Orijinalini görmek için tıklayınız : Mart ayı araç teslimi için bekleyenler.!
Bugün aracı aldığım bayiden aradılar, aracım bu cuma üretimden çıkıyormuş :happydan: İtalyadan 2 parti halinde sevkiyat oluyormuş eğer ilk sevkiyata denk gelirse martın ilk haftası teslim edeceklerini eğer ikinci olursa 15 inden sonra teslim edeceklerini söylediler. Allah tüm heyecanla bekleyenlere sabır versin... :)
hayırlı olsun kendime olmuş kadar sevindim..araç siparişini ne zaman vermiştiniz..
shellcininabisi
16/02/2011, 20:27
Bugün aracı aldığım bayiden aradılar, aracım bu cuma üretimden çıkıyormuş :happydan: İtalyadan 2 parti halinde sevkiyat oluyormuş eğer ilk sevkiyata denk gelirse martın ilk haftası teslim edeceklerini eğer ikinci olursa 15 inden sonra teslim edeceklerini söylediler. Allah tüm heyecanla bekleyenlere sabır versin... :)
hemen yarın sabah arıyorum :) banada martın 15 ine kadar demişlerdi
bana da mart 15 demişlerdi...
banada martın ılk haftası demıslerdı ama sızın yazdıklarınızdan sonra gordum kı ılk haftası garantı gelecek dıye bısey yok sans bıraz sanırım uffff baydı artıkk zaten gelecekse gelsın bır an once beklemek gercekten cok zormus safak sayar gıbı gunler gecmıyor resmen :)
zafer murat
17/02/2011, 11:24
Vallah ben Fiorino için geçen ayın 19unda sipariş verildi hala beklemedeyim.Bayinin dediğine göre önümüzdeki hafta içinde tır gelicek dedi.
mobidik64
17/02/2011, 12:42
ocak 20 sipariş verdim mart 20-30 arası diyorlar...
cakalsari
17/02/2011, 14:42
bende 29 aralıkta sıparıs verdım banada martın ılk haftası dedıler 2 gun oncekı konusmamdada arabanın fabrıkadan cıktıgını suan ıtalyadan gemıye bındırılmek uzere oldugunu sölediler...
hayırlı olsun kendime olmuş kadar sevindim..araç siparişini ne zaman vermiştiniz..
Teşekkür ederim :) darısı kavuşmaya :) Ben ocak 6 da aracın sözleşmesini imzalamıştım.
7 ocakta sipariş vermiştim şimdi aradım konustum martın ılk hafta gelme olasılığı var dıyorlar ama ortası garantı dedıler ben umudu kestım artık 1,5 aydır beklıyoruz bu ne yaa
NyhatShu
17/02/2011, 20:26
ahh o gemiler tırlar adamı delirtir beklemesi zor oluyodur eminim yeni araba heycanı..
shellcininabisi
17/02/2011, 21:16
7 ocakta sipariş vermiştim şimdi aradım konustum martın ılk hafta gelme olasılığı var dıyorlar ama ortası garantı dedıler ben umudu kestım artık 1,5 aydır beklıyoruz bu ne yaa
hocam BİRMOTtan mı aldınız sizde? ben de aradım aynı şeyi söylediler :) enteresanı aynı gün 7 ocakta ben de anlaşmıştım
Birmottan aldım serdal bey den inş martın ılk hafta gelır dıe umut edıyorum
shellcininabisi
18/02/2011, 13:57
Birmottan aldım serdal bey den inş martın ılk hafta gelır dıe umut edıyorum
ben de ebru hanımdan aldım
hakguner
18/02/2011, 19:39
Benim ki Nisan da gelicek :( Şubat 6 sipariş verdim...
