne ??? bugun bı tur attım alacagım arabayle 8.4 yazıyordu ortalama ama duser dıe dusunuyorum
Aracı eşim kullanıyor,bu akşam biryere gittik beraber,ben kullandım aracı,ortalama aynı sizin yazdığınız gibi 8.4 gösteriyordu çok ilginç...:)
yanlız bu değeri 1000 km lik kullanımda yakalamış.
Bir keresinde B trip ayarını sıfırlayarak ben kullanmıştım 70 km mesafede 6.4 şehir içi yakalamıştım,Kullanana göre tüketim değerleri değişiyor anlıyacağınız,araç şuanda 2035 km ye geldi,motor daha çok yeni...
kifanhom
17/02/2011, 01:26
igorta Bilgi Merkezinin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve yine Türkiye'de bir ilki temsil edecek olan SMS Projesi tamamlanmış ve devreye alınmıştır. Ağustos ayı içerisinde Türkiye genelinde reklamlarla tanıtımlara başlanacaktır. Tüm operatörler ile anlaşmalı olarak devreye alınmış olan SMS projesi ile kişiler mesaj atarak arabalarının hasar geçmişlerini, mağdur bilgilerini, trafik poliçelerinin olup olmadığını ve eğer bir kazaya karıştılarsa kaza tespit tutanaklarının durumunu 5664'e mesaj atarak sorgulayabilecekler.
Alintidir.
sms 5664 epey uzun süredir mevcut
sms 5664 epey uzun süredir mevcut
Alintidir yazdim linkide var zaten adamlar da epey uzun bi sure once yayinlamis :P
kifanhom
17/02/2011, 01:48
Alintidir yazdim linkide var zaten adamlar da epey uzun bi sure once yayinlamis :P
" alıntı " kelimesini mesajı post ederken fark ettim ama çok geçti :d
aracın fiyatıçok düşük bu yuzden kuşku uyandırıyo. yoksa düşünmeden alınabilir.
aracın pert kaydı ıvırı zıvırı sigortacıdan sahibinin kimlik numarası veya aracın motor numarasıyla öğreniliyo.
almadan önce iyice bi araştırın yoksa bu fiyata bu araç gerçekten enteresan
engincantan33
17/02/2011, 02:16
herkese cok tsk ederım yarın bakalım nolacak gıdıcez servıse ınsallah olumlu haberlerı yarın ıletırım sızlere
Honor COOPER
17/02/2011, 02:28
Benim anlamadığım fiyat şüphe uyandıracak kadar düşük değil.sıfırı bu aracın 27000-28000 aralığında alınabiliyor sonuçta 4-5000 TL ucuz olması gayet normal ben 2010 yılında 10 aylık 2009 grande dynamic aracımı 21500 e almıştım o zamanda fiyatlar şimdiki evo dynamiclerle aynı seviyedeydi çizik bile yoktu eski arkadaşlar bilir o aracımı.
hemşerim kafana yatar ve problem yoksa al.tek sıkıntı kağnı gibi motor ama konfor B segment için gayet yeterli.
opexturk
17/02/2011, 11:10
herkes fiyat çok düşük demiş ancak geçen hafta bravo mu evo mu diye bi arkadaş konu açmıştı o arkadaş aynı aracı 21 bine buldum demişti inanamamıştım ama full orjinal demişti zaten nette gezerseniz bu araçların piyasası 23-25 arası yani fiyatta kuşku uyandıracak bişey yok iyi fiyat gayet iyi hayırlısı olur inş
fatihtemizer
17/02/2011, 11:16
Alintidir.
aynen sorgulattır..öncelikle..
Alintidir.
yazık gunah su tramere boyle guvenmneyin pisman cıkarsınız.bu tramer birkac sigorta sirketinin elinde kukla olmus bir sistemden baskabirsey degildir.bu kadarda iddialıyım:thumbdown:
engincantan33
18/02/2011, 01:13
herkese tşk ederım ama nedense adam bugun aradı ve aracını satmayacagını soyledı tabı bende bı takım sozler soledım kendısıne madem satmayacaksın neden ugrastırdın o kadar pazarlık yaptık gıbılerınden...araba almaktan soguttu adam benı...hayırlısı olsun dıelım ınsallah baska bı aracla tekrar basınızı agrıtırım:))