Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo alsammı yoksa almasammı?
Selam arkadaşlar.
En son Puntomu satınca bir daha Fiat almamak için kendime söz vermiştim. Ve almadımda. Birçok arkadaş yaşadığıım sorunları bilir.
Şu an elimde bir miktar param var. Şu anki aracımın modelini yükseltmek istiyorum. Toyota' dan gerçekten çok memnunum. Fakat 1.6 Bravo ikinci elde ilgimi çekti. Sıfır olsa yine almam Bravo ondan adım kadar eminim ama ikinci elde 2008 veya üstü 1.6 MultiJet Dynamic Bravo nasıldır.
Bu araçta Punto gibi sağından solunda tıkırtı yaparmı? Sağlammıdır ?
Ben yine belli bir classın altında olduğunu düşünüyorum ama 1.6 Dizel ve ikinci elde fiyatının uygun olması beni biraz cezbetti. Sonuçta sıfır gibi değil beğenmezsem daha kolay satarım. Sıfır gibi zarar etmem.
Açıkçası araba içinde şu an belli bir miktarın üzerinde para harcamak istemiyorum. Bütün paramı arabaya bağlamak niyetinde değilim. Toyota Avensis alacaktım ama dediğim gibi bütün paramı arabaya vermek istemiyorum.
Sizce mantıklımıdır
Honor COOPER
16/02/2011, 21:58
Sağından solundan tıkırtı yapmaz en baba torka sahip 1.6 dizel araçtır.
Beyazıda olursa tadından yenmez.Arayın görüşelim isterseniz.ilanım sitede mevcut.
Punto ve Bravo çok farklı araçlar.Bozed şu an 125.000 de ve halâ orjinal ön takımla geziyor ve sorun yok.Oldukça sağlam ve sorunsuz bir araç.tavsiye ederim.Fiyatına göre alabilaceğiniz en iyi araç bence... Şimdiden hayırlısı olsun.
fiyatları nasıl birde 2008 yeni kasa oluyor dimi. ben yeni kasanın tasarımını begenmiyorum biryerinde bir eksiklik var eski kasa stilo var cok hos halada kasası guncel bence
ykaya1983
16/02/2011, 22:48
Bence siz yine toyota alın.Mazallah fıat arabası belli olmaz yine sağından solundan tıkır tıkır sesler gelir içinize sinmez keşke toyota alsaydım dersiniz bu seferde.Benim 2006 model puntoda çok şükür tıkırtı problemi yok.Ufak tefek tıkırtı problemlerinin her araçta olduğunu düşünüyorum.Bunu satmış olsam alacağım araba da bravodur.Bence müşteri memmuniyetinde bakış açısı da çok önemli bir unsur.
bravo puntodan kaliteli benim araç 2009 nisan çıkışlı 32000 kmde gerçekten rahat edersiniz tıkırtı falan az ben size ses yapan yerleri söyliyim 120 km hızı geçince rüzgar sesi oluyor ama durulmıyıcak gibi değil o kadar rahatsız edici motora zaten laf yok csınıfı bütün 1.6 dizellerden üstün araka kapıların içi boşgibi çok kalitesiz kapanıyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tavsiye derim bizde evoda var arada abariz fark var
1 aydır bende bravo kullanıcısıyım (buraya her ne kadar resim koyamasam da) şuan hem punto hem bravo var. evet punto aşkı bir başka, ama bravoya bindiğimde de ayrı bi keyif alıyorum. konfor, hız, kalite, iç tasarım.. pişman olacağınızı düşünmüyorum
hsncck26
17/02/2011, 01:54
HONDA cıvıc 2005 model vtec alın. babam bile(sanayıcı) sessizliğine hayran kaldı =)
4 gün önce alındı.
uzun yolda kullandık ve tıkırdı sadece mıcırlı yolda vardı =)
%100 tavsiye ederim.