Benim ki Nisan da gelicek :( Şubat 6 sipariş verdim...
ben 1şubatta verdm sipariş mart sonu dediler hemen hemen aynı hafta gelir bizimkiler
güzel yahu 1 ay içinde sitemizde birsürü evo olacak :)
mobidik64
19/02/2011, 19:04
ya arkadaşlar bu mart ayı beni biraz şüphelendirdi bu araçlardan farklı opsiyonlarda üretipte türkiyeye sokacaklar herhalde.. vede verilen siparişlere görede arabaları dağıtacaklar galiba
ya arkadaşlar bu mart ayı beni biraz şüphelendirdi bu araçlardan farklı opsiyonlarda üretipte türkiyeye sokacaklar herhalde.. vede verilen siparişlere görede arabaları dağıtacaklar galiba
Evet aynen öyle olacak.. tespitiniz yerinde ve çok doğru..
Mart ayında sıparıs bekleyen arkadaslar aracların ılk haftamı yoksa ıkıncı hafta mı geleceklerıne karsılık bı bılgı verılıdmı benm aldığım yer fazla takmıor gecenlerde aradım var mı bı gelısme ne zaman gelıcek arac dıe daha once de dedığım gıbı ya ılk hafta yada ıkıncı haftası dıor pekı sızın sıstemınızde nerede gozukuor su anda arac dedım bı bılgı vermedı
forumdakı baska arkadasların yorumlarına bakarken bı kac kere dıkkartımı sektı arac sahıplerını aracların sevkıyatı ıle ılgılı bılgı verdıklerını okudum ama bnm aldığım yerde boyle bı anlayıs yok sanırım sızlerde bı gelısme var mı ne zman gelıor arabalarımız
mobidik64
22/02/2011, 18:58
bana verilen tarihler 8 MART /12 MART / 15 MART /20 MART YADA NİSANIN İLK HAFTASI OCAK 20 SİPARİŞ VERİLDİ
shellcininabisi
22/02/2011, 22:12
ben de aradım izmir birmotu daha şimdiden ne dedikleri belli değil önce üretilmiş aracınız dedi sonra da ben bu ekrandan pek anlamıyorum audiden yeni geldim falan gibi bişi dedi.
8 ocakta sipariş vermişim 10 ocakta sisteme işlenmiş. 15 gün içerisinde buraya gönderilse 1 haftada da biz teslim ederiz en kötü ihtimal 15 - 20 mart dediler. (3-4 mart gibi de aramamı istediler)
bu ne yaa boyle 20 mart dedığın zaman neredeyse 3 ay oluyor
zafer murat
23/02/2011, 14:35
hadi arkadaşlar sizinkiler italyadan geliyor ben ne yapayım 1 ayı geçti Fiat fiorino bekliyoruz araç üretilmiş lojistikte sorun yaşıyormuş beyfendiler sanki dış ülkeden geliyor alt tarafı bursadan gelecek.
Dun maıl attım aracı aldığım yere bugun net bı bılgı aldım maıl ortamıyla 15 mart gıbı bızde olur arac dedıler
Evet aynen öyle olacak.. tespitiniz yerinde ve çok doğru..
İyi de bu nasıl olacak. Biz parayı belli bir donanıma göre verdik.
Aynı ama uyduruk bir donanım mı olacak o zaman
şubat 1de sipariş vermiştim mart sonu dediler ama sizin yorumları okudukça nisanda alırsak iyi :S
şubat 1de sipariş vermiştim mart sonu dediler ama sizin yorumları okudukça nisanda alırsak iyi :S
kendımden yola cıkarak sunu soylıyebılırım senın arac nısanın ortalarını bulur gıbı gelıyor bana
zafer murat
08/03/2011, 22:51
bende sonunda geçen hafta yeni fiorinoma kavuştum beklemek zor iş allah bekleyenlere kolaylık versin ben şahsen aracı sipariş verdiğim tarihinden beri günleri sayıyordum 39.Gün aracıma kavuştum :)
iyi günlerde kullan bana ortalama 70 gün diye sözleşmeye yazdılar.ayrıca şimdi fiyatlara bakıyorum arada fark var.
10 / 03 / 2011 yani yarın sabah saat 10 da aracımı teslım almaya gıdıyorum sonunda bıttı bu bekleme surecı
shellcininabisi
09/03/2011, 20:57
10 / 03 / 2011 yani yarın sabah saat 10 da aracımı teslım almaya gıdıyorum sonunda bıttı bu bekleme surecı
kazasız belasız hocam.. bende plakada sorun çıktı cumartesiye kaldı
bende plakayı bekliyorum...
kazasız belasız hocam.. bende plakada sorun çıktı cumartesiye kaldı
hayırlısı kardesım gec olsun guc olmasın bosver hallolur
mobidik64
11/03/2011, 22:41
:robot000:arkadaşlar bu aylarda herhalde baya bir sevkiyat var izmir-uşak yolundan ankaraya giden tırların dorselerinde dolu dolu otomobil yığılı hemen hemen her marka araçları gördüm :))...
shellcininabisi
13/03/2011, 17:11
dün itibari ile aracımı teslim aldım :) 8 ocaktan ber bekleme sonucu
hayırlı olsun KAZASIZ BELASIZ.
hadi hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız sürüşler nasip eylesin Yaradanım..
hayırlı olsun sizin teslim tarihinize göre bende nisanın ilk haftası teslim alırım inşallah
lektonstar17
14/03/2011, 21:44
ben aracımı 28 şubatta spariş ettim 8 haftayı bulur dediler. bunun dışında en ufak bilgi paylaşımı yapmıyolar. aranızda teslimatla ilgili fikri veya tahmini olan varmı acaba ?
18 ocak sözleşme mart sonu teslimat dediler.bir sefer aradım aynı
shellcininabisi
14/03/2011, 21:58
ben aracımı 28 şubatta spariş ettim 8 haftayı bulur dediler. bunun dışında en ufak bilgi paylaşımı yapmıyolar. aranızda teslimatla ilgili fikri veya tahmini olan varmı acaba ?
valla benim gördüğüm tam dedikleri tarihte teslim etiller 8 ocakta sipariş verdim dayanamayıp :) 5 hafta sonra 14 şubatta aradım ne oldu bizim araç diye bildiğim şeyleri söylediler. 7. haftada ( mart başı) aradım aracınız gümrükte dediler 9 martta bir daha aradım 10-13 arası teslim dediler 12 martta da teslim ettiler.
gerçekten de arayınca sanki hiç sipariş vermemişsiniz hiç oraya gitmemişsiniz gibi davranıyorlarmış gibi geldi bana :) ne zaman arasam 8 hafta sonra martın 2. haftası dediler.
benim fikrim 23 nisan gibi kavuşursunuz aracınıza
nasıl memnunmusun araçtan
buradaki ark.ların araç sipariş ve teslim tarihlerini de dikkate aldığımda benim tahminim bi aksilik çıkmassa 2 ay üretim sonucu gümrüğe geliyo bir hafta teslimat plaka vs. işlemler olsa 9.hafta sonunda kesinlikle teslim etmeleri gerekiyo.
ben 1 şubatta verdim mart sonu dedi ark. 18 ocakta vermş mart sonu demiş. o mart son hafta alır ama ben ilk hafta alırım. sizinde nisan sonunda türkiyede olur araç heralde
lektonstar17
14/03/2011, 22:56
valla benim gördüğüm tam dedikleri tarihte teslim etiller 8 ocakta sipariş verdim dayanamayıp :) 5 hafta sonra 14 şubatta aradım ne oldu bizim araç diye bildiğim şeyleri söylediler. 7. haftada ( mart başı) aradım aracınız gümrükte dediler 9 martta bir daha aradım 10-13 arası teslim dediler 12 martta da teslim ettiler.
gerçekten de arayınca sanki hiç sipariş vermemişsiniz hiç oraya gitmemişsiniz gibi davranıyorlarmış gibi geldi bana :) ne zaman arasam 8 hafta sonra martın 2. haftası dediler.
benim fikrim 23 nisan gibi kavuşursunuz aracınıza
umarım dediğin gibi olur da kavuşurum artık arabama. beklemek çok zor.