bu arada yakıtını söyliyeyim. 100 liralık benzin ile 95 oktan 25.1 litre,
30 35 km si dur kalklar la geçti ve yol nasıl elverdıyse öyle gıdılde 160 ide gördük ama 80 den aşağı düşmedık. ve 395 km gitti ce 2 km önc eyenı benzın deposu ışığı yandı =)
ortalama ortalama 100 -105 km hız
vtec motoru için alınır sadece =)
edit: nacizane görüşüm.
bende evo var ama ilerde kesinlikle auris alacağım, toyotayı her yönden tavsiye ederim.
ibrahim06
17/02/2011, 09:52
HONDA cıvıc 2005 model vtec alın. babam bile(sanayıcı) sessizliğine hayran kaldı =)
4 gün önce alındı.
%100 tavsiye ederim.
30 35 km si dur kalklar la geçti ve yol nasıl elverdıyse öyle gıdılde 160 ide gördük ama 80 den aşağı düşmedık. ve 395 km gitti ce 2 km önc eyenı benzın deposu ışığı yandı =)
Öyle de olsa ilerde LPG taktırmak aklınızdan geçecektir. Geçen sene aynı 2005 modelden bir arkadaşıma aldık57 binde. Tamam kasa makyajlı kasa tip güzel ama içlerisanki 10 yıllık araba gibi. Göğüs hiç hoş gözükmüyor,yeni de olsa yıpranmış gibi duruyor ve çok yavan. Bu bütün makyajlı Hondalarda böyle. İçinin işçiliği hoşuma gitmedi. Ha motoruna diyecek yok. Ancak multijete de diyecek yok.
hsncck26
17/02/2011, 17:17
Öyle de olsa ilerde LPG taktırmak aklınızdan geçecektir. Geçen sene aynı 2005 modelden bir arkadaşıma aldık57 binde. Tamam kasa makyajlı kasa tip güzel ama içlerisanki 10 yıllık araba gibi. Göğüs hiç hoş gözükmüyor,yeni de olsa yıpranmış gibi duruyor ve çok yavan. Bu bütün makyajlı Hondalarda böyle. İçinin işçiliği hoşuma gitmedi. Ha motoruna diyecek yok. Ancak multijete de diyecek yok.
içinde nerdeyse hiçbişi yok
2005 model arabada yol bılgısayarı yol mesela
içine bindim sankı 2000 model araba gbiydi(çünkü döşemeleri siyah krem rengı degıl)ama yol tutuşu ,sürüş keyfi , güvenlik A+
4 gün önce alındı.
%100 tavsiye ederim.
hondayı motorunu al gerisi at bence :)
ben 2 kere uzun yolda bindim içeriye aşırı yol sesi alıyor (2005 ya da 2004 olması lazım) kaportası çok ince taş darbelerinde hemen gçöme - boya kalkması oluyor.
iç mekanıda vasat
2008 honda civic 1.6 125 hp premium auto kullanıyorum memlekete gittiğimde tartışmasız mükemmel bir araba yakıtı sorun etmiyorsanız alın binin japonu size anlatmama gerek yok :)
Valla arkadaşlar ben 2004 Honda alacağıma zaten kendi arabamı kullanmaya devam ederim. Ne gerek varki öyle bir maceraya gireyim. Ben model yükseltmek için arabamı değiştirmeyi düşündüm. Bravo Dynamic özellikli, 1.6 motor ve ikinci elde fiyatı uygun. O yüzden değerlendirdim.
hsncck26
18/02/2011, 12:35
hondayı motorunu al gerisi at bence :)
ben 2 kere uzun yolda bindim içeriye aşırı yol sesi alıyor (2005 ya da 2004 olması lazım) kaportası çok ince taş darbelerinde hemen gçöme - boya kalkması oluyor.
iç mekanıda vasat
sanırım siz gp yi civicle karıştırdınız içeri ses alma konusunda =)
şu yakıtı bence çok değil
hız denemsınde bulunulmuş ve ortalama 106 km/h gidildi 100 liralık 95 oktan 25.1 litre ile 400 km
sadece benzınlı araca göre bence çok iyi =)
Sıfır Civic Sedan 1.6 Premimum almaya karar verdim.