ya yarın aksam saatlerinde ya da carsamba sabah teslim edecekler. 2 ay gecti 2 gün gecmiyor sona yaklasınca insan sabırsızlasıyor... (11 ocak sipariş)
mobidik64
15/03/2011, 11:47
ocak 20 siparişimin nihayet sonuna geliyorum bu gün hanıma servisi arattım artık adamlar benden bıktı :))) bu gün şase belli oluyor ve sevkiyata çıkacak demişler mart 25 gibi araca binersiniz demişler. nisana sarkarmı diye sorduğumuzda yok bu ay içerisinde diye söylemişler...
shellcininabisi
15/03/2011, 15:28
nasıl memnunmusun araçtan garajda resim leri varmı?
valla hocam 1.6 95 bg benzinli motordan sonra şüphelerim vardı sollama, hızlanma vs gibi.. ama direksiyonun başına geçince hiç bir şüphem kalmadı. onun dışında çeşme - kula yaptım git gel 570 km bence hiç yorucu bir araç değil. boyum 1,85 kilom 92 ama gayet rahat geldi bana sürüş mahali. genel olarak baya memnunum.
güle güle kullan kazasız, belasız multi jet motor kendini ispatlamış bir motor seçeneği. konfor, rahatlıkta. olduktan sonra iyi sürüşler..
bende sevindirici haberi az önce aldım
1şubat sipariş tarihli aracım italyadan yola çıkmak üzereymiş. bir aksilik çıkmassa haftaya teslim alıcam inşallah.
Beklemek ne kadar zor:( 18 Şubat sipariş tarihim. Bayi mayısın ilk haftası gibi teslim dedi ama bu başlığı okuyunca daha da uzamasından endişelendim.
95 PS Dualogic. Teslim alan varsa görüşlerini yazsın da iyice çatlayalım:)
24 Şubatta sipariş verdim 1 Martta Aracın Motor Şase numaraları belli olmuş ve % 20 Üretimde gözüküyodu. Pazarteside Gemide yolculuğa çıktığı söylendi yani en kötü mart sonu teslim dediler. Sizinkilere göre benim teslim sürem çok iyi sanki yada bayi beni kandırıyor :)
gemi yarın bursada plaka ruhsat 8 /10 gün de 24/25 mart teslim olabilir. acele yok gönül isterdiki italyada standart olan donanımlar buradada olsaydı.
shellcininabisi
16/03/2011, 17:16
aslında fiat - italya'nın bir suçu yok bence. bizimkiler fiat - Türkiye nin işbilmezliği. bizim araçları 10 günde bursadan izmire getiremediler.
Corsi'cim senin bayi aracın %20'si nin bittiğini, mart sonunda teslim edileceğini nereden biliyormuş acaba? Bizim bayiye de öğretsinler Allah aşkına
corsi bence seni kandırıyorlar:) Böyle bir şey yokmuş, bayiyi aradım şimdi.
bayi bilgisayardan yapılan işlemleri görüyor. bende bugun teslim aldım. grande ye göre yalıtım çok daha iyi. ayrıca lastiklerde hosuma gitti. continental eco contact 3
Corsi'cim senin bayi aracın %20'si nin bittiğini, mart sonunda teslim edileceğini nereden biliyormuş acaba? Bizim bayiye de öğretsinler Allah aşkına
arkadaşım araçlarını takip ettikleri bi ekran var orada yazıyodu ben onun yalancısıyım :) E benim bayi biliyoda senin bayin bilmio buda onların eksikliği yada benim bayimin benle ilgilendiği kadar senin bayin senle ilgilenmiyor bence sen o bayiden alma :D
corsi bence seni kandırıyorlar:) Böyle bir şey yokmuş, bayiyi aradım şimdi.
Valla kandırıyolarsa kan çıkar :P şaka tabiki de ama bilmiyorum çok emin konuştular ondan bi sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Zaten ben kafamda nisan 15 e kadar opsiyonladım ozamana kadar zamanlar var sıkıntı yok :) Ben gözlerimin yalancısıyım üretimin %20 yazdığı konusunda ;) ama teslim için verdikleri tarih için dediğim gibi bende opsiyonlu dediğim zamana kadar :)
bayi bilgisayardan yapılan işlemleri görüyor. bende bugun teslim aldım. grande ye göre yalıtım çok daha iyi. ayrıca lastiklerde hosuma gitti. continental eco contact 3
güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
Bak hele, demek beni kandırıyorlar.olabilir valla, basta biraz kavga gürültü çıkarında yetti artık dediler herhalde.Zorda olsa Mayıs'ın ilk haftasona kadar bekleyeceğim artık.
NyhatShu
17/03/2011, 11:34
askerlik muhabbetine dönmüş burdaki muhabbet 2 gün geçmez arkadaşlar allah sabır versin :S
Bak hele, demek beni kandırıyorlar.olabilir valla, basta biraz kavga gürültü çıkarında yetti artık dediler herhalde.Zorda olsa Mayıs'ın ilk haftasona kadar bekleyeceğim artık.
Ti ner kardeşim ben kafamda 15 nisana kadar opsiyonladığımı söylemiştim ama velakin arabımın geldiğini haber verdiler bugun showroomdan :X :D Heralde sıra bekleyipte en erken kavuşanlardan biri olucam Tabi herkes en kısa sürede araçlarına kavuşurlar inş. Beklemesi gerçekten çok zor :(
Ti ner kardeşim ben kafamda 15 nisana kadar opsiyonladığımı söylemiştim ama velakin arabımın geldiğini haber verdiler bugun showroomdan :X :D Heralde sıra bekleyipte en erken kavuşanlardan biri olucam Tabi herkes en kısa sürede araçlarına kavuşurlar inş. Beklemesi gerçekten çok zor :(
Hayırlı olsun , hangi bayiden aldınız?
corsicim sen ne aldında bu kadar erken geldi bu araba? Başka bayidekini aluıp sana vermiş olmasınlar. 45 gün üretim ve sevkiyatı var minumum diyorlar.
Ya da koç sülalesinden falansın ki bu kadar torpilli geldi senin araba. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan
benim arabaya da bir baktırsana senin bayiden:) Belki geliyordur:)
Hayırlı olsun , hangi bayiden aldınız?
Teşekkür ederim Tan Oto dan aldım. Bu kadar çabuk beklemiodum bende ama gelince bende şaşırdım hatta inanmadım bugun vekalet işleri için gidince canlı canlı gördüm Beyaz faremi :)
corsicim sen ne aldında bu kadar erken geldi bu araba? Başka bayidekini aluıp sana vermiş olmasınlar. 45 gün üretim ve sevkiyatı var minumum diyorlar.
Ya da koç sülalesinden falansın ki bu kadar torpilli geldi senin araba. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan
İnanırmısın hiç bi torpilim yok bende nasıl erken geldi çözemedim aslında ilk başta elimde hazır var ondan vereyim demişlerdi sonra Yazdığım gibi %20 üretimde gözüküyodu bilgisayar ekranında onun üstüne 1 hafta felan Gemiye yüklendi denildi ve bugunde geldi heralde bana özel kargo uçağı ile felan geldi :D Amin Rabbim cümlemizi kazadan beladan uzak tutsun inş. sizin aracınızda kısa sürede gelir ver kazasız belasız binersiniz..
benim arabaya da bir baktırsana senin bayiden:) Belki geliyordur:)
Valla çok yakın tanıdığım veya nazımın çok geçebilceği insanlar olsa fırsatlarıda varsa baktırırdım ama elimde öle bi şans yok :(
fiat beni de şaşırttı 9 hafta sürer diyodum Allah kısmet ederse 7.haftanın içinde alıcam aracımı.. önemli olan aracın tam ve sorunsuz teslim alınması bence
ERDEM1907
17/03/2011, 19:01
geçen gün servisle eve dönerken Tem de tırın dorsesinde grande puntoları gördüm sahiplerine hayırlı olsun şimdiden:)))
benim evo'yu da gördün mü? Granit griydi :)
Teşekkür ederim Tan Oto dan aldım. Bu kadar çabuk beklemiodum bende ama gelince bende şaşırdım hatta inanmadım bugun vekalet işleri için gidince canlı canlı gördüm Beyaz faremi :)
Ben de Tan Oto dan aldım, benimkinin de 25 güne yakın sürdü teslimi. Olcay Bey gayet ilgili ve sattığı araçlar hakkında fazlasıyla bilgi sahibi, benim aramama fırsat vermeden devamlı bilgilendirmek için aradı veya mail attı sağolsun. Cumartesi günü orjinal kapı çıtalarını sormak ve ön kapılara ayar yaptırmak için ugrayacağım, sizin fareyi de görürsem bir göz atarım artık.:tongue00: Tekrar hayırlı olsun.