Beyaz
Japon olsun çamurdan olsun.
Beyaz
hayırlı olsun abi çok güzel seçim...
yakıtı şehir içi 9.8 litre civarında haberin olsun ama lpg taktırırsan deneyimlerini beklerim...
Beyaz
çok iyi bir tercih bir lpg herşeyi halleder :)
Hayırlı olsun iyi tercih fiyat ne acaba
Selam arkadaşlar.
En son Puntomu satınca bir daha Fiat almamak için kendime söz vermiştim. Ve almadımda. Birçok arkadaş yaşadığıım sorunları bilir.
Şu an elimde bir miktar param var. Şu anki aracımın modelini yükseltmek istiyorum. Toyota' dan gerçekten çok memnunum. Fakat 1.6 Bravo ikinci elde ilgimi çekti. Sıfır olsa yine almam Bravo ondan adım kadar eminim ama ikinci elde 2008 veya üstü 1.6 MultiJet Dynamic Bravo nasıldır.
Bu araçta Punto gibi sağından solunda tıkırtı yaparmı? Sağlammıdır ?
Ben yine belli bir classın altında olduğunu düşünüyorum ama 1.6 Dizel ve ikinci elde fiyatının uygun olması beni biraz cezbetti. Sonuçta sıfır gibi değil beğenmezsem daha kolay satarım. Sıfır gibi zarar etmem.
Açıkçası araba içinde şu an belli bir miktarın üzerinde para harcamak istemiyorum. Bütün paramı arabaya bağlamak niyetinde değilim. Toyota Avensis alacaktım ama dediğim gibi bütün paramı arabaya vermek istemiyorum.
Sizce mantıklımıdır
evde evlat kapıda fıat..
skystar37
09/03/2011, 00:37
yanlış anlamayın ama o kadar parayı hondaya vereceğime yine toyota tarafını tercih ederim. Avensis olmayabilir ama bir corolla çokda iyi olabilir.
aralık ayında arkadasıma honda civic aldık 39500 e premium olanını sen hangisinden alacaksın. fiyat ne istiyorlar. bu arada ikinci elde bravolar uygun diye yazmıssın ne kadar merak ettim gercekten cok mu uygun acaba. bu arada muhtemelen sen aracı 40 bin civarında alacaksın yeni c4 dizel seceneginide gozden gecirmeni öneririm
yanlış anlamayın ama o kadar parayı hondaya vereceğime yine toyota tarafını tercih ederim. Avensis olmayabilir ama bir corolla çokda iyi olabilir.
civic sadece test sürüşü yapmıştım 2007de ama corolladan iyidir bence...
matushella
09/03/2011, 18:13
Civic'im iç kısmı berbat. Corolla daha konforlu bir araba bence. Ama civic yol tutuşu ve hız konusunda daha iyi. Civic in en sevmediği yanı konsolu ve el freni koluydu. Olmasa olurmuş dedirtiyor insana.
Bende 2011 sıfır km aldığım 1,3 multijet puntoyu satıp 2010 1,6 golf aldım Aldığım gün lpg taktırdım Dizelden lpg ye geçiş çok güzel düşünülmese de dizelden sonra benzinli araca binemem İstediğim araçlarında dizeli ya çok pahalı ya da dizeli yoktu Aynı sizin durumunuzdaydım Sizi çok iyi anlıyorum Benimde listemde corolla, civic, golf, jetta, bravo, astra vardı Tercihim golf oldu
İşiniz gerçekten zor Kolay gelsin
civic her yönden corolladan üstün bence...
Sıfır Benzinli Auris aldık. Toyota' dan vazgeçmedik.
10.000 km sonrası LPG taktıracağım.
ibrahim06
10/03/2011, 20:50
Sıfır Benzinli Auris aldık. Toyota' dan vazgeçmedik.
10.000 km sonrası LPG taktıracağım.
Hayırlı uğurlu olsun.Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.