ERDEM1907
18/03/2011, 00:36
benim evo'yu da gördün mü? Granit griydi :)
o senin araba mıydı? :fun:
Ben de Tan Oto dan aldım, benimkinin de 25 güne yakın sürdü teslimi. Olcay Bey gayet ilgili ve sattığı araçlar hakkında fazlasıyla bilgi sahibi, benim aramama fırsat vermeden devamlı bilgilendirmek için aradı veya mail attı sağolsun. Cumartesi günü orjinal kapı çıtalarını sormak ve ön kapılara ayar yaptırmak için ugrayacağım, sizin fareyi de görürsem bir göz atarım artık.:tongue00: Tekrar hayırlı olsun.
Benimle Coşkun bey ilgilendi iyikide o ilgilenmiş diyorum gerçekten on numara bi insan. Benim fare bi tanede ikizi vardı yanında dışarda duruyodu içeri almazlarsa eğer c.tesi görürsünüz inş :) Hepimize kazasız belasız günler inş.
ocak 20 siparişimin nihayet sonuna geliyorum bu gün hanıma servisi arattım artık adamlar benden bıktı :))) bu gün şase belli oluyor ve sevkiyata çıkacak demişler mart 25 gibi araca binersiniz demişler. nisana sarkarmı diye sorduğumuzda yok bu ay içerisinde diye söylemişler...
>> bu gün şase belli oluyor ve sevkiyata çıkacak demişler
şase belli oluyor ne demek, şase no siparişe mi ayarlanıyor
mobidik64
18/03/2011, 17:21
>> bu gün şase belli oluyor ve sevkiyata çıkacak demişler
şase belli oluyor ne demek, şase no siparişe mi ayarlanıyor
valla bende anlamadım bildiğin bilgi varsa paylaşırsan benide aydınlatmış olursun.
bugün birmota gittim gemlikten kamyon kamyon grande ve evo geliyodu.. bende önumuzdeki hafta içi teslim alıyorum inşallah
Aracımı cuma günü teslim aldım, darısı başınıza arkadaşlar :)
Keyifli sürüşler ...
Mr.Freeze
20/03/2011, 14:45
Ben de on gün içinde teslim alıyorum.
mobidik64
23/03/2011, 10:32
puntocular ne oldu bakıyom konu eskimiş puntolandınız galiba? aldınızmı arabaları
ben daha almadım yokmu alan ??
mobidik64
31/03/2011, 15:57
evet arkadaşlar beni bugün beyiden aradılar trafiğe gittik imzalar vs plaka akşam 16:30 hazır 17:30 da araç teslimi...
aslında teslim dahada uzun sürecekti uşak ağaoğlu otomotivden Erkan Bey Ve Neşe Hanım hızlandırdılar onlara teşekkürler
birde hasan kardeşime teşekkürler ..bu arada kontak bir ara dönmedi hasan kardeş :) döndürüz o kontağı :)
lektonstar17
31/03/2011, 21:30
Arkadaşlar bugün bayiden aradılar.28 şubatta siparişini verdiğimiz evom gelmiş plaka ruhsat işlemleri yapılıyormuş. ilk duyduğumda çok sevindim ama sonra ' iyide 8 haftayı bulur diye beklerken nasıl 4 haftada geldi ' dye şaşırdım. insan ister istemez düşünüyor acaba bir müşterinin hatalı olduğu için kabul etmediği aracı banamı vericekler dye.ne diyosunuz arkadaşlar acaba bi iş varmı bu işte ?
ben 18 şubatta verdim halen ses soluk yok, nisan sonu mayıs başı dediler. Arkadaşlar bu arada dikkat lütfen, eski evoları yeni (reklamlardaki) evo gibi satan bayiler varmış. Bir arkadaş farkı bilmeden almış forumda okumuştum
ben 18 şubatta verdim halen ses soluk yok, nisan sonu mayıs başı dediler. Arkadaşlar bu arada dikkat lütfen, eski evoları yeni (reklamlardaki) evo gibi satan bayiler varmış. Bir arkadaş farkı bilmeden almış forumda okumuştum
Evet o arkadaş benim yeni nesil evo yu bekliyorum şimdi değştiricem aman dikkat edin araba alma sevinci ne olursa olsun bazen dert olabiliyo bende start-stop ve yan çıtaların olmayışından anladım aracınızı alırken mutlaka iyi bakın hele bi de tescili yapıldıktan sonra değştirme için mutlaka fark ödemek zorunda kalırsınız
Yeni nesil Evo diye birşey mi var bu araç zaten yeni , yeni nesil punto olmasın bahsettiğiniz , o da Evo olmalı.
Eski nesil değil, size bahsedilen opsiyonları olmayan bir araç getirmişler sadece, umarım verdiğiniz paraya bu opsiyonlar dahil değildir.
tabi, opsiyon ve motor seçeneği farkı. ama geriye ne kalıyor ki kaportadan başka:)
Yeni nesil dedikleri Euro 5 motordur, opsiyon ve donanım seçenekleriyle alakası yoktur.. Euro5 olmayan motorlularda da bu opsiyonlar vardı, farklı opsiyonlarda bir araç teslim etmişler görünüyor ve kendilerince böyle bir savunma uydurmuşlar, 2 ay sonra istediğiniz özelliklerde araç gelince nasıl değiştirecekler ki, aldığınız aracı 2.el fiyatına geri alarak mı?
Opsiyon ve motorla alakası olmaz mı hiş Arda arkadaşım. Motor geliştirilmiş 95 ps olmuş, emisyon oraları düşmüş, bu motorun farkı.
Opsiyonda bazı donanımlar evo kit adı altında toplanmış.ama bu kitte ilginçtir perde hava yastığı var ama yan hava yastığı yok.Yani istesenizde alamıyorsunuz opsiyon olarak.Bu da donanım farkı
Redbluee
01/04/2011, 15:29
teslım alan arkadaslara hayırlı olsun bız ocak 22 sıparıs verdık hala alcaz ıns ararlarsa :) gecen babam gıtmıs bakmaya ne oldu dıye geldı aracınız demısler gostermısler ıcı baska dısı baska aracın bıze sormadan faturasını fln kesmısler bakalım ne olucak sımdı..!
Opsiyon ve motorla alakası olmaz mı hiş Arda arkadaşım. Motor geliştirilmiş 95 ps olmuş, emisyon oraları düşmüş, bu motorun farkı.
Opsiyonda bazı donanımlar evo kit adı altında toplanmış.ama bu kitte ilginçtir perde hava yastığı var ama yan hava yastığı yok.Yani istesenizde alamıyorsunuz opsiyon olarak.Bu da donanım farkı
Evo Kit opsiyonunun motor seçeneğiyle ilgisi yok, diğer motor seçenekleri ile de alınabilir benim söylemek istediğim bu.
https://forum.grandepuntotr.com/garaj/25325-yeni-evo-aldim-bilgi.html#post484312 (https://forum.grandepuntotr.com/garaj/25325-yeni-evo-aldim-bilgi.html#post484312)
Tiner arkadaşım bu mesajı görmemişsindir, ben konuyu okuduğum için burada ona istinaden cevap vermiştim.
pehlivan.gamze
01/04/2011, 17:01
Arkadaşlar merhaba,
Avrupa standartlarına göre artık e5 dediğimiz motorlar punto evo,grande punto ve bravo modellerimizde devreye girdi.E5 motorlarada star&stop standart hale getirildi.Fakat şunuda unutmayın e4 motorda halen üretimde.Siz aracınızda star&stop özelliğini isterseniz eğer aracınız E5 olarak gelecektir.Diğer bir konu ise,Yeni üretim EVO'larda ise Asist kit dışındaki tüm paketleri kaldırdılar.Yeni alacaklar için Evo kit dediğimiz paket satışa sunulmuştur.
Kısa bir bilgi vermek istedim...
pehlivan.gamze
01/04/2011, 17:10
Yeni versiyon araçlarda ise,
Avtive ,Mylife ve Dynamic olmak 3 adet versiyon çıkıyor.My life aracın Active ve Dynamicten farkını yayınlıyorum.
Active versiyonu standart özellikler:
Ø Elektrik ayarlı ve buğu çözücülü gövde rengi dış dikiz aynaları
Ø Elektrikli ön camlar
Ø Uzaktan kumandalı merkezi kilit
Ø Yol bilgisayarı
Ø Üç satırlı gösterge paneli
Ø Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
Ø Yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar
Ø Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
Ø Manuel Klima
Ø ABS+EBD
Ø Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
Ø Gündüz sürüş farları
Ø Direksiyondan kumandalı Radyo+CD+MP3 çalar
My Life versiyonu standart özellikler (Active standart özelliklerine ek olarak):
Ø Gövde rengi kapı kolları
Ø Gövde Rengi Aynalar
Ø 15’’ Alaşım Jantlar
Ø Blue&Me Tom Tom
Ø Start&Stop
Ø 2 Hava Yastığı
Ø Deri Direksiyon Simidi & Vites Topuzu
Ø Viraj İçini Aydınlatan Ön Sis Farları
Dynamic versiyonu standart özellikler (My Life standart özelliklerine ek olarak):
Ø Çift bölgeli otomatik klima
Ø Eşya gözlü ön kolçak
Ø Diz Hava Yastığı
Ø Estetik iç aydınlatma
Ø Elektrikli arka camlar
Ø Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
Ø Park sensörü
Bol bilgileri...
Avtive ,Mylife ve Dynamic olmak 3 adet versiyon çıkıyor.My life aracın Active ve Dynamicten farkını yayınlıyorum.
Ø Elektrikli ön camlar
Ø Yol bilgisayarı
Ø Manuel Klima
Ø ABS+EBD
Ø Gündüz sürüş farları
My Life versiyonu standart özellikler (Active standart özelliklerine ek olarak):
Ø Gövde Rengi Aynalar
Ø 15’’ Alaşım Jantlar
Ø Blue&Me Tom Tom
Ø Start&Stop
Ø 2 Hava Yastığı
Dynamic versiyonu standart özellikler (My Life standart özelliklerine ek olarak):
Ø Eşya gözlü ön kolçak
Ø Diz Hava Yastığı
Ø Estetik iç aydınlatma
Ø Elektrikli arka camlar
Ø Park sensörü
Bol bilgileri...
teşekürler gamze hanım..
emre the king
01/04/2011, 18:15
Ø Elektrikli ön camlar
Ø Yol bilgisayarı
Ø Manuel Klima
Ø ABS+EBD
Ø Gündüz sürüş farları
Ø Gövde Rengi Aynalar
Ø 15’’ Alaşım Jantlar
Ø Blue&Me Tom Tom
Ø Start&Stop
Ø 2 Hava Yastığı
Ø Eşya gözlü ön kolçak
Ø Diz Hava Yastığı
Ø Estetik iç aydınlatma
Ø Elektrikli arka camlar
Ø Park sensörü
Bol bilgileri...
Mylife versionda tom tom navigasyon ön hazırlık var billdiğim kadarıyla,navigasyonun kendisi yok dimi?
Benim çarşamba günü teslim alacağım mylife da böyle ve her my life da böyle olduğunu söylediler.
Gamze hanım,
maşallah herşeyi biliyorsunuz. Şu benim arabanında ne zaman geleceğini bilir misiniz:)
(Benim bayiden öğrenemiyorumda, standart 8-10 hafta arası...